Saten pijama, özelden mesajlar falan. Hımmm
evriş cim gerçekten cok faydalı bir bilgi paylaşmissin bizlerle teşekkürler.çağlanın bu kadar faydalı oldugunu bilmiyordum hem bebibşimede yarar.:)))kacırmadan bugun alayım inşallah canım.
geçmiş okumaktan hala yazamadım.çok birikince olmuor arkadaşlar yani birinin dgünüydü biri bebişinin cinsiyetini öğrenmişti biri yeni gelmişti esracım sen kalmışsın aklımda bebiş foton çok seksiydi. o ne dudaklar yere bakan yürek yakan gelior. aftabrucum ben de 57 yi gördüm artık yani nasıl olcek bu iş bilmiorum.18. haftamdayım halen ve off offf 2 ay kilo almasam bari dicem ama 1 hafta almayım bari diorum. göbişimi yarın koyarım . senin de göbek çıkmış az biraz ama alt kısım üstten geniş benim gibi olmuş. nie öle oldu anlamadım.8 kilo heryerime dağıldıu eller kollar bacaklar popo kalça göbek maşallah yağ görmeyen yerim kalmadı.
2 hafta sonra detaylı ultrasonum var inşallah 4 boyutlu çeken bir yer bulurum.
okurken comely ve başaktan msj görmedim nasıllar bilior musunuz kızlar.
aşkı memnuya geçiorum şimdilik
eee pijamalar nerden baksan bir kilo vardır. onları düş şeker... kendine haksızlık etme... cillop gibi hatunsun.AFTABRU valla gayet aç karnına, pijamalı halim
hanımlar iyi akşamlar
karnınızda siyah ince bir çizgi oluştu mu
olanlar yazabilir mi hanımlar nedir buu
kizlar bugun berbat bir gun gecirdim, ancak girip sole bir goz gezdirebildim yazdiklariniza...
bugun manyak sefim bana resmen iskence yapti sabah 8.30 da basladim, 15dk yemek molasi verdim 4.30 da tam isimi bitirdim cikicam, calisma raporunu hemen istiyorum dedi, 7 ye kadar kalip bitirdim ve sadece 5 dk bakti, neyse yarin incelerim dedi gitti, ki ona yarin hazirliyayim demistim, hemen gormek istiyorum diye kabul etmemisti(yarinda kotu olsan bile geliceksin, konuusucaklarimiz var edi ( allahim istifa edip evime oturmak istiyorum, iskenc gibi, nasil bencil duyarsiz insanlar, eve saat 8 de topallayarak ve aglayarak geldim, esimde sehir disindaydi ((
bugün garip bi durum yaşadım kızlar.bugün müdürüm odama geldi.gerçi sık sık gelir sohbet eder yada bi konu hakkında yapacağı bi iş hakkında fikrimi alır.bana bana bi konuda yardımcı olmanı istiyorum dedi.bu okulda çalışan öğretmenlere ihtiyacım var dedi.yatılı okul olarak başarımızı arttırmak istiyorum dedi.seninle bu okul nefes aldı çok şey değişti.çalıştığın bu altı yılda çok şey başardın çok şey değiştirdin meslek aşkına hayranım dedi.ben pür dikkat dinliyorum ne isteyecek benden diye.en son dedi ne yap ne et eşin bu okula tayin istesin.eşimde yan okulda çalışıyor ama gerçekten çok başarılı bi öğretmen.ben ikinizide bu okulda görmek istitorum dedi.ikinizede ihtiyacım var dedi.iyi bi ekiple çalışmak istiyorum dedi.güzel bi duyguydu yaptıklarının görülmesi farkedilmesi.geçen senede bi ara tayin düşündüm müdürüm günlerce ısrar ettiği araya öğrencilerimi koyduğu için ben seninle bu okulda kendimi güçlü hissediyorum diyince vazgeçtim.bide eski öğrencilerimden mesaj aldım fen lisesinde okuyorlar bana teşekkür ediyorlardı inanın çok mutlu oldum.kendimi övmüş gibi oldum ama ben bu mesleğe aşığım kızlar.müthiş bi doyum alıyorum.mutluluğumu paylaşmak istedim sadece
evriş
ben yatılı kulda olduğum için sanki başka bi okulda bu doyumu yaşayamayacakmışım gibi geliyor.burda yoksul kimsesiz yatılı olarak haftalarca okulda kalan öğrenciler için öğretmenlerin anlamı başka.resmen ilgiye sevgiye muhtaç olacaklar.sendromlarıda çok ama onları eğitmek dönüştürmek şekil vermek daha kolay.bide lojmanda kalıyorum.10 dairelik bi lojman.lojman okulun içinde.ilaç ihtiyaçlrı olur gelirler karınları acıkır gelirler ped için gelirler.ilaçlarını içirirsin uyutursun her şeyi olıyoruz onların.annelik yapıyoruz biraz.akşamları yemek yedikten sonra eşofmanlarımı çekip aşağı onların yanına giderim.konuşuruz soru çözeriz birlikte.sadece tek sorun ilgisiz veliler.6 yıl oldu beldede kalıyorum ilçe bile değil istesem her yere tayinim çıkar ama ben onlardan kopamıyorum tayin vakti.ama hep de bu belde de kalamam.bebekten sonra bi düşünürüm yine
Size Bir Bilgi Aktarımı Paylasmak Istıyorum.. Sadece Hamileyiz, Aş Eriyoruz Adı Altında Değil de.. Bebeğiniz İçin Çağla Mevsimi Bitene Kadar Her Fırsatta Yemeniz Adına Bildiğimi Paylaşmak İstedim..
