2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

annem bana erkek çocukları tembel olur kızlar kıpır kıpır derdi de inanmazdım.benimki gerçekten tembel.iki gün hareket etse üç gün izdivaya çekiliyor sanki

aa bende tam tersi olur diye biliyordum, erkeklere daha hareketli olur diye..

norra o dönüşlerde benimde öle oluyor sanki bişey öbür tarafa düşüyomuş gibi bişey olurmu biliyor musun

annem bana erkek çocukları tembel olur kızlar kıpır kıpır derdi de inanmazdım.benimki gerçekten tembel.iki gün hareket etse üç gün izdivaya çekiliyor sanki

Tekrar çok teşekkür ederim helincim. İnan, beni en çok sen rahatlatıyorsun bu konuda. Annen de kesinlikle haklıymış :) 3 gün deli gibi tekmeleyip, 2-3 gün inzivaya çekilecek sanırım :) Aman iyi olsunlar da...

selam kızlar biraz rahatsızlandım anlatınca bana çok kıazacaksınız eminim cuma günü akşam yedigim börekten zehirlendim resmen ölümden döndüm hata bende sabah ısıttıgım böregi akşam üzeri yedim tabi içindeki sucuk ve sosis bakteri ürettiginden bende aynen görüntü tahtalı köye bilet almışım haberim yok yarım saat sonra migde bulantısı kusma ve baş dönmesi oldu hemen bir kısmını çıkarttım ama ben mahfoldum resmen ilk anda anlamadım zehirlendigimi sonradan yediklerimi düşününce anladım eşime söyliyemedim zehirlendigimi korktum sakladım sanki anlıyamıyacakmış gibi agrı kesici içtim yattım ama o kadar çok ögürmüşümkü kasıklarım patlıyacakmış gibi agrıdı agrı hiç geçmedi sabaha kadar cumartesi bebegim hiç kıpırdamadı taki bu akşama kadar hiç yemek yiyemedim haliyle oda aç kaldı dün sadece ayran içtim anneme bebegin kıpırdamadıgını söyleyince oda endişelendi gittigim bütün dr aradım ama hiçbirine ulaşamdaım hastaneye gitmedim kötü bir haberle karşılaşırım diye korktum hep ben bu bebegi kaybedersem kendimi affetmem diyordum kendime dün akşam annem canım ılık şekerli süt iç bu bebegi rahatlatır dedi eger yine kıpırdamassa hemen dr gideriz dedi tecrübe konuştu yani hemen sütü içtim sonra yattım bir baktım kızım yavaş yavaş kıpırdıyor saki o an hayatta tekrar döndüm işte böyle kızlr bir anlık hatam hem kendi hemde bebegimin canından olacktım yarın ilk iş olarak dr gidip kızımı görmek olacak

norra o dönüşlerde benimde öle oluyor sanki bişey öbür tarafa düşüyomuş gibi bişey olurmu biliyor musun

sonucta rahimde yercekimine yenik dusuyor, tabi sivi icine yuzen veletlerde:))gariplarim biz dondukce sersemliyorlardir..Ama en cok hapsirdigim zaman aciyorum ona, kimbilir nasil sicriyordur:))

Ah be basakcim, cok gecmis olsun canim ya.allah korumus ama cok dikat temek gerek, havalarda isiniyor yavas yavas, isitip disarda birakmamak gerek yiyecekleri, hele oyle ettir, tavuktur, bakliyattir..yine ucuz atlatmissin..ama keske bi hastaneye gitseydin, serum falan taksalardi, kusunca su kaybetmis olabilirsin, bol bol sivi al..

geçmişi okuyamadım kızlar çıkıyorum yine yatıcam sonra girebilirsem görüşürüz

Kadriye geçmiş olsun canım yaa.. Nasıl o kadar çabuk bakteri üremiş, hayret. Ama sosis normalde de sakıncalı bir gıda. Çok sağlıklı değil. Aman dikkat et kendine, geçmiş olosun..

sagol noracım burcucum daha öncede zehirlendim migdem yıkanmıştı sabaha kadar burnumdan migdeme kadar ilaçlı hortum takulı kaldı yine aynı şeyleri yaşamaktan korktum birde bebegim olunca dahada korktum

inşallah bişley olmazda norracım sağlıklı şekilde alırız kucağımıza hepimiz ben ilk bebeğimi düşürdüm de çok korkuyorum o yüzden

sagol noracım burcucum daha öncede zehirlendim migdem yıkanmıştı sabaha kadar burnumdan migdeme kadar ilaçlı hortum takulı kaldı yine aynı şeyleri yaşamaktan korktum birde bebegim olunca dahada korktum

canim en yinede bol bol sivi almaya calis, meyve suyu, ayran, su...hem bunyen toparlansin, hem sivi ihtiyacin karsilansin bisey yiyemesen bile..

kizlar ben bi dus aliyim, sonra yemek hazirlicam, daha sonra gorusuruz..

evriş
oğluna maşallah canım çok tatlı bi şey

Tesekur ederım Helinim..

Başak,baştan sopalıksın sen yaaa.. bır kere senın salam-sucuk yemen yasak ki.. kaldı ki dısarıda kalmıs falan.. bile bile lades yapmışsın be yavrum.. Rabbım evladını sana bagıslamış,seni evladına..

Geçmiş olsun tatlım. Yine ucuz atlatmışsın. Hamileler daha duyarlı oluyormuş zehirlenme olayına. Havalar da ısınıyor dedikleri gibi, daha dikkatli olmak gerek. Allah korumuş:1no2:

Bur koooooooooooooooooooooo

Kızın var dıye mı bu avatar falann haa.. iyi ki prensesin far yane... Busemm falannn yazmıssın.. yirimm ben senii örtmenimmmm :))

esrako canım yok çok şükür değildi..ağrılarım çok ayakta kalmamdan ve bebek çok hareketli olduğu için kasığıma çok fazla iniyormuş baskı yapıncada ağrı oluyordu.birazda ben anormalim sanırım büyütüyor yazıyor çiziyor sonrada günlerce ağlıyorum.sağol bitanem....

helincim erkek bebekler daha hareketsiz kızlar daha hareketli olurlar.mesela benimki 12.haftada canlandığı için erkek dedi çevrem ve öylede çıktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…