valla canm ben evimdede fazla bir oda var ve şimdilik bu odayı çalişma odası ütü odası ve kış mevsiminde çamaşır odası olarak kullandım odada sadece köşeli bir bilgisayar masası ve kitaplık var. ama biz bu odayı bebek odaıs yapıcas bebk için beşik dolap ve şifonyer alcam birde çift kişilk yatak olabilen 2kişilik koltuk almayı düşünüyorum .. bene sende kanepe al hem yatak lur 2 kişilk hemde altını baza olarak kullanırsın:)kızlar sizden bebek odası hakkında fikir almak istiyorum....
evim musayit olduğundan bebeğime büyüyen karyola zaten onun altında ve yanında çekmeceleri var o yüzden şifonyer almayı düşünmüyorum birtek dolap almayı düşünüyorum yanlız takıldığım bir yer var.... ilk başlarda kayınvalidem bizle kalacak 15 - 20 gün kadar ben bebek odasına kanepemi alsam yoksa bazamı alsam kararsızım sizce ne yapayım....
nurdan ya senn için üzülüyorum inan... ne kadar anlayışsız insanlaarla çalişmak zorundasın..kıyamm ya..Allah yardımcın olsun...sen atla gel turkiyeye annemlerin didimde yazlıgı var anahtarı vereyim git kocanla tatil yap..:) enerji depolakendine bebişine...
:)[/QUOTEyerim ben seni sagol canim:)) burada kayinvalidemlerinde yazligi didimde, sizin tam neresinde:))her yaz geliyoruz bikac gunlugune biz...
cicilerin linkini bulAMıyorum ki ekliyim bilen biri bana yazsın lutfen
kızlar sizden bebek odası hakkında fikir almak istiyorum....
evim musayit olduğundan bebeğime büyüyen karyola zaten onun altında ve yanında çekmeceleri var o yüzden şifonyer almayı düşünmüyorum birtek dolap almayı düşünüyorum yanlız takıldığım bir yer var.... ilk başlarda kayınvalidem bizle kalacak 15 - 20 gün kadar ben bebek odasına kanepemi alsam yoksa bazamı alsam kararsızım sizce ne yapayım....
ya defnem damlam ah sen bigörsen ben ne çok su içiyorum en az 2.5 litre her gün şaşalımı doldurup diziyorum evin çeşitli köşelerine. üstelik kuruyan sadece dudaklarım CADIARZU
buldum cici sayfasını ekledim biraz nal gibi oldu fotolar ama napayım :)
lierac kullanıyorum..ama bebe yağlarını da kullanan arkadaşlar var..önemli olana nemli olması galibapeki hangi kerimi kullanıyrsunuz kar nınız için
ahhh noram ahhh.kıyamam sana..çok iyi anlıyorum seni..bir de bacak ağrıları tuz biber tabi..dün gece ben kalça ağrısından anca 2-3 saat uyumuşumdur..bir de geliyorum işyerinde kaz kafalı hiç bir halttan anlamayan müdürümle uğraşıyorum..bölüm başkanıyım bir de kimsenin üstüne yıkamıyorsun işleri..adam tam bir mal..az önce tartıştıık..özürlü olmayan çocuklara hastane ağır Mr yazıyor dedim ki hastaneye yazı yazalım..yapmasınlar bunu..diyor ki biz kimiz yazacağız..biz yönetmelikle çalışırız..vicdan yok adamda memur kafalı...canım bunların hepsi aynı halt..inşallah iyileşirsin bir an önce..bazen koltuk değeneği mi alsam diye düşünüyorum..dün gece ben de ağrıdan ağladım..eşim de çok üzülüyor ama dayanamıyorum..bir de diyor ki şaşıyorum sana bu kadar acı çekiyorsun ikinciyi de doğururum diyorsun..yine çenem düştü..ama çok iyi anlıyorum seni ve dualarım seninlekizlar bugun berbat bir gun gecirdim, ancak girip sole bir goz gezdirebildim yazdiklariniza...
bugun manyak sefim bana resmen iskence yapti sabah 8.30 da basladim, 15dk yemek molasi verdim 4.30 da tam isimi bitirdim cikicam, calisma raporunu hemen istiyorum dedi, 7 ye kadar kalip bitirdim ve sadece 5 dk bakti, neyse yarin incelerim dedi gitti, ki ona yarin hazirliyayim demistim, hemen gormek istiyorum diye kabul etmemisti(yarinda kotu olsan bile geliceksin, konuusucaklarimiz var edi ( allahim istifa edip evime oturmak istiyorum, iskenc gibi, nasil bencil duyarsiz insanlar, eve saat 8 de topallayarak ve aglayarak geldim, esimde sehir disindaydi ((
ohhh beeee..valla korktum zararlı diyeceksin diye..hergün yiyorum evriş iki hafta oldu çıkalı..geçiyorum tv;nin karşısına hatur hutur yiyorum...bir de öbür yeşil çıksa değme keyfime..annnadın sen onu..sana mesaj attım geldi mi?Size Bir Bilgi Aktarımı Paylasmak Istıyorum.. Sadece Hamileyiz, Aş Eriyoruz Adı Altında Değil de.. Bebeğiniz İçin Çağla Mevsimi Bitene Kadar Her Fırsatta Yemeniz Adına Bildiğimi Paylaşmak İstedim..
