ayyy ayyy evriş ersmin değişmiş..ayyh bu kıs her resmde farklı bi alem ayol....maşallah KUZEYİN ANNESİNE..
çok hoşsun maşallah.ama ben gölüklü resmine hastaydım.bende resmimi koyacağım çok kıskandım sizi...
Hadi gozun aydın Aprıl.. Kayra nın sabrıyla hallettin :)))
teşekkür ederiiimmmmm hihoyyytdeneyelim istersen sen bana bilgilerini ver ben sana url şifresini yollayım.özelden at yada direk yaz nasıl istersen.kalsın dersen sen bilirsin
:teytey:april hoşgeldin.maşallaah bebişin kocamanmış sennde..:)Rabbim saglıkla kavustursun inş. hepimiz... cinsiyet bellimi?
kızlar avatarı değiştirmeye çaliştım olmadı ayhh ugrasmadım profilime albüm koydum o daha kolaymış..arkads listemdekiler görebilir... görmek isteyen istek yolasın dışardan gelince hallederim..şimdi çıkmam gerek kuzular.. kendimi sokaga atıyorum:)oleyyy bahar gelmiş hoşgelmiş...:teytey:
kuzeyin çok güzel maşallah boyu kilosuda çok iyi allah nazarlardan saklasın doğum için dr doğru demiş benimde kızımı 39 almışlardı içerde ne kadar kalırsa o kadar iyi gelişimleri oluyo....Amin Helinim.. cümlemizin inşallah.. işin açıkcası kılosu boyu onde giden bir cocuk olmasını ıstemıyordum.. çünkü olabildiğince zamanında dogurabılmek için.. inşallah sonuna kadar durumumuz boyle gıder.. bu arada 39. haftada sezeryan olacagımı soyledı bana.. halbu ki ben 37. haftalarda alındıgını duymustum.. Tahir Bey, asla dedi.. olabildiğince seninle kalmalı.. bende olabıldıgınce gec almak ıstıyorum onu dedı.
çook geçmiş olsun ama herşeyin yoluna girmesine ve bebişinle iyi olmana sevindim seni merak etmiştik kendine iyi bak herşeyin güzel olması çok iyigünaydın kızlar.bu sabah açılışı ben yapayım.merak ettiniz biliyorum geçmişi okuyamadım henüz.çok zor günler geçirdim.biliyorsunuz şiddetli ağrılarım vardı.ağrılarıma korkularımda eklenince cinnet geçiren bir ben.bir oğlumu kaybettim bu ağrılarla buda öyle olacak diye günlerce uyumadım.o bozuk psikolojiyle bir iki gün bilerek girmedim.ve doktora gittim.serum tedavisine başladılar,hemşire tipli ama bu işi hiç bilmeyen insanlar elimin üzerinden takmak için ısrar ettiler ve malum üç dört damarım patladı ve her yerim kan...neyse yaklaşık 4 gün serum tedavisi gördüm ve ellerim mosmordu inanın ağrıdan uykuyu unutmuştum.kalem dahi tutamıyordum.şu anda hala öyle çok sızlıyorki anlatamam.
ve bebeğimin hareketleri duru ona birşey oldu diye doktora attım kendimi ama yaklaşık bir üç gün hareket etmedi.çok şükür onuda atlattım ve bebeğimle sapasağlam çok şükür rabbime aranızdayım...ağrılarım bitti sayılır sadece sağ kasığımda az bişey kaldı.ama kalçamdan fena bacağım çekiyor onun içinde magnezyum kullanıyorum...bu kadar kızlar....
canım bence bir dr konuş derim ishal olman iyi değil ama ilacı bırakmakta bence bir sor belki başka birşey önerir geçmiş olsunngünaydın annisler...
bugün nasıl geçer bilemem..uykusuzum, sabah ezanından sonra yattım...magnezyum bana cırcır etkisi yaptı...
bugüne kadar bağırsağımla aramda güzel bi ilişki vardı..magnezyumu aldıktan sonra çok kötü oldum..resmen sinameki çayı içersinde sancı yapar ya, işte o cinsten..kıvrandım durdum, sonra da dooğru wc ye...
bıraktım, içmiycem artık...2 hafta sonra kontrolüm var, o zaman sorarım dr.a...
içen arkadaşlar varsa, sizlerde durumlar nasıl??
hoşgeldin hayırlı olsun bebğin sağlıkla kucagına alırsın inşallahselam kızlar.ağustos annesi adayıyım.Evrim bebeğine kocaman maşallah.ne güzel gülmüş öyle.daima gülsün.
Yafrum, Kuzeyın sadece kafası gorunuyor, kafası hafıf arkaya yatmıs durumda.. goslerı yumuk, dilini cıkarmıs dısarıya.. yüzünde kocaman bi gülümseme var.. sadece kafa olarak bakmaya calıs.