.....çağla, hem bağışıklık sisteminize güç katacak, hem de birçok tehlikeli kanser türüne karşı vücudumuzda kalkan oluşturacaktır[/U][/B].
kizlar esim geldiginden beri konusuyoruz, eger boyle giderse ayrilicam...tek sorun esim icin hic bir problem yok ama bizimkiler pek bu ise sevinmez, annemle babam buna nasil tepki veriri bilmiyorum acikcasi(aciklamasi biraz zor burada, zaten kendi meslegimi(klinisyenligi) birakip buraya geldigim ve bu cesit bi is sectigim icin bana tepkililerdi..onlara gore kariyerimi mahvetmisim 6 sene tip okuduktan sonra, simdi evde oturucam dersem hepten ustume gelirler...dedim ya aciklamasi biraz zor burada...o yuzden iyice dusunup tasinmam gerek yada 1 sene falan ara vericem diycem...ama katlanicak hic gucum kalmadi, hele fiziksel olarak bu kadar aci cekerken (
günaydın arkadaşlar.....nasılsınız......
bugün bim'de indirim var johnsonbaby bebek bakım seti 18 lira haberiniz olsun bence kaçırmayın.....
PETRİK sonuçların güzel çıkmış canım çok güzel bi haber .
NAZAN ve NAZ hanımlarda doktora gittiler bu gün onlardanda güzel haberler ve fotolar bekliyoruz.
evriş
çağlanın yararlı olduğuna ne kadar sevindim bilemezsin.ben çağla erik hastasıyım.bi kilo yerim bi oturuşta.ama henüz buralara gelmedi.yarın her yerde arayacağım.ekşi olan herşeyi tuzla yemeye bayılıyorum
Baktın bulamadın, lütfen hemen bana soyle.. sana kargolayayım.. ciddi ciddi yazıyorum bunu sana. Senden haber beklıyorum.
kızlar kayınvalidem geliyor yarın...ama ben mutluyum...severim kendisini..en önemlisi de şu an..oğluma ciciler olmış...gelsin gelsin....
salonda dağ gibi ütü var...onlar için bişeyler düşünmem lazımm...-tatlicadiarzu-
peki peki banada yollarmısıııın..vanda yaşıyorum ben buraya çağla gelene kadar ooo..hala ortalıkta kar var...şaka bi yana ta ocak ayında çağla istemiştim ben..arkadaşta aydına gidiodu o gün aramış bana çağla ama bulamamıştııı.geçti zaten istemiyorum artık..domates salatalık takılıyorum ben..iki günde yarım bi kilo domates yedim.durduramıyorum kendimiii..
Ya mercimek... ne alem kadınsın yafff.. kaydirigubbakcemile3
Tabiki.. alıyım gönderiyim ne demek.. lafı mı olur?? Ama pazar kuruldugunda gidip alayım.. en çıtırları orada oluyor.. lütfen gönder bana adresini yollarım.
eylem
hadi az kaldı dr. gitmemize....geri sayım yapıyorum ben...çok ösledim oğlumu..
Evt canım ya 5 günüm kaldı büyümüştür şimdi sıpa oy sevsin onu annesi.
Sende 6 sındamı gidicektin ? İnşallah yine güsel haberlerle geliriz her şey normaldır ve sağlıkları yerindedir.
Saten pijama, özelden mesajlar falan. Hımmm
Bende sabah nette okudum önlem almışlar oraya yakın yerleri boşaltıyolarmış inşallah kazası belasız atlatırız. 1 ay önce açılış yapılmış artık ne kadar sağlam yapıldıysa !
Sabah geçmişe baktım biraz rahatsız olduğunu okudum gözünden kaçmış olmalı "Mercimekim çok geçmiş olsun. Öyle müsaitki hava hastalanmaya 2 gün önce gezme havası vardı, ama dün felaketti.Geceki şimşeklerden evin camları kırılıcak sandım ne dengesiz bi hava var yahuu." Dün hakkaten korkunçtu.
Ben Alanyada çalışıyorum ama evim Tosmurda ben senden daha yakınım yaniAllah yardımcımız olsun.
Kıpırtılar devam ediyo ablası oğluma bazen yazıyorum bi defter tuttum en son yazdığımda "içimde bi balık var sanki " demiştim . Kıpraşıp duruyo ama sadece uzanırken yada otururken ayaktayken hissetmiyorum kıpırtılarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?