2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

allah o güzel yüreğine, gönlüne göre versin inşallah...

ya bugun pek bi enerjikim....galiba havadan olsa gerek.. ayyy yerimde duramıyorum gayet harketli bir müzik eşliğinde oryantel yapiorum ...ollleyyy bahr geldi hoşgeldi..:) bugun accık çıkıp bişiler bakıım ve sutyen alıyım şöle en kocamanından ama küccük göstereninden..:)

Açlığa kesinlikle tahammül edemez oldum artık...eskiden akşama kadar yemek aramazdım..ama şimdi midem boşalınca gözüm dönüyo resmen...kafamçokkarıştı

ya evet acayip bir istah artmasi var bende, surekli yemek istiyorum; vee bugun itibariyle 67 kiloyum, hayirli ugurlu olsun toplamda 7-7.5 kilo almisim....

oh oh yandan yandan , oryantelini yerim senin, allah neseni bozmasinnnkaydirigubbakcemile5

ayyyyyyyyy esraaa ben senn isminn önundeki nicki yeni çözdüm ayyy yaa ne kadar dikkatsizmişim ben...ayyy çok güldüm kendime............hahahahahaaaaaaa:)

bu arad neden öle gypsy?

canım daha yenimi farkettin esrayım benn gypsy çingene demek bu benim taa lise yıllarımdan kalma bi nickim herşeyde bunu kullanırım değiştridiğim zaman unutuyorum şifre ve nick sabit he bu arada esmerim die çingene derlerdi bana yani çingenelik felan yok kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun kayra.. Allah başka dert göstermesin.. Tekrar hoşgeldin.

kişiden kişiye ne farklı tepkiler veriyor şu ilaçlar....ben demir hapı olarak ferra sanol kullanıyorum..seninkinin tam tersi, kaskatı ve simsiyah çıkartıyor..

Aynen ilaçları içmeyince bünyem bir rahatlıyor ki, sorma.. Sürekli içmiyorum vitamini, demiri falan. 2 günde 1 içiyorum. Daha rahat ettim. En azından 2-3 günde bir rahatça wcye çıkabiliyorum.

OOOhhhh, sefam olsun şekerim.. Aman dikkat et de minişin zarar görmesin :))

ya evet acayip bir istah artmasi var bende, surekli yemek istiyorum; vee bugun itibariyle 67 kiloyum, hayirli ugurlu olsun toplamda 7-7.5 kilo almisim....

Dün akşam annemin yaptığı sıradan bir yemekten 2 tabak yedim, tabakta kalan yemeğin suyunu da diktim, içtim :)) Sonra da üstüne 2 porsiyon tatlı yedim. Allah sonumu hayır etsin. Duba gibi olucam ama, çok lezzetli geliyor her şey napayım :))

herkese ıyı hafta sonları güzel hamışler
kayracım özel msj okudum fakat senın ayarlarında bı sorun var cevabımı yollayamıyorum duzeltırsen yollıcam tatlım

kızlar ben geldım ama hemen cıkmak zorundayım bebeişim ve ben cok ıyıyız ama sızlerı cok ozledım koyde net yok gıremıyorumFıGENCIMcok üzüldüm ya morelım cok bozuldıu bebişler ıyı durumdaymıs fıstıkımdan haberlerınızı alıyorum devamlı kızlarımız coğalmıs sanırım neyse ben kacar bu arada bendeded acayıp bı yeme istegı ver cokacimcoook yanlız değilsiniz HEPıNıZı COK ÖPÜYORUM:jeyyar:a.s.

Taze..
eskiden ıyyghh!! dediğim bazı yiyecekleri bile hapur hupur götürür oldum...sevdiklerimi hiç sölemiyeyim..sebze yemeklerini tenceresiyle götürcem nerdeyse...

evris ben o kuzeyi yerimm, saclari mi cikmaya baslamis onun???gerci bi tek kafasiyla kollarini secebildim, ama cok seker...

kizlar ben simdilik kacar, bebisimle, kendi karnimi bi doyuriyim, kocis geldi,.muck...

selam kızlar.ağustos annesi adayıyım.Evrim bebeğine kocaman maşallah.ne güzel gülmüş öyle.daima gülsün.

Maşşşşşaaallahh kuzumaaa.... yarasın.. hiççç takma kafana....

Hersey ıyı olacak kuzum.. ıcın rahat olsun, ınan buna. Dualarımızla yanınızdayız.

Gecmiş olsun Kayracım.. keske arada gırıp yazsaydın.. burada gercekten senın ıcın cok endıselenmıstık.. neyse ıyı olduguna sevındım, Rabbim evladını sana bagıslasın.

Ya vallahı hep gülümsedi, nasıl buyuk bır keyıftı anlatamam.. bir de dil cıkardı bıze bol bol :))) Saol kuzum güzel dileklerin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…