2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

benim acil bir izmir yapmam lazim, mayis basi gelmek istiyorum ama annemde tuttturdu gelme diye bebege bisey olur riske atma ucakta diyor(doktro 28-29.haftadan sonra ucak yok dedi(

Eee sen İzmir de dogurmayacak mıydın kuzum.. ben oyle hatırlıyorum sanki..

İyi geceler Esra..

Hadi kuzucuklarin annelerii bende yatiyorum, hepinise iyi gecelerr......

hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebişin

Burcum ben bakayım netten bir araştırayım sağolasın

Evrişim umarım dediğin gibi olur ama mesele kalp olduğu için kafama takıldı sorduğun için çok sağol..ben o gülen Kuzeyii yerim annesi yaa süper yani böyle bi anneden asık suratlı çocuk .çıkmasıda anormal olurdu :)) boyları aynı bebişlerimizin benimki birazdaha gr olarak fazla 1 hafta var aramızda bebişini sağlıkla kucağına al tatlım

Helincimm bak boşuna kendini üzdün bebişin sana naz yapıyo oyun oynuyo bence :))

günaydın kızlar.bu sabah açılışı ben yapayım.merak ettiniz biliyorum geçmişi okuyamadım henüz.çok zor günler geçirdim.biliyorsunuz şiddetli ağrılarım vardı.ağrılarıma korkularımda eklenince cinnet geçiren bir ben.bir oğlumu kaybettim bu ağrılarla buda öyle olacak diye günlerce uyumadım.o bozuk psikolojiyle bir iki gün bilerek girmedim.ve doktora gittim.serum tedavisine başladılar,hemşire tipli ama bu işi hiç bilmeyen insanlar elimin üzerinden takmak için ısrar ettiler ve malum üç dört damarım patladı ve her yerim kan...neyse yaklaşık 4 gün serum tedavisi gördüm ve ellerim mosmordu inanın ağrıdan uykuyu unutmuştum.kalem dahi tutamıyordum.şu anda hala öyle çok sızlıyorki anlatamam.
ve bebeğimin hareketleri duru ona birşey oldu diye doktora attım kendimi ama yaklaşık bir üç gün hareket etmedi.çok şükür onuda atlattım ve bebeğimle sapasağlam çok şükür rabbime aranızdayım...ağrılarım bitti sayılır sadece sağ kasığımda az bişey kaldı.ama kalçamdan fena bacağım çekiyor onun içinde magnezyum kullanıyorum...bu kadar kızlar....

bu arada geçmişi okumadım çok olmuş okuyamamda sanırımçkötü bir durum yoktur umarım herkes çok iyidir...cinsiyetler netleşmiştir artık.
KIZLAR ÇOK ÖZLEDıM SıZı.ARANIZDA OLMAK MÜTHıŞ...

GYPSYESRA,SARMAŞIK,HELıN,MERCıMEKıM ,özelden mesaj atmışsınız.çok korkutmuşum sizi.canımsınız ya.seçilcim sen baya bir telaşlanmışsın kusura bakma bitanem ama inan çok zor günler geçirdim.canlarım ellerinize yüreğinize sağlık.çok sağolun.önemsendiğimi bilmek mutlu etti beni...

esracım,yüce rabbim hepimizi bazı sınavlara tabi tutuyor.sabrımızı ve itaatimizi ölçmek için.senin sınavında buymuş.kalbine giden damarların birinde sorun var sanırım,bebeğini tek bir damar beslemiyorki hem o yavru bu zamana kadar gelişiminde sorun olmadan sağlıkla gelebildiyse yolunuz açık devam et canım benim...allah en kısa zamanda çözümünü yollasın ama kendini fazla hırpalama...

gypsesra inanamıyorum ya. cidden uçmuş memorial hastanesi. bencede üniversite hastanesinde baktırmak mantıklı olan bende marmara ün. hastanesinde çektirmeyi düşünüyorum.

