2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Günaydın arkadaşlar.
Tatil olanlara güzel pazarlar çalışanlarada ben gibi kolay gelsin.
Ticker düzenlemeye çalıştım umarım olmuştur görcez bakalım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar tickerı hazırladığımız sitede adresi kopyalayıp kilo doğum takip çizelgesine yapıştırmıyomuyuz neden olmuyo benimki(((

herkese günaaaaaaaayyyyyyyyyyydınnnnnnnnnnn
evrim sağol içim ferahladı
aldım soğuk buhar makinasını doktorların kansorejen diye önermediklewrini duydum amcamdan deneyimli baba nede olsa kafamçokkarıştı

minik kelebek bebişin zayıflama giib bi durumu yok bende espiri yaptım bu ölçüm daha doğru geldi bana zaten.diğeir biraz gözümü korkutmuştu açıkçası herşen çoğu zarar normal değerler içinde olsun sağlıklı olsun önemli olan o zaten

KAYRACIM

çok ama çok gecmis olsun
arkadaslar sormus bende pek anlamadım serum neden verildi agırların nedeni bilinemiyor yanioylemi erken dogum kasılma falan deildi yani anladıgım kadarıyla dimi ?

EVRİMMM

ya nasıl bir gulmek o anne karnında bile gulebildiigini bilmiyordum bebeklerin

KACAKKEDİ

rica ederim canım aklıma geldikce yazarım tabi çok bilmis adletmesseniz seve seve yazarım
annecigi yanında hayatta olanlarda bu bilgileri ogreneceklerdir yaday akında kuzeni yegeni falan olanlar olmayanlar için her sorunuza seve seve yanıt veririm,

selam kızlar, ütüyü fişte bırakıp size bir göz atmaya geldim. eşim sabahtan beri bilgisayarın başında diye giremiyorum. benim laptopla pek aram yok. hoş şuna teknolojiyle aram yok desek daha iyi de... neyse ki evdeki pc ye alıştım, ama eşim de bunun başından pek ayrılmadı dünden beri. gitarı bu bilgisayara bağlı, onun müzik yaptığı zamanlar buna da giremiyorum. ... bi de sabah savaş oyunu oynuyordu, giremedim. şimdi onu markete yollayabilirsem sizinleyim...
herkes iyi mi görüşmeyeli...
ESRAKO, ne biliyorsan yaz, bilmişlikten değil şeker, görmüşlükten tecrübeden... anlarız biz, ve minnettar kalırız. bak ben hiç bişey bilmiyorum, bugüne kadar bebeklerle ilgili hiçbirşeyi merak etmemiştim. cicilerini bile hiç tereddüt etmeden attım baksana makinaya...

eylem tickeri yapmayı başarırsan banada anlatır mısın ben beceremedimde

Yaptım canım da hatta galiba sana tarif etmiş bi arkadaş onun anlatımından faydalandım amma velakin profilimi düzenlerken yanlış yeremi yapıştırdım bilmem çıkmıyor. Neyse bende tickersız devam ederim artıkın.

Nazancim canim benim senin de mi esin muzik yapiyor bilgisayarda, al benimkinden de o kadar:))gerci bebis olduktan sonra biraz zor yapicak:))ayrica o da muzik olmadigi zaman, bilgisayar oyunu oynardi, ama artik onu yasakladim benimle igilensin diye, bayadir oynamiyor:))en son playstation 3 diye tutturuyordu, ama daha cok bekler:)))

NORRAAcım, allahtan benimkinin pc oyunlarına çok çok müptelelığı yok. yapacak bişeyi olmazsa canını filan sıkılmışsa oturuyor o oyunların başına. sabah da benden yüz bulamadı gezmek için de ondan oynadı. daha dün dışardaydık, 4 saat dolaştım, belim ağrıdı yürümekten. bugün de çıkalım diyor ille. arkadaşlar bebeğe ya da rumelihisarına gidelim biryerlerde oturalım diye teklif ettiler, ben de bir bahane uydurdum gitmemek için, şimdi bana onun suratını yapıyor paşam. evde durmaktan nefret ediyor bu adam yaw, aynı babam gibi. sanki kızlar annelerinin bahtını yaşarmış gibi geliyor bana. babam da annemi hiç rahat bırakmazdı, ya biz gidelim ya birileri gelsin isterdi. şimdi ben de aynı durumdayım.
evet buarada eşim gitar çalışyor. evde mixer dan amfiye bilimum stüdyo cihazları var. bi de dün yeni bir amfi bakmaz mı 1.000 tl lik. tepem attı. dedim "valla ben bebek odası bile yapmayı düşünmüyorum, kriz var önümüzü göremiyoruz diye, eğer o amfiyi alırsan çok üzülürüm" . neyse ki o da düşüncesiz biri değil. almayacakmış, sadece fiyat sormuş. eskisini satabilirse alacakmış.

