2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

valla kuzum döşedim bende inanamıyorum yaa yok şu kilo doğdu yok bu kilo doğdu bu kadar cahiilikmi olur yaa klava:

Bu cahıllık degıl Esra.. bu bencillik.. ben bu tür kadınların anne olmayı haketmedıklerını dusunuyorum, belkı cok agır bır soz ama.. üzgünüm her kelımesının arkasında duruyorum, o kadar acımasızlıktır bu, resmen cınayettır!!

Okudum yazdıklarını.. agzına saglık, resmen ozetlemıssın duygularımı.Ellerin dert gormesın..

Son düzenleme:
bencillik apayrı ama bitanesi demiş ya ben hiç sigara içmedim ama 2.600 gr doğdu ya bu cahillik diilde nedir kadın diyoki içende içmeyende farketmiyo diyor resmen ay sinirlerim oynadı resmen kötükedihüso

iyi geceler hepinize kızlar,belim karnım heryerim ağrıyordu bugün, bütün gün yattım yatmayada devam..

bencillik apayrı ama bitanesi demiş ya ben hiç sigara içmedim ama 2.600 gr doğdu ya bu cahillik diilde nedir kadın diyoki içende içmeyende farketmiyo diyor resmen ay sinirlerim oynadı resmen kötükedihüso

E bu yazdıgın dırek cahıllıge gırıyor tabıkı de.. ama o dıgerlerı bıle bıle lades yaptıgına gore bana göre resmen bencıllıktır.

ben pes diyorum baska da bisey demiyorum bu sigara icen annelere, okuduklarima inanamadim((

Günaydııınnnnn,

Yeni bir haftaya başladık...Hepimiz için iyi geçer umuyorum...

Başak çok geçmiş olsun canım... Gerçekten çok ucuz atlatmışsın. Keşke zehirlendiğini anlar anlamaz yoğurt yeseydin ya da bol bol ayran içseydin canım.. Ben ii gelir biliyorum. abi Norra daha ii bilir..

Kayra, alıntın süper olmuş... Hangi site olduğunu da yazarsan sevinirim. Ben de özellikle iştah açılması müthiş derece de var. Ay hergün aklıma başka bişi düşüyor.. Ya yapıyorum hemen ya da alıyorum cokacimcoookcokacimcoook. Şimdiden 7 kilo aldım.. Hamileliği 20 kiloyla bitirebilirim inş:jeyyar::jeyyar:

Bu sabah çok zor kalktım kısslar.. Servisin gelmesine 10 dk kala uyandım. Fırtına gibi çıktım evden. Artık sağ ve soluma yatmaya çalışmaktan kemiklerim ağrıyor :1no2::1no2: Bebişimi rahatsız ediyorum die sırtüstü de yatamıyorum. En son sırtıma iki yastık dayayıp öle yatmaya çalışıyorumm.. Tabi sabaha karşıda böle zor uyanıyorum:bbo::bbo:
Neyse, biraz daha idare edicess artık...

Son olarak, dün doğum hikayelerini okudum.. Hepsinde de ağladım.. Nasıl güzel anlatmışlar bebeklerini kucaklarına aldıkları anı.. Sanki ben yaşamış gibi oldum...Ağladığım için biraz başım ağrıdı sonra ama çooook güzeldi kısslar. Darısı hepimizin başına. Sağlıkla sıhhatle kavuşalım inş hepimiz...:asigim::asigim:

Günün ve haftanın ilk mesajı benden oldu sanırım.. Herkese iyi haftalar...a.s.

Libidodan bahsetmişssiniz bu arada.. Walla benimki pek bir değişkendelikafadulden Borsa gibi aynen. Bazen yerlerde bazen tavan yapıyor.. naniknanik Neyse eşimin gelmesine az kaldı.. son 8 haftamız..hihoyyythihoyyyt Gerçi o zamanda korkuyorum. Doğumu tetikler mi die amafisfisfis:. Drumla konuşuruz tabi öncesinde..

günaydın kızlar
gizze
bende yan yatacağım diye sırt bel ağrılarından uyuyamıyorum.sağa dön sola dön uyku diye bi şey kalmıyor bide bende bel fıtığı var bel ağrılarım çekilmez oldu ve bel fıtığınada en iyi gelen yatış sırtüstü ama ben yatamıyorum.bi arkadaşım doğumunu bekliyor 7.aydan sonra uykuyu tamamen unutacaksın hiç uyuyamayacaksın dedi bana.allah kolaylık versin bize bi de çalışıyoruz son aya kadarda çalışacağım bi problem çıkmazsa

Burkocum avatarın ne kadar güzelmiş yaa bayıldımmm bu bebiş yerine Busenin fotosunu koyarsın inşallah..
İnşallah canım yaa:asigim:Nasıl istiyorum o günleri sağ salim görmeyi. Allah hepimizin bebişlerini korusun:Saruboceq:

Sigara içmiş olanlar alınmasın ne olur ama ben insanların hamile değilken bile sigara içmesine şiddetle karşı çıkan bir insanım. İnsanın bile bile kendisine zarar vermesini hayatım boyunca anlayamadım, iş ki evladına bile bile zehir solutsun:1no2:Akıl alacak şey değilklava:

