2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Okudum ama yaptırayım da, dursun kenarda.. Belki kaçmışımdır falan zamanında neme lazım :))

ADAŞÇIĞIM, annene hoş geldin dileklerimizi ilet.. öp elma yanaklardan, üzme kadını :dilcikar:

Annesine düşkün kadının hali de bir başka oluyor halıyle boyleee kaydirigubbakcemile3

beişimi ne kadar sevdiğimi ve ona bağlanıp alıştığımı bugün daha net hissettim.doktora gidene kadar dua ettim güzel haberlerle döneyim diye.allah onları bizden ayırmasın kızlar çok bağlanmışım ben oğluma çok

Aminnnnn, düşkün olunmaz mı be yavrum yaaa.. nefes almamızın tek sebebi şu an evlatlarımız. Rabbim onları bize bağışlasın.

Annesine düşkün kadının hali de bir başka oluyor halıyle boyleee kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tabii ki helinciğim, ne demek.. hel ki hareketleri de hissetmeye başladıktan sonra daha da bir derinleşiyor her şey.. Ben önceden konşmazdım pek. Ama hareketleri hissetmeye başladığımdan beri "oğlum, Deniz" diye hitap etmeye başladım. Allah yokluklarını göstermesin..

Evris resim falan verdilerse eklesene bizde gorelim sipayi:)))

Ya bak nostalji yasadim simdi( biz hatay basinsitesinde oturuken bende metrodan inice hataya kadar yurudum geze geze guzel havalarda, hem spor olurdu, hem rahatlardim(annnemle de cok gezerdiksenağlama

Helincimm gozun aydınn bak demek bosa endise imis banada ornek oldun birkaç gun falan oynamassa endise etmeme gerekyok demektir yinede için rahatladı iyi yaptın canım

Ya bak nostalji yasadim simdi( biz hatay basinsitesinde oturuken bende metrodan inice hataya kadar yurudum geze geze guzel havalarda, hem spor olurdu, hem rahatlardim(annnemle de cok gezerdiksenağlama

Ah canım yaaa... Hep sana dikkat edeceğimi söylüyorum kendime ama, bunu tahmin etmemiştim. Canım benim.. Arabesk olacak ama, hasret nedir, sıla nedir bilirim.. :teselli:

EVRıS

gozun aydın demek guluyordu senin Kuzey cik :) gulmeside gorunyor demek bu aletlerde ya hiç sahit olmadım ben daha enteresan geldi ne hoss,

bencede erken alınmasına bir luzumiyet yoksaanne ile kaldıgı her gun degerli , ama onde giden bebekler erken alınıyor diye birseyyok onde iri gdien bebekte 39-40 lara kadar kalabilri buyukolunca dogum baslatyıor diyebirseyyoksanıyrum çok da emin değilim,

bennn pimpirikli deilim ayrıca canım bak dogsun Kuzey sen goreceksin pimpirik ne demek :)) ben gçokrahat bir insanımdır ama soz konusubebek olunca ve daha bir aylıkken enfeksiyon falangibi durumlarla karsılasınca insanbiraz psikomanyakca tavırlar sergiliyor:) )))

Ah canım yaaa... Hep sana dikkat edeceğimi söylüyorum kendime ama, bunu tahmin etmemiştim. Canım benim.. Arabesk olacak ama, hasret nedir, sıla nedir bilirim.. :teselli:

ya ben izmir'i cok ozlemisim, hep burnumda tutuyor, her kosesi...2 sene bornovada yasadim uni son sinifta, annemler hataydaydi, simdi balcovaya tasindilar, orasi da cok guzel..her yerini ozluyorum, tum ailem orda, dayimlar, teyzem, amcam(

Evris resim falan verdilerse eklesene bizde gorelim sipayi:)))

Verdi kuzum.. eklerim en kısa sürede.

Doktorun bana dedıgını paylastım ben sızınle.. bebek önde giderse,fiziksel olarak gelişimini tamamlarsa,anneyi zorlamaya başlar ve 3-5 hafta erken alınır dıye.. ona ıstınaden yazdım acıkcası..

Pimpirik konusuna gelince, hani espiri manasında soyledım ben bunu sana.. sen kendine takılmışsın ya bol bol, ona ıstınaden yazmıstım.. sahsen psikopat olacagım ben, bunu bılıyorum.. elimden alın dıyorum eşime şimdiden..

ya ben izmir'i cok ozlemisim, hep burnumda tutuyor, her kosesi...2 sene bornovada yasadim uni son sinifta, annemler hataydaydi, simdi balcovaya tasindilar, orasi da cok guzel..her yerini ozluyorum, tum ailem orda, dayimlar, teyzem, amcam(

Kıyamam sanaaaaa :1hug:

Kızlar bana müsade bir duş alayım, bütün günün yorgunluğu üzerimde sonra da misslerrr gibi uyurum sanırım. Hepinize iyi geceler, sıpalarınızı öpüyorum..

evet evris bebek iri olursa dogru bende olmustu bak simdi hatırladım bobregimde baskı yapıp agrıya neden olmustu 6 7 aylık falanmıydı hatırlamıyroum tam
dr um urolog a yonlendirmisti o da muayne edip belki bebegi erken alırız belkide stand takıp idrardısarı verilir mi ne demisti dehsete dusmustumbunu duyunca ama alaha sukur gerek kalmadı ustune oglum 1 ay erken dogarak belkide beni birseylerden kurtardı. çok iri de iyi değil geri kalmasıda tabi ama iri olunca ena zındanistenmeyen bir erken dogumda birtek faydası oluyor kilosunun yuksek olmasının hos ciger gelisimi vs daha onemli kilodan, neysehersey yerli yernide zamanındaolsun insalah

fasulyem iyigceler
bendeçıkıyroum kızlar herkese tatlı ruyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…