Merhaba arkadaşlar,

Ben yine 2 gün giremedim Uzun zamandır evimi söle dip kçşe silememiştim. Dün kayınvalidemle birlikte bir güzel sildik süpürdük. Bana çok iş yaptırmadı saolsun -Allah razı olsun walla- ama yine de yoruldum... Neyse ki duş alıp yatıp dinlendim hemen de kendime geldim... Kuzum da yorulmuş ki dinlendikten sonra o da yerinde duramadı.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

gizzecim seni görmedim bitanem.çok telaşlanmışsın benim için.canımın içi sağol...

Kayracım o kadar çok merak ettim ki seni ama içimde hiç kötü birşey olmuş endişesi yoktu. Şimdi iyi olmana çook sevindim canım.. geçmiş olsun.. İnşallah bir an önce ağrılarından kurtutlursun da hamileliğinin tadını çıkartırsın canım..

Ay ben de şahane bir rüya gördüm: O kadar alışmışım ki bize rüyalarımda bile sizi cevaplıyorum. Ama yanlışlıkla bu cevapları size değil müdürüme atıyormuşum farkında değilim.. laelaelaelaelaelaelaelaelaelae Sonra farkedince rüyamda bile nasıl kızardım nasıl bozuldum yerin dibine geçtim resmen.. kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

gizze buluşmaya sende geliyosun değilmi?belirlendi son durum 11 nisan saat 13:00 bakırköy madoda

EVET Ben de gelicemmmm...hihoyyythihoyyyt İnşallah bir problem bişi çıkmazsa tabi..

Esra, geçmiş olsun bu arada tatlım.. Ama sen canını sıkma ltf. Problemi farkettiklerine göre mutlaka bir tedavisi vardır canım ben ona inanıyorum.. Ayrıca, bu sonradan olan birşey ise pekala kendi kendine de geçebilir. Kısa süreli olması da muhtemel yani.. O yüzden tekrar ayrıntılı istediler bence canım... Yani en azından benim görüşüm bu... Ama tabi mutlaka fetal ekonu çektir diğer tetkiklerini yaptır ilacını kullan canım.. Bence atlatacaksın.. Hepimiz duacıyız canım sana...

Helin, gözünüz aydın senin de.. Ben de 2 gün hissetmemiştim. İnternette araştırdım... Bebek bizim karnımız doğru deil de iç tarafa doğru dönük olabileceği için hissetmeyebileceğimiz yazıyordu.. O şekilde rahatlamıştım canım.. Keşke senin endişelerini çnce okuyabilseydim yazardım sana.. Ama dra gitmende ii olmuş.. Kuzunu görmüşsün...

Evriş, yerim ben onun dilini yadelikafaduldendelikafadulden O ne güzel bir gülüş öle.. MAAŞALLAH Ben de istiyorum bu sefer kuzumdan şöle bir fotoğraf.. Duyuyorsun di mi bebişim benim? Bizimki çok utangaçç Ne bacaklarının arasını net görebildik ne yüzünü gösterdi bize kuzum.. Ama bu sefer uzun uzun konuşucam çok merak ediyorum kuzum seni diyecem öle gidicem dra :sm_cool::sm_cool:...

Bu arada ben ayrıntılı ultrason randevumu 4 nisana alabildim.. Yani o gün tam 22+5 olucağım inşallah. Geç kalmış olur muyum sizce? Drum problem olmaz dedi ama telde beni doğru anladı mı pek emin deilim...??