bana kalsa ben hep toto açık uyurum ama eşim sürekli üzerimi kapatıyor. NORRAA cım ben 2 dakika gözümü kapatsam bile rüya görürüm. benim kadar çok rüya gören var mıdır bilmem... o kadar uzun uzun görürüm ki, kalkınca hatırlasam da anlatmaya gücüm yetmez. ama bütün rüyalarımın ortak bir yönü vardır: mutlaka acıkırım, aklıma yemek düşer... hatta bir keresinde bir rüyamın başında bir dağ klubesinde 3 kız arkadaş tost yaptırmıştık, birimiz yememişti. sonra araya bir sürü farklı rüyalar girdi... mekanlar ve kişiler değişti durdu. tam uyanacağım sıra benim aklıma arkadaşımın yemediği tost düştü ve direk o dağ klubesinde buldum kendimi yeniden. bu kez yalnızdım ve tost yapan adama dedim ki "arkdaşımın tostunu da paket yapalım, alayım ben" cokacimcoook

ohhh be, seni çok merak ettiğim için girdim sabah sabah... aslında şimdi kahvaltı hazırlıyor olmam gerekiyordu. ama ben de dün çok fazla hissetmeyince kızımı sen geldin aklıma, hemen bakayım dedim ne demiş doktor. benim de yüreğime su serpildi şimdi. iyi bari tekmelemeyince panik yapmayalım...

hoşgeldin EVROS... bundan sonra sadece okumakla kalmazsın artık... hayırlı uğurlu olsun bebeişniz...

ooooo maşallah.... çok sevindim, allah onu hep güldürsün. KUZEY de sizi güldürsün inşallah...

YAW nasıl anlıyorsunuz gülümsediğini, ben 4 boyutluda hiç bişey anlamadım. çok çirkin görünüyordu. ağzını açıp açıp kapatıyordu. benimki de çok dilli olacak galiba... ama gülümsediğini görmedim. ben de görmek istiyorum sırnaşık şey

aferin sana TAZE... çok iyi yapmışsın. bugün burda hava güneşli. ben de kahvaltımı yaptıktan sonra yürüyeceğim...

seni tekrar aramızda görmek çok güzel... herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. içimizde en önde giden sensin, demek ki her türlü aksiliklere hazır olmak lazımmış... neden serum aldın ki?

hepinize günaydın arkadaşalr. iyi haftasonları diliyorum . evde olmak ne güzel ama ben maalesef çalışıyorum. gypsyesra hiç kafana takma canım. oğluşun gayet iyi. sen içini ferah tut. kayracım sana da çokk geçmiş olsun. tekrar dan hoş geldin. allah bir daha bu ağrıları yaşatmasın.

arkadaşalar birde bebiş haraketlerini hissedenler daha çok nerelerde hissediyosunuz. ben genelde göbek deliği çevremde ama daha çok sağ tarafımda hissediyorum. yeni yeni bi kaçgündür de solda hissetmeye başladım.

nazancığım ağrılarım vardı.kasıklarım rahim ve karın ağrım vardı.korktum ama şimdi çok şükür iyiyim...

günaydın annisler...

bugün nasıl geçer bilemem..uykusuzum, sabah ezanından sonra yattım...magnezyum bana cırcır etkisi yaptı...
bugüne kadar bağırsağımla aramda güzel bi ilişki vardı..magnezyumu aldıktan sonra çok kötü oldum..resmen sinameki çayı içersinde sancı yapar ya, işte o cinsten..kıvrandım durdum, sonra da dooğru wc ye...
bıraktım, içmiycem artık...2 hafta sonra kontrolüm var, o zaman sorarım dr.a...
içen arkadaşlar varsa, sizlerde durumlar nasıl??

behiyesen ben bebeğimin hareketlerini başta sağ,sonra tam göbeğimde şimdide her yerde hissediyorum.sabahları tekmeleriyle uyanıyorum acıkıyor sanırım.birkaç gün hareket etmedi ödüm koptu ama allaha şükür sorun yokmuş.

canım magnezyumu sakın bırakma çok yararlı.başlarda bendede oldu ama şimdi yok.her türlü kasılmayı önlüyormuş ve ağrılarıda yok ediyor.sen devam et bence...

bilmiyorum Kayram..çok kötü oldum...sancıdan öldüm resmen...

canım kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle davran.telefonla bir sor gitmen şartmı?bende birgün falan yaptı sancı ama sonraları yoktu.magnezyum tozmu senin kullandığın kapsülmü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…