2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evriş
çağlanın yararlı olduğuna ne kadar sevindim bilemezsin.ben çağla erik hastasıyım.bi kilo yerim bi oturuşta.ama henüz buralara gelmedi.yarın her yerde arayacağım.ekşi olan herşeyi tuzla yemeye bayılıyorum

Saten pijama, özelden mesajlar falan. Hımmm

kaydirigubbakcemile3 güzel tespit

evriş cim gerçekten cok faydalı bir bilgi paylaşmissin bizlerle teşekkürler.çağlanın bu kadar faydalı oldugunu bilmiyordum hem bebibşimede yarar.:)))kacırmadan bugun alayım inşallah canım.

Rica ederim ne demek.. biliyorum, paylasayım, cogalsın, daha cok işe yarasın.

evet güzelim aynen öle oldu. yani eskiden kum saatiydim şimdi armut gibi oldum.

AFTABRU valla gayet aç karnına, pijamalı halim
eee pijamalar nerden baksan bir kilo vardır. onları düş şeker... kendine haksızlık etme... cillop gibi hatunsun.

hanımlar iyi akşamlar
karnınızda siyah ince bir çizgi oluştu mu
olanlar yazabilir mi hanımlar nedir buu

bende hala yok... heyecanla bekliyorum. ama galiba bu saatten sonra da çıkmaz.

NORRAAcım, sanki adamın seninle zoru var gibi. durumunu biliyor mu? yani ne kadar ağrın olduğunu, fizik tedavi görmen gerektiğini? ne demeye o kadar saat işyerinde tutar seni? üstelik gerek bile yokmuş bak kalmana. bence istifayı düşünmeden önce geç adamın karşısına ve içini dök. sor bakalım ne yapmak istiyormuş....

HELİNcim, hep özendiğim bir işi yapıyorsun. ÇALIKUŞU misali... ne kadar şanslısın ki manevi tatmin yaşıyorsun işinle ilgili... ne güzel bir duygudur, eğittiğin körpeciklerin bir gün adam olduğunu görmek... fen lisesini kazanmak yabana atılır bişey değil. eminim seni hiçbir zaman unutmayacaklardır. özellikle de ihtiyacı olan çocukların senin gibi bir öğretmene sahip olmaları gerçekten okurken gözlerimi yaşarttı.... BRAVO sana arkadaşım...

YUPPPİİİİİ..... zaten ben dişlerim kamaşana kadar yerim... ağaçtan toplar yerim ben, bildiğim bir kaç ağaç var, taze taze dalından koparır yerim...

bu işi bıraksan, doğumdan bir sene sonra başka bir iş bulamaz mısın? yani bu işi bırakman kariyerin bitti anlamına gelmez herhalde...

günaydın arkadaşlar.....nasılsınız......

bugün bim'de indirim var johnsonbaby bebek bakım seti 18 lira haberiniz olsun bence kaçırmayın.....

teşekkürler canım, çok incesin...

PETRİK sonuçların güzel çıkmış canım çok güzel bi haber .
NAZAN ve NAZ hanımlarda doktora gittiler bu gün onlardanda güzel haberler ve fotolar bekliyoruz.

14:45 de randevumuz. eşim 12.30 da alacak beni. döndüğümde sayfalarca kaynatmış olacaksınız. oku oku yetişemiyorum valla...

Baktın bulamadın, lütfen hemen bana soyle.. sana kargolayayım.. ciddi ciddi yazıyorum bunu sana. Senden haber beklıyorum.

ESRAKO:
kız ismi danışmışsın;
DERıN bence hiç güzel değil... yani manasına bak.... olmaz o.... ECE de çok yaygın. NAZ gibi. ben de NAZ dan vazgeçirmeye çalışıyorum eşimi.... biz de hala arayıştayız, ama öte yandan dilimiz çok alıştı naza... GONCA ya da GÜLRU nasıl senin kız için? ben koyamıyorum soyisimden dolayı.

kızlar kayınvalidem geliyor yarın...ama ben mutluyum...severim kendisini..en önemlisi de şu an..oğluma ciciler olmış...gelsin gelsin....
salonda dağ gibi ütü var...onlar için bişeyler düşünmem lazımm...-tatlicadiarzu-

Baktın bulamadın, lütfen hemen bana soyle.. sana kargolayayım.. ciddi ciddi yazıyorum bunu sana. Senden haber beklıyorum.

peki peki banada yollarmısıııın..vanda yaşıyorum ben buraya çağla gelene kadar ooo..hala ortalıkta kar var...şaka bi yana ta ocak ayında çağla istemiştim ben..arkadaşta aydına gidiodu o gün aramış bana çağla ama bulamamıştııı.geçti zaten istemiyorum artık..domates salatalık takılıyorum ben..iki günde yarım bi kilo domates yedim.durduramıyorum kendimiii..

Ya mercimek... ne alem kadınsın yafff.. kaydirigubbakcemile3

Tabiki.. alıyım gönderiyim ne demek.. lafı mı olur?? Ama pazar kuruldugunda gidip alayım.. en çıtırları orada oluyor.. lütfen gönder bana adresini yollarım.

eylem
hadi az kaldı dr. gitmemize....geri sayım yapıyorum ben...çok ösledim oğlumu..

ay çok teşekkür ederim..şaka yaptım ben..pek canım istemiyo artık..çok tatlısın valla...

eylem
hadi az kaldı dr. gitmemize....geri sayım yapıyorum ben...çok ösledim oğlumu..