Bugünlerde manav tezgâhlarında, hatta seyyar satıcı arabalarında bol bol gördüğümüz badem çağlası, insanın içini ferahlatan mayhoş lezzetinin yanı sıra sağlığımız için de son derece yararlı bir meyvedir. Bu sebeple uzmanlar, “çağla mevsimini iyi değerlendirin, bol çağla yiyin” uyarısında bulunuyor. Yaklaşık on yıldır kanser tedavisinde alternatif ve tamamlayıcı yöntemler üzerine çalışmalar yapan Çapa Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü Direktörü Prof. Dr. Erkan Topuz, yüksek dozda C ve E vitamini ile selenyum ihtiva eden çağlanın; bağışıklık sistemini güçlendirerek hem kanserden koruduğunu, hem de kanser tedavisi sırasında vücuda büyük destek sağladığını söylüyor. Prof. Dr. Erkan Topuz, özellikle malin melanom, lösemi, multiple myelom (kemik iliği) ve bağırsak kanseri gibi bağışıklık sisteminin zayıf düştüğü kanser türlerinde çağlanın son derece yararlı olduğunu belirtiyor. Bunun için en uygun günleri yaşıyoruz. Hergün yiyeceğiniz bir avuç çağla, hem bağışıklık sisteminize güç katacak, hem de birçok tehlikeli kanser türüne karşı vücudumuzda kalkan oluşturacaktır.
iremcim ve petrikcim gozunuz aydın
esrako kızın tombul yanak cok seker
kızlar gece uykularınız ne alemde yatıs pozisyonlarınız nasıl
benim gecelrim cok sıkıntılı ayaklarım dısarda bi icerde kıpır kıpırım hic rahat uyuyamıyorum
bi saga bi sola donuyorum arada sırt ustu uyudugum oluyo uyku sersemi uyanınca farkediorum
bide uyanıp saga sola donerken kasıklarım acıyo gaz birikio sanırım
geneldede aksam midem dolu olursa oluyo siz de uyku nasıl. wcye kalkma durumunu hic soylemiorum bile o artık fix :)
kizlar bugun berbat bir gun gecirdim, ancak girip sole bir goz gezdirebildim yazdiklariniza...
bugun manyak sefim bana resmen iskence yapti sabah 8.30 da basladim, 15dk yemek molasi verdim 4.30 da tam isimi bitirdim cikicam, calisma raporunu hemen istiyorum dedi, 7 ye kadar kalip bitirdim ve sadece 5 dk bakti, neyse yarin incelerim dedi gitti, ki ona yarin hazirliyayim demistim, hemen gormek istiyorum diye kabul etmemisti(yarinda kotu olsan bile geliceksin, konuusucaklarimiz var edi ( allahim istifa edip evime oturmak istiyorum, iskenc gibi, nasil bencil duyarsiz insanlar, eve saat 8 de topallayarak ve aglayarak geldim, esimde sehir disindaydi ((
bugün garip bi durum yaşadım kızlar.bugün müdürüm odama geldi.gerçi sık sık gelir sohbet eder yada bi konu hakkında yapacağı bi iş hakkında fikrimi alır.bana bana bi konuda yardımcı olmanı istiyorum dedi.bu okulda çalışan öğretmenlere ihtiyacım var dedi.yatılı okul olarak başarımızı arttırmak istiyorum dedi.seninle bu okul nefes aldı çok şey değişti.çalıştığın bu altı yılda çok şey başardın çok şey değiştirdin meslek aşkına hayranım dedi.ben pür dikkat dinliyorum ne isteyecek benden diye.en son dedi ne yap ne et eşin bu okula tayin istesin.eşimde yan okulda çalışıyor ama gerçekten çok başarılı bi öğretmen.ben ikinizide bu okulda görmek istitorum dedi.ikinizede ihtiyacım var dedi.iyi bi ekiple çalışmak istiyorum dedi.güzel bi duyguydu yaptıklarının görülmesi farkedilmesi.geçen senede bi ara tayin düşündüm müdürüm günlerce ısrar ettiği araya öğrencilerimi koyduğu için ben seninle bu okulda kendimi güçlü hissediyorum diyince vazgeçtim.bide eski öğrencilerimden mesaj aldım fen lisesinde okuyorlar bana teşekkür ediyorlardı inanın çok mutlu oldum.kendimi övmüş gibi oldum ama ben bu mesleğe aşığım kızlar.müthiş bi doyum alıyorum.mutluluğumu paylaşmak istedim sadece
