2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ESRAKO, bahsettiğin siteye baktım. fiyatları gayet uygun. 25tl ye kısa kollu bir tşört bastırabiliyorsun. ama avatar seçeneği pek yok. hamileler için sadece 3-4 seçenek var. bakın isterseniz arkadaşlar. linki;
https://www.tish-o.com.tr

günaydın herkese...:) nasılsınız bebişler ne alemde.. şimdi ilk büyük haberi yazayım sonra devam edicem...
pazar gunu saat tamm 13.00 da bebişim3 tane tekmeledi ellerimizle hisseetiik. ve ben ölece kalakaldım..çoooooook güzeldi gözlerimiz doldu eşimle aglaşdık şöle bii... bambaşka bir duygu ya gercekten taze fasülyenn heycanı geldi aklıma kesinlikle muhteşem..
ya kızlar sizdede sıksık wc ye gitme oldumu buugnlerde ..ayyh evden çıkmadan önce bişiler yedim içtim ..dışarı çımadan wc ye gittim sonra alışverişmerkezine gittik ayyyh malum sadece en alt katlarda oluyo wc uyus oldum in çık in çık bide yalnız değiliz arkadaslarımızdaa var cook utandım eşimle beraber durmadan alt kata inip çıktık...bir hamile daha vardı o kadınlaada 2 kerer karşılaştık birbirimize bakıp güldük..:))

geçmişi bi okdumda başak yasen iyimisinnnnn kıss biz konserve balık yiyelimmi diye tereddüt ederken hanıma bak gitmiş sossis falan.klava: lütfen bebişi düşün..neyhseki yimişsin şimdi...daha dikkatli ol ..

canm dondurma çekmişti ya hani dün okadar çok yedimki tadına doyamadım..meger aşermek bu olsa gerek..çooooooook güzel bi tad adım..bambaşkaydı sanki..

bu arada hamile t-shirtlerinden bahsedilmiş ayhh ben pınar altugun giydiklerine bayıldım.. harika espriler var.internetee buldum istediğin resmi yapiolar 35 tl falan ...dün kendime hamile kıyafetleri baktım. ama bana çok kocaman geldiler..henuz erken sanırım şimdidlk sadece tuniklerle idare etces...çok şirin şeyler var ama baharlık ve yazlıklar çok yok nisannn ilk haftası gelcek dediler.

burkonun avatarına bayıldım ..zaten bebkleri çok severim ama bu çok cici....tam ısırmalık..

hmm başka aklıma bişii gelmio..

ben de kızıyorum valla haklısın. bi de ilki düşük daha çok korkmak lazım. ama artık bişey yaşamıyoruz. zaten adam askere gitcek. benim prenses nazlı zaten. ikili test riskli çıkmıştı nerdeyse 1 ay onun sıkıntısını yaşadım. üçlü testte bi sorun yokmuş. hayırlısıyla bi dünyaya gelselerdi.

hiç sorma ya biz şu anda boluda yaşıyoruz. ben iş değiştireceğim ağrıya gitcem. eşim askere. eş durumundan tayin isticem ama ne zamana çıkar belli değil. bizimki daha bi garip olcak. kısa dönem çıkar inş öyle dua ediyoruz. gerçekten zor olur senin de Allah yardımcın olsun. ay ben kayınvalideyle kalamam galiba. ne yapcam diye düşünüyorum kara kara. doğumda olamayacak büyük olasılıkla. bakalım zaman ne göstercek.

amin canım sağol.

yukarı çıkması gerekiyormuş. ama çıkmayadabilirmiş. o yüzden ilişki kesinlikle yasakmış. ağır kaldırmak, fazla yorulmak hiç ii değilmiş. erken doğuma sebep olabilirmiş. biz de dikkat ediyoruz. yeter ki prenses hayırlısıyla gelsin.

avatar seceneği pek yok ne demek nazan anlamadım ?? o gordugun avatardaki resim mi yok demek istiyorsun ? sayet oyle ise istedigin jpeg formatındaki yolladıgın her resmi basıyorlar istedgin yerden netten bul bir resim istedgin sekilde birkaç resim vs de basıyolrar
onemli olan hamile bluzu varmı ben bakmadım simdi bakacagım siteye. sayet hamile kalıbı bluz varsa allah derim hemen yaptırırım birkac tane.

annem bana erkek çocukları tembel olur kızlar kıpır kıpır derdi de inanmazdım.benimki gerçekten tembel.iki gün hareket etse üç gün izdivaya çekiliyor sanki

galiba kız bebeklerin daha hareketli oldukları doğru. benimki hiç durmuyor. geçen gün çok az hareket etti diye bile endişelendim. normalde karnım gümbür gümbür. ne yapıyor merak ediyorum. sanki canlı balık yutmuşum da kuyruğunu çırpıp duruyor. bazen çok fena içim gıdıklanıyor. çok çok güzel bir duygu. yakalayasım geliyor elimle...

