BEN GELDİM KIZLAR... ÇOK MUTLUYUM. 45 dakikalık bir doktor görüşmesinden kısa kısa haberler ;
herşey güzel görünüyordu. bebek çok iyiymiş. 428 gr cık olmuş kuzum. karın çapına göre 22+2 ama diğer ölçümlerin ortalaması 21+3. kuzumun göbeği annesine çekmeyecek herhalde... annesinin içine göçük bir karnı vardı, kuzuşumun ise kalın çıktı. ayyy neyse şimdi karalamayayım kuzumu, bir sürü sparta annesinin içinde kısmetine mani olmayalım. kızlar ama profilden bir poz yakaladık sormayın, pek bir şirin.... gerçi bütün bebekler birbirine benziyor bu evrelerde ama olsun ben yine de kızımı kendime benzettim. sanki profilimiz aynı... eklerim ilk fırsatta fotosunu. cd ye çekti doktor bey. toplam 90 tane fotosu oldu elimde. ama çoğu bişeye benzemiyor. tek tek organlarının resmini çekmiş. el ayak mide falan fişman, ben bakınca bişeye benzetemiyorum. yüzünün de 10 tane kadar fotosu var. bu kez güzel göründü kızım gözüme. ya da benim gözüm alıştı artık 4boyutlu görüntüye. gülmedi hiç kızım. ha bire el çeviriyordu hani şu bilekten eli kıvırırlar ya oynarken... öle işte... eli kolu hep yüzündeydi. zor çektirdik. ayaklar yine bisiklet çeviriyordu. annesi babası gibi bisikletçi olacak kızım.
göbeğim kaşınmaya başladı dedim, bu çatlayacağına delaletmiş. hergün krem sür dedi. ben haftada iki kere sürüyordum yetmezmiş. siz iyisiniz ya, çoğunuz günde iki kere sürüyor. ben nefret ederim kremlenmekten. elime yüzüme bile nemlendiri kullanmadım hayatım boyunca. 36 yaşımda nemlendiriciye başlayacağım kaydirigubbakcemile3 neyse zararın neresinden dönersek kardır.
esracım bende kemeraltında bir magza buldum gerçekten çok güzel ürünler var bebek şekerlerinden tut da sepetler kapı süslerine kadar ama çok kaliteli diger magzalardada var ama uyduruktan şeyler var ben bebek şekerlerini birkaç çeşit yaptırıcam çeşit çok oluca karar vermekte zor oluyor
çok geçmiş olsun başak kendine dikkat et canım ya bebişde iyiyimiş çok şükürselam kızlar nihayet aranızdayım biliyorum beni çok merak etmişsiniz inanın çok kötü günler geçirdim kasıklarımın agrısından dinlenmek zorunda kaldım bebegiminde hayatını tehlikeye attım benim bir yanlışımdan dolayı vicdan azabından ölicektim resmen dr kontrolündeydim ayagı kalkmam yasaklandı şükür bebegimin herşeyi yolunda gidiyor ama dr işi şansa bırakmak istemedi 3 boyutlu ultrason istedi herhangi bir terslik olup olmadıgını ögrenmek istiyor zehirlenmeden dolayı 9 nisanada giricem ultrasona bu süre içinde resmen korkudan öldüm kızlar bebegime birşey olucak diye dün yine dr gittik kızımı gördüm teyzeleri maşallah o atan kalbini görünce sanki dünyaya yeniden gelmiş gibi oldum allah kimseye yaşatmasın gerçekten zor birşeymiş artık yatmaktan sıkıldım biraz olsun kalkıyorum normal hayatıma devam etmek zorundayım ilgilenmem gereken bir çocugum daha var sonuçta neyse geçmişi sonrada okurum aranızda olmak güzel artık adım atarken bile iki kere düşünüyorum
SEÇMECE albümüme koydum kızlar. bakabilirsiniz.
evriş canım deniz ticaretr hem gelinlik işi yapıyorlar hemde ayrı bu şeker ve süsleme yapan yerleri var canım hisar camisinin arkasında sana şöylede söyleyetim gidip görmek istersem gelinlik magzalarının içinde mevsim moda evi var bilirsin büyük bir yer onun sırasında bir bakırcı dükkanı var onun ara sokagına girince az ileride sol tarafta görürsün zaten ama gitip görmeni isterim ay çok ince ayrıntısıyla anlattım galiba sonra istersen tel vereyim oranın ben bütün alışverişimi orada yapıcagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?