Günaydın herkese :)
iş yogunlugundan 4 gündür yokum nasılsınız güzel anneler : )
c.tesi günü 3'lü için kan verdim Elif hn. ikna etti : ) vee cinsiyetimizde kesinleşti % 100 erkek dedi hihoyyyt gösterdi oğlum, SAT la birebir uyumluyuz 225 gram olmuş 10 gün önce 150 gramdı maşallah bayağı kilo almış :) boyunuda söyledi ama unuttum heyecandan :)) idrar yolu enfeksiyonuda yok çok şükür 6 aydır ilk kez temiz çıktı
3'lü testin sonucunu perşembe günü alıyorum
size bir sorum var 3lü yaptıranlar sadece kanmı verdiniz yoksa 2li gibi uzunca inceledimi bebeği :uhm: sanki sadece cinsiyetine baktı nasıl yapıldıgını bilmiyorum anlatırsanız sevinirim
geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir Kayra geldimi ?
İstanbul buluşması için başlık burada duymayanlara duyurulur 11 Nisan da Bakırköyde buluşuyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=5864046&posted=1#post5864046[/Q
günaydın arkadaşalr....bebeğin daha doğrusu oğlun hayırlı olsuunn...bişi sorucam canım seninde cinsiyetine ilk zaman lar kız erkek gibi karışık şeyler söylenmişti galiba dimi. ben mi yanlış hatırlıyorum. benimde öle olduda onu merak ettim.
olurmu canim oyle sey, bebisin sagligi daha onemli...allah korusun risk her zaman var...2 dklik zevk icin bebisin hayati tehlikeye atilmaz, cok kizdim esine kusura bakmaklava:
bizim durum biraz farkli,doktor yasaklamadi, biz istiyoruz ama fizyolojik engellerden dolayi biz istesek de iliskiye giremiyoruz, bu konudan gecen hafta utana sikila bahsetmistim ayni durumu yasiyan varmi diye, tekrar bahsetmiyim:)))
Canım bence ii olmuş dra gitmeniz bak için de rahatlamış oldu.. Ama eşine ben de kızdım açıkcasıklava: Bebiş daha önemli deil mi? Bu arada nisanda askere yolluyormuşsun galiba eşini. Uzun mu yapıcak kısa mı? Doğum yaptığında yanında olabilecek mi?
Benim eşimde askerde şu an ve öle zor geliyor ki bir başıma hamilelik geçirmek. Kayınvalidemlerle kalıyorum yalnız deilim ama ne bilim eşin olmaması zor biraz.. Nazlanamıyorsun bi kere. Allah sana da sabırlar versin canım... İnşallah kısa çıkar..
Bu arada evrişle taze ben de istiyorum yediklerinizden... Adresi yazıyorum gönderin lütfen bekliyorum...Çalışan hamişlerizzz biz de burda -tatlicadiarzu-
Kayradan hala ses yok kızlar yaa. En son 12 martta yazmış topiğe. 15 martta da girmiş... 4 gündür hiç uğramamış.. Bizi bırakmazdı hiç ama acaba annesine mi gitti izin alıp? Ufff keşke iyiim diyebilse...
valla ne güzel kızlar göbişler maşallah
göbek showdakini görebildim diğeri sadece arkadaşlarına açık sanırım ama maşşallah bence kızın olucak içini rahat tut derim..
aman dikkat et canım prensesinde hayırlı ve sağlıklı olsun
canım göbek showda resmine bakılırsa senin karnın sivri gidiyo bence cinsiyetin değişmeyecek oğlun olucakmış gibi allah nazarlarda saklasın...
geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda ilacın faydasını görürsün çok sıkıntılı bir durum insanda ağız tadı bırakmaz...
canim benimki kiz..ilk hareketlerini hep sagda hissettim..simdiyse her iki taraftada geyet iyi hissediyorum..hatta bu gün doktor muayene ederken ultrason aletini itip durdu..esimde gayet rahat hissedebiliyor..
canim hatirliyorsan ben sana söylemistim..cünkü bendede bu problem vardi ama benim cok sükür kanamam yoktu..simdiyse yukari cikiyormus..
canim ben de oglumda tam 6 ay migde bulantisi cektim..insallah en kisa zamanda düzelirsin..
canim benimkinin degisecegini sanmam..cünkü bacaklarinin arasi tamamen bostu..canim insallah seker cikmaz..cünkü cok zor oluyor..sürekli kan alip kontrol etmek ve diet yapmak gerekiyor..
sagol canim..kan demir eksikligi yada herhangi bir eksiklik yada sorun varmi diye alindi..
cok sagolun canlarim benim..
canim ben almanyada oldugum icin burada ikili üclü dörtlü felan yok..hamilelikte sadece 3 kere ayrintili ultrason yapiliyor..sigortalar sadece ücünü karsiliyor..ama ben parasini verip her seferinde ultrasonla baktiriyorum..vajinal muayeneyide doktorum herseferinde yapiyor..
