2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Burcum.. eve gıdınce arayacaktım seni.. su an kayınvalıdemlerdeyım hala.. oradan yazıyorum.. şeker yuklemesı meselesını sordum Tahır Bey e.. 24. hafta en ideali dedi bana.. ondan oncesı erken olurmus.

evriş
boyu kilosu hakkında ne dedi doktorun kaç haftalık bebişin

kızlar bugün tam doktora gittim giriş işlemlerini yaptık bi de ne hissedeyim.bebeğim hareket ediyo.o anda karnıma bi tane vurasım geldi anneni korkutmaya utanmıyormusun diye.bu akşamda hareketlerini hissediyorum.bu bebişin benim ruh sağlığıma kastımı vardır nedir

25 cm boy.. 320 kılosu canım benım.. 19+5 haftam. Oldukca ideal oldugunu soyledi.

evriş
geçen hafta kontrole gittiğimde oğlum uyuyordu.birden uyandı ve gülümsemeye başladı.muayene boyuncada hep gülümsedi.sende mi dört boyutluda gördün gülümsemesini canım.bizim oğlanlar etrafa gülücük saçacaklar sanırım

Gpsy canım kalp doktoru bir arkadaşım var. 4-5 sene İstanbul'da çalıştı ve onun eşinde de bebeğin kalbinde bir sorun çıkmıştı. Fetal EKG'yi Atıl Yüksel'e çektirmişler İstanbul'da. Özel muayenehanesi varmış sanırım.Onu tavsiye etti

Evet kuzum.. dörtlüde gördük.. şükür Allahımıza, hep güldürsün yüzlerini, resmen mest olduk eşimle, bir de dilini cıkarmıs gülümsüyordu sıpa..

Evrişim hadi gözün aydın. Kuzeycik hep gülsün, sizin de yüzünüzü güldürsün inşallah:Saruboceq:

Benim bugün annem geldihihoyyytDaha bebeğin cinsiyeti belli olmadan ufak tefek birşeyler almışmış, kendi ördükleri de var. İnanır mısınız, neredeyse hepsi pembe:1shok:Annelerin altıncı hissi hakkatten kuvvetli oluyorsositososito

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok güldm arkadaşım yaa :)) Bende de var değişik değişik rüyalar ama pek bi manasız.. Bi gün bisikletle geziyorum, bi gün arabayla rüyamda.. -tatlicadiarzu-

Burcum.. eve gıdınce arayacaktım seni.. su an kayınvalıdemlerdeyım hala.. oradan yazıyorum.. şeker yuklemesı meselesını sordum Tahır Bey e.. 24. hafta en ideali dedi bana.. ondan oncesı erken olurmus.

25 cm boy.. 320 kılosu canım benım.. 19+5 haftam. Oldukca ideal oldugunu soyledi.

Ohh, maşallah Kuzey'ime.. Valla ben de seni arayacaktım ama dedim "sık boğaz etmeyeyim kızı, nasılsa gelince yazar"... Ayrıca teşekkür ederim, olmazsa seninle gittiğimizde söyleriz ebeye, bir kaç hafta daha ileri atsın. Erkenden yapmanın ne manası varmış ki?? 20+2 de şeker yüklemeye kalktı kadın..

bebişini maşalah evriş.bence de oldukça ideal bi boy ve kilo

Amin Helinim.. cümlemizin inşallah.. işin açıkcası kılosu boyu onde giden bir cocuk olmasını ıstemıyordum.. çünkü olabildiğince zamanında dogurabılmek için.. inşallah sonuna kadar durumumuz boyle gıder.. bu arada 39. haftada sezeryan olacagımı soyledı bana.. halbu ki ben 37. haftalarda alındıgını duymustum.. Tahir Bey, asla dedi.. olabildiğince seninle kalmalı.. bende olabıldıgınce gec almak ıstıyorum onu dedı.

Kızlar bugün bir yürüdüm, bir yürüdüm... Gündüz Gaziemir'de pazara gittik gene Evrim'le, sonra Üçyol'dan Nokta'ya ve Nokta'dan Üçyol'a (2 + 2 = 4 km yürümüşümdür) .. Eve geldim, turşu gibi yattım. Yazdıklarınızı okudum, çok rahatladım ben de "neden durdu bu sıpa" diyorum. Meğer annesi yorulunca beyefendi de :1closedeyes: sızdı sanırm içerde. Bilg başında oturunca hareketlendi azcık ama gene uykuda sanırm..

Gözün aydın kuzum.. hoşgelmiş annen.. Tesekkur ederım güzel dileklerin için de.. Hepimizin yüzü gülsün inşallah.

Her zaman basım gözüm üstüne kuzum..Vallahi hayatım.. yapmasın dedı bana Tahir.. 24. hafta olması gerekenmiş, tetenoz ile ilgili dedıgını de okudun mu?? Yaptırmasan da olur dedı bana..

İyi yapmışsın ama.. ıyı gelmıstır eminim.. bende Hatay da cok yürüdüm.. gezdim kayınvalıdemle.. eskiye nazaran farkettiğim topuklarım cok agrıyor ayakta kaldıgım zaman.

tazefasulye
ben iki gün hissetmedim doktora gittik her şey yolundaydı.bu aralar hissetmeme olabilir dedi doktor.kaygılanmak yok artık niye hareket etmiyor diye.aslında hareket ediyordu.kollarını oynatıyordu.doktor hissetmiyormusun dedi hayır dedim.biz her hareketini hissetmiyoruz o hep hareketli

Her zaman basım gözüm üstüne kuzum..Vallahi hayatım.. yapmasın dedı bana Tahir.. 24. hafta olması gerekenmiş, tetenoz ile ilgili dedıgını de okudun mu?? Yaptırmasan da olur dedı bana..

Okudum ama yaptırayım da, dursun kenarda.. Belki kaçmışımdır falan zamanında neme lazım :))

ADAŞÇIĞIM, annene hoş geldin dileklerimizi ilet.. öp elma yanaklardan, üzme kadını :dilcikar:

bende bugün doktordan çıkınca o moralle kayınvalideme yürüyerek gittim.oğlumun iyi olduğunu gördüm tüm tutar beni dedim ve bayağı yürüdüm.

sağol bebeem, haklısın :) anne olmaya başladık bile, bunu anlıyorum buradan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…