2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ayyy ayyy evriş ersmin değişmiş..ayyh bu kıs her resmde farklı bi alem ayol....maşallah KUZEYİN ANNESİNE..

çok hoşsun maşallah.ama ben gölüklü resmine hastaydım.bende resmimi koyacağım çok kıskandım sizi...

Tesekkur ederım kuzularım.. arada degıstıreyım de göz aşinalıgı olmasın dıye yaptım.. o sisin güselliğinis..

şimdi dışarı çıkcam hazırlnamışken bende profil resmi çekip ekliyim kızlar sisde beni görün bakalım..:)

:teytey:april hoşgeldin.maşallaah bebişin kocamanmış sennde..:)Rabbim saglıkla kavustursun inş. hepimiz... cinsiyet bellimi?

kızlar avatarı değiştirmeye çaliştım olmadı ayhh ugrasmadım profilime albüm koydum o daha kolaymış..arkads listemdekiler görebilir... görmek isteyen istek yolasın dışardan gelince hallederim..şimdi çıkmam gerek kuzular.. kendimi sokaga atıyorum:)oleyyy bahar gelmiş hoşgelmiş...:teytey:

sağol görüşmek üzere

pinky nereye gidiyonn kısss benide all benidee gözlerin çok güzelmişşş yeşil mii ay bebişinde yeşil olur inşallah ne güzelll

gizze buluşmaya sende geliyosun değilmi?belirlendi son durum 11 nisan saat 13:00 bakırköy madoda

gizzecim seni görmedim bitanem.çok telaşlanmışsın benim için.canımın içi sağol...

kuzeyin çok güzel maşallah boyu kilosuda çok iyi allah nazarlardan saklasın doğum için dr doğru demiş benimde kızımı 39 almışlardı içerde ne kadar kalırsa o kadar iyi gelişimleri oluyo....
çook geçmiş olsun ama herşeyin yoluna girmesine ve bebişinle iyi olmana sevindim seni merak etmiştik kendine iyi bak herşeyin güzel olması çok iyi
canım bence bir dr konuş derim ishal olman iyi değil ama ilacı bırakmakta bence bir sor belki başka birşey önerir geçmiş olsunn
selam kızlar.ağustos annesi adayıyım.Evrim bebeğine kocaman maşallah.ne güzel gülmüş öyle.daima gülsün.
hoşgeldin hayırlı olsun bebğin sağlıkla kucagına alırsın inşallah

Yafrum, Kuzeyın sadece kafası gorunuyor, kafası hafıf arkaya yatmıs durumda.. goslerı yumuk, dilini cıkarmıs dısarıya.. yüzünde kocaman bi gülümseme var.. sadece kafa olarak bakmaya calıs.

Ay canım benim yaaa:asigim:Şimdi farkettim Evrişim. Bayıldım kuzuya. Allah nazarlardan saklasın. Harika bir poz olmuş. Çizgi film kahramanı gibi kerata

ben geldim..:) cabucak gittim geldim valla...accık gesdim iyi geldi....

gypsy güselim mavi gözlerim.. bu rada meger albüme eklemek ne kolaymış yine ekledim valal kolayıma geldi... zayıf hallerim ve gelin halimde mevcut....

gypsy senin eşinin hayal gücüne hayran kaldım..gerçi benmkinnde kalır hali yok benm eşimde bak dikkat et kaçırmasınlar sizi diyor...

ay canım pardon renk körüyümdür hafiften ama maşallah gözlerinee anam bu eşleri napcaz bilmem doğurduktan sonra bu ilgi merakta pıs diye söncek biliyom bari tadını çıkaralım şu ayların :jeyyar:

çok şükür rahtladın rahatlattın be canım endişelenmemek elde değilki
hoş geldin aramıza bir sparta annesi daha hihoyyyt
annen hoş gelmiş canım gözün aydın.
gözün aydın kuzeyin maşallahı var resmide çok güzel maşallah ne güzel gülüyor allah hep böyle güldürsün .bende bu gittiğimde öğreneceğim ne zaman doğum olacağını benimde sezeryam malum
ÇOK ŞÜKÜR BE KUZU ÖZELDEN MESAJ ATMAK İSTEDİM OLMADI .SEN VE BEBİŞİN İYİ OLDUĞUNA SEVİNDİM.
bende dün başaldım yan etki bölümünde sanırım yazıyordu canım benimkide toz yatmadan önce içiyorum ama uzun zamandır bu gece ağrısız krampsız uyudum.:lepi:
kayra benimde ortalama öyle alınacak ama doktora soracağım yinede aynı gün doğurabiliriz canım.kaydirigubbakcemile5
bulantınız var mı hala???benim çok var mahvetti.

hoş geldina.s. .benden dün ve bugün var resmen öğürtü geliyor anlamadım geçmişti :uhm:

derya hoşgeldin genel sormuşsun ama ben cevaplim daha iyiyim bugün psikolojik olarak sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…