benim acil bir izmir yapmam lazim, mayis basi gelmek istiyorum ama annemde tuttturdu gelme diye bebege bisey olur riske atma ucakta diyor(doktro 28-29.haftadan sonra ucak yok dedi (
Eee sen İzmir de dogurmayacak mıydın kuzum.. ben oyle hatırlıyorum sanki..
yok kuzuu ben burada dogurucam, burdaki sigortam cok daha iyi, sadece universitemi ozelmi ona karar veremedim daha, dgumdan 1 ay sonra gelicem izmir'e annemle 1-1.5 ay kalicam...
Eee sen İzmir de dogurmayacak mıydın kuzum.. ben oyle hatırlıyorum sanki..
yok kuzuu ben burada dogurucam, burdaki sigortam cok daha iyi, sadece universitemi ozelmi ona karar veremedim daha, dgumdan 1 ay sonra gelicem izmir'e annemle 1-1.5 ay kalicam...
Anladım canım.. bende cevabını beklıyordum.. sana da ıyı geceler.. bende yatıyorum.. Allaha emanet olun hepiniz.
hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebişinmerhaba arkadaşlar uzun zamandır takipteyim sizleri artık bende aranızdayım umarım doğru yere yazıyorumdur insallah 6 ağustosta aksilik olmazsa bir oğluşum olacak görüşüp güzel arkadaşlıklar kurmak dileğiyle
Burcum ben bakayım netten bir araştırayım sağolasınGpsy canım kalp doktoru bir arkadaşım var. 4-5 sene İstanbul'da çalıştı ve onun eşinde de bebeğin kalbinde bir sorun çıkmıştı. Fetal EKG'yi Atıl Yüksel'e çektirmişler İstanbul'da. Özel muayenehanesi varmış sanırım.Onu tavsiye etti
banucum aradım memorial hastanesini 585 ytl fetal eko+150 ytl muayene hönk oldum valla
cerrahpaşadada varmış 100 ytl siyami ersek ilede görüştüm normalde randevular en erken iki ay sonraya veriliyomuş ama fetal eko olduğundan çekiyolarmış ve ücretsizmiş..rahatladım vallahi en azından alternatiflerim çoğaldı
nazancim sen geceleri iyi ortunuyormusun, toto falan acik kalmis olmasin:)))cok hossun:))
canim burda en iyi alisveris senede 2 kere ocak ayi ve temmuz ayi super indirimler var, ama annenlerin gelecegi tarihtede bahar indirimi olabilir almanyada..
kızlar ben geldim
doktora gittim ve oğlumu gördüm çok şükür iyiymiş.ilçede bi doktora gittim ultrason aleti çok eskiydi yada ben üç boyutluya alıştım.ama meleğimin atan kalbini gösterdi doktor ve bebğin iyi dedi.içim rahatladı.giderken çok korkuyordum yol boyunca dua ettim.doktor bu haftalarda bazen hareketlerini hissedemiyebilirsin dedi.destekleriniz için saolun kızlar
merhaba arkadaşlar uzun zamandır takipteyim sizleri artık bende aranızdayım umarım doğru yere yazıyorumdur insallah 6 ağustosta aksilik olmazsa bir oğluşum olacak görüşüp güzel arkadaşlıklar kurmak dileğiyle
Ya evladım bir gülüyordu, bir gülüyordu.. anlatamam.. resmen aşık olduk.. Allahım nazarlardan saklasın, gene pipisi ortada ıdı.. ilk yine pipisini gördük :)) Keyfi yerinde idi, kilosu, boyu haftasının ıdeal ölçüsünde. Şükürler olsun bugunlerı de gordum... kuş gibi hafifim.. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah..