Bu arada şu sigara içen "anne"(!) adaylarına bir güzel döşedim. İçim rahatladı vallahi. Sabah sabah cinlerimi tepeme getirdilerkötükedihüso

burko
bende sabah sabah sigara içenlere bi şeyler yazıp içimi rahatlattım.bi dergide okumuştum bırakın sigara içmeyi dumanına maruz kalındığında bile bebek anında öksürüyormuş hemen ona ulaşıyormuş artık içen annelerin zavallı bebklerini siz düşünün

günaydın kızlar,
kim sigara içiyormuş? söyleyin bakiim, bi de ben çekeyim kulağından...
yavaş yavaş geçmişi okuyacağım şimdi...

bebeğin hareketleri hisseden arkadaşlar bir değişiklik oldumu hareketlerinde????

ben daha önce hep sağ kasığımda sadece akşamları sol tarafıma yatınca böyle bir kıpırtı kalp atışı bir hareketlilik hissediyordum ama 2 gündür bir değişiklik var gün içinde sanki tekme atıyor gibi birşey hissediyorum karnımın farklı bölgelerinde birkaç dakika arayla sanki bir kere karnıma vuruyor geri çekiyor gibi oluyor tam olarak anlatamadım ama değişik birşeyler oluyor bana bebeğimin hareketlerimi bunlar anlayamıyorum yaaaa offfff kafam karıştı:.............

Günaydın herkese :)

iş yogunlugundan 4 gündür yokum nasılsınız güzel anneler : )

c.tesi günü 3'lü için kan verdim Elif hn. ikna etti : ) vee cinsiyetimizde kesinleşti % 100 erkek dedi hihoyyyt gösterdi oğlum, SAT la birebir uyumluyuz 225 gram olmuş 10 gün önce 150 gramdı maşallah bayağı kilo almış :) boyunuda söyledi ama unuttum heyecandan :)) idrar yolu enfeksiyonuda yok çok şükür 6 aydır ilk kez temiz çıktı
3'lü testin sonucunu perşembe günü alıyorum

size bir sorum var 3lü yaptıranlar sadece kanmı verdiniz yoksa 2li gibi uzunca inceledimi bebeği :uhm: sanki sadece cinsiyetine baktı nasıl yapıldıgını bilmiyorum anlatırsanız sevinirim

geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir Kayra geldimi ?

İstanbul buluşması için başlık burada duymayanlara duyurulur 11 Nisan da Bakırköyde buluşuyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=5864046&posted=1#post5864046

kesinlkle daha cabuk yoruluyoruz, ben sabah cikar aksam gelirdim yetmezdi carsi,simdi yarimsaat bi saat olum cikiyor...bide penguen gibi yurumeye basladim, eskiden cok hizli yururdum..

ya aynen bened hemen yorluyuorm ve kızlar size tam ne sekil agrı sizi olur bilmioyrum ama benim topuklarım agrıyor. sonra dinlenmek için iki saat oturuoyrum ya mesela ayaga kalktıgım an bir anda topuklarım nası acıyor yani anlık değil sonra iki gun boyunca acıyor. ctesi uzun uun kadıkoy turu yaptık esimle oglumda gelmedi ikimiz rahatca gezdik iyi idim gezerken sonrab ir agırlık çoktu tabanlarım agrımaya basladı. topuklarım hala acıyor ctesi den kalma bu garip değlimi ??

ya aynen nazan hamile magazalarında o its a boy girl yazanalr falan 50-60 milyon sıradan bir penye yani.
tish o diye bir site vardı ben ordan babalar gununde esime oglunla birresmiin bastırıp yollamıstım. internetten istediginiz resmi mail ile atıyorsunuz parayıda kredi kartı vs hhavale ile yolluyorsunuz uygundu fiyatlar en son hamile tsihrtu gordummu yada yakında falanmı yazıyordu bilmem simdi ona bi bakcam çok duzgun bir firma guvenilir falan yani ben çok aramıstım yetiscekmi su gune diye çunku hep karısmda duzgun muhattaplar bulmustum.

ahhh basak ah tam sopalıksın ne diyim sana benn. çok geçmis olsun bu son olsun yeme sucuk sosis vs yahuu.

uzun ugraslar sonucu dun biseyler yapmaya calistikkaydirigubbakcemile3ama hala eski formu yakalayamadik, sanirim doguma kadar pek bisi olamiycak, noluyor bana hic anlamadimCADIARZU

ya nora bizdede aynı durumlar var. yani libido sorunu yok bende. hersey eskisi gibi ama ne sekil yapmay ıdenersek deneyelim karnım sallanınca panikliorum ben birsey olcak diye.
yani iliski için bir baska sorun yok senin bahsettigin gibi. ama ben sallanınca karnım korkuyorum. çok mu acık yazdım kusura bakmayın ama ben kiloluyum ondanmı sallanıyor bilmiyorum en son denemeden sonra vazgectim bittmistir bu is dedim ben bu korkuyu yasayamam yani.

petrikcim
uçlu sadece kan da bakılan birsey. aynı gun gitmisken ultrason da bakılıyor tabi ama asıl kan degerleri ile yapılan birtest

sana da selam güzelim...memleketinin tadını çıkarmışsın ohh sefan olsun...cicilerini evine gidince koyarsın da görürüz artık...
kendine yi bak güzelim...hayırlı yolculuklar...

kızlar herkese günaydın şimdi doktordan geldim tetonoz aşımıda oldum oğluşumda gayet iimiş gözlerini burnuşunu fln gösterdi doktor 368 gr teyzeleri ama gayet iimiş tekrar kalp atışını fln dinletti bide 20+4 günlük dedi çok şükür sizler nasılsınız:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…