evriş
güzel iltifarların için teşekkürler canım.bebek istediğim ve olmadığı ve olmayacağına inandığım zamanlarda kendimi hep öğrencilerime vererek psikolojimi onarmaya çalışırdım ve allaha hep ben bende annelik duygusunu böyle yaşayacağım bana bunu layık gördün derdim.inan onlarla uğraşmak acımı hafifletip kendimin olmasa bile başkalaeının çocuklarıyla mutlu olurdum.akşamlara yemekten sonra onlarla bazen gece 11'e kadar soru çözerdim eşim arardı artık uyuyacağım gel diye.şimdilerde geç vakte kadar kalamıyorum yorgun hissediyorum kendimi.başlarda da düşük tehlikem vardı 3 hafta hatta rapor aldım.belki de bu çocuklarla uğraşarak ben kendimi dinlemekten kurtulup psikolojimi onarıyordum diyorum.ama hala aynı şevki hissediyorum eşim bazen çok paramız olsada çalışmasan diyor bazen fikir güzel gibi gelsede ben öğretmenliğimden vazgeçemem diyorum
gunaydin guzel hamisler..Evrim; Esra desteginiz icin sagolun...Bugunu de bi atlatayim, duruma bakicam, ya bi ara izin alicam kafami toparlamak icin, ki o izni nisan sonu alip annemlerin yanina gitmek istiyordum ama bakalim hayirlisi yada doktorumdan ciddi bir rapor alip evde kalicam...
dun bebisim hic kipirdamadi, o da hissediyor, ki hep kendimi telkin etmeye calisiyorum etkilenmesin diye...butun gece elim karnimda bekledim, tik yok...solee esimle 1 hafta biyerlere gidebilsek nasil iyi gelicek anlatamam...
günaydın arkadaşlar.....nasılsınız......
bugün bim'de indirim var johnsonbaby bebek bakım seti 18 lira haberiniz olsun bence kaçırmayın.....
Kıslar merhaba. Maşşallah öyle döktürmüşsünüzki okuyamadım yine hepsini.
Okuduğum sayfalardan aklımda kalanları yazıyım.
Norracım Evrişin seninle ilgili yaptığı önerilerine katılıyorum. Ne karar verirsen ver inşallah hakkında hayırlısı olu. Evriş sen ne güsel tespitler yapıp önerilerde bulunuyorsun maşşallah sana kuzuu:)
Başak35 ten hala haber yok galiba
Yeni gelen arkadaşlarda hoş gelmişler.
evriş cim gerçekten cok faydalı bir bilgi paylaşmissin bizlerle teşekkürler.çağlanın bu kadar faydalı oldugunu bilmiyordum hem bebibşimede yarar.:)))kacırmadan bugun alayım inşallah canım.Size Bir Bilgi Aktarımı Paylasmak Istıyorum.. Sadece Hamileyiz, Aş Eriyoruz Adı Altında Değil de.. Bebeğiniz İçin Çağla Mevsimi Bitene Kadar Her Fırsatta Yemeniz Adına Bildiğimi Paylaşmak İstedim..
Bugünlerde manav tezgâhlarında, hatta seyyar satıcı arabalarında bol bol gördüğümüz badem çağlası, insanın içini ferahlatan mayhoş lezzetinin yanı sıra sağlığımız için de son derece yararlı bir meyvedir. Bu sebeple uzmanlar, “çağla mevsimini iyi değerlendirin, bol çağla yiyin” uyarısında bulunuyor. Yaklaşık on yıldır kanser tedavisinde alternatif ve tamamlayıcı yöntemler üzerine çalışmalar yapan Çapa Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü Direktörü Prof. Dr. Erkan Topuz, yüksek dozda C ve E vitamini ile selenyum ihtiva eden çağlanın; bağışıklık sistemini güçlendirerek hem kanserden koruduğunu, hem de kanser tedavisi sırasında vücuda büyük destek sağladığını söylüyor. Prof. Dr. Erkan Topuz, özellikle malin melanom, lösemi, multiple myelom (kemik iliği) ve bağırsak kanseri gibi bağışıklık sisteminin zayıf düştüğü kanser türlerinde çağlanın son derece yararlı olduğunu belirtiyor. Bunun için en uygun günleri yaşıyoruz. Hergün yiyeceğiniz bir avuç çağla, hem bağışıklık sisteminize güç katacak, hem de birçok tehlikeli kanser türüne karşı vücudumuzda kalkan oluşturacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?