2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

valla canm ben evimdede fazla bir oda var ve şimdilik bu odayı çalişma odası ütü odası ve kış mevsiminde çamaşır odası olarak kullandım odada sadece köşeli bir bilgisayar masası ve kitaplık var. ama biz bu odayı bebek odaıs yapıcas bebk için beşik dolap ve şifonyer alcam birde çift kişilk yatak olabilen 2kişilik koltuk almayı düşünüyorum .. bene sende kanepe al hem yatak lur 2 kişilk hemde altını baza olarak kullanırsın:)

canim benimde oda 2 oda 1 salon, onceden ebek odasi misafir kaliyordu ama simdi mecburen bende orayi bebek odasi yapicam, yaninada acilan 2 kisilik yatak olan bi koltuk alicam ama yerkaplamayan eskisi cok yer kapliyordu acilinca cunku annemde bize sik sik gelicek artik, acilinca bebege yer kalmaz..bende oyle yapicam..

bugun artık evi toplamam lazım ya hicte icimden gelmio 20 gundur yoktk 2 gundur evde oyle yasıoz ama icimden temizlik yapmak gelmio. esim yeni işine basladı benimde yanlız gunlerim start aldı bakalım nasıl gecircem :)

sonundA benim minigiminde topige girecek esyaları oldu cok mutluyum :)) ekledim fotoları canlarım
eylemcim cok tskler link icin

ya defnem damlam ah sen bigörsen ben ne çok su içiyorum en az 2.5 litre her gün şaşalımı doldurup diziyorum evin çeşitli köşelerine. üstelik kuruyan sadece dudaklarım CADIARZU

daha fazla istiyor demekki hassas vücutlarımız şekerimm kaydirigubbakcemile3

benimde çalışma odası bebek odasına dönüşecek bir kitaplığım birde kanapem var kitaplığı dışarı atıcam ama kanepeden çok memnunum altında bazası var çift kişilik yatak oluyor filan sonuçta bebek yatağı dışında oturmak içinde birşey gerekecek bendede annem olacak . bazayı belki ilerde bebeğine yatak olarak mı düşünürsün diycem ama ona da gerek yok bence o zamana kadar neler alırsın

buldum cici sayfasını ekledim biraz nal gibi oldu fotolar ama napayım :)

baby ne hoş şeyler bulmuşsun bayıldım :roflol:

peki hangi kerimi kullanıyrsunuz kar nınız için
lierac kullanıyorum..ama bebe yağlarını da kullanan arkadaşlar var..önemli olana nemli olması galiba
ahhh noram ahhh.kıyamam sana..çok iyi anlıyorum seni..bir de bacak ağrıları tuz biber tabi..dün gece ben kalça ağrısından anca 2-3 saat uyumuşumdur..bir de geliyorum işyerinde kaz kafalı hiç bir halttan anlamayan müdürümle uğraşıyorum..bölüm başkanıyım bir de kimsenin üstüne yıkamıyorsun işleri..adam tam bir mal..az önce tartıştıık..özürlü olmayan çocuklara hastane ağır Mr yazıyor dedim ki hastaneye yazı yazalım..yapmasınlar bunu..diyor ki biz kimiz yazacağız..biz yönetmelikle çalışırız..vicdan yok adamda memur kafalı...canım bunların hepsi aynı halt..inşallah iyileşirsin bir an önce..bazen koltuk değeneği mi alsam diye düşünüyorum..dün gece ben de ağrıdan ağladım..eşim de çok üzülüyor ama dayanamıyorum..bir de diyor ki şaşıyorum sana bu kadar acı çekiyorsun ikinciyi de doğururum diyorsun..yine çenem düştü..ama çok iyi anlıyorum seni ve dualarım seninle
ohhh beeee..valla korktum zararlı diyeceksin diye..hergün yiyorum evriş iki hafta oldu çıkalı..geçiyorum tv;nin karşısına hatur hutur yiyorum...bir de öbür yeşil çıksa değme keyfime..annnadın sen onu..sana mesaj attım geldi mi?
kızlar sizden bebek odası hakkında fikir almak istiyorum....