aaa o zaman iyi, internette bol seçenek var. eşim ben yaparım dedi. o zaman eşim güzel bir tane yapsın da o siteye göndereyim. hamile kalıbı yok ama normal tişörtler de oluyor hala bana. tabi çok hoş durmuyor ama olsun, bir ay giysem yeter.

petrik
gözünaydın canım.inşallh üçlü sonucunda güzel çıkacak.üçlü için bebeğin ölçümlerini alıp kaç haftalık olduğunu belirleyip sonrada kan veriyorsun.kafa çapına yani bdp ye göre haftasını yazıyor kağıda bide kan veriyorsun o kadar

milkshake
o hissettiğin bebeğin canım.bende farklı şekillerde hissediyorum bazen farklı taraflarda.bebişin kendini hissettirmeye çalışıyor canım

aftabrucum

ben su an waikikiden falan XL beden body leri falan giyiyorum yaza 2 xl leri falan giyerim sanırım. bu sitede 3 xl ye kadar beden var. hamile tarzı olup yanlar buzgulu model yok belki tamam ama diger pamuklu esnek kumaslılardan 2 xl falan yaz donemi bana olur mesela.
ya yazıda ekliyosun diledigin resmide koyyuorsun arkasına onune istedgin yere istedigin yazdırabiliyorusn ve tamamen sana ozgu bir urun oluyor.
ve baskısı falan inanılmaz kaliiteli sitede de yazıyor nefes alan baskılardan su kanserojen plastik baskılardan değil penyesi de çok çok kaliteli ben bukadar guzel urun beklemiyordum.
benhediye paketi seceneğini secmistim plastik sık bir kab icinde çok duzgun sekilde kargo ya verilmis olarak geldi bana. bak unutmustum bu sitey ibende etrafta bebek desenil bluz bakınıyordum iyiki bastırma falan dedinde hatırladım.

hatta nazan resim yapsın siteye yolliyim maill falan değil
kendin dizayn et seceneği var ekranda orda resim duzenle kısmından gozat a basıyorsun pc deki herhangi bir kayıtlı iste begendign resmi secip oray ayukluyorsun istedigin gibi ortalayabiliyorsun altına ustune yazı yazabilyorsun sırtına yada istedgin ozgurce her hareket mevcut yani:)

deryacım merak etmişsin canım okudum sağol.sonucun için tebrik ederim ama ben biliyordum zaten temiz olduğunu.tosunun keyfi yerinde.allahım nazarlardan saklasın onu.

Kayra iyi olmana sevindim seni çok merak etmiştik

Eylemim albume koyayım oradan bak.. dun koydum ama bu sayfaya sanırım bulamadın..

Evriş Rüzgar'ın çok sevimli maşallah negüzel gülümsemiş annesine :)

petrikcim
uçlu sadece kan da bakılan birsey. aynı gun gitmisken ultrason da bakılıyor tabi ama asıl kan degerleri ile yapılan birtest

saol Esracım 2'lü gibi ayrıtılı incelenecek sanıyordum

hmm test sonuçları için gittigimde sorarım doktoruma

gözün aydın Eftelya ne kdar çabuk büyüyorlar değilmi maşallah yavrularımıza :)

Pinky ne güzel bir duygu olmalı yavrunun hareketlerini hissediyorsun darısı bizimde başımıza : )
Pınar altugun tşörtleri Ebruda var ebrumaternity burdan bakarsın çok güzel tşörtler var, bakırköyde şubesi var c.tesi ben götürürüm sizi oraya : )

evet öyle oldu Behiyecim ilk doktorum erkeğe benziyor dedi ama kesin değil dedi sonra kıza benziyor dendi c.tesi günü de erkek oldu kesinleşti % 100 hemde gamyoncuiremsu

Herkese ıyı haftalar arkadaslarım;

Petrikim, saol kuzum.. bende senın cıcılere baktım.. hepsıde cok guseller, Allahım daha gusellerını de nasıp etsın.

teşekkürler Helin, amin inşallah güzel çıkacak, evet kafa çapını haftasını kilosunu boyunu ölçtü, ben cinsiteyine odaklanmıştım heyecanlıydım çok başka nelere baktı dikkat edemedim

bu arada resmlerimdeki soruya cvp veriim burdan..ben karadenizli değilim..genelde sarısın renkli gözlu olunca bide hafifi uzun bi burun direk akla lazmısın soruus gelio ama ben konyalıyım..babm renkli gözlu esmer annem sarılın kara gözludur bende işte ortaya karışık..:)

valla aynen öle canım yaa resmen bir mucize bu kuzular yaa

eşim bir resim yaptı bile dün akşam. çok hoşuma gitti. ama ben "resim düzenle" diye bir buton bulamadım. sen de müsait olunca bak istersen.

PETRİK, ebrumaternity nin sitesine baktım ben esprili tşört görmedim. bir hamile butikten buldum ebru nun tşörtünü , senin avatarın olan resim vardı, ama fiyatı 55 tl idi. ben o kadar para vermem açıkçası. senin görüreceğin yerde belki daha uygundur, tabi mutlaka bakalım gitmişken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…