2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ayy kızlar askılar bile çok güzell alıcam düz askı kurdela geçiricemm süslü süslüü ayy çok heyecanlıyımm çok oyalandım daha yemek yapıcaam hadi sonra görüşürükk

Bende kendım yapmak ıstıyorum Esram.. elimden gelir.. senın fotograflarına o yuzden cok dıkkatlı dıkkatlı bakıyorum.. ne yapabılırım dıye.. lütfen ne dusunuyorsan paylaş benımle.. keske Izmırde de bole bır yer olsa.. işim daha kolay olurdu.

ayy kızlar askılar bile çok güzell alıcam düz askı kurdela geçiricemm süslü süslüü ayy çok heyecanlıyımm çok oyalandım daha yemek yapıcaam hadi sonra görüşürükk

Onu bende dusunmedım degıl hanı :))) kurdele gercekten ucuza gelıyor, istedıgımız kadar yapabılırıs boylece.. hadı kolay gelsın, sonra kafa kafaya verırız senınle, hatta olmadı ayrı bır topık acarız..

GYPSY, nasıl bu kadar çok foto çekebildin? izin vermezler normalde. iyi cesaret etmişsin. ellerine sağlık. ben de gidebilirim belki. tek başıma gidemem ama. kardeşimi filan ayarlamam lazım. eşim hayatta gelmek istemez, bunalır.

SEERNı, buarada göbek şovda göbeğini gördüm. maşşallahhhh büyümüş. ama sadece göbeğin büyümüş, onun dışında inceciksin. benim göbek de abartı değil ama popom büyüdü benim....

kızlar, artık benim espirili bir hamile tşörtüm var. eşim yaptırmış. ama gerçekten çok espirili. eşim beni haziranda doğurtuyor arkadaşlar.... tşörtü ESRAKO nun bahsettiği siteden sipariş vermiş. penyesi gayet güzel. tam üzerime oturmadı. ama bir kaç hafta sonra iyice doldurabilirim içini. kenarları esnek penyeden olduğu için iki ay daha giyebilirim gibi.... fotosunu eklerim.

EVRıŞ, eline sağlık benim kızın fotosunu büyütmüşsün. ben neden yapamadığımı anlayamıyorum. ve de hırs yaptım bir kere daha deniyorum.
.
tamam tamam pes ettim.

--------------------------------------------------------------------------------

EVRıŞ, eline sağlık benim kızın fotosunu büyütmüşsün. ben neden yapamadığımı anlayamıyorum. ve de hırs yaptım bir kere daha deniyorum.
.
denemiyorum artık. galiba fotonun orijinali küçük diye olmuyor. yoksa ben resize da en büyük boyutu seçiyorum yine de böle oluyor

nazancım zar zor çektim çaktrmadann
evrişim kesinlikle paylaşırım bi kaç denemede yapıcam başarılı olursa fotolarım sende fikir ver mutlaka

640*480 ı sectım ben boyle oldu.. deneye deneye bulunuyor.. sıkma canını.

nazancım zar zor çektim çaktrmadann
evrişim kesinlikle paylaşırım bi kaç denemede yapıcam başarılı olursa fotolarım sende fikir ver mutlaka

Vallahı cok sevınırım.. sabırsızlıkla beklıyorum..

Kuzeyımın cicilerini ekleme yaptımmm.. :)))

Merhaba kısslar,

Geçmişi okumadan önce bugünü yazayım arkadaşlar.

Bugün drdaydık.. en son 3 hafta önce görmüştüm özlemişim kuzumu... Kızım, uzanmış güzelce, bacaklarını kaldırıp duruyordu. Bir ara bize baktı gözünü burnunu cenesini gördük delikafaduldendelikafadulden yafrumun sonra döndürdü başını yine. Çok tatlıydı kuzucum kızım benim. Drum herşeyini ölçtü ve 22 haftayla uyumlu dedi. Çok sağlklı maaşallah dedi. Suyumuzda çok ii dedi. Ağırlığımızda 500 gr olmuş artık... Bu arada annesi de 63 olmuş tabi tam 8 kilo almışım yanikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı artık 20 kiloyla tamamlarım hamileleliğimi die ümit ediyorum:jeyyar::jeyyar: Demire ve magnezyuma devam. Mide yanmalarım başladığı için gaviscon da yazdı drum. Son olarak sağlık ocağına gidip tetanoz aşımı da oldum. Herşey güzeldi yani..

Kız olursa, babamız isim koyacaktı. O da Selen dedi. Benim ismim Selver kızımız ismi de Selen olacak inşallah.

Benden bu kadar... Şimdi geçmişi okuyayım biraz...

Cizoooo gözün aydın annem.. prensesin de senın gibi bıcır bıcır bişi demek ki.. herseyın yolunda olması cok gusel.

evet evet evet ayri topik acalim, birbirimizden fikir alalim, bende trye geldigimde kemeraltini altust edicem..

gizzecim ne mutlu sana, kuzunu gormussun, iyi olmasina cok sevindim..

nazancim fotosunu eklee gorelim tisortun...
esracim fotolar super , valla nasil heves yaptim bende:))

Cizoooo gözün aydın annem.. prensesin de senın gibi bıcır bıcır bişi demek ki.. herseyın yolunda olması cok gusel.

Evrişim saol canım ya.. İnşallah dediğin gibi bıcır bıcır bişi olur.. Babamız bir kızım olsun popousunu bir sağa bir sola ata ata yürüsün diyordu zaten hep. Ördek popolu kızım olsun diyordu. İnşallah öle bir kızımız olacak...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Ahahah dileğin güzelliğine bak :)) bayıldım valla.

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...u-olmasin-istiyorsanizdogar-dogmaz-yapin.html

Ya şu konuda bır yorum yapar mısınız??? Hiç duydunuz mu?

evet evet evet ayri topik acalim, birbirimizden fikir alalim, bende trye geldigimde kemeraltini altust edicem..:))

Açalım cicim açalım.. ben senden önce iyice bir fizibilite çalışması yapmıs olucam Kemeraltında.. senı cok gezdırmem boylece.

Ben çok geriden takip ediyorum ama affedin kızzlar... Napimm işteyken okuyabiliyorum ama cvp yazamıyorum genelde... Akşamları da tekrar pc nin başına geçesim gelmiyorrrr...

Kayracım gözün aydın... Oğluşun iyimiş.. Çok sevindim senin adına.. Allah hepimize sağlıkla ve zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Esrako, senin de gözün aydınn. Kızın olduğu artık kesiiinn. Sağlığı da yerindeymiş... Maaşallah tüm bebeklerimize...Bu arada kendi drun tekrar erkek derse boğabilirsin benceee de delikafadulden

Yeni Sparta annelerimiz de varmışşş.. Pinky ve İrem oğluşlarınız hayırlı olsun... Sağlıkla kucağınıza alın inşallah...Ne mutlu size.. Kızımın da kısmetleri çoğalıyorhihoyyythihoyyyt... Ama veremem ben kızımı yaaaaaa. Turşusunu kurarım artık napimm sırnaşık şey

Bu arada rahatsızlananlar, Mercimekim çoook geçmiş olsun... Bu havalar gerçekten çok kötü dikkat etmek gerekiyor... Dikkat edin kızlar...

BU arada Başak da gelmiş sanırım...Geçmiş olsun canım... Ne olduğunu anlayamadım ama dur okuyayım geliyorrrum...

Gizze ay ne güzel, kızını görmüşsün, her şey yolundaymış... Ne mutlu sana..

Evrimcim, öncelikle -su- problemi olmadığına sevindim. Arkadaşlar bence o su değil, akıntı. Mılyon çeşit akıntı var biliyorsunuz. Bu da yoğunluğu düşük olan bir tür akıntıdır bence ki, fitil vermiş.

Bir de canım ağustosta nar suyunu nerden bulucaz??

Benim ayak baş parmağımın tırnağı hep batar. Bu nedenle gerekli bakımı aksatmam, duştan sonra düzgünce keserim. Dün de kestim fakat bugün kaşıntı - acı arası bir his var. Korkuyorum. Arada böyle olduğu da oluyordu. Hatta bir kere mikrop kaptırmışım, evde törpüyü falan çok iyi sterilize edemiyoruz sonuçta. O zaman tırnağımın çekilmesinden kıl payı kurtulmuştum bir ton antibiyotikle falan.. ınşallah yarına geçer...

evris verdigin linke baktim ama bana pek mantikli gelmedi, hastanede bazen dogar dogmaz hemen meme veriyorlar, yaninda hemsire oluyor, yani eve gelince belki denersin, ama bebis nasil tepki verir bilmiyorum ki ben denemeye korkarim acikcasi...

Bana da garip geldi be Norra.. o kadar ınsan basındayken durun bı dakka ben bı nar suyu damlatayım dersen öcü gibi bakarlar bana yaaa..

Burcum.. sirkeli suyun ıcıne koysana ayagını.. mıkrop kırıcı ozellıgı var ya, bıraz da tuz atıp ıcıne ayagını ıcınde beklet bıraz, suda ılık olsun, bı saat kadar ayagın ıcınde kalsın.. denemekte fayda var..

Evet fitil verdi, zaten ph dengesı bozuldugu ıcın mantar baslangıcı da olabılır dedı doktor.. sonucta cozumu olan seyler, buna da sukur.Saol kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…