Kızlar gene çok fazla döktürmüşsünüz. Atlaya atlaya okudum valla.
HELİN, seni tebrik ediyorum canım, ama insanın sevdiği bir işte çalışması gibisi yok. Çok şanslısın bence.
GYPSYESRA, demek ki oluyomuş, bana birisi onun fotoshop olduğunu söylemişti, ben de inanmıştım, N'apiiimmm...
Ayrıca eskiden nerde çalışıyordun ben de merak ettim.
Bir de evde olup gezmene bayıldım. Ben de şimdi zorunlu olarak evdeyim. Doğuma kadar çalışmamamı istedi doktorum ama senin gibi gezmeye de korkuyorum. Eşim araba kullanmama da izin vermiyor. Evde kendimce uğraşlar buluyorum. Ama sana hayranım. Gezip gördüğün yerlerden, markalardan ve fiyatlardan bizlere de haber verirsen sevinirim. Keşke ben de İstanbul da olsaydım da beraber yapsaydık çay keyfini. Gerçi ben de EVRİŞ gibi çay pek içmem ama içersem de açık içerim.
ESRAKO,
Bebişlerin kafa yapısı konusunda verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz. Bu tür bilgileri bizimle paylaşman harika. Ne mutlu bize ki senin gibi arkadaşlarla tanıştık bu topikte. SİZİ SEVİYORUM KIZLARRRRR!!!
BAAAAAAŞAAAAAAAAKKKKKK,
NERELERDESİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNN SENİ MERAK EDİYORUZ,ÇIK ARTIK SAKLANDIĞIN YERDEEEENNN.
EVRİŞ'im,
Sen de çalışmıyorsun sanırım öyle mi, bu kadar çok gezdiğinize göre. Sana da mı rapor verdi doktor. Kalbin ne alemde. Bir de kalbinle ilgili sorunun neydi, bir keresinde yazmıştın ama ben unutmuşum canım yaaa!!!
hayırlı cumalar
telkırma dün eklediğin patiğe başladım akşam bi tekini bitirdim hihoyyyt mavi beyaz yaptım çok güzel oldu ponponu kaldı bu akşamda diğer tekini bitiririm çok kolaymış sağol
MERCİMEKİM,
Ben de dediğin bal limon sıcak su karışımını biliyorum. B ir de ballı ılık süt iyi geliyor. Durumun müsaitse dinlenmek istirahat iyi gelir. Benim bildiğim bu kadar...
İnşallah kısa zamanda atlatırsın, daha kötüye çevirmeden. Geçmiş olsun bitanem...
dun bebisim hic kipirdamadi, o da hissediyor, ki hep kendimi telkin etmeye calisiyorum etkilenmesin diye...butun gece elim karnimda bekledim, tik yok...solee esimle 1 hafta biyerlere gidebilsek nasil iyi gelicek anlatamam...
günaydın arkadaşlar.....nasılsınız......
bugün bim'de indirim var johnsonbaby bebek bakım seti 18 lira haberiniz olsun bence kaçırmayın.....
esrako
kendi evim yok lojman var 10 dairelik öğretmenler kalıyorlar.eşim düşünmüyor o da kendi öğrencilerini bırakmak istemiyor velilerime mahçup olurum diyor.bi de ben farklı okullarda çalışma taraftarıyım evde beraber işte beraber iyi olmaz.
kızlar yarın kontrolüm var ve bugünden heyecanlanmaya başladım bile.inşallah güzel bi poz verirde bende eklerim siteye.
kızlar dün wc de peçeteye mercimek büyüklüğünde pembe bi kan vardı ama çok küçük.ben önce korktum ama sanırım rahimden gelen bi şey değil.sanırım çok silince tahriş ettim yada küçük bi sivilcedir diyorum çünkü çok küçük bi şeydi.inşallh düşüncem doğrudur.kan görünce küçükte olsa insanı korkutuyor.gecede kalkıp kendimi kontrol ettim ama hiç bi şey yoktu.
Mercimekim, zencefilin toz halınden,bal ve bol karabiberi bır kucuk cay tabagından karıstır ve onu ye.. onun ıyı geldıgını bılırım..
çok saol herbalist arkadaşım...
[/URL][/IMG]
telkirma tırtılım hala bu halde ayak ve antenler yok henüz..oglumun ilk oyucağı
eline koluna sağlık...renkler çok uyumlu olmuş, güzel olmuş bence...
fasulyem sen ne öğretmeniydin?
ya kızlarrr bişi sorucam ben forum özürlüsüyümde azcık hem kendi resimlerinizi hem de bebişlerinizin kac haftalık oldugunu gosteren o şirin şeyleri nereden ekliyoruz acaba?
slmlar kızlar, 18+ 3 lük hamişim.:sm_cool: daha önce 1-2 kere yazmıştım bu topiğe. pek yazmıyorum ama sohbetlerinizi okuyorum. bundan sonra bende katılırım artıka.s
Mercimekim ben akşam bi arkadaşıma uğramıştım oda 9. ayına girdi Cahit Tüvere gidiyodu normal doğum istediği için devlet hastanesine gitmiş neyse ordaki dr kan hapına elevite devam demiş arkadaşta ben sadece elevit kullandım kan hapı hiç kullanmadımki demiş. Hamileliğin ilk ayından itibaren kullanmam lazım demiş. Bende eleviti Vural Beye sormuştum ii besleniyosan gerek yok demişti sanırım sende sadece gyno ferra sanol kulanıyorsun sana bu konuda bi açıklama yaptımı sadece bu hap bizim için yeterlimi acaba?
Bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yanıtlarsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?