2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben bugün doktora gittim hala cinsiyeti öğrenemedim yine göstermedi 2 seferdir gidiyorum cinsiyet için ama yookkk.......
bide kordon kısa dedi ya moralim bozuldu yapacak bir şey yok dedi sık sık kontrol edicez 15 günde bir gel dedi
bebeğin hareketini fazla hissedemiyorum dedim kanı sulansın diye bebe aspirini verdi sanırım hemen etki etti biraz önce seğirmelerini hissettim..
geçmişi okuyamadım okursam size yetişemem ayrıntılı ultrasona giden varmı merak ediyorum benim 10 gün sonraya randevum var
herkes iyi di mi kötü bi şey yoktur umarım herkes mutludur çok özlemişim ben burayı yaaa

bu arda 3. aya kadar son adet tarihine göre bir hafta geriden gidiyordum şimdi maşşallah aynı gününde gidiyoruz aradaki farkı kapattı bebişim. bu arada 6.5 kilo almışım bi an da nasıl aldım onca kiloyu şaşırdım

seerni hosgeldin canim, masallah bebisine, bende 7 kilo aldim( ve son 3 kiloyu son 3 haftda almisim(
takiplerin duzenli yapildigi icin moralini bozma bence..

seerni
takip altında olacağın için korkma.herhangi bi sorunda doktor gerekli önlemleri alacaktır canım.bebe aspirinin harekete etkisi ne canım ki sana vermiş

seerni sıkma canını, bak ne güzel büyümüş bebeğin.
Norra ooohhh, ne güzel yapmışsın. Bız de çııktık ama yağmur yağdı

kuzeyin çok güzel maşallah boyu kilosuda çok iyi allah nazarlardan saklasın doğum için dr doğru demiş benimde kızımı 39 almışlardı içerde ne kadar kalırsa o kadar iyi gelişimleri oluyo....

Ay canım benim yaaa:asigim:Şimdi farkettim Evrişim. Bayıldım kuzuya. Allah nazarlardan saklasın. Harika bir poz olmuş. Çizgi film kahramanı gibi kerata

Canlarım, ciğerlerim.. hepinize tek tek tesekkur ederim... saolasınız,varolasınız.. Kuzeyım hepinisin ellerinden tek tek öper tizeleri.. Burcu tizesiii... yimeeeeeeeee dilini yasıkk :)))

kızlar soğuk buhar makinası faydalı mı zararlı mı?biliyorsanız yazar mısınız

Oldukca faydalıdır kendisi.. sahsen kullanıyorum.

Kuzum.. bunlar sorun değil.. inan ki.. için rahat olsun, şükürler olsun bu halimizi de.. moralini falan bozmayasın sakın.İyi tarafından bakalım; bebişini her 15 gunde bır göreceksin, ne kadar güsel..

Kızlar Günaydııııııınnnnnnn Herkese,
Bugün sabah 6 dan beri ayaktayım, gözüme çöp battı heralde. O yüzden ilk günaydınınız benden olsun istedim bugün. ınşallh hepimiz için güzel bir gün olur.
Aslında şu anda hepiniz mışıl mışıl uyuyorsunuzdur belki de. Heralde diyorum vücut kendini alıştırıyor, bebek için alıştırma yapıyor şimdiden. Aslında biliyorum belki de bugünlerimizi daha çoooook arayacağız, ama ne kadar da uğraştıysam uyuyamadım bir türlü.

Arkadaşlar iyi güzel de ben REAL'in market kısmında geçen gün hacışakirin bebe sabununu aradım bulamadım. Her çeşit sabun var güzellik sabunu vs. diyor ama bebe sabunu diyenini görmedim. Acaba ben mi yanlış yerlerde dolaşıyorum yoksa bilemedim yani. Cahilliğime verin artık. Cevaplarsanız sevinirim. :))

Teşekkür ederim bitanem. Yaaaa hepinize çok teşekkür ederim. Bu konular beni çok düşündürüyordu gerçekten. Belki ilerde böyle şeyler mi bizi telaşa sokuyordu diye güleceğiz, inşallah. Ama bu konularda biraz bilgisiziz işte, ilgi konusu olmayınca hiç kulak da kabartmamışız biyerlerde demekki! :))

