Evet.. Ama kendi düzenimi oturtmak istiyorum artık... Neyse sıkmayayım sizi, kusura bakmayın. Kocamla rahat rahat sevişmek istiyorum ayol :))
Evet.. Ama kendi düzenimi oturtmak istiyorum artık... Neyse sıkmayayım sizi, kusura bakmayın. Kocamla rahat rahat sevişmek istiyorum ayol :))
Siz ne yaptınız norra? Hala kardeş modu mu :)
uzun ugraslar sonucu dun biseyler yapmaya calistikkaydirigubbakcemile3ama hala eski formu yakalayamadik, sanirim doguma kadar pek bisi olamiycak, noluyor bana hic anlamadimCADIARZU
Sana biş oldugu yok yafrum.. benım doktorumun acıklamasına gore hamilelikte kadınların yüzde 90 ını ılıskıyı hıc ıstemezmıs, yuzde 10 luk bır kısımda da libido tavan yaparmıs.. Tazedeniz de bize sunulan yuzde 10 luk bir numunenin örneğidir :)))))) Numunemizi koruyalım kollayalım derim ben kaydirigubbakcemile3
hakısın evriş bu nasıl annelik.ben kıpırdarken bi şeyi yerken bile kırk defa düşünüp araştırıp yiyorum acaba zararı varmı diye insanlar bile bile zehirliyorlar çocuklarını.sigara sağlıksız çocuklara ölü doğumlara erken doğuma daha neler nelere sebep oluyor ve eminim bile bile içiyorlar bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?