2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben geldim..:) cabucak gittim geldim valla...accık gesdim iyi geldi....

gypsy güselim mavi gözlerim.. bu rada meger albüme eklemek ne kolaymış yine ekledim valal kolayıma geldi... zayıf hallerim ve gelin halimde mevcut....

bende görmek istiyorum ya banane

KAYRA
çok şükür canım iyisin.seni merak etmediğimiz tek gün yoktu.çok geçmiş olsun canım.birazda sen rahatlaki ağrı ve sızıların azalsın.insan stres yaptıkça kendini çok dinledikçe bi sürü ağrı sızı hissediyor.herşeyin iyi olacağına inan.o zaman ağrıların azalacaktır.
bende dün bebeğim üç gündür hareket etmiyor diye koşarak doktora gittim bebeğimin kalbi pıt pıt atıyordu çok şükür.çok korktım bi şey oldu diye ama bu haftalarda olabiliyormuş böyle durumlar

bugün okul yoktu bende bol bol uzandım dinlendim tv izledim.her cuma saat üç oldumu kendimi kuşlar gibi özgür hissediyorum.bahar ayı gelince okula gitme isteğim hiç kalmıyor.okuldan kopmak için erken ama nisan dedinmi zorla gitmeye başlayacağım sanırım

helincim senle aynı gidiyoruz ama bana doktorum 2 ağustos dedi ama bnde temmuzda doğururum gibime geliyor mart annelrine baktımda çoğu şubatta doğurmuş kızlar ya

28 ekim ama ultrasona göre ilerdeyiz bayağı.22.haftamdayım şimdi.şimdilik öyle gidiyor.doğum tarihim sürekli değişiyor.4 ağustostu 1 ağustos 30 ekim derken 25 temmuz dedi en son.yani anlayacağın bi dahaki gidişimde belki yine ağustos der.bebeğin gelişimine göre değişiyor.en doğru tarih son ay ve haftalarda belli olır.ben temmuz sonu doğum yaparım diyorum soranlara

sakaleynmaster
bebeğin kilosu ve boyu için ne dedi doktor sana en son
boyunu söylemedi kilosunuda sorun çıktığı için gerginlik oldu.randevu tarihi filan ama usg kağıdında 448 gr yazıyor canım bizimki zayıflamış amniyosentez yapılacağı günkü ölçümde 663gr yazıyordukafamçokkarıştı
helincim senle aynı gidiyoruz ama bana doktorum 2 ağustos dedi ama bnde temmuzda doğururum gibime geliyor mart annelrine baktımda çoğu şubatta doğurmuş kızlar ya

banada 2 ağustos denildide sezeryan ya onun tarihi temmuz olucak ama bu gidişimde kesin tarihi öğreneceğim of bi normal herşey deseler soracağımıda unutup çıkıyorum sonrabenneyaptımki

sağol canım.yok ben doğurana kadar sağsalim zamanında allahın izniyle kucağıma alana kadar rahatlamam.tam tımarhanelik oldum..bende hareketlerini üç gün falan hissetmedim ve doktora koştum.aynı şeyleri yaşıyoruz.bebişim başını kasığıma yaslamış ve oda çok fena ağrı yapıyor..beyni gelişiyormuş 20 den itibaren o yüzden hareketleri azalabilirmiş korkma dedi.rabbim yardımcımız olsun...

kayra sakaleynmaster doktor banada doğum tarihi olarak 25 temmuzu verdi.aynı günlerde mi doğuracağız yoksa kızlar

canım normal doğum düşünüyorum allahın izniyle oda 25 temmuza gün verdi.ama olaki bir aksilik olursa allah korusun 15 temmuz gibi alırız dedi.ama inşallah normal doğum yapabilirim...

kayra-derya-helin son adet tarihleriniz nedir? benim 24 ekim

24 ekim canım.ama bebiş hep önde gidiyor.2 ağustostan 28temmuza en son 25 temmuza düştük.bu perşembe detaylı ultrasonum var bakalım ne çıkacak...zamanında olsunda ben razıyım beklemeye...

deryacım merak etmişsin canım okudum sağol.sonucun için tebrik ederim ama ben biliyordum zaten temiz olduğunu.tosunun keyfi yerinde.allahım nazarlardan saklasın onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…