2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Evet.. Ama kendi düzenimi oturtmak istiyorum artık... Neyse sıkmayayım sizi, kusura bakmayın. Kocamla rahat rahat sevişmek istiyorum ayol :))

fasulyem çok tatlısın yaa sizde bi kaçamak yapın anacım orda güzel bi yerler yokmu şöle bi haftasonu kaçamağı 7/24.... kaydirigubbakcemile3
bu arada herkese slm kızlar

Başakcım geçmiş olsun yaa ama dikkat etmen gerekkk çok ama çok dikkat etmen gerekk birdaha yeme sosis sucuk felan hele kalmışsa hiç yemee tekrar çok geçmiş olsun canım..

uzun ugraslar sonucu dun biseyler yapmaya calistikkaydirigubbakcemile3ama hala eski formu yakalayamadik, sanirim doguma kadar pek bisi olamiycak, noluyor bana hic anlamadimCADIARZU

Sana biş oldugu yok yafrum.. benım doktorumun acıklamasına gore hamilelikte kadınların yüzde 90 ını ılıskıyı hıc ıstemezmıs, yuzde 10 luk bır kısımda da libido tavan yaparmıs.. Tazedeniz de bize sunulan yuzde 10 luk bir numunenin örneğidir :)))))) Numunemizi koruyalım kollayalım derim ben kaydirigubbakcemile3

ama iste benim libido da bi sorun yok:))sorun tamamen fizyolojik:))bu gidisle benden cocuk mocuk cikmaz dogal yollarla...:1no2:

valla benim libido hiç değişmedi çok ilginçtir ne istek ne isteksizlik aynen devam hamile kaldığım günden beriii..birde kızlar eğer ciddi bir sorun yoksa tamgaz devam edin,ilişkiye girmek normal doğumu çook kolaylaştırıyormuşş..

Burkocum avatarın ne kadar güzelmiş yaa bayıldımmm bu bebiş yerine Busenin fotosunu koyarsın inşallah..

kızlarr bebişlerin cicilerii bölümüne bi bakarmısınızz kaçakedii bebişin odasınıı yapmışş kademe kademe foto çekmişşş süper yaaa bebek odası hazırlıcak herkes böyle yapsın fikir vermesi açısından çok güzel olurr..

Ya hamilelerden soru ve sorunlar kısmına kadının bırının actıgı baslıga bakın: sıgara kullanan annelerın bebeklerı kac kılo dogdu.??? Bu nası bişidir yaaa.. böyle agızlarından gırıp burunlarından cıkasım geldı aama dedımm neyse.. hamıle olmasalar sıteden atılacakmısım, veya baska bısı farketmess.. inanın yazardım ben bir kac söz!!! Nasıl bır vıcdansızlıktır, nasıl bır analıktır bu.. sıgara ıcıyorlarmıs hamileyken.. Rabbimmmm sen buyuksunn,sen buyuksunn... sana havale edıyorummm

başakcım
çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız sen ve bebişin
kızlar ben korkunç derecede akşamları şişkinlik ve gerilme yaşıyorum sanki içimdeki tüm iç organları tutup geriyorlar nefes bile alamıyorum.akşam yemeğinden sonra gün kabusa dönüşüyor gecede sırt ve bel ağrılarından uyuyamıyorum
evim 5. katta çıkana kadar nefes nefese kesiliyorum hiç böyle olmamıştım.nasıl geçecek 4 ay bilmiyorum

kayra
ellerine sağlık canım site çok iyi anlatmış o şikayetlerin bi çoğunu yaşıyorum.6 kilo aldım diye telaşlanmıştım ama demekki normalmiş.haftaya cumartesi kontrolüm var bakalım kaç kilo çıkacak kilom.ben hep doktorda tartılıyorum bi yerden takip etmek daha doğru sonuç veriri diye
kızlar artık benimde midem çıkıyor önceleri sadece göbek vardı

Son düzenleme:
noraa
benim bildiğim erkek çocukları daha erken hareketlenir ama hareketler kıpır kıpır değildir.kızlar geç hareketlenir ama çok hareketli olurlar.ben çok erken hissediyordum hareketlerini ama hiç böyle kıpır kıpır olmadı.kontrollerde de ağır hareket eden elini kolunu sallayan bi bebek.kimisi anlatıyor ya çok hareketliydi ölçümleri doktor zor aldı diye şaşıyordum.bi arkadaşıma doktoru daha cinsiyeti belirginleşmeden bu aşırı hareketli sanırım kız olacak demiş ve gerçekten kızları oldu.

hakısın evriş bu nasıl annelik.ben kıpırdarken bi şeyi yerken bile kırk defa düşünüp araştırıp yiyorum acaba zararı varmı diye insanlar bile bile zehirliyorlar çocuklarını.sigara sağlıksız çocuklara ölü doğumlara erken doğuma daha neler nelere sebep oluyor ve eminim bile bile içiyorlar bunlar

valla kuzum döşedim bende inanamıyorum yaa yok şu kilo doğdu yok bu kilo doğdu bu kadar cahiilikmi olur yaa klava:

]

Yemin ediyorum sana, sıktım kendımı agır seyler yazmamak ıcın... malesef ıcmıslermışmışşşş !!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…