valla kuzum döşedim bende inanamıyorum yaa yok şu kilo doğdu yok bu kilo doğdu bu kadar cahiilikmi olur yaaklava:
bencillik apayrı ama bitanesi demiş ya ben hiç sigara içmedim ama 2.600 gr doğdu ya bu cahillik diilde nedir kadın diyoki içende içmeyende farketmiyo diyor resmen ay sinirlerim oynadı resmen kötükedihüso
iyi geceler hepinize kızlar,belim karnım heryerim ağrıyordu bugün, bütün gün yattım yatmayada devam..
İnşallah canım yaa:asigim:Nasıl istiyorum o günleri sağ salim görmeyi. Allah hepimizin bebişlerini korusun:Saruboceq:Burkocum avatarın ne kadar güzelmiş yaa bayıldımmm bu bebiş yerine Busenin fotosunu koyarsın inşallah..
Ya hamilelerden soru ve sorunlar kısmına kadının bırının actıgı baslıga bakın: sıgara kullanan annelerın bebeklerı kac kılo dogdu.??? Bu nası bişidir yaaa.. böyle agızlarından gırıp burunlarından cıkasım geldı aama dedımm neyse.. hamıle olmasalar sıteden atılacakmısım, veya baska bısı farketmess.. inanın yazardım ben bir kac söz!!! Nasıl bır vıcdansızlıktır, nasıl bır analıktır bu.. sıgara ıcıyorlarmıs hamileyken.. Rabbimmmm sen buyuksunn,sen buyuksunn... sana havale edıyorummm
kesinlkle daha cabuk yoruluyoruz, ben sabah cikar aksam gelirdim yetmezdi carsi,simdi yarimsaat bi saat olum cikiyor...bide penguen gibi yurumeye basladim, eskiden cok hizli yururdum..
kızlar ben dün kadıköyde bir tşörtçüye girdim. hamile temalı tşörtleri yokmuş ama sipariş olursa bastırıyorlarmış. en az 20 tane sipariş olması gerekiyormuş. siz de hiç araştırdınız mı? olmazsa hepbirlikte sipariş verelim. sonra herkez herkes yolu düşünce gidip alır oradan. tabi parayı peşin ödemek gerekir. güzel de bir resim seçeriz... yoksa hazırları çok pahalı. ben sordum petrik in avatarındakinden, 55tl dediler. basit bir penye tşörttü. oysa kendimiz tanesini 10tl ye alırız, 15 tl de baskı için versek 25 tl eder. fırsatı olan çarşıya çıkan sorsun tamam mı tşörtçülere.
selam kızlar biraz rahatsızlandım anlatınca bana çok kıpırdamadıgını söyleyince oda endişelendi gittigim bütün dr aradım ama hiçbirine ulaşamdaım hastaneye gitmedim kötü bir haberle karşılaşırım diye korktum hep ben bu bebegi kaybedersem kendimi affetmem diyordum kendime dün akşam annem canım ılık hemde bebegimin canından olacktım yarın ilk iş olarak dr gidip kızımı görmek olacak
uzun ugraslar sonucu dun biseyler yapmaya calistikkaydirigubbakcemile3ama hala eski formu yakalayamadik, sanirim doguma kadar pek bisi olamiycak, noluyor bana hic anlamadimCADIARZU
Günaydın herkese :)
iş yogunlugundan 4 gündür yokum nasılsınız güzel anneler : )
c.tesi günü 3'lü için kan verdim Elif hn. ikna etti : ) vee cinsiyetimizde kesinleşti % 100 erkek dedi hihoyyyt gösterdi oğlum, SAT la birebir uyumluyuz 225 gram olmuş 10 gün önce 150 gramdı maşallah bayağı kilo almış :) boyunuda söyledi ama unuttum heyecandan :)) idrar yolu enfeksiyonuda yok çok şükür 6 aydır ilk kez temiz çıktı
3'lü testin sonucunu perşembe günü alıyorum
size bir sorum var 3lü yaptıranlar sadece kanmı verdiniz yoksa 2li gibi uzunca inceledimi bebeği :uhm: sanki sadece cinsiyetine baktı nasıl yapıldıgını bilmiyorum anlatırsanız sevinirim
geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir Kayra geldimi ?
İstanbul buluşması için başlık burada duymayanlara duyurulur 11 Nisan da Bakırköyde buluşuyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=5864046&posted=1#post5864046
canlarım selam hepinize
yazamadım nezamandır
istanbuldayım salı gecesi bakuye ucuyoruz carsamba ins size yazarım evden
hersey yolunda bbol yedim ictim alısveris yaptım kendime bebisime
gecmisi okuyamadım ins herkes iidir
herkese sevgiler
selam kızlar biraz rahatsızlandım anlatınca bana çok kıazacaksınız eminim cuma günü akşam yedigim börekten zehirlendim resmen ölümden döndüm hata bende sabah ısıttıgım böregi akşam üzeri yedim tabi içindeki sucuk ve sosis bakteri ürettiginden bende aynen görüntü tahtalı köye bilet almışım haberim yok yarım
geçmiş olsun Başakcım..aman derim yapma sakın bi daha böyle hatalar..zaten normaldede yemiyoruz onları..bi daha yeme sakın..canın çok çekerse 1 ısırık al sadece en tazesinden...
sonucta rahimde yercekimine yenik dusuyor, tabi sivi icine yuzen veletlerde:))gariplarim biz dondukce sersemliyorlardir..Ama en cok hapsirdigim zaman aciyorum ona, kimbilir nasil sicriyordur:))
aa ben de hapşurduğum zaman acaba ne hissediyordur diye düşünüyorum...canım oğlum bi çıksam artık burdan mı diyodur ne diyosa artık...ama çok üzülüyorum..
yatakta ben de dönerken çok zorlanıyorum Norraa..son aylarımızı düşünemiyorum valla...
valla benim libido hiç değişmedi çok ilginçtir ne istek ne isteksizlik aynen devam hamile kaldığım günden beriii..birde kızlar eğer ciddi bir sorun yoksa tamgaz devam edin,ilişkiye girmek normal doğumu çook kolaylaştırıyormuşş..
amann benim kociş duymasınn....benim durum da aynen Norraa gibi fizyolojik...adam o yüzden zorlamak istemiyor...eğer duyarsa, zaten normal doğum yapmak istediğimi de sürekli söylüyorumm.,biterim bennnnnnnnnnnn......
Günaydın herkese :)
iş yogunlugundan 4 gündür yokum nasılsınız güzel anneler : )
c.tesi günü 3'lü için kan verdim Elif hn. ikna etti : ) vee cinsiyetimizde kesinleşti % 100 erkek dedi hihoyyyt gösterdi oğlum, SAT la birebir uyumluyuz 225 gram olmuş 10 gün önce 150 gramdı maşallah bayağı kilo almış :) boyunuda söyledi ama unuttum heyecandan :)) idrar yolu enfeksiyonuda yok çok şükür 6 aydır ilk kez temiz çıktı
3'lü testin sonucunu perşembe günü alıyorum
günaydın canım..ben iyiyim kendime adıma..oğlum da iyi...maşallah size de..hep böyle güzel devam eder inşallah..oğluşun da hayırlı olsun...
3'lüye gittiğimde detaylı olarak incelemişti dr.um...sonrasında çıkıp kan vermiştim..ama 3'lüyle alakalı mı değil mi bilemiycem...
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?