canım 15 temmuzdan sonra her an dedi ama son günümüz 25 temmuz.ben 20 temmuzda doğum yapmayı çok istiyorum oğlumu 20 temmuzda kaybetmiştim.yıl dönümünde kardeşini kucağıma almak istiyorum.allahım nasip ederse tabii.inşallah bekler bebeğim erken doğmaz yine....
Açlığa kesinlikle tahammül edemez oldum artık...eskiden akşama kadar yemek aramazdım..ama şimdi midem boşalınca gözüm dönüyo resmen...kafamçokkarıştı
ya bugun pek bi enerjikim....galiba havadan olsa gerek.. ayyy yerimde duramıyorum gayet harketli bir müzik eşliğinde oryantel yapiorum ...ollleyyy bahr geldi hoşgeldi..:) bugun accık çıkıp bişiler bakıım ve sutyen alıyım şöle en kocamanından ama küccük göstereninden..:)
allah o güzel yüreğine, gönlüne göre versin inşallah...
ayyyyyyyyy esraaa ben senn isminn önundeki nicki yeni çözdüm ayyy yaa ne kadar dikkatsizmişim ben...ayyy çok güldüm kendime............hahahahahaaaaaaa:)
bu arad neden öle gypsy?
bu arada geçmişi okumadım çok olmuş okuyamamda sanırımçkötü bir durum yoktur umarım herkes çok iyidir...cinsiyetler netleşmiştir artık.
KIZLAR ÇOK ÖZLEDıM SıZı.ARANIZDA OLMAK MÜTHıŞ...
kişiden kişiye ne farklı tepkiler veriyor şu ilaçlar....ben demir hapı olarak ferra sanol kullanıyorum..seninkinin tam tersi, kaskatı ve simsiyah çıkartıyor..
ya bugun pek bi enerjikim....galiba havadan olsa gerek.. ayyy yerimde duramıyorum gayet harketli bir müzik eşliğinde oryantel yapiorum ...ollleyyy bahr geldi hoşgeldi..:) bugun accık çıkıp bişiler bakıım ve sutyen alıyım şöle en kocamanından ama küccük göstereninden..:)
ya evet acayip bir istah artmasi var bende, surekli yemek istiyorum; vee bugun itibariyle 67 kiloyum, hayirli ugurlu olsun toplamda 7-7.5 kilo almisim....
BU GÜLÜMSEYEN COCUK BENİMMM OĞLUMMM :))
ya evet acayip bir istah artmasi var bende, surekli yemek istiyorum; vee bugun itibariyle 67 kiloyum, hayirli ugurlu olsun toplamda 7-7.5 kilo almisim....
hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebişin
Burcum ben bakayım netten bir araştırayım sağolasın
Evrişim umarım dediğin gibi olur ama mesele kalp olduğu için kafama takıldı sorduğun için çok sağol..ben o gülen Kuzeyii yerim annesi yaa süper yani böyle bi anneden asık suratlı çocuk .çıkmasıda anormal olurdu :)) boyları aynı bebişlerimizin benimki birazdaha gr olarak fazla 1 hafta var aramızda bebişini sağlıkla kucağına al tatlım
Helincimm bak boşuna kendini üzdün bebişin sana naz yapıyo oyun oynuyo bence :))
günaydın kızlar.bu sabah açılışı ben yapayım.merak ettiniz biliyorum geçmişi okuyamadım henüz.çok zor günler geçirdim.biliyorsunuz şiddetli ağrılarım vardı.ağrılarıma korkularımda eklenince cinnet geçiren bir ben.bir oğlumu kaybettim bu ağrılarla buda öyle olacak diye günlerce uyumadım.o bozuk psikolojiyle bir iki gün bilerek girmedim.ve doktora gittim.serum tedavisine başladılar,hemşire tipli ama bu işi hiç bilmeyen insanlar elimin üzerinden takmak için ısrar ettiler ve malum üç dört damarım patladı ve her yerim kan...neyse yaklaşık 4 gün serum tedavisi gördüm ve ellerim mosmordu inanın ağrıdan uykuyu unutmuştum.kalem dahi tutamıyordum.şu anda hala öyle çok sızlıyorki anlatamam.
ve bebeğimin hareketleri duru ona birşey oldu diye doktora attım kendimi ama yaklaşık bir üç gün hareket etmedi.çok şükür onuda atlattım ve bebeğimle sapasağlam çok şükür rabbime aranızdayım...ağrılarım bitti sayılır sadece sağ kasığımda az bişey kaldı.ama kalçamdan fena bacağım çekiyor onun içinde magnezyum kullanıyorum...bu kadar kızlar....
ooooo maşallah....çok sevindim, allah onu hep güldürsün. KUZEY de sizi güldürsün inşallah...
YAW nasıl anlıyorsunuz gülümsediğini, ben 4 boyutluda hiç bişey anlamadım. çok çirkin görünüyordu. ağzını açıp açıp kapatıyordu. benimki de çok dilli olacak galiba... ama gülümsediğini görmedim. ben de görmek istiyorum sırnaşık şey
heyy maşallah...allah hep güldürsün..gülen yüzü solmasın...[/B]
Mercimekim, saol kuzum güzel dileklerin için.. canım benim.
şükürler olsun kayra gelmiş...ayyy canım çok sevindim yeniden aramızda olmana...çok geçmiş olsun. bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuş annesi bırakmaz artık...
evrişinde güzel haberlerini okdum maşaşaalllah KUZEY e gülücükler falan..kıskandım..:):
Pinkyimm saol kuzum..
anaaa..Evrim...resmen dil çıkarıyo bu doduk..ne sevimli..:)))
evris ben o kuzeyi yerimm, saclari mi cikmaya baslamis onun???gerci bi tek kafasiyla kollarini secebildim, ama cok seker...
TazecİĞİm saĞol.allah beterİnden saklasın...
Tesekkur ederım arkadaslarım... Allah daim etsin hep yüzündeki gülümseyi.. saolasınız. Dilini de cıkarmıs sıpa.. tam muzır yaa :)) Annesinin tıpkısı işte :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?