Canım ben Hacışakirin bebe sabununu bulamazken sen Bübchen marka demişsin. O nerde satılır pekiii... Yabancı geldi biraz ismi de kusura bakma. Ama deneyimlerinizden yararlanacağıma emin olabilirsiniz. Burda bir arkadaş daha Bübchen demişti çünkü. Sadece arayacağım yeri bilmiyorum. Sanırım senin de ikici çocuk... Allah sağlıkla kavuştursun.

kaçakkedim burda öyle bir hastane duymadım ama cerrahpaşada çekilicem randevuyu aldım tekrar arayıp bu ayım doktorda geçicek yanii kızlar aman bebişim iyi olsunda

Ben İstanbulu bilmem pek ama bir arkadaş şöyle demiş. ''Bu araada istanbulda baskent unv hastanesi var altunzade de''. Gerçi sen bu tarihe kadar randevunu almışsındır ama gene de bi sıkıntı çıkarsa diye bilgin olsun istedim. İnşallah sorunsuz bir şekilde çektiririz bütün gereken arkadaşlar ve inşallah hayırlı haberlerle döneriz evimize...

Geçmiş olsun Bitanem. Doktor mağnezyum vermedi mi demekki Genelde Böyle olduğunda mağnezyum verdiklerini duymuştum da.

Tatlım ben de bebek için böyle bişi düşünüyordum ama. Ne kadar kullanışlı olur bilemiyorum tabii ki. Bir de eşim öğrenciliğinde kullanmış bunlardan, bunlar sıkma yapmıyorlar iyi değil diye tutturdu. Kararsız kaldım anlayacağın, yani ne kadar gerekli ve kullanışlı olabilir kestiremedim doğrusu. Ama düşüneceğim gene de. Pekii başka ne markalar var biliyor musun...

Sen bizlerden değil, hepimiz birbirimizden birçok şey öğreniyoruz burada Bitanem. Zaten buranın bu paylaşımları hoşuma gidiyor ya... Allah hepimize sağlıkla bebişlerimize kavuşmak nasip etsin de, bu sefer de bebek doktorları, aşıları, beslenmeleri nasıl olacak diye konuşalım inşallah, hepberaber eksilmeden o günleri görabilelim hepimiz...

Bu kadar araştırmadan sonra en azından bebek bezinin markası konusunda karar kıldım. :)) Kesin PRİMA olacak.Ancak diğer konularda Sebamed, Johnson, Nivea, Bübchen, Chicco kararsız kaldım. Ama anladığım kadarıyla üç aşağı beş yukarı hepsi olabilir. Hayırlısı artık.
TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM..:içelim:.

Canım Bitanem, Şeniz:))Anlaşılan içimizde en tecrübelimiz sensin. ÖÖÖÖÖLEEE havludan önce tülbentlere sarmalar felan.kafamçokkarıştı Daha bizim bilemediğimiz, sormayı aklımıza getiremediğimiz BU TÜR BİLGİLER VARSA onları da duymak isteriz senden, haberin olsun. :))
Sen en iyisi aklına geldikçe paylaş bu tür şeyleri hepimizle...
Çok teşekkür ederiz tatlım:içelim:.

seerni hosgeldin canim, masallah bebisine, bende 7 kilo aldim( ve son 3 kiloyu son 3 haftda almisim(
takiplerin duzenli yapildigi icin moralini bozma bence..

seerni
takip altında olacağın için korkma.herhangi bi sorunda doktor gerekli önlemleri alacaktır canım.bebe aspirinin harekete etkisi ne canım ki sana vermiş

seerni sıkma canını, bak ne güzel büyümüş bebeğin.
Norra ooohhh, ne güzel yapmışsın. Bİz de çııktık ama yağmur yağdı

Kuzum.. bunlar sorun değil.. inan ki.. için rahat olsun, şükürler olsun bu halimizi de.. moralini falan bozmayasın sakın.İyi tarafından bakalım; bebişini her 15 gunde bır göreceksin, ne kadar güsel..

