canım kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle davran.telefonla bir sor gitmen şartmı?bende birgün falan yaptı sancı ama sonraları yoktu.magnezyum tozmu senin kullandığın kapsülmü?
behiyesen ben bebeğimin hareketlerini başta sağ,sonra tam göbeğimde şimdide her yerde hissediyorum.sabahları tekmeleriyle uyanıyorum acıkıyor sanırım.birkaç gün hareket etmedi ödüm koptu ama allaha şükür sorun yokmuş.
EVET KAYRA AYNI BENDE SENİN HİSSETİKLERİNİ BİREBİR HİSSETİM. BENDE BAZEN ARKA ARKAYA HERGÜN HAREKETLERİNİ HİSSEDİYORUM. SONRA Bİ KAÇ GÜN HİSSETMİYORUM. DEDİĞİN GİBİ ÖDÜM KOPUYO SONRA SİZLER GELİYOSUNUZ AKLIMA RAHATLIYORUM. İYİKİ BÖYLE GÜZEL PAYŞLAŞIMLARDA BULUNUYORUZ VALLA:1hug:
toz kullanıyorum...yarım bardak suda eritip içiyordum..daha yeni başlamıştım..kasık ağrısı şikayetiyle gitmiştim 2 gün önce...olmazsa telde bi arar sorarım..ama çok zorlarsa içeceksin diye..sadece ağrım olunca içerim derim valla..
kabuss gibiydi...
saolcanımvirüsprogramı olduguiçin acılmıyormustu firofoxdan girdim ekledım cicileriImageShack® - Image Hosting browse kısmını tıkla
hoşgeldın canım aramızamerhaba ben yeni üye oldum bende 4 aylık hamileyim
burada olmak çok güzek konuyu inceledim birazda baya anne adayı varmış meğer :sm_cool:
yaacanım kötü düşünmebencecok güzel haberlerledöneceksın.mucizen senı asla bırakmıycakı inşallahya kızlar ben niye bu kadar kuruntulu bi hamile oldum.kendime kızıyorum herşeyi çok takıyorum diye.çok şey bilmek güzel değil inanın.araştırdıkça okudukça insan daha çok korkuyor.bu kaybetme korkusundan kurtulmama gerek.inşalah doktordan rahat bi nefes alarak çıkarım.bu bebek biliyorsunuz bi mucize eseri geldi o mucizeyi kaybetmekten korkuyorum
aramıza hosgeldın canım.arkadaşlar bende ağustos 21 de bebeğime kavuşucam inşallahh. allah hepimize sağlıklı çocuklar nasip etsinn ( şu zaman geçmek bilmiyor geçsede kavuşsak bebişlermize )
canım hersey yoluna giricek inşallah.bak bebişin sen telaslanma dıe,rahatını bozuk kımıl kımılsana haberverıyor:1hug: cok dogru söylüyorsun sakınan gözeçöp batarmisaliyizcogumuz.oyüzden en iyisi relax bırdurum da olmaya calısmak,ilkzamanlar bende cok korkluyordum ama sonra bı böyledevam etmıyceğini düşündüm ve oldukcarahat olmaya özen gösterıyorumkızlar herkese hayırlı cumalar (biraz geç oldu ama)
görümcem aradı az önce öncelikle esracım sormuşsun görümcem etiler acıbademde hemşire ordada bi iyi bi kadın doğumcu varmış ona sonuçları göstermiş adam bir güzel izah etmiş benim doktora nazaran daha anlaşılır biçimde..bebeğin kalbine gider kan damarlarından birinde tıkanıklık varmış ve basınç oluyormuş yani kanın büyük bir kısmı geri dönüyormuş bebeğe gitmeden ve iki hafta sonra yani 23. haftasında mutlaka çocuk kardoyoloğuna gitmesi gerek bebeğin kalbine bakılması gerek demiş tazefasulyem sanırım senin git dediğin yer burasımı oluyor? fetal eko çektirmem gerekiyormuş bebeğin kalbi takip altında olması gerekiyormuş,bende aynı şekilde sizin gibi sordum peki dedim bu madem etkilermiş bunca zaman gelişim süreci nasıl normal gitmiş doktorda demiş bu baştan beri olan birşey olmayabilir yeni başlanmış bi sorun olabilir demiş..bakıköy acıbademde varmış bu kardiylog birde kızlar sizin bildiğiniz birileri varmı istanbul hamisleri duyduğunuz vs bende araştırıcam fasulyemin dediği gibi özellikle ünvste hastanelerini arayıp sorucam umarım dedğiniz gibi bebişimin birşeyi olmaz ama kızlar üzülmemek elde değil inanın bu kadar dikkat ediyorum sakınan göze çöp batar misali..ama dedğiniz gibi adı koyuldu en azından,bebeğimin kabine kan gitmiyormuş gitsede çok az gidiyormuş..ve çok ilginçtir dünden beri acayip hareketlenme hissediyorum resmen dönüyyoo dolanıyor ben gayet iyiym anne der gibi kızlar rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın..iyiki varsınız..
