evriş
boyu kilosu hakkında ne dedi doktorun kaç haftalık bebişin
kızlar bugün tam doktora gittim giriş işlemlerini yaptık bi de ne hissedeyim.bebeğim hareket ediyo.o anda karnıma bi tane vurasım geldi anneni korkutmaya utanmıyormusun diye.bu akşamda hareketlerini hissediyorum.bu bebişin benim ruh sağlığıma kastımı vardır nedir
evriş banada doktor 24-26. haftalar arsı şeker yüklemesi için en uygun zamanlar dedi
evriş
geçen hafta kontrole gittiğimde oğlum uyuyordu.birden uyandı ve gülümsemeye başladı.muayene boyuncada hep gülümsedi.sende mi dört boyutluda gördün gülümsemesini canım.bizim oğlanlar etrafa gülücük saçacaklar sanırım
gypsy cim rüyamı unutmadım, çok komikti. seninle aynı sitede oturuyormuşuz meğer. senin söylediklerinin hepsi yalanmış. "hani istinyede oturuyordun" filan diyorum sana... kocan da yokmuş meğer... çocuk kimden belli değil. sen ailenle yaşıyorsun. kalabalık bir ailesiniz. ben size geliyorum oturmaya, ama içimden de sana acayip kızıyorum. sen de diyorsun ki "diğerlerinin doğru söyledikleri ne malum, sanal alem bu" ben de düşünüyorum haklısın. sonra aklıma EVRİŞ geliyor, balkonda çekilmiş bir pozu var albümünde, hemen etrafı tanımaya çalışıyorum, bakıyorum gerçekten izmir. ama gaziemire hiç benzemiyor, bornova gibi... tanıdık geliyor. neyse diyorum doğru söyleyenler de varmış. senin bir tek bebeğe aldıkların tutuyor. sonra çok komik burası; diyorum ki "esra yoksa akşam menülerin de mi hep atmasyondu? hani bize şunu yaptım bunu yaptım diyordun ya onlar da mı yalandı?" sen de diyorsun ki "yok yok annem yapıyordu o söylediklerimi"
işte böle şeker.... sen çok güzeldin ama, tam balık eti, yüzün filan pamuk gibi... bakır sarısı saçların vardı. boya ama...
Burcum.. eve gıdınce arayacaktım seni.. su an kayınvalıdemlerdeyım hala.. oradan yazıyorum.. şeker yuklemesı meselesını sordum Tahır Bey e.. 24. hafta en ideali dedi bana.. ondan oncesı erken olurmus.
25 cm boy.. 320 kılosu canım benım.. 19+5 haftam. Oldukca ideal oldugunu soyledi.
bebişini maşalah evriş.bence de oldukça ideal bi boy ve kilo
Evrişim hadi gözün aydın. Kuzeycik hep gülsün, sizin de yüzünüzü güldürsün inşallah:Saruboceq:
Benim bugün annem geldihihoyyytDaha bebeğin cinsiyeti belli olmadan ufak tefek birşeyler almışmış, kendi ördükleri de var. İnanır mısınız, neredeyse hepsi pembe:1shok:Annelerin altıncı hissi hakkatten kuvvetli oluyorsositososito
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok güldm arkadaşım yaa :)) Bende de var değişik değişik rüyalar ama pek bi manasız.. Bi gün bisikletle geziyorum, bi gün arabayla rüyamda.. -tatlicadiarzu-
Ohh, maşallah Kuzey'ime.. Valla ben de seni arayacaktım ama dedim "sık boğaz etmeyeyim kızı, nasılsa gelince yazar"... Ayrıca teşekkür ederim, olmazsa seninle gittiğimizde söyleriz ebeye, bir kaç hafta daha ileri atsın. Erkenden yapmanın ne manası varmış ki?? 20+2 de şeker yüklemeye kalktı kadın..
Kızlar bugün bir yürüdüm, bir yürüdüm... Gündüz Gaziemir'de pazara gittik gene Evrim'le, sonra Üçyol'dan Nokta'ya ve Nokta'dan Üçyol'a (2 + 2 = 4 km yürümüşümdür) .. Eve geldim, turşu gibi yattım. Yazdıklarınızı okudum, çok rahatladım ben de "neden durdu bu sıpa" diyorum. Meğer annesi yorulunca beyefendi de :1closedeyes: sızdı sanırm içerde. Bilg başında oturunca hareketlendi azcık ama gene uykuda sanırm..
Her zaman basım gözüm üstüne kuzum..Vallahi hayatım.. yapmasın dedı bana Tahir.. 24. hafta olması gerekenmiş, tetenoz ile ilgili dedıgını de okudun mu?? Yaptırmasan da olur dedı bana..
tazefasulye
ben iki gün hissetmedim doktora gittik her şey yolundaydı.bu aralar hissetmeme olabilir dedi doktor.kaygılanmak yok artık niye hareket etmiyor diye.aslında hareket ediyordu.kollarını oynatıyordu.doktor hissetmiyormusun dedi hayır dedim.biz her hareketini hissetmiyoruz o hep hareketli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?