Evt canım ya 5 günüm kaldı büyümüştür şimdi sıpa oy sevsin onu annesi.
Sende 6 sındamı gidicektin ? İnşallah yine güsel haberlerle geliriz her şey normaldır ve sağlıkları yerindedir.

Evt canım ya 5 günüm kaldı büyümüştür şimdi sıpa oy sevsin onu annesi.
Sende 6 sındamı gidicektin ? İnşallah yine güsel haberlerle geliriz her şey normaldır ve sağlıkları yerindedir.

yok güzelim 3 ünde gidicem.....aramızda 1 günmü ne vardı hafta olarak...sende de kıpırtılar değiştimi? benim içimde balık dolaşıyo sanki ara ara...

haberi okudunmu? ben oba'da çalışıyorum...pek uzak sayılmam(

BOĞAZDAKı GRıP ÖNCESı GICIĞA NE ıYı GELıR BıLENıNıZ VARMI?

sabah bal-limon-karabiber-sıcak su karışımı içtim..çok az faydası oldu...ama atlatmam lazım bir an önce..

Bende sabah nette okudum önlem almışlar oraya yakın yerleri boşaltıyolarmış inşallah kazası belasız atlatırız. 1 ay önce açılış yapılmış artık ne kadar sağlam yapıldıysa !
Sabah geçmişe baktım biraz rahatsız olduğunu okudum gözünden kaçmış olmalı "Mercimekim çok geçmiş olsun. Öyle müsaitki hava hastalanmaya 2 gün önce gezme havası vardı, ama dün felaketti.Geceki şimşeklerden evin camları kırılıcak sandım ne dengesiz bi hava var yahuu." Dün hakkaten korkunçtu.
Ben Alanyada çalışıyorum ama evim Tosmurda ben senden daha yakınım yani Allah yardımcımız olsun.
Kıpırtılar devam ediyo ablası oğluma bazen yazıyorum bi defter tuttum en son yazdığımda "içimde bi balık var sanki " demiştim . Kıpraşıp duruyo ama sadece uzanırken yada otururken ayaktayken hissetmiyorum kıpırtılarını.

Kızlar gene çok fazla döktürmüşsünüz. Atlaya atlaya okudum valla.
HELıN, seni tebrik ediyorum canım, ama insanın sevdiği bir işte çalışması gibisi yok. Çok şanslısın bence.
GYPSYESRA, demek ki oluyomuş, bana birisi onun fotoshop olduğunu söylemişti, ben de inanmıştım, N'apiiimmm...
Ayrıca eskiden nerde çalışıyordun ben de merak ettim.
Bir de evde olup gezmene bayıldım. Ben de şimdi zorunlu olarak evdeyim. Doğuma kadar çalışmamamı istedi doktorum ama senin gibi gezmeye de korkuyorum. Eşim araba kullanmama da izin vermiyor. Evde kendimce uğraşlar buluyorum. Ama sana hayranım. Gezip gördüğün yerlerden, markalardan ve fiyatlardan bizlere de haber verirsen sevinirim. Keşke ben de ıstanbul da olsaydım da beraber yapsaydık çay keyfini. Gerçi ben de EVRıŞ gibi çay pek içmem ama içersem de açık içerim.

ESRAKO,
Bebişlerin kafa yapısı konusunda verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz. Bu tür bilgileri bizimle paylaşman harika. Ne mutlu bize ki senin gibi arkadaşlarla tanıştık bu topikte. SıZı SEVıYORUM KIZLARRRRR!!!

BAAAAAAŞAAAAAAAAKKKKKK,
NERELERDESıııııııııııııııııııııııııııııııNNNN SENı MERAK EDıYORUZ,ÇIK ARTIK SAKLANDIĞIN YERDEEEENNN.

EVRıŞ'im,
Sen de çalışmıyorsun sanırım öyle mi, bu kadar çok gezdiğinize göre. Sana da mı rapor verdi doktor. Kalbin ne alemde. Bir de kalbinle ilgili sorunun neydi, bir keresinde yazmıştın ama ben unutmuşum canım yaaa!!!

Saten pijama, özelden mesajlar falan. Hımmm

hayırlı cumalar

telkırma dün eklediğin patiğe başladım akşam bi tekini bitirdim hihoyyyt mavi beyaz yaptım çok güzel oldu ponponu kaldı bu akşamda diğer tekini bitiririm çok kolaymış sağol

saol canım kısa sürede atlatmak istiyorum..ilaç tedavisine geçmek zorunda kalmam inşallah...dün ne kötüydü hava öyle gerçekten...dua ettim allahım koru diye..
demek sen de farklı şeyler hissetmeye başladın..çok sevindim senin adına da..muhteşem bişey gerçekten...
tosmur da oturuyosun evet söylemiştin daha önce...önlemini alıcaklardır inanıyorum...eşim sabah arıyo..''bırak işi gücü doğru eve'' diyo..paniklemiş biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…