gypsyy sana mj yazmıştımmmmm okudunmu.özelden

benimde bebek odam kocişin sinema odası olucaktı orda sistem kurmuş kendisine duvara yansıtıyo bi perde var heneyse o zımbırtı ben zati teknoloji özürlüyüm orda kurtlar vadisini izliyo arkadaşş,bi sinemaya doğru dürüst gidemiyoruz sayesinde sinir oluyorum,çok yalvardı yakardı odama dokunmayalım diye mecburen oturma odasını yapıcam ordaki oda takımını sinema odasına atıcam..
ama defnecim kitaplığı nereye atcann en kıymetlii şey benim için kitaplığım onu elllemem hayatta

benim gece uykularımda bi sorun yok şu an..bir de wc ye kalkması olmasa..ister istemez uykuya dalmam zor oluyor...eskiden yüzüstü yatardım hep ama şimdi yatamıyorum..sola ve sağa yatıyorum...saten pijamayla dönmesi kolay oluyo, kayıveriyor hemen..:)

nedir güzelim senin bu adamdan çektiğin...böyle duyarsız insanlarla muhatap olduğun halde kendini çalışmak zorunda hissetmen gerçekten üzücü...bırak 3.şahıslar ne derlerse desin..bu senin hayatın, her türlü hakka sahipsin...sürekli üzülmen, yıpratıcı şeyler yaşaman başka türlü şeyleri tetikleyecektir...maddi olarak zorlanmıycaksan devam etmeni istemem açıkçası...sen artık dr.kimliğini almışsın..ilerde nerde nasıl olursa olsun kariyerine devam edebilirsin güzelim...

bizim aramızda olman bence en güzelii...oğlum inşallah senin gibi eğitimcilere rastgelir...

Yok kuzum.. iltifat falan değil.. yaptıklarının yorumudur bu, estagfurullah.

Sen kendın ıcın en ıyısını bılırsın.. bıze de saygı duymak duser.

günaydın arkadaşlar.....nasılsınız......

bugün bim'de indirim var johnsonbaby bebek bakım seti 18 lira haberiniz olsun bence kaçırmayın.....

Saol kuzu haber verdıgın ıcın.

Sana da maşallahh kuzu.. :)) Bu arada Başak konusunda endıselenıyorum bende.

okuudm canım cvpta yazdım

ay mercimekimm ben saten pijama giyemiyorum yaa çok hoşuma gidiyo onlar ama hayatta giyemem ayy tüylerim diken diken oluyoo kaşındırırr beni illa penye olcakk

esrako
kendi evim yok lojman var 10 dairelik öğretmenler kalıyorlar.eşim düşünmüyor o da kendi öğrencilerini bırakmak istemiyor velilerime mahçup olurum diyor.bi de ben farklı okullarda çalışma taraftarıyım evde beraber işte beraber iyi olmaz.

evriş cim gerçekten cok faydalı bir bilgi paylaşmissin bizlerle teşekkürler.çağlanın bu kadar faydalı oldugunu bilmiyordum hem bebibşimede yarar.:)))kacırmadan bugun alayım inşallah canım.

kızlar yarın kontrolüm var ve bugünden heyecanlanmaya başladım bile.inşallah güzel bi poz verirde bende eklerim siteye.
kızlar dün wc de peçeteye mercimek büyüklüğünde pembe bi kan vardı ama çok küçük.ben önce korktum ama sanırım rahimden gelen bi şey değil.sanırım çok silince tahriş ettim yada küçük bi sivilcedir diyorum çünkü çok küçük bi şeydi.inşallh düşüncem doğrudur.kan görünce küçükte olsa insanı korkutuyor.gecede kalkıp kendimi kontrol ettim ama hiç bi şey yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…