2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

esracım bende kemeraltında bir magza buldum gerçekten çok güzel ürünler var bebek şekerlerinden tut da sepetler kapı süslerine kadar ama çok kaliteli diger magzalardada var ama uyduruktan şeyler var ben bebek şekerlerini birkaç çeşit yaptırıcam çeşit çok oluca karar vermekte zor oluyor

maşallah naz kızımıza iyi olduğunuza sevindim canım:dance:.büyümüş baya.çatlak için kremi ihmal etme oluşunca yok olmuyorlar nazan ona:1no2: göre.

Kralicem neresı orası.. bi paylasır mısın?

bikaç resim ekliyeyim kızlar belki fikir olur size
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

çok geçmiş olsun başak kendine dikkat et canım ya bebişde iyiyimiş çok şükür detaylı usg de güzel çıkacak inşallah.:teselli:
SEÇMECE albümüme koydum kızlar. bakabilirsiniz.

ay maşallah ya ne kadar güzel annesi süper bi resim

kızlar fotolar var ama koyayımmı? topiği meşgul etmekte istemiyorum ama size fikir olması çektim bunları ne dersiniz devam edeyimmi?

evriş canım deniz ticaretr hem gelinlik işi yapıyorlar hemde ayrı bu şeker ve süsleme yapan yerleri var canım hisar camisinin arkasında sana şöylede söyleyetim gidip görmek istersem gelinlik magzalarının içinde mevsim moda evi var bilirsin büyük bir yer onun sırasında bir bakırcı dükkanı var onun ara sokagına girince az ileride sol tarafta görürsün zaten ama gitip görmeni isterim ay çok ince ayrıntısıyla anlattım galiba sonra istersen tel vereyim oranın ben bütün alışverişimi orada yapıcagım

esra koy yafrumm sen vallahi benm istediğim sepetlerden var eger görüğüm fiyatlarsa gercektende uygun...

sakaleyn canım sagol inşallah herşey belli olacak ultrasonda içim rahat olur enazından
eracım ürünler gerçekten güzel bebişlerin hiç eksigi kalmayacak bu gidişle
kızlar ben çıkıyorum annem canım yemege bekliyor beni 2 kat merdiven çıkmak bile zor geliyor ama yapacak birşey yok herkese iyi akşamlar

Esracım.. paylaş lütfen, fikir ediniyoruz, gercekten cok cok gusel seyler var...

Aksıne, benım gıbı adres bulma özürlü biri ıcın az bile Kralicem.. sen bana telefonunu da ozelden atarsan bir ara cok mutlu edersın..

fiyatları ile özellikle çektim canım boy boy değişiyor 5 tl den başlıyor 20-30 a kadar gidiyor eminönüde böyle hemen hemen

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

kızlar bunlar sadece 1. katta çekebildiğim bikaç model çeşit acayip booll 2. katta sırf bebek şekeri için süslemeler vs ne ararsan şekerler için keseden tut bir yığın şey 3.katta sırf hazır süsleme çiçekler bunca zaman niye gitmedim şaşıyorum vallahi, ben bikaç şey numune olsun diye aldım ama ben kendim yapıcam kafaya koydum

evrişim çokk zor oldu ama az şeyler alıp çıktım 5-6 parça bişi benkii alışveriş canavarıı -tatlicadiarzu- önce kafamda canlandırıcam nasıl süslemeler yapıcamı sonra liste yapıp gidip alıcamm :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…