ESRAKO, bahsettiğin siteye baktım. fiyatları gayet uygun. 25tl ye kısa kollu bir tşört bastırabiliyorsun. ama avatar seçeneği pek yok. hamileler için sadece 3-4 seçenek var. bakın isterseniz arkadaşlar. linki;
https://www.tish-o.com.tr
annem bana erkek çocukları tembel olur kızlar kıpır kıpır derdi de inanmazdım.benimki gerçekten tembel.iki gün hareket etse üç gün izdivaya çekiliyor sanki
noraa
benim bildiğim erkek çocukları daha erken hareketlenir ama hareketler kıpır kıpır değildir.kızlar geç hareketlenir ama çok hareketli olurlar.ben çok erken hissediyordum hareketlerini ama hiç böyle kıpır kıpır olmadı.kontrollerde de ağır hareket eden elini kolunu sallayan bi bebek.kimisi anlatıyor ya çok hareketliydi ölçümleri doktor zor aldı diye şaşıyordum.bi arkadaşıma doktoru daha cinsiyeti belirginleşmeden bu aşırı hareketli sanırım kız olacak demiş ve gerçekten kızları oldu.
avatar seceneği pek yok ne demek nazan anlamadım ?? o gordugun avatardaki resim mi yok demek istiyorsun ? sayet oyle ise istedigin jpeg formatındaki yolladıgın her resmi basıyorlar istedgin yerden netten bul bir resim istedgin sekilde birkaç resim vs de basıyolrar
onemli olan hamile bluzu varmı ben bakmadım simdi bakacagım siteye. sayet hamile kalıbı bluz varsa allah derim hemen yaptırırım birkac tane.
deryacım merak etmişsin canım okudum sağol.sonucun için tebrik ederim ama ben biliyordum zaten temiz olduğunu.tosunun keyfi yerinde.allahım nazarlardan saklasın onu.
Eylemim albume koyayım oradan bak.. dun koydum ama bu sayfaya sanırım bulamadın..
petrikcim
uçlu sadece kan da bakılan birsey. aynı gun gitmisken ultrason da bakılıyor tabi ama asıl kan degerleri ile yapılan birtest
böyle güzel devam eder inşallah..oğluşun da hayırlı olsun... 3'lüye gittiğimde detaylı olarak incelemişti dr.um...sonrasında çıkıp kan vermiştim..ama 3'lüyle alakalı mı değil mi bilemiycem...[
kızlar herkese günaydın şimdi doktordan geldim tetonoz aşımıda oldum oğluşumda gayet iimiş gözlerini burnuşunu fln gösterdi doktor 368 gr teyzeleri ama gayet iimiş tekrar kalp atışını fln dinletti bide 20+4 günlük dedi çok şükür sizler nasılsınız:CüvCüv:
günaydın herkese...:) nasılsınız bebişler ne alemde.. şimdi ilk büyük haberi yazayım sonra devam edicem...
pazar gunu saat tamm 13.00 da bebişim3 tane tekmeledi ellerimizle hisseetiik. ve ben ölece kalakaldım..çoooooook güzeldi gözlerimiz doldu eşimle aglaşdık şöle bii... bambaşka bir duygu ya gercekten taze fasülyenn heycanı geldi aklıma kesinlikle muhteşem.bu arada hamile t-shirtlerinden bahsedilmiş ayhh ben pınar altugun giydiklerine bayıldım.. harika espriler var.internetee buldum istediğin resmi yapiolar 35 tl falan ...dün kendime hamile kıyafetleri baktım. ama bana çok kocaman geldiler..henuz erken sanırım şimdidlk sadece tuniklerle idare etces...çok şirin şeyler var ama baharlık ve yazlıklar çok yok nisannn ilk haftası gelcek dediler.
günaydın arkadaşalr....bebeğin daha doğrusu oğlun hayırlı olsuunn...bişi sorucam canım seninde cinsiyetine ilk zaman lar kız erkek gibi karışık şeyler söylenmişti galiba dimi. ben mi yanlış hatırlıyorum. benimde öle olduda onu merak ettim.
petrik
gözünaydın canım.inşallh üçlü sonucunda güzel çıkacak.üçlü için bebeğin ölçümlerini alıp kaç haftalık olduğunu belirleyip sonrada kan veriyorsun.kafa çapına yani bdp ye göre haftasını yazıyor kağıda bide kan veriyorsun o kadar
saol cnm tşk ederimm:1hug:eftelya
maşallah bebeğine canım.gözünaydın canım
valla aynen öle canım yaa resmen bir mucize bu kuzular yaaKayra iyi olmana sevindim seni çok merak etmiştik
Evriş Rüzgar'ın çok sevimli maşallah negüzel gülümsemiş annesine :)
saol Esracım 2'lü gibi ayrıtılı incelenecek sanıyordum
hmm test sonuçları için gittigimde sorarım doktoruma
gözün aydın Eftelya ne kdar çabuk büyüyorlar değilmi maşallah yavrularımıza :)
Pinky ne güzel bir duygu olmalı yavrunun hareketlerini hissediyorsun darısı bizimde başımıza : )
Pınar altugun tşörtleri Ebruda var ebrumaternity burdan bakarsın çok güzel tşörtler var, bakırköyde şubesi var c.tesi ben götürürüm sizi oraya : )
evet öyle oldu Behiyecim ilk doktorum erkeğe benziyor dedi ama kesin değil dedi sonra kıza benziyor dendi c.tesi günü de erkek oldu kesinleşti % 100 hemde gamyoncuiremsu
hatta nazan resim yapsın siteye yolliyim maill falan değil
kendin dizayn et seceneği var ekranda orda resim duzenle kısmından gozat a basıyorsun pc deki herhangi bir kayıtlı iste begendign resmi secip oray ayukluyorsun istedigin gibi ortalayabiliyorsun altına ustune yazı yazabilyorsun sırtına yada istedgin ozgurce her hareket mevcut yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?