Okudum ama yaptırayım da, dursun kenarda.. Belki kaçmışımdır falan zamanında neme lazım :))
ADAŞÇIĞIM, annene hoş geldin dileklerimizi ilet.. öp elma yanaklardan, üzme kadını :dilcikar:
beişimi ne kadar sevdiğimi ve ona bağlanıp alıştığımı bugün daha net hissettim.doktora gidene kadar dua ettim güzel haberlerle döneyim diye.allah onları bizden ayırmasın kızlar çok bağlanmışım ben oğluma çok
Annesine düşkün kadının hali de bir başka oluyor halıyle boyleee kaydirigubbakcemile3
beişimi ne kadar sevdiğimi ve ona bağlanıp alıştığımı bugün daha net hissettim.doktora gidene kadar dua ettim güzel haberlerle döneyim diye.allah onları bizden ayırmasın kızlar çok bağlanmışım ben oğluma çok
Kızlar bugün bir yürüdüm, bir yürüdüm... Gündüz Gaziemir'de pazara gittik gene Evrim'le, sonra Üçyol'dan Nokta'ya ve Nokta'dan Üçyol'a (2 + 2 = 4 km yürümüşümdür) .. Eve geldim, turşu gibi yattım. Yazdıklarınızı okudum, çok rahatladım ben de "neden durdu bu sıpa" diyorum. Meğer annesi yorulunca beyefendi de :1closedeyes: sızdı sanırm içerde. Bilg başında oturunca hareketlendi azcık ama gene uykuda sanırm..
Ya bak nostalji yasadim simdi( biz hatay basinsitesinde oturuken bende metrodan inice hataya kadar yurudum geze geze guzel havalarda, hem spor olurdu, hem rahatlardim (annnemle de cok gezerdiksenağlama
Ah canım yaaa... Hep sana dikkat edeceğimi söylüyorum kendime ama, bunu tahmin etmemiştim. Canım benim.. Arabesk olacak ama, hasret nedir, sıla nedir bilirim.. :teselli:
Evris resim falan verdilerse eklesene bizde gorelim sipayi:)))
EVRİS
gozun aydın demek guluyordu senin Kuzey cik :) gulmeside gorunyor demek bu aletlerde ya hiç sahit olmadım ben daha enteresan geldi ne hoss,
bencede erken alınmasına bir luzumiyet yoksaanne ile kaldıgı her gun degerli , ama onde giden bebekler erken alınıyor diye birseyyok onde iri gdien bebekte 39-40 lara kadar kalabilri buyukolunca dogum baslatyıor diyebirseyyoksanıyrum çok da emin değilim,
bennn pimpirikli deilim ayrıca canım bak dogsun Kuzey sen goreceksin pimpirik ne demek :)) ben gçokrahat bir insanımdır ama soz konusubebek olunca ve daha bir aylıkken enfeksiyon falangibi durumlarla karsılasınca insanbiraz psikomanyakca tavırlar sergiliyor:) )))
ya ben izmir'i cok ozlemisim, hep burnumda tutuyor, her kosesi...2 sene bornovada yasadim uni son sinifta, annemler hataydaydi, simdi balcovaya tasindilar, orasi da cok guzel..her yerini ozluyorum, tum ailem orda, dayimlar, teyzem, amcam(
Kızlar bana müsade bir duş alayım, bütün günün yorgunluğu üzerimde sonra da misslerrr gibi uyurum sanırım. Hepinize iyi geceler, sıpalarınızı öpüyorum..
Kızlar bana müsade bir duş alayım, bütün günün yorgunluğu üzerimde sonra da misslerrr gibi uyurum sanırım. Hepinize iyi geceler, sıpalarınızı öpüyorum..
Kıyamam sanaaaaa :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?