2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım benim burcucuğum sağol bitanem.bende sizleri çok aradım ama olmadı inan.çok kötüydüm.çok şükür artık aranızdayım...

oluyor.adet tarihini mesajını söyle ben yapayım sana.cinsiyeti ne ve nasıl birşey istersin.özelden atarım sana...

april burdan bi dene ben sana becerbildiğim kadar tarif edeyim
Lilypie : Pregnancy, baby and parenting tickers tıkla burayı sonra
Expecting a baby i seçip step 1 den istediğiniz cetveli seç.
step 2 ye tıkla istediğin bebeği seç
step 3 e tıkla Select Baby's Due-date: buraya bebeğinin muhtemel doğum tarihini ya da Your Last Menstrual Period (optional): buraya son adet tarihini gir.
Set Background: buradan istediğin rengi seç.
Set Wording:buraya bebeğin adını ya da istediğin bir hitap şekli cümle felan girebilirsn
Text above the ticker (optional):buraya da cetvelinde görünmesini istediğin herhangi birşey varsa ekle.
Left side photo (optional):buraya istersen foto.
Sonra Create ticker a tıkla çıkan kodlardan PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode buranın altında çıkan kodu kullanıcı panelindeki ticker adresini yapıştırdımız yer varya oraya yapıştır.

arkadaşlar yardımlarınız için çok tşk. tickerı zaten oluşturuyorum ama cut&paste yaptığım halde ticker burada çıkmıyor

ayyy ayyy evriş ersmin değişmiş..ayyh bu kıs her resmde farklı bi alem ayol....maşallah KUZEYıN ANNESıNE..

arkadaşlar yardımlarınız için çok tşk. tickerı zaten oluşturuyorum ama cut&paste yaptığım halde ticker burada çıkmıyor

deneyelim istersen sen bana bilgilerini ver ben sana url şifresini yollayım.özelden at yada direk yaz nasıl istersen.kalsın dersen sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…