2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ahh ahhh demekten başka bişegelmıyo elımden.neyse artık kalplerimiz bir olsun.

buarada kuzular bebeşim cicilerine güzel seyler yazan herkeze tesekkur ederım.bebişimde cokmutlu oldu budurumdan sırnaşık şey

KAYRAAAAAAAAA seni cok merak ettikhergunun konusu sendin, geldimi, hala yok mu??ama iyi olmana ve bebisinin iyi olmasina sevindim cok, siz iyi olun gerisi onemli degil canim:1hug kalca agrilari ve cekilme bende de var pazartesien beri siyatik sinir sikismasiymis basi ve odeme bagli ama bana magnezyum vermedi, gerek yokmus, evde istirahat edicem bol bol..gecen haftada kasilma vardi, her hafta ne olucak acaba yine diye bekliyorum merakla:))

bu arada bugün 21. haftaya geçti tickerımm yaşasınnn :sm_cool: yarısı bitti sağsalıim tamamını bitiririz inşallah

oh masallah annesi, yol yarilandi sagsaglim, insallah diger 20 haftada sorunsuz gecer..

NAZAN cok hos kadinsin yaa, demek kalan tostu paket yaptirdin:roflol:

MERCIMEKIM super, o guzel deniz havasini benim icinde cek icine,hatta denize bikac tas at benim icin, cok ozledim:çok üzgünüm:

kizlar bu gece uyanmalari beni oldurucek, hafta sonu 10.30-11 den once kalkmayan ben sabah 8.30 ayaktayim, esimde ben kalkinca kalkiyor gece, sabah erkenden..gerci diyorum bebege iyi antrenman olluyor, bundan sonra gecde 2-3 kalkicaz hep((

kuzular üzülerek ben gidiyorum diyim size.dükkanda sandalyetepesınde kaldım.eve gıdıp uzanayım ve su güzel havayı azcuk içime cekıyım.artıkbı kac gun daha ugrayamam herkeze iyihaftasonları.öpüyorumsizi ve mınık kuzularıııı

ah be nurdancığım valla bende her sabah bir korkuyla uyanıyorum bu sabah beni nasıl bir ağrı bekliyor diye...doktorum çalışmamı yasakladı nisanda ayrılıyorum.ayakta çok koşuşturdum sınavlar başladı diye.bebeğimin başı biraz aşağı inmiş eşide öyle..daha fazlası risk oluyor benim için.iki hafta sonra evdeyim artık.herşeye katlanırım yeterki bir daha evladımla sınamasın rabbim beni ve kimseyi....magnezyum baya rahatlattı beni..rahim ağrılarım içinde fitil ve şırınga kullandım çok şükür geçti ama arada bir karnım ağrıyor.yedim ben kafayı artık vallahi...SANADA ÇOK GEÇMıŞ OLSUN CANIM.BOL BOL DıNLEN VE MÜMKÜNSE ıŞTEN AYRIL...

Son düzenleme:

sagol canim keske mumkun olsa bende cok istiyorum ayrilmayi ama dun raporlu oldugum halde bile gitmek zorunda kaldim topallaya topallaya(
olsun eger sonunda o minik mucizeleri kucagimiza alip koklayabileceksek ben her aciya ragziyim, her ah dedigimde, icerden bana bi tekme atiyor "annecim dayan' diye herseyi unutuyorum:)))

amin nurdancım
kelebeğim güle güle bebişe ve kendine iyi bak
mercimek çok tatlısın yaa kıskançlık güdülerini yesinler :))

ay kizlar nasil karnim acikti, kocis kahvaltilik almaya gitti markete, cabuk gelse de yesek..kuzum da bende cok aciktik((

değilmi bende diyorum.ağlaya ağlaya ağrılar sızılar içinde geçirmeye razıyım yeterki 25 temmuzda cennet kokulum kollarımda olsun.of dersem namerdim.ama keşke bilsem bu ağrılarımın sebebi yavrum..:çok üzgünüm:

malesef Norraa....çalıştırıyolar beni...cumartesi akşama kadar bideeeeee.......(
özel sektör işte naparsın...katlanmak gerek...

hala açmısın sen?saatin farkındasın değilmi canım?bir bardak süt içseydin en azından...

ay canım benim...sen ve Helin aynı zamanlarda doğum yapcanız demekki..allahım o günleri nasib eder de bizlerle paylaşırsınız...:Saruboceq:
çok heyecanlandım şimdi...bizimkiler karnımızda olcak ozaman daha...geri sayım yapıyor olacağız...

ayyyyyyyyy esraaa ben senn isminn önundeki nicki yeni çözdüm ayyy yaa ne kadar dikkatsizmişim ben...ayyy çok güldüm kendime............hahahahahaaaaaaa:)

bu arad neden öle gypsy?

Açlığa kesinlikle tahammül edemez oldum artık...eskiden akşama kadar yemek aramazdım..ama şimdi midem boşalınca gözüm dönüyo resmen...kafamçokkarıştı

canım 15 temmuzdan sonra her an dedi ama son günümüz 25 temmuz.ben 20 temmuzda doğum yapmayı çok istiyorum oğlumu 20 temmuzda kaybetmiştim.yıl dönümünde kardeşini kucağıma almak istiyorum.allahım nasip ederse tabii.inşallah bekler bebeğim erken doğmaz yine....

hala açmısın sen?saatin farkındasın değilmi canım?bir bardak süt içseydin en azından...

burda saat 10.30 :)sizden 1 saat gerideyiz, kalkali 1 saat olldu ama simdi bisey yersem kahvaltiyi duzgun yapamam tikanirim( 15-20 dkya gelir kahvaltiliklar...yami yamiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…