teşekkürler arkadaşlar güzel yorumlarınız için hemen içimi ferahlatttınız huzur verdiniz bana
helincim aspirini bebeğin kanını sulandırsın diye verdi sanırım pıhtılaşma falan varsa onu engeller bebek de daha rahat hareket eder diye düşündü.

gunaydin kizlarr, yine gunesli cok guzel bir sabah, ve yine 8.30 tik uynadim, uykuya doyamayan ben, kacakkedinin dedigi gibi sanirim artik vucu bebege hazirliyor kendini, gecde 1 kere uyandim wc icin..ama super enerjikim:)))herkese iyi pazarlarr...

moralini bozma canım her gittiğimizde bişey duyup geliyoruz hayırlısıyla hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alalımda .bend eyakın takiple devam edeceğim kuzu bişeyi yoktur içini ferah tut.
güaydın canım .evet bu erken kallkmalar alıştırma olur hamilelikteki uykusuzluklarda uykusuz kalmaya alışltırıyor bizleri.

günaydın kızlar.ben guya bikacgün daha giremem diodum amacarsıda işim cıkıncaindim bıde size slm verıyım dedım :))

ama malesef bu gunesli gunde bugun evde kalicam, dun disardayken biraz fazla zorladim yine bacagimi gezeyim diye, bugun yine iptal durumda(gerci arabayla gitik geldi, bikac magaza gezdik, cok yurumedim ama gecmiyor bir turlu( uff cok sikildimm....

günaydın norra burası bugün kapalı yağmurlu .güneşli olunca insan kendini daha bi iyi hissediyor.

günaydın minik kelebek
norra bende dün çok işle uğraştım benimde ağrı var aynen uuuufffff ya

gunaydin kelebek:))
evet deryacim gunesli olunca daha bi pozitif oluyorsun, gerci burasi belli olmaz havasi, sabah gunesli olur, aksam ustu bozar, ama her halukarda evdeyim mecburen(

selam kızlar.ağustos annesi adayıyım.Evrim bebeğine kocaman maşallah.ne güzel gülmüş öyle.daima gülsün.
hoşgeldın aramıza şekerim
canım karnımızdakı bebek zayıflamaz sadece gelısımı durur diebılıyorum.bız zaten sana gecen sefer gr yüksek derken bunu kastetmıstık.şuan bebişin normal gr mında.gecen sefer bı yalnıslık olmustu sanırım,doktor hatası dıyelım yerimseniben
canım gözetim altında olucaksın nasılsa.bebegınde iyiymiş.belkı kordonunun kısa oolması sadece hareketlerını azbişe kısıtlıyodur belkı.stres yapıpda dahada üzme bebişi
gercekten vücud kimyamöız kendını alıstırıyor sanırım.bende 8.5 u bıraz gecsın kalkıyorum ama gecede 1.5 oldumu uyuyakalıyorum. kaydirigubbakcemile3
canım beb sabunu di,arama.deterjan bölümüne git.orda sanrım 2kıloluk posette,hacısakırın rendelenmıs sabunu oluyor,bebek kıyafetlerı için yazıyor.üzerınde anneyle bebegın resmı oluyo zaten.gercekten bebek kıyafetlerı için enazından ilk 40 gun onunla yıkanması gerektıgını düşünüyorum.cunku aldıgım cogu kıyafetın 30 veya 40da yıkanması lazım.öyle yazıyor.madem kaynatma yapamıycaz barı sabunla yıkansında saglıklı olsun

gunaydin kizlarr, yine gunesli cok guzel bir sabah, ve yine 8.30 tik uynadim, uykuya doyamayan ben, kacakkedinin dedigi gibi sanirim artik vucu bebege hazirliyor kendini, gecde 1 kere uyandim wc icin..ama super enerjikim:)))herkese iyi pazarlarr...

burda hava güneşlı degıl ama bende pek bı enerjıkımmm.sabah 8.5 u azbı gecsın gözler acılşıyo fal tası gıbı.ama zaten gunun cogunda evde dinlenıyoroldugumdan galıba uyanıyorumm sabahları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…