ben geldim..:) cabucak gittim geldim valla...accık gesdim iyi geldi....
gypsy güselim mavi gözlerim.. bu rada meger albüme eklemek ne kolaymış yine ekledim valal kolayıma geldi... zayıf hallerim ve gelin halimde mevcut....
hoşbuldukapril
aramıza hoşgeldin canım
boyunu söylemedi kilosunuda sorun çıktığı için gerginlik oldu.randevu tarihi filan ama usg kağıdında 448 gr yazıyor canımsakaleynmaster
bebeğin kilosu ve boyu için ne dedi doktor sana en son
helincim senle aynı gidiyoruz ama bana doktorum 2 ağustos dedi ama bnde temmuzda doğururum gibime geliyor mart annelrine baktımda çoğu şubatta doğurmuş kızlar ya
kayra-derya-helin son adet tarihleriniz nedir? benim 24 ekim
KAYRA
çok şükür canım iyisin.seni merak etmediğimiz tek gün yoktu.çok geçmiş olsun canım.birazda sen rahatlaki ağrı ve sızıların azalsın.insan stres yaptıkça kendini çok dinledikçe bi sürü ağrı sızı hissediyor.herşeyin iyi olacağına inan.o zaman ağrıların azalacaktır.
bende dün bebeğim üç gündür hareket etmiyor diye koşarak doktora gittim bebeğimin kalbi pıt pıt atıyordu çok şükür.çok korktım bi şey oldu diye ama bu haftalarda olabiliyormuş böyle durumlar
kayra sakaleynmaster doktor banada doğum tarihi olarak 25 temmuzu verdi.aynı günlerde mi doğuracağız yoksa kızlar
kayra-derya-helin son adet tarihleriniz nedir? benim 24 ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?