çok şükür rahtladın rahatlattın be canım endişelenmemek elde değilkikızlar ben geldim
doktora gittim ve oğlumu gördüm çok şükür iyiymiş.ilçede bi doktora gittim ultrason aleti çok eskiydi yada ben üç boyutluya alıştım.ama meleğimin atan kalbini gösterdi doktor ve bebğin iyi dedi.içim rahatladı.giderken çok korkuyordum yol boyunca dua ettim.doktor bu haftalarda bazen hareketlerini hissedemiyebilirsin dedi.destekleriniz için saolun kızlar
hoş geldin aramıza bir sparta annesi daha hihoyyytmerhaba arkadaşlar uzun zamandır takipteyim sizleri artık bende aranızdayım umarım doğru yere yazıyorumdur insallah 6 ağustosta aksilik olmazsa bir oğluşum olacak görüşüp güzel arkadaşlıklar kurmak dileğiyle
annen hoş gelmiş canım gözün aydın.Evrişim hadi gözün aydın. Kuzeycik hep gülsün, sizin de yüzünüzü güldürsün inşallah:Saruboceq:
Benim bugün annem geldihihoyyytDaha bebeğin cinsiyeti belli olmadan ufak tefek birşeyler almışmış, kendi ördükleri de var. İnanır mısınız, neredeyse hepsi pembe:1shok:Annelerin altıncı hissi hakkatten kuvvetli oluyorsositososito
gözün aydın kuzeyin maşallahı var resmide çok güzel maşallah ne güzel gülüyor allah hep böyle güldürsün .bende bu gittiğimde öğreneceğim ne zaman doğum olacağını benimde sezeryam malumAmin Helinim.. cümlemizin inşallah.. işin açıkcası kılosu boyu onde giden bir cocuk olmasını ıstemıyordum.. çünkü olabildiğince zamanında dogurabılmek için.. inşallah sonuna kadar durumumuz boyle gıder.. bu arada 39. haftada sezeryan olacagımı soyledı bana.. halbu ki ben 37. haftalarda alındıgını duymustum.. Tahir Bey, asla dedi.. olabildiğince seninle kalmalı.. bende olabıldıgınce gec almak ıstıyorum onu dedı.
ÇOK ŞÜKÜR BE KUZU ÖZELDEN MESAJ ATMAK İSTEDİM OLMADI .SEN VE BEBİŞİN İYİ OLDUĞUNA SEVİNDİM.günaydın kızlar.bu sabah açılışı ben yapayım.merak ettiniz biliyorum geçmişi okuyamadım henüz.çok zor günler geçirdim.biliyorsunuz şiddetli ağrılarım vardı.ağrılarıma korkularımda eklenince cinnet geçiren bir ben.bir oğlumu kaybettim bu ağrılarla buda öyle olacak diye günlerce uyumadım.o bozuk psikolojiyle bir iki gün bilerek girmedim.ve doktora gittim.serum tedavisine başladılar,hemşire tipli ama bu işi hiç bilmeyen insanlar elimin üzerinden takmak için ısrar ettiler ve malum üç dört damarım patladı ve her yerim kan...neyse yaklaşık 4 gün serum tedavisi gördüm ve ellerim mosmordu inanın ağrıdan uykuyu unutmuştum.kalem dahi tutamıyordum.şu anda hala öyle çok sızlıyorki anlatamam.
ve bebeğimin hareketleri duru ona birşey oldu diye doktora attım kendimi ama yaklaşık bir üç gün hareket etmedi.çok şükür onuda atlattım ve bebeğimle sapasağlam çok şükür rabbime aranızdayım...ağrılarım bitti sayılır sadece sağ kasığımda az bişey kaldı.ama kalçamdan fena bacağım çekiyor onun içinde magnezyum kullanıyorum...bu kadar kızlar....
bende dün başaldım yan etki bölümünde sanırım yazıyordu canım benimkide toz yatmadan önce içiyorum ama uzun zamandır bu gece ağrısız krampsız uyudum.:lepi:günaydın annisler...
bugün nasıl geçer bilemem..uykusuzum, sabah ezanından sonra yattım...magnezyum bana cırcır etkisi yaptı...
bugüne kadar bağırsağımla aramda güzel bi ilişki vardı..magnezyumu aldıktan sonra çok kötü oldum..resmen sinameki çayı içersinde sancı yapar ya, işte o cinsten..kıvrandım durdum, sonra da dooğru wc ye...
bıraktım, içmiycem artık...2 hafta sonra kontrolüm var, o zaman sorarım dr.a...
içen arkadaşlar varsa, sizlerde durumlar nasıl??
kayra benimde ortalama öyle alınacak ama doktora soracağım yinede aynı gün doğurabiliriz canım.kaydirigubbakcemile5canım 15 temmuzdan sonra her an dedi ama son günümüz 25 temmuz.ben 20 temmuzda doğum yapmayı çok istiyorum oğlumu 20 temmuzda kaybetmiştim.yıl dönümünde kardeşini kucağıma almak istiyorum.allahım nasip ederse tabii.inşallah bekler bebeğim erken doğmaz yine....
bulantınız var mı hala???benim çok var mahvetti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?