eylem tickeri yapmayı başarırsan banada anlatır mısın ben beceremedimde
selam kızlar, ütüyü fişte bırakıp size bir göz atmaya geldim. eşim sabahtan beri bilgisayarın başında diye giremiyorum. benim laptopla pek aram yok. hoş şuna teknolojiyle aram yok desek daha iyi de... neyse ki evdeki pc ye alıştım, ama eşim de bunun başından pek ayrılmadı dünden beri. gitarı bu bilgisayara bağlı, onun müzik yaptığı zamanlar buna da giremiyorum. ... bi de sabah savaş oyunu oynuyordu, giremedim. şimdi onu markete yollayabilirsem sizinleyim...
herkes iyi mi görüşmeyeli...
ESRAKO, ne biliyorsan yaz, bilmişlikten değil şeker, görmüşlükten tecrübeden... anlarız biz, ve minnettar kalırız. bak ben hiç bişey bilmiyorum, bugüne kadar bebeklerle ilgili hiçbirşeyi merak etmemiştim. cicilerini bile hiç tereddüt etmeden attım baksana makinaya...
gizzecim seni görmedim bitanem.çok telaşlanmışsın benim için.canımın içi sağol...
gizze buluşmaya sende geliyosun değilmi?belirlendi son durum 11 nisan saat 13:00 bakırköy madoda
NORRAAcım, allahtan benimkinin pc oyunlarına çok çok müptelelığı yok. yapacak bişeyi olmazsa canını filan sıkılmışsa oturuyor o oyunların başına. sabah da benden yüz bulamadı gezmek için de ondan oynadı. daha dün dışardaydık, 4 saat dolaştım, belim ağrıdı yürümekten. bugün de çıkalım diyor ille. arkadaşlar bebeğe ya da rumelihisarına gidelim biryerlerde oturalım diye teklif ettiler, ben de bir bahane uydurdum gitmemek için, şimdi bana onun suratını yapıyor paşam. evde durmaktan nefret ediyor bu adam yaw, aynı babam gibi. sanki kızlar annelerinin bahtını yaşarmış gibi geliyor bana. babam da annemi hiç rahat bırakmazdı, ya biz gidelim ya birileri gelsin isterdi. şimdi ben de aynı durumdayım.
evet buarada eşim gitar çalışyor. evde mixer dan amfiye bilimum stüdyo cihazları var. bi de dün yeni bir amfi bakmaz mı 1.000 tl lik. tepem attı. dedim "valla ben bebek odası bile yapmayı düşünmüyorum, kriz var önümüzü göremiyoruz diye, eğer o amfiyi alırsan çok üzülürüm" . neyse ki o da düşüncesiz biri değil. almayacakmış, sadece fiyat sormuş. eskisini satabilirse alacakmış.
KAYRACIM
çok ama çok gecmis olsun
arkadaslar sormus bende pek anlamadım serum neden verildi agırların nedeni bilinemiyor yanioylemi erken dogum kasılma falan deildi yani anladıgım kadarıyla dimi ?
EVRİMMM
ya nasıl bir gulmek o anne karnında bile gulebildiigini bilmiyordum bebeklerin
KACAKKEDİ
rica ederim canım aklıma geldikce yazarım tabi çok bilmis adletmesseniz seve seve yazarım
annecigi yanında hayatta olanlarda bu bilgileri ogreneceklerdir yaday akında kuzeni yegeni falan olanlar olmayanlar için her sorunuza seve seve yanıt veririm,
Norra,
Sana da büyük geçmiş olsun canım...a.s. Ben bebeklerin bacak sinirlerine baskı yapabileceğini duymuştum ama bu kadar erken olabileceğini bilmiyordum... İnşallah dinlenerek azalır ağrıların.. Tekrar çokkkk geçmiş olsun...
ya evet acayip bir istah artmasi var bende, surekli yemek istiyorum; vee bugun itibariyle 67 kiloyum, hayirli ugurlu olsun toplamda 7-7.5 kilo almisim....
canım daha yenimi farkettin esrayım benn gypsy çingene demek bu benim taa lise yıllarımdan kalma bi nickim herşeyde bunu kullanırım değiştridiğim zaman unutuyorum şifre ve nick sabit he bu arada esmerim die çingene derlerdi bana yani çingenelik felan yok kaydirigubbakcemile3
Taze..
eskiden ıyyghh!! dediğim bazı yiyecekleri bile hapur hupur götürür oldum...sevdiklerimi hiç sölemiyeyim..sebze yemeklerini tenceresiyle götürcem nerdeyse...
Tesekkur ederım kuzularım.. arada degıstıreyım de göz aşinalıgı olmasın dıye yaptım.. o sisin güselliğinis..
kayra sakaleynmaster doktor banada doğum tarihi olarak 25 temmuzu verdi.aynı günlerde mi doğuracağız yoksa kızlar
kayra-derya-helin son adet tarihleriniz nedir? benim 24 ekim
bu arda 3. aya kadar son adet tarihine göre bir hafta geriden gidiyordum şimdi maşşallah aynı gününde gidiyoruz aradaki farkı kapattı bebişim. bu arada 6.5 kilo almışım bi an da nasıl aldım onca kiloyu şaşırdım
minik kelebek bebişin zayıflama giib bi durumu yok bende espiri yaptım bu ölçüm daha doğru geldi bana zaten.diğeir biraz gözümü korkutmuştu açıkçası herşen çoğu zarar normal değerler içinde olsun sağlıklı olsun önemli olan o zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?