Gizze ay ne güzel, kızını görmüşsün, her şey yolundaymış... Ne mutlu sana..
Evrimcim, öncelikle -su- problemