ayy kızlar askılar bile çok güzell alıcam düz askı kurdela geçiricemm süslü süslüü ayy çok heyecanlıyımm çok oyalandım daha yemek yapıcaam hadi sonra görüşürükk
--------------------------------------------------------------------------------
EVRİŞ, eline sağlık benim kızın fotosunu büyütmüşsün. ben neden yapamadığımı anlayamıyorum. ve de hırs yaptım bir kere daha deniyorum.
.
denemiyorum artık. galiba fotonun orijinali küçük diye olmuyor. yoksa ben resize da en büyük boyutu seçiyorum yine de böle oluyor
nazancım zar zor çektim çaktrmadann
evrişim kesinlikle paylaşırım bi kaç denemede yapıcam başarılı olursa fotolarım sende fikir ver mutlaka
Merhaba kısslar,
Geçmişi okumadan önce bugünü yazayım arkadaşlar.
Bugün drdaydık.. en son 3 hafta önce görmüştüm özlemişim kuzumu...Kızım, uzanmış güzelce, bacaklarını kaldırıp duruyordu. Bir ara bize baktı gözünü burnunu cenesini gördük delikafaduldendelikafadulden yafrumun sonra döndürdü başını yine. Çok tatlıydı kuzucum kızım benim. Drum herşeyini ölçtü ve 22 haftayla uyumlu dedi. Çok sağlklı maaşallah dedi. Suyumuzda çok ii dedi. Ağırlığımızda 500 gr olmuş artık... Bu arada annesi de 63 olmuş tabi tam 8 kilo almışım yanikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı artık 20 kiloyla tamamlarım hamileleliğimi die ümit ediyorum:jeyyar::jeyyar: Demire ve magnezyuma devam. Mide yanmalarım başladığı için gaviscon da yazdı drum. Son olarak sağlık ocağına gidip tetanoz aşımı da oldum. Herşey güzeldi yani..
Kız olursa, babamız isim koyacaktı. O da Selen dedi. Benim ismim Selver kızımız ismi de Selen olacak inşallah.
Benden bu kadar... Şimdi geçmişi okuyayım biraz...
evet evet evet ayri topik acalim, birbirimizden fikir alalim, bende trye geldigimde kemeraltini altust edicem..Onu bende dusunmedım degıl hanı :))) kurdele gercekten ucuza gelıyor, istedıgımız kadar yapabılırıs boylece.. hadı kolay gelsın, sonra kafa kafaya verırız senınle, hatta olmadı ayrı bır topık acarız..
Merhaba kısslar,
Geçmişi okumadan önce bugünü yazayım arkadaşlar.
Bugün drdaydık.. en son 3 hafta önce görmüştüm özlemişim kuzumu...Kızım, uzanmış güzelce, bacaklarını kaldırıp duruyordu. Bir ara bize baktı gözünü burnunu cenesini gördük delikafaduldendelikafadulden yafrumun sonra döndürdü başını yine. Çok tatlıydı kuzucum kızım benim. Drum herşeyini ölçtü ve 22 haftayla uyumlu dedi. Çok sağlklı maaşallah dedi. Suyumuzda çok ii dedi. Ağırlığımızda 500 gr olmuş artık... Bu arada annesi de 63 olmuş tabi tam 8 kilo almışım yanikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı artık 20 kiloyla tamamlarım hamileleliğimi die ümit ediyorum:jeyyar::jeyyar: Demire ve magnezyuma devam. Mide yanmalarım başladığı için gaviscon da yazdı drum. Son olarak sağlık ocağına gidip tetanoz aşımı da oldum. Herşey güzeldi yani..
Kız olursa, babamız isim koyacaktı. O da Selen dedi. Benim ismim Selver kızımız ismi de Selen olacak inşallah.
Benden bu kadar... Şimdi geçmişi okuyayım biraz...
Cizoooo gözün aydın annem.. prensesin de senın gibi bıcır bıcır bişi demek ki.. herseyın yolunda olması cok gusel.
Evrişim saol canım ya.. İnşallah dediğin gibi bıcır bıcır bişi olur.. Babamız bir kızım olsun popousunu bir sağa bir sola ata ata yürüsün diyordu zaten hep. Ördek popolu kızım olsun diyordu. İnşallah öle bir kızımız olacak...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
evet evet evet ayri topik acalim, birbirimizden fikir alalim, bende trye geldigimde kemeraltini altust edicem..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?