2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

MERCıMEKıM,
Ben de dediğin bal limon sıcak su karışımını biliyorum. B ir de ballı ılık süt iyi geliyor. Durumun müsaitse dinlenmek istirahat iyi gelir. Benim bildiğim bu kadar...
ınşallah kısa zamanda atlatırsın, daha kötüye çevirmeden. Geçmiş olsun bitanem...

Mercimekim, zencefilin toz halınden,bal ve bol karabiberi bır kucuk cay tabagından karıstır ve onu ye.. onun ıyı geldıgını bılırım..

Canım, bir daha yazayım, ikinci derecede aort yetmezliği.. sol tarafa yatarsam beni cok zorluyor.. kılıktan kılıga gırıp yatıyorum, onun harıcınde baska bır sorunum yok Allaha sukur. Ben çalışmayı bıraktım hamileliğim için.

hayırlı cumalar

telkırma dün eklediğin patiğe başladım akşam bi tekini bitirdim hihoyyyt mavi beyaz yaptım çok güzel oldu ponponu kaldı bu akşamda diğer tekini bitiririm çok kolaymış sağol

Hayırlı cumalar sana da Petriğim.. saol kuzum.

çok saol tatlım..çalışıyorum..kaçabilirsem öğleden sonra eve geçmeyi düşünüyorum...

[/URL][/IMG]

telkirma tırtılım hala bu halde ayak ve antenler yok henüz..oglumun ilk oyucağı

dun bebisim hic kipirdamadi, o da hissediyor, ki hep kendimi telkin etmeye calisiyorum etkilenmesin diye...butun gece elim karnimda bekledim, tik yok...solee esimle 1 hafta biyerlere gidebilsek nasil iyi gelicek anlatamam...

Canım arkadaşım, hiç kendini sıkma bebeğim kıpırdamıyor diye. Çünkü biz gergin olunca kıpırdamadıklarını sanıyorum. Hele de, şimdi mi kıpırdar, sonra mı diye kasarsan daha da gerilirsin. Lütfen rahat ol. İşin dolayısıyla da gerginsin. Canını sıkma, bebeğin gayet iyi..

Ayrıca lütfen "olumsuz şeyleri paylaşıyorum" gibi daha da germe kendini. Sıkıntılarımız paylaşmayacaksak burası neden var? 3. kişilerin sıkıntıları bizi ilgilendirmemeli, ama bizim sıkıntılarımız bizim için önemli.

günaydın arkadaşlar.....nasılsınız......

bugün bim'de indirim var johnsonbaby bebek bakım seti 18 lira haberiniz olsun bence kaçırmayın.....

teşekkürler milkshake a.s.

Helinciğim, yazdıklarından sonra seni çok daha iyi anladım. Sen işi ile hayatını bir arada götürmeyi seven bir insansın. İşi hayatı, hayatı iş olanlardan.. Mesleğin de rehber öğretmenlik olunca gerçekten AFTABRU nun da dediği gibi ÇALIKUŞU olmuş, çıkmışsın. Müdürünün bu güzelliği görmesi ise ayrı bir lütuf. Lütuf diyorum, çünkü biz öğretmen tayfası çoğu insana göre çalışmıyoruzdur bile.. Amirim tarafından hiç bir zaman takdir görmedim mesela, göreceğimi de sanmam..

Ben de mesela, okul dışında öğretmen olduğumun anlaşılmasından hiç hoşlanmam. İşimi çok seviyorum, iyi yaptığımı da düşünüyorum, öğrencilerle diyaloğum da çok iyidir. Şu anda yeni atandığım okulda öğretmen arkadaşlar şokta mesela :) "10 - I sınıfı ders mi dinliyor?" :1shok: "11 - B sınıfı defter mi getiriyor ? :1shok: Neee, 11 - A soru mu çözüyor?" gibi sorularla karşılaşıyorum. İnsanlar bana bunu nasıl başardığımı soruyorlar. Cevap : doğru iletişim. Neyse çok uzatmayayım. İşimi seviyorum ve iyi yaptığımı düşünüyorum. Buna rağmen okul dışında okul konuşmayı, düşünmeyi pek sevmem. Dışarıda öğretmen gibi davranmaktan hiç hoşlanmıyorum. Çünkü insanlar öğretmenleri sevmiyor, ne yalan söyleyeyim, -meslek grubu olarak ele alırsak- ben de sevmiyorum. Çok dedikoducu ve boş buluyorum çoğunlukla. Ay amma yazasım varmış. :)) Çenem düştü..

Eş ile aynı okulda çalışmak bence çok büyük hata. Hayatta istemem. Gündüz işte, akşam evde beraber, ne paylaşacağım ben adamla? Bence de ayrı okullarda, ayrı hayatlarınız olmalı.