Ya ben dün NAZAN a yazacaktım, sen nası yıkadın,aldın mı bebe deterjanı dıye.. dedim sus evrim :))))
evriş
geçen hafta kontrole gittiğimde oğlum uyuyordu.birden uyandı ve gülümsemeye başladı.muayene boyuncada hep gülümsedi.sende mi dört boyutluda gördün gülümsemesini canım.bizim oğlanlar etrafa gülücük saçacaklar sanırım
Kızlar bugün bir yürüdüm, bir yürüdüm... Gündüz Gaziemir'de pazara gittik gene Evrim'le, sonra Üçyol'dan Nokta'ya ve Nokta'dan Üçyol'a (2 + 2 = 4 km yürümüşümdür) .. Eve geldim, turşu gibi yattım. Yazdıklarınızı okudum, çok rahatladım ben de "neden durdu bu sıpa" diyorum. Meğer annesi yorulunca beyefendi de :1closedeyes: sızdı sanırm içerde. Bilg başında oturunca hareketlendi azcık ama gene uykuda sanırm..
bu arada geçmişi okumadım çok olmuş okuyamamda sanırımçkötü bir durum yoktur umarım herkes çok iyidir...cinsiyetler netleşmiştir artık.
KIZLAR ÇOK ÖZLEDİM SİZİ.ARANIZDA OLMAK MÜTHİŞ...
Ya evladım bir gülüyordu, bir gülüyordu.. anlatamam.. resmen aşık olduk.. Allahım nazarlardan saklasın, gene pipisi ortada ıdı.. ilk yine pipisini gördük :)) Keyfi yerinde idi, kilosu, boyu haftasının ıdeal ölçüsünde. Şükürler olsun bugunlerı de gordum... kuş gibi hafifim.. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah..
heyy maşallah...allah hep güldürsün..gülen yüzü solmasın...
evriş
kızlar bugün tam doktora gittim giriş işlemlerini yaptık bi de ne hissedeyim.bebeğim hareket ediyo.o anda karnıma bi tane vurasım geldi anneni korkutmaya utanmıyormusun diye.bu akşamda hareketlerini hissediyorum.bu bebişin benim ruh sağlığıma kastımı vardır nedir
bak sen şu sıpanın yaptığına..bakalım daha neler neler yapıcaklar...
için rahatlamış en azından, çok sevindim helincim...
günaydın kızlar.bu sabah açılışı ben yapayım.merak ettiniz biliyorum geçmişi okuyamadım henüz.çok zor günler geçirdim.biliyorsunuz şiddetli ağrılarım vardı.ağrılarıma korkularımda eklenince cinnet geçiren bir ben.bir oğlumu kaybettim bu ağrılarla buda öyle olacak diye günlerce uyumadım.o bozuk psikolojiyle bir iki gün bilerek girmedim.ve doktora gittim.serum tedavisine başladılar,hemşire tipli ama bu
kızım meraktan ölmezmiyim...hele sürekli giren insanlar tık diye kesilince hemen telaşlanıyorum...geçmiş olsun Kayramm..allah daha beterini göstermesin...allah sana ve Ömür bebeğe sağlık sıhhat versin..
bana kalsa ben hep toto açık uyurum ama eşim sürekli üzerimi kapatıyor. NORRAA cım ben 2 dakika gözümü kapatsam bile rüya görürüm. benim kadar
YAW nasıl anlıyorsunuz gülümsediğini, ben 4 boyutluda hiç bişey anlamadım. çok çirkin görünüyordu. ağzını açıp açıp kapatıyordu. benimki de çok dilli olacak galiba... ama gülümsediğini görmedim. ben de görmek istiyorum sırnaşık şey
benim oğlum da gülümsüyüdo..4 boyutluya geçince gülüveriyodu bize.. o kadar belli oluyo ki zaten...o anki durum herhalde..her zaman denk gelirmi bilemem..
günaydın annisler...
bugün nasıl geçer bilemem..uykusuzum, sabah ezanından sonra yattım...magnezyum bana cırcır etkisi yaptı...
bugüne kadar bağırsağımla aramda güzel bi ilişki vardı..magnezyumu aldıktan sonra çok kötü oldum..resmen sinameki çayı içersinde sancı yapar ya, işte o cinsten..kıvrandım durdum, sonra da dooğru wc ye...
bıraktım, içmiycem artık...2 hafta sonra kontrolüm var, o zaman sorarım dr.a...
içen arkadaşlar varsa, sizlerde durumlar nasıl??
bilmiyorum Kayram..çok kötü oldum...sancıdan öldüm resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?