GİZZE, selam canım. sen de geliyorsun demek, süper, birara sesin çıkmıyordu da... 3 hafta sonra görüşüyoruz o zaman...
NORRAA, iyi yine seninki caz yapıyormuş. benim eşim amatör olarak uğraşıyor. bakma sen ekipmanlarına... bir grupları var ama haftada bir gün çalışıyorlar... o da laklakla geçiyormuş daha ziyade.... eşin ne çalıyor?
aftabru bugün sendemi evdesin şaşırdım valla hep gezmeye gidiyodun sen yorumların için teşekkürler mantıklı geldi minyon değilim boyum uzun ama hamilelikten önce hiç göbek yoktu bu yüzden olabilir sanırım
arkadaşlar evde internnet olmayınca ben de sık sık dışarı çıktım annemde gelmişti zaten ama bi gün çıksam ikinci gün çok yoruluyodum bütün gün evde pinekliyodum 50 yaşında annemin hızına yetişemedim ya sanırım herkes benim gibi hemen yoruluyo yazılanlara bakınca bunu anladım
KAYRACIM
çok ama çok gecmis olsun
arkadaslar sormus bende pek anlamadım serum neden verildi agırların nedeni bilinemiyor yanioylemi erken dogum kasılma falan deildi yani anladıgım kadarıyla dimi ?
EVRİMMM
ya nasıl bir gulmek o anne karnında bile gulebildiigini bilmiyordum bebeklerin
KACAKKEDİ
rica ederim canım aklıma geldikce yazarım tabi çok bilmis adletmesseniz seve seve yazarım
annecigi yanında hayatta olanlarda bu bilgileri ogreneceklerdir yaday akında kuzeni yegeni falan olanlar olmayanlar için her sorunuza seve seve yanıt veririm,
Merhaba arkadaşlar,Evriş, yerim ben onun dilini yadelikafaduldendelikafadulden O ne güzel bir gülüş öle.. MAAŞALLAHBen de istiyorum bu sefer kuzumdan şöle bir fotoğraf.. Duyuyorsun di mi bebişim benim? Bizimki çok utangaçç Ne bacaklarının arasını net görebildik ne yüzünü gösterdi bize kuzum.. Ama bu sefer uzun uzun konuşucam çok merak ediyorum kuzum seni diyecem öle gidicem dra :sm_cool::sm_cool:...
Bu arada ben ayrıntılı ultrason randevumu 4 nisana alabildim.. Yani o gün tam 22+5 olucağım inşallah. Geç kalmış olur muyum sizce? Drum problem olmaz dedi ama telde beni doğru anladı mı pek emin deilim...??
EVRİŞ, kuzey ne biçim gülmüş yaw, ben de gülümse sanmıştım, ayol senin kuzuş resmen kahkaha atıyor gibi görünüyor. dil de dışarda... çok güldürecek valla bu sıpa sizi....
buarada kıskandım seni, ben de profilimi değiştireceğim, yüzüm eskimesin, gerçi benim tüm fotolar birbirine benziyor, sen gibi her fotoda farklı çıkmıyorum..
Vallahi bende duyuyordum ama birebir hiç görmemiştim.. resmen mest etti bizi sıpa, yarım saat boyunca herhalını gosterdı bıze oglum.. ama bol bol gülümsüyordu.. cok sevımlıydı.
24. haftaya kadar zamanı var dedı benım doktorum.. ıcın rahat olsun bu konuda. Saol kuzumm yaaa.. zıpır olacak bellii :)) şimdiden dil falan cıkıyorsa, evlere senlık benım halim vallahikaydirigubbakcemile3
İnşallah şen şakrak bi cocuk olur.. cana yakın,sıcakkanlı bır bebek olur.. hiç sevmiyorum boyle mıy mıy cocukları.. cok da dua edıyorum dışa dönük bir evlat olsun dıye.. umarım dualarım kabul olur.Herseyden once saglıklı olsun da... bunlar sonra ki talepler tabi ki.. :))))
Diyorum ya.. bukalemun gıbı surat.. arada sıkmayayım sızı dıye degıstıreyım dıyorum.. artıstık patınaj fotolar cok bende, aralarından koyuyorum ıste kaydirigubbakcemile3
Eylemim albume koyayım oradan bak.. dun koydum ama bu sayfaya sanırım bulamadın..
Sevinirim valla. Albümündedir diye tahmin ettim baktım bi albümde göremedim
Bu sayfada.. topıktekı tum arkadaslarım gorebılsın dıye buraya koydum dün.. albume de ekledım ayrıca.. arkadaslıgını da kabul ettım, Eylemimmmmmm, daha ne yapayım senin için kuzum.. süleeeee :)))))
Daha napıcan ciğerim güzel Kuzey' in güzel annesi bayıldım bittim kerataya bence muzip bi şekilde gülümseyip dil çıkarıyo ay kurban olurum ben onları vereneeeeeee
Saol kuzumm yaa :))) Allahım nazarlardan saklasın, daim etsin keyfini böyle.. cümlemizin evlatlarını Rabbım bıze bagıslasın.
Hoşgeldin canım. Burası gerçekten bağımlılık. Salonda benim misafirler muhabbete dalmışken 2 dakikalığına kaçtım geldimkaydirigubbakcemile3Kordon kısalığının büyük bir problem olacağını sanmam canım. Dedikleri gibi hareketi kısıtlar biraz o kadar. Bozma moralini:teselli:ben bugün doktora gittim hala cinsiyeti öğrenemedim yine göstermedi 2 seferdir gidiyorum cinsiyet için ama yookkk.......
bide kordon kısa dedi ya moralim bozuldu yapacak bir şey yok dedi sık sık kontrol edicez 15 günde bir gel dedi
bebeğin hareketini fazla hissedemiyorum dedim kanı sulansın diye bebe aspirini verdi sanırım hemen etki etti biraz önce seğirmelerini hissettim..
geçmişi okuyamadım okursam size yetişemem ayrıntılı ultrasona giden varmı merak ediyorum benim 10 gün sonraya randevum var
herkes iyi di mi kötü bi şey yoktur umarım herkes mutludur çok özlemişim ben burayı yaaa
seerni sıkma canını, bak ne güzel büyümüş bebeğin.
Norra ooohhh, ne güzel yapmışsın. Bİz de çııktık ama yağmur yağdı
Arkadaşlar iyi güzel de ben REAL'in market kısmında geçen gün hacışakirin bebe sabununu aradım bulamadım. Her çeşit sabun var güzellik sabunu vs. diyor ama bebe sabunu diyenini görmedim. Acaba ben mi yanlış yerlerde dolaşıyorum yoksa bilemedim yani. Cahilliğime verin artık. Cevaplarsanız sevinirim. :))
bebe sabunu değil :1no2:canım hacı şakir toz sabun olarak bakacaksın öyle kalıp sabun değil deterjanlar gibi normal paket.kaydirigubbakcemile3
Canım teşekkür ederim. Çok yardımcı oldun, bir daha öyle bakacağım.
hoşgeldın aramıza şekerim
canım karnımızdakı bebek zayıflamaz sadece gelısımı durur diebılıyorum.bız zaten sana gecen sefer gr yüksek derken bunu kastetmıstık.şuan bebişin normal gr mında.gecen sefer bı yalnıslık olmustu sanırım,doktor hatası dıyelım yerimseniben
canım gözetim altında olucaksın nasılsa.bebegınde iyiymiş.belkı kordonunun kısa oolması sadece hareketlerını azbişe kısıtlıyodur belkı.stres yapıpda dahada üzme bebişi
gercekten vücud kimyamöız kendını alıstırıyor sanırım.bende 8.5 u bıraz gecsın kalkıyorum ama gecede 1.5 oldumu uyuyakalıyorum. kaydirigubbakcemile3
canım beb sabunu di,arama.deterjan bölümüne git.orda sanrım 2kıloluk posette,hacısakırın rendelenmıs sabunu oluyor,bebek kıyafetlerı için yazıyor.üzerınde anneyle bebegın resmı oluyo zaten.gercekten bebek kıyafetlerı için enazından ilk 40 gun onunla yıkanması gerektıgını düşünüyorum.cunku aldıgım cogu kıyafetın 30 veya 40da yıkanması lazım.öyle yazıyor.madem kaynatma yapamıycaz barı sabunla yıkansında saglıklı olsun
burda hava güneşlı degıl ama bende pek bı enerjıkımmm.sabah 8.5 u azbı gecsın gözler acılşıyo fal tası gıbı.ama zaten gunun cogunda evde dinlenıyoroldugumdan galıba uyanıyorumm sabahları
KAYRACIM
çok ama çok gecmis olsun
arkadaslar sormus bende pek anlamadım serum neden verildi agırların nedeni bilinemiyor yanioylemi erken dogum kasılma falan deildi yani anladıgım kadarıyla dimi ?
EVRİMMM
ya nasıl bir gulmek o anne karnında bile gulebildiigini bilmiyordum bebeklerin
KACAKKEDİ
rica ederim canım aklıma geldikce yazarım tabi çok bilmis adletmesseniz seve seve yazarım
annecigi yanında hayatta olanlarda bu bilgileri ogreneceklerdir yaday akında kuzeni yegeni falan olanlar olmayanlar için her sorunuza seve seve yanıt veririm,
merhaba kızlar ben döndündüm sonunda..........
Çok bilmiş addetmek ne demek, biz zaten bilenlerin bilgilerinden faydalanmak istiyoruz. Bizi mutlu edersin. Sağol canım. Her türlü bilgiye açığız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?