Evet eveta.sBir elma bile yesem sanki koca bir koyun yemişim gibi geliyor:bbo:Bir de bugün velilere laf anlatırken nefesim kesildi. Birkaç kez camı açıp kafamı çıkardım derin derin nefes alayım diye. Bu hep böyle mi gidecek ki bundan sonra?kafamçokkarıştı
Diycem ama baslayacaksın bıdırdanmayaaaa.. Taze Burcu dıyelımm.. tazafasulyeye.. sende burcu kal dıycemm.. fırk fırkkk baslıycaksın yıne.. ben bayat mıyımm felan dıyee.. korkuyorumm, ses edemıyorumm :1shok: lülülülülülü
sen bayadir update yapmadin gobus resmini kuzuuu..bi cekde gorelim ne alemde..
E sen de haklısın bacımyerimseniben
ay sorma o nefes nefese kalma olayi bende de basladi, telefonda konusurken, yemek yerken bi an nefesim kesiliyor.. ayy dikandim vallaaaa:)))delikafadulden
taze ye deniz sana buse mi desek?CADIARZU
taze ye deniz sana buse mi desek?CADIARZU
Biz en iyisi kendi kendimize işkence etmeyelim, burko ve taze olarak devam edelim yolumuza:içelim:
:) beğendim.. Benim çoğu sitede rumuzum deniz zaten :)
Hoşgeldin deniz'in anasıııgamyoncuiremsuKulakların mı çınladıyerimseniben
İyi de furkoooo bu da denizanası gibi olduuu kaydirigubbakcemile3
yok yaa burdayım da, canım çok feci sıkkın bugün. Moral bozmayayım diye bişi yazmadım pek.. Bişi olduğu yok. Sadece evime geçmek istiyorum artık...
yok yaa burdayım da, canım çok feci sıkkın bugün. Moral bozmayayım diye bişi yazmadım pek.. Bişi olduğu yok. Sadece evime geçmek istiyorum artık...
Dur tahmin edeyim.. annen, realy??
Aaa sen bize takıl şekerim. Hemencecik yerine getiriveririz adamın moralini alimallah:jeyyar:
evet canım ama bana bişi yapmadı. Genel gerginliği yansıyo.. Sonra farkedip o da üzülüyo vsvs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?