Son düzenleme:

bizim amfimiz ve ses sitemleri ben istemesemde tr'den geldi tum muzik programlariyla, eski kullandiklarini getirtti, yoksa buradan yeni alicakti bi ton paraya, eskiden bi caz gruplari vardi, haftada 1 toplanip muzik yaparlardi,bazen konser verirlerdi, ama 1 senedir gitmiyor allah'tan..isleri cok yogun hali kalmiyor diye, benim de isime geliyor:)) gerci fenada olmuyor, arada demolarini dinlemek ama olsun bana olan zamanindan caldi mi ben deliriyorum, zaten haftaici pek gorusemiyoruz(

Esra, yaz tabi.. Ben senin yazdıklarından öğrendim mesela mermerşahi bezini.. Bilmiyordum ki:sm_confused: Ayrıca, aftabrunun dediği gibi bilmişlikten deil tecrübeden yazıyorsun. Bizim de şu an en çok ihtyacımız olacak şey bu... Yazarsan ben senin yazılarının sıkı takipçisi olurum bak sözzşutarafagitti Çok saol şimdiden a.s.

Norra,

Sana da büyük geçmiş olsun canım...a.s. Ben bebeklerin bacak sinirlerine baskı yapabileceğini duymuştum ama bu kadar erken olabileceğini bilmiyordum... İnşallah dinlenerek azalır ağrıların.. Tekrar çokkkk geçmiş olsun...

cok tesekkur ederim canim;insallah gecer, yoksa doguma kadar nasil dayanabilirim bu agriya bilmiyorum..:1no2:

ya evet acayip bir istah artmasi var bende, surekli yemek istiyorum; vee bugun itibariyle 67 kiloyum, hayirli ugurlu olsun toplamda 7-7.5 kilo almisim....

ohhh ne güzel, demek tek ben değilmişim... ben de kendime şaşırıyordum nasıl bu kadar hızlı kilo aldım diye... tabi sen benden uzun olduğun için o kadar dert etmene gerek yok... ben hep minyon olmaya alışmıştım. şimdiki görüntüm çok tuhaf geliyor...

benim rüyamda da işte tam roman bir tipin vardı, esmer bir ten ama bakır sarısı saçlar... ve kalabalık şenşekrak bir aile. herhalde nickinden etkilenmiş olmalıyım...

Taze..
eskiden ıyyghh!! dediğim bazı yiyecekleri bile hapur hupur götürür oldum...sevdiklerimi hiç sölemiyeyim..sebze yemeklerini tenceresiyle götürcem nerdeyse...

aynen mercimekcim, aynen yalnız değilsin. herhalde hepimiz aynı durumdayız...

Tesekkur ederım kuzularım.. arada degıstıreyım de göz aşinalıgı olmasın dıye yaptım.. o sisin güselliğinis..

EVRİŞ, kuzey ne biçim gülmüş yaw, ben de gülümse sanmıştım, ayol senin kuzuş resmen kahkaha atıyor gibi görünüyor. dil de dışarda... çok güldürecek valla bu sıpa sizi....

buarada kıskandım seni, ben de profilimi değiştireceğim, yüzüm eskimesin, gerçi benim tüm fotolar birbirine benziyor, sen gibi her fotoda farklı çıkmıyorum.

kayra sakaleynmaster doktor banada doğum tarihi olarak 25 temmuzu verdi.aynı günlerde mi doğuracağız yoksa kızlar

ben de en geç 25 temmuz.... inşallah sonuna kadar beklerse tabi....

kayra-derya-helin son adet tarihleriniz nedir? benim 24 ekim

benimki 1 kasım. ama doktor 23 ekim diye değiştirmişti 8. haftada...

hoşgeldin SEERNİ, gözünaydın bebişin iyiymiş. kordonunun kısa olmasını dert etme. hatırladığım kadarıyla sen de çok minyondun, göbek filan pek yoktu. belki de ondandır. herkesin göbeğine orantılı kordonu oluyordur. doktor kontrolünde olduktan sonra dert etme.... 6,5 kilo için de ayrıca tebrik ederim. artık kendimi kötü hissetmiyorum, demek ki normalmiş benim de 6 kilo almam. ne bileyim doktor da hızlı almışsın deyince...

tabi canım, bence amniyo olurken 663 gr olması çok tuhaf olurdu. onda bir yanlışlık olduğu muhakkak.

GıZZE, selam canım. sen de geliyorsun demek, süper, birara sesin çıkmıyordu da... 3 hafta sonra görüşüyoruz o zaman...
NORRAA, iyi yine seninki caz yapıyormuş. benim eşim amatör olarak uğraşıyor. bakma sen ekipmanlarına... bir grupları var ama haftada bir gün çalışıyorlar... o da laklakla geçiyormuş daha ziyade.... eşin ne çalıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…