:roflol: :roflol: :roflol:hatta bir komiklik daha korkumuzdan mikrop falan kapar diye içme suyunu kaynatıp ılıtıp onunla banyosunu yaptırıyoduk :) biraz manyakca olmus ama oyle yaptık valla:)
şükürler olsun kayra gelmiş...ayyy canım çok sevindim yeniden aramızda olmana...çok geçmiş olsun. bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuş annesi bırakmaz artık...
sağol güzelim,allah razı olsun.inşallah tutunmuştur inşallah hepimizin bebişleri tutunmuştur...
ayy cook güldüm nazancım yaa.ne rüya görmüşsün hayatım.:roflol:lülülülülülügypsy cim rüyamı unutmadım, çok komikti. seninle aynı sitede oturuyormuşuz meğer. senin söylediklerinin hepsi yalanmış. "hani istinyede oturuyordun" filan diyorum sana... kocan da yokmuş meğer... çocuk kimden belli değil. sen ailenle yaşıyorsun. kalabalık bir ailesiniz. ben size geliyorum oturmaya, ama içimden de sana acayip kızıyorum. sen de diyorsun ki "diğerlerinin doğru söyledikleri ne malum, sanal alem bu" ben de düşünüyorum haklısın. sonra aklıma EVRİŞ geliyor, balkonda çekilmiş bir pozu var albümünde, hemen etrafı tanımaya çalışıyorum, bakıyorum gerçekten izmir. ama gaziemire hiç benzemiyor, bornova gibi... tanıdık geliyor. neyse diyorum doğru söyleyenler de varmış. senin bir tek bebeğe aldıkların tutuyor. sonra çok komik burası; diyorum ki "esra yoksa akşam menülerin de mi hep atmasyondu? hani bize şunu yaptım bunu yaptım diyordun ya onlar da mı yalandı?" sen de diyorsun ki "yok yok annem yapıyordu o söylediklerimi"
işte böle şeker.... sen çok güzeldin ama, tam balık eti, yüzün filan pamuk gibi... bakır sarısı saçların vardı. boya ama...
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ohh herkezgüzel haberlerle dönüyor mükemmelkızlar ben geldim
doktora gittim ve oğlumu gördüm çok şükür iyiymiş.ilçede bi doktora gittim ultrason aleti çok eskiydi yada ben üç boyutluya alıştım.ama meleğimin atan kalbini gösterdi doktor ve bebğin iyi dedi.içim rahatladı.giderken çok korkuyordum yol boyunca dua ettim.doktor bu haftalarda bazen hareketlerini hissedemiyebilirsin dedi.destekleriniz için saolun kızlar
hosgelşdın aramıza canım.hepimiz saglıkla kucagımıza alırız inşalahmerhaba arkadaşlar uzun zamandır takipteyim sizleri artık bende aranızdayım umarım doğru yere yazıyorumdur insallah 6 ağustosta aksilik olmazsa bir oğluşum olacak görüşüp güzel arkadaşlıklar kurmak dileğiyle
günaydın kızlar.bu sabah açılışı ben yapayım.merak ettiniz biliyorum geçmişi okuyamadım henüz.çok zor günler geçirdim.biliyorsunuz şiddetli ağrılarım vardı.ağrılarıma korkularımda eklenince cinnet geçiren bir ben.bir oğlumu kaybettim bu ağrılarla buda öyle olacak diye günlerce uyumadım.o bozuk psikolojiyle bir iki gün bilerek girmedim.ve doktora gittim.serum tedavisine başladılar,hemşire tipli ama bu işi hiç bilmeyen insanlar elimin üzerinden takmak için ısrar ettiler ve malum üç dört damarım patladı ve her yerim kan...neyse yaklaşık 4 gün serum tedavisi gördüm ve ellerim mosmordu inanın ağrıdan uykuyu unutmuştum.kalem dahi tutamıyordum.şu anda hala öyle çok sızlıyorki anlatamam.
ve bebeğimin hareketleri duru ona birşey oldu diye doktora attım kendimi ama yaklaşık bir üç gün hareket etmedi.çok şükür onuda atlattım ve bebeğimle sapasağlam çok şükür rabbime aranızdayım...ağrılarım bitti sayılır sadece sağ kasığımda az bişey kaldı.ama kalçamdan fena bacağım çekiyor onun içinde magnezyum kullanıyorum...bu kadar kızlar....
ohhh kayram gelmıs sonunda.innakı cok merak etık senı.hatta bugun belkı senden haberolur dıe tekrar eşimin yanına indim dükkana.evde pc yokda bızaman daha olmıycakbu arada geçmişi okumadım çok olmuş okuyamamda sanırımçkötü bir durum yoktur umarım herkes çok iyidir...cinsiyetler netleşmiştir artık.
KIZLAR ÇOK ÖZLEDİM SİZİ.ARANIZDA OLMAK MÜTHİŞ...
Kayramm off diyorum başka bişey demiyorum yaa nerdesinn pc açtım sabah ilk sen yazmışsın bide konuyu özetlerken bir oğlumu kaybettim demişsin devamını okumadan bi yutkundum başım döndüm o an resmen meğersem eski olaydan bahsediyormuşsun çok korktuk be güzelim hele ben 3 gündür her yerden felaket hareketi gelcek gibi hissediyorum kendimi :çok üzgünüm: çok geçmiş olsun canım magnezyum çok iyi geliyor ağrıların geçmesine sevindim ellerinde iyileşir bi an önce inşallah..benimde problemim düzelir inşallah tatlım bebişimiz elbette bi damardan beslenmiyorda bu damar kalbe direk gittği için bende sıkıntı yaratıyor,sağol canım güzel dileklerin için..
canım benim evet çok endişelenmişsin gördüm yazdıklarını.çok sevindim kendi adıma değerim olduğu için sende.felaket haberi sanırımkimse vermek istemez.rabbim hepimizin bebişlerini korusun.çok zor.kaygılanmak korkmak annenin doğasında var.rahat ol.derdi veren rabbim dermanıda veriyor inan bana...allah yardımcın olsun canım...
ohhh kayram gelmıs sonunda.innakı cok merak etık senı.hatta bugun belkı senden haberolur dıe tekrar eşimin yanına indim dükkana.evde pc yokda bızaman daha olmıycak
canım cok gecmıs olsun neysekı bebiş iyiymiş.herseyın yolunda olmasına inan cok sevındım.bizde senı cok özledımiştiik
mercimekim bende içiyorum ama normal hap bende ishalde yapmadı bende demir hapı yapmıştı tam tersi ama doktorum bana demiştiki ağrıların geçtiyse bırakabilirsin çünkü magnezyum hamilelik süresince kullanılması gereken bir ilaç değil dedi..
saol güzelim..
kişiden kişiye ne farklı tepkiler veriyor şu ilaçlar....ben demir hapı olarak ferra sanol kullanıyorum..seninkinin tam tersi, kaskatı ve simsiyah çıkartıyor..
bu arada bugün 21. haftaya geçti tickerımm yaşasınnn :sm_cool: yarısı bitti sağsalıim tamamını bitiririz inşallah
hihoyyyt hihoyyythihoyyyt burdadaharıka bıhava var,Allah size kolaylık versın.valla calısmamak gıbısı yok kaydirigubbakcemile3 kıskandırıyım azcuuk kaydirigubbakcemile3bugün burda da çok güzel bir hava var...güneşli..içimi ısıttı...
sahilde deniz kokusunu çekip, güzeell bi yürüyüş yapmak vardı...
çalışmak isteeemiyorummm işte...:içelim:...:mymeka:
ohh bunu duyuncainan daha bı rahatladım.bendezaman zaman hissediyorumhemen bı telas kaplıyo içimiyok canım korkma.ben gittim hareketleri için azarladı doktorum.bebeklerin beyni gelişiyormuş daha az hareket ederler dedi.rahat ol bunlar yaşanacak şeyler...
banada kasık ağrıları ve bacak çekmem için verdi ama hergün düzenli iç dedi.hatta her gittiğimde ısrarla hatırlatıyor...
teşekkür ederim tuğbacığım.zor bir sınavdan geçiyorum.hamileliğimse dahada zor.ya da ben zorlaştırıyorum.rabbim hikayelerimizin sonunu mutlu kılsın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?