Canım geçen gün ilişkiden sonra oldu bizim. (evet, geçen gün seviştik ) O gün zaten dolaşmaya çıkacaktık. Hemen doktora uğradım, sordum. 32. haftaya kadar ilişkiden sonra pembe birkaç damla leke normaldir, dedi. 32' den sonra yasak olduğunu söyledi. Normalde olur mu bilmiyorum ama, önemli bir şey olacağını sanmam.. Haydi yarın güzel haberlerle dön bize :)

kaçakedim muhasebeciydim matbaa sektöründe ama sadece hesap kitap tutmakla kasla iyiydi 3000 tane müşterinin cari hesabını tutuyordum bunn yanı sıra resmi hesaplarda vardı yani allak bullak bir iş biz şehir dışı ve yurt dışı çalışıyorduk genel olarak bu yüzden müşteri uzaktayken laf anlatmakta çok zor oluyordu bende hamileliğim için ayrıldım işten dayanılıcak gibi değildi kaç senem geçti ama bıraktım işte kendim ayrıldığım için tazminatta alamadım maalesef aman dedim kalsınn baktım benden gidiyor akıl sağlığım bozulacak böyle giderse
bu yüzden NURDANCIMM sende bi an önce kendini düşün gerisi boş hemde senin bilezğin var iş illaki bulursun ama şu günlerin tadını çıkar be güzelim

ben çıkıyorum kızlar eurofloraya gidiyorum bakalım neler varr çok merak ediyorumm inşallah kaybolmam oralarda çok karışık kağıthane gelince yazarım fiyatlarıı

pinky tırtıl ne güzel olmuşş kızz yap artık hayvancağızın gözünü burnunu görelim

fasulyem sen ne öğretmeniydin?

neyse ben kaçar kızlar

ya kızlarrr bişi sorucam ben forum özürlüsüyümde azcık hem kendi resimlerinizi hem de bebişlerinizin kac haftalık oldugunu gosteren o şirin şeyleri nereden ekliyoruz acaba?

cambaz estgfr. canm hepimiz doguştan ögrenmedik ya bunları bizde bir zamanlar bilmioduk ..bebişlerimizn haftasını bir kaç tane ticker siteleri var ordan yapiorus..

babygaga
bump and beyond bunlardan sadece 2tanesi... bir dene bakalım pregnancy ticker diye bakıcaksın

fasulyem sen ne öğretmeniydin?

çingenem ben matematik öğretmeniyim. kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso Hemen hemen herkesin baş belası :)

ya kızlarrr bişi sorucam ben forum özürlüsüyümde azcık hem kendi resimlerinizi hem de bebişlerinizin kac haftalık oldugunu gosteren o şirin şeyleri nereden ekliyoruz acaba?

Canım bak bu sayfaya gir, eminim orada aradığını bulacaksın. Takıldığın şeyler olursa gene yardımcı olurus. Anlamadığın yerleri çekinmeden sorabilirsin :))

Sık Sorulan Sorular / Cevaplar - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

slmlar kızlar, 18+ 3 lük hamişim.:sm_cool: daha önce 1-2 kere yazmıştım bu topiğe. pek yazmıyorum ama sohbetlerinizi okuyorum. bundan sonra bende katılırım artıka.s

milkshake sagol bim deki kampanyayı soylemissin gercekten çok uyguna geliyor fiyat aksam bende ugrayıp alayım diyorum. omo baby deterjanda epey ucuz baktım simdi marketlerden fiyatına 20 tl civarı bim de 15 tl. diger jonhson yenidogan paketide çok uygun bakmak isteyenler için

Mercimekim ben akşam bi arkadaşıma uğramıştım oda 9. ayına girdi Cahit Tüvere gidiyodu normal doğum istediği için devlet hastanesine gitmiş neyse ordaki dr kan hapına elevite devam demiş arkadaşta ben sadece elevit kullandım kan hapı hiç kullanmadımki demiş. Hamileliğin ilk ayından itibaren kullanmam lazım demiş. Bende eleviti Vural Beye sormuştum ii besleniyosan gerek yok demişti sanırım sende sadece gyno ferra sanol kulanıyorsun sana bu konuda bi açıklama yaptımı sadece bu hap bizim için yeterlimi acaba?

Bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yanıtlarsa sevinirim.

slmlar kızlar, 18+ 3 lük hamişim.:sm_cool: daha önce 1-2 kere yazmıştım bu topiğe. pek yazmıyorum ama sohbetlerinizi okuyorum. bundan sonra bende katılırım artıka.s

katıl tabii şekerim. Bak ne güsel burası :))

AFTABRU çok şekersin, gene iltifatlarını sakınmamışsın. Seni seviyorum, muccuk a.s. Ama benim o çok beğendiğim Derin ismini nasıl kötülersin kaydirigubbakcemile ?

Esracım sen daha öncede bu konuyla ilgili bilgilendirmeler yapmıştın ama ben o sayfayı bulamadım ilk aylarda ne kullanılır kıyafetleri neyle yıkanır hacışakirle sebamed mi önermiştin tam emin değilim Bi daha kısaca bu konuya değinirmisiniz örtmenim :) Bide bu jonhson yenidoğan paketini kaç aydan sonra kullanmayı tavsiye edersin?

Esracım.. bebek ıcın en basından berı bebek deterjabları ıle camasırlarını yıkayabılır mıyız.. yoksa o hacısakır sabunlarını camasır makınesı ıcın de kullanabılır mıyız?? Bır de yumusatıcı kullanılmalı mı??

yukarda yanlış anlamadıysam bi karışıklık var..dr.lar kanın durumuna bakarak kan hap veriyolar...benim kanım düşük mesela..her gittiğimde kan hapını düzenli alıyormusun diye soruyor..benim de bi arkadaşım vural beye gitti..mesela onun kanı yüksek çıkıyodu sürekli..vural bey ona sadece haftada 1 al kan hapını demişti.
eleviti sordum ben dr.a.....düzenli besleniyorsan gerek yok dedi...ben de dedim omega3 hariç düzenli beslendiğime inanıyorum...o da bana onun üzerine omega 3 takviyesi verdi..artı olarak omega3 alıyorum yani...
bence sen gittiğinde bir daha sor..neler yediğini söyle...beslenme düzenine göre bakalım ne diyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…