2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

akustik gitar ve elektro gitar caliyor, evde piyano yok ama buldu mu biyerde onuda tingirdatir:)))

aftabru bugün sendemi evdesin şaşırdım valla hep gezmeye gidiyodun sen yorumların için teşekkürler mantıklı geldi minyon değilim boyum uzun ama hamilelikten önce hiç göbek yoktu bu yüzden olabilir sanırım
arkadaşlar evde internnet olmayınca ben de sık sık dışarı çıktım annemde gelmişti zaten ama bi gün çıksam ikinci gün çok yoruluyodum bütün gün evde pinekliyodum 50 yaşında annemin hızına yetişemedim ya sanırım herkes benim gibi hemen yoruluyo yazılanlara bakınca bunu anladım

kesinlkle daha cabuk yoruluyoruz, ben sabah cikar aksam gelirdim yetmezdi carsi,simdi yarimsaat bi saat olum cikiyor...bide penguen gibi yurumeye basladim, eskiden cok hizli yururdum..

Vallahi bende duyuyordum ama birebir hiç görmemiştim.. resmen mest etti bizi sıpa, yarım saat boyunca herhalını gosterdı bıze oglum.. ama bol bol gülümsüyordu.. cok sevımlıydı.

24. haftaya kadar zamanı var dedı benım doktorum.. ıcın rahat olsun bu konuda. Saol kuzumm yaaa.. zıpır olacak bellii :)) şimdiden dil falan cıkıyorsa, evlere senlık benım halim vallahikaydirigubbakcemile3

İnşallah şen şakrak bi cocuk olur.. cana yakın,sıcakkanlı bır bebek olur.. hiç sevmiyorum boyle mıy mıy cocukları.. cok da dua edıyorum dışa dönük bir evlat olsun dıye.. umarım dualarım kabul olur.Herseyden once saglıklı olsun da... bunlar sonra ki talepler tabi ki.. :))))

Diyorum ya.. bukalemun gıbı surat.. arada sıkmayayım sızı dıye degıstıreyım dıyorum.. artıstık patınaj fotolar cok bende, aralarından koyuyorum ıste kaydirigubbakcemile3

Evrimcim bende görmek istiyorum Kuzeyin fotolarını bende bendeeeeeeeeeeeee

Sevinirim valla. Albümündedir diye tahmin ettim baktım bi albümde göremedim

Bu sayfada.. topıktekı tum arkadaslarım gorebılsın dıye buraya koydum dün.. albume de ekledım ayrıca.. arkadaslıgını da kabul ettım, Eylemimmmmmm, daha ne yapayım senin için kuzum.. süleeeee :)))))

Bu sayfada.. topıktekı tum arkadaslarım gorebılsın dıye buraya koydum dün.. albume de ekledım ayrıca.. arkadaslıgını da kabul ettım, Eylemimmmmmm, daha ne yapayım senin için kuzum.. süleeeee :)))))

Daha napıcan ciğerim güzel Kuzey' in güzel annesi bayıldım bittim kerataya bence muzip bi şekilde gülümseyip dil çıkarıyo ay kurban olurum ben onları vereneeeeeee

kızlar ben dün kadıköyde bir tşörtçüye girdim. hamile temalı tşörtleri yokmuş ama sipariş olursa bastırıyorlarmış. en az 20 tane sipariş olması gerekiyormuş. siz de hiç araştırdınız mı? olmazsa hepbirlikte sipariş verelim. sonra herkez herkes yolu düşünce gidip alır oradan. tabi parayı peşin ödemek gerekir. güzel de bir resim seçeriz... yoksa hazırları çok pahalı. ben sordum petrik in avatarındakinden, 55tl dediler. basit bir penye tşörttü. oysa kendimiz tanesini 10tl ye alırız, 15 tl de baskı için versek 25 tl eder. fırsatı olan çarşıya çıkan sorsun tamam mı tşörtçülere.

Daha napıcan ciğerim güzel Kuzey' in güzel annesi bayıldım bittim kerataya bence muzip bi şekilde gülümseyip dil çıkarıyo ay kurban olurum ben onları vereneeeeeee

Saol kuzumm yaa :))) Allahım nazarlardan saklasın, daim etsin keyfini böyle.. cümlemizin evlatlarını Rabbım bıze bagıslasın.

canlarım selam hepinize
yazamadım nezamandır
istanbuldayım salı gecesi bakuye ucuyoruz carsamba ins size yazarım evden
hersey yolunda bbol yedim ictim alısveris yaptım kendime bebisime
gecmisi okuyamadım ins herkes iidir
herkese sevgiler

Hoşgeldin canım. Burası gerçekten bağımlılık. Salonda benim misafirler muhabbete dalmışken 2 dakikalığına kaçtım geldimkaydirigubbakcemile3Kordon kısalığının büyük bir problem olacağını sanmam canım. Dedikleri gibi hareketi kısıtlar biraz o kadar. Bozma moralini:teselli:

seerni sıkma canını, bak ne güzel büyümüş bebeğin.
Norra ooohhh, ne güzel yapmışsın. Bİz de çııktık ama yağmur yağdı

Adaşçığım tam veli toplantılık bir hava vardı vallahi.:jeyyar: Bu havada atlattık toplantıyı çok şükür. Günlük güneşlik havada olsa delirtirdi-tatlicadiarzu-

Selam kızlar.. Ya benim kuzu haftasonları tatil yapıyor kanımca.. Haftasonları hiç hareket etmiyor bu sıpa yaaa... Sabahtan beri hareket hissetmedim. En son gece.. Hep HELıN'i söylediği geliyor aklıma, geçen hafta da konuşmuştuk aynı konuyu ama...

tazefasulye
hiç korkma canım ben cuma günü hareket etmiyo diye doktora koştum doktorum atan kalbini gösterdi bana.bende üç gün hiç hareket etmedi.bide öncesinde o kadar hareketliydi gün boyunca güçlü hareketleri vardı.birden bire kesilince korktum.doltorda bebeğin iyi deyip gönderdi.düşün benimki 22. haftada böyle sen hiç korkma.şu günlerde benim sıpa tembel.bi dün uyurken hafifi kıpırdadı bi de bugüün birazcık.sanırım iyice büyüyünceye kadar bizi çok korkutacak bunlar.

annem bana erkek çocukları tembel olur kızlar kıpır kıpır derdi de inanmazdım.benimki gerçekten tembel.iki gün hareket etse üç gün izdivaya çekiliyor sanki

ay kizlar yat yat yat sistim valla(bizim sipa baya buyudu heralde, yatakta donemiyorum artik, ben donunce icimde bisey de lonk diye dusuyor obur tarafa(yasli ninelere benzedim iyice, ah vah diye diye:)))neyse guzellik uykumdan yeni kalktim, herkese tunaydiinn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…