2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evriiiiiiiiiiim maşallah ya Rabbim korusun ayyy resmen gülmüş yaa yerim ben onun agzını yüzünü....

evrişimmm canımmm ay resmen gülmüş yaa şok oldum bu kadar barizz bir gülüş süper maşallahhhh rabbim nazarlardan saklasınn rabbim bebişini sana bağışlasın

selam kızlar.ağustos annesi adayıyım.Evrim bebeğine kocaman maşallah.ne güzel gülmüş öyle.daima gülsün.

Tesekkur ederım April.. hoşgeldin aramıza.

evriiiiiiiiiiim maşallah ya Rabbim korusun ayyy resmen gülmüş yaa yerim ben onun agzını yüzünü....

evrişimmm canımmm ay resmen gülmüş yaa şok oldum bu kadar barizz bir gülüş süper maşallahhhh rabbim nazarlardan saklasınn rabbim bebişini sana bağışlasın

Ya kuzular dedim en iyisi koyayım fotosuna da oyle anlatayım.. o kadar mest oldum.. mest ettı bızı.. hıc bır sey benı bu kadar tatmin etmiyor evladımın parmaklarını oynatısını gormek, gülüşünü görmek kadar.. Rabbim dileyen, arzu eden herkese nasip etsin inşallah.Hepimizin evlatlarını sakınsın..

tickerlerdan önce pregnancyi işaretle ve eleme yap.time yazan yere son adet tarihini yaz.enter massangere mesajını yaz.afterı tıkla ve aşağıdan kopyalayıp yapıştır.

Ah Kayram çatlattın bizi meraktan:a015:Neyse aman siz iyi olun da önemli değil gerisi. İyi ki geldin hayatım. Yokluğun çok hissediliyordu.

Evrişim bir ben anlamadım sanırım bu fotoğrafı. 4 boyutluya girmediğim için bunun neresi bebişin neresi anlayamıyorum ben:çok üzgünüm:

Tuğbişim listemiz bir güncelleştirme istiyor sanırım. Bir ara bir el atıver tatlım sana zahmet

Benim bugün de anneannem ve teyzem gelecekler kızlar. Bilgisayar odasını da onlardan birine teslim edeceğim. Giremezsem merak etmeyina.s.

birinci linki canım kopyala yapıştır.http den gif yazan yere kadar.kalanı sil.

Yafrum, Kuzeyın sadece kafası gorunuyor, kafası hafıf arkaya yatmıs durumda.. goslerı yumuk, dilini cıkarmıs dısarıya.. yüzünde kocaman bi gülümseme var.. sadece kafa olarak bakmaya calıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…