mercimekimm burdada hava çok güzelll bende şöle bi çıkıp tarabyaya inmeyi planlıyorumm çalışmamak süper vallaa biraz kıskandıralım çalışanları lülülülülülü kelebeğim yakın olsak birlikte takılırdık evrişle burcu gibi :))
bu arada bugün 21. haftaya geçti tickerımm yaşasınnn :sm_cool: yarısı bitti sağsalıim tamamını bitiririz inşallah
hihoyyyt hihoyyythihoyyyt burdadaharıka bıhava var,Allah size kolaylık versın.valla calısmamak gıbısı yok kaydirigubbakcemile3 kıskandırıyım azcuuk kaydirigubbakcemile3
mercimekimm burdada hava çok güzelll bende şöle bi çıkıp tarabyaya inmeyi planlıyorumm çalışmamak süper vallaa biraz kıskandıralım çalışanları lülülülülülü kelebeğim yakın olsak birlikte takılırdık evrişle burcu gibi :))
MERCIMEKIM super, o guzel deniz havasini benim icinde cek icine,hatta denize bikac tas at benim icin, cok ozledim:çok üzgünüm:
çalışmasam da gidebilsem..yapardım muhakkak senin için...ama ben de malesef varlık içinde yokluk çekiyorum...(
aah ahh..kıskandım sizi kıskanmazmıyım..zaten birileri birileriyle buluşuyor sürekli, birileri de birileriyle buluşacak yakında, birileri de çalışmıyo rahatça sahilde gezebiliyo..
ooof!! off!! ne olacak bu halim..kıskançlık güdülerim arttı..kendimi tanıyamaz oldum...:çok üzgünüm:
ah be nurdancığım valla bende her sabah bir korkuyla uyanıyorum bu sabah beni nasıl bir ağrı bekliyor diye...doktorum çalışmamı yasakladı nisanda ayrılıyorum.ayakta çok koşuşturdum sınavlar başladı diye.bebeğimin başı biraz aşağı inmiş eşide öyle..daha fazlası risk oluyor benim için.iki hafta sonra evdeyim artık.herşeye katlanırım yeterki bir daha evladımla sınamasın rabbim beni ve kimseyi....magnezyum baya rahatlattı beni..rahim ağrılarım içinde fitil ve şırınga kullandım çok şükür geçti ama arada bir karnım ağrıyor.yedim ben kafayı artık vallahi...SANADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM.BOL BOL DİNLEN VE MÜMKÜNSE İŞTEN AYRIL...
hihoyyyt hihoyyythihoyyyt burdadaharıka bıhava var,Allah size kolaylık versın.valla calısmamak gıbısı yok kaydirigubbakcemile3 kıskandırıyım azcuuk kaydirigubbakcemile3
çalışmasam da gidebilsem..yapardım muhakkak senin için...ama ben de malesef varlık içinde yokluk çekiyorum...(
aah ahh..kıskandım sizi kıskanmazmıyım..zaten birileri birileriyle buluşuyor sürekli, birileri de birileriyle buluşacak yakında, birileri de çalışmıyo rahatça sahilde gezebiliyo..
ooof!! off!! ne olacak bu halim..kıskançlık güdülerim arttı..kendimi tanıyamaz oldum...:çok üzgünüm:
ayy canimm ben yanlis okumusum, isten sonra gidiceksin diyeeee( kusura bakma, tam gunmu calisiyorsun cumartesi, ben yarim gun sandim (ozur dileriiimmmm...kiskanma canim benim sende aksam inersin sahile, deniz elinin altinda...ya ben napiimmm..
sagol canim keske mumkun olsa bende cok istiyorum ayrilmayi ama dun raporlu oldugum halde bile gitmek zorunda kaldim topallaya topallaya(
olsun eger sonunda o minik mucizeleri kucagimiza alip koklayabileceksek ben her aciya ragziyim, her ah dedigimde, icerden bana bi tekme atiyor "annecim dayan' diye herseyi unutuyorum:)))
değilmi bende diyorum.ağlaya ağlaya ağrılar sızılar içinde geçirmeye razıyım yeterki 25 temmuzda cennet kokulum kollarımda olsun.of dersem namerdim.ama keşke bilsem bu ağrılarımın sebebi yavrum..:çok üzgünüm:
ay canım benim...sen ve Helin aynı zamanlarda doğum yapcanız demekki..allahım o günleri nasib eder de bizlerle paylaşırsınız...:Saruboceq:
çok heyecanlandım şimdi...bizimkiler karnımızda olcak ozaman daha...geri sayım yapıyor olacağız...
hala açmısın sen?saatin farkındasın değilmi canım?bir bardak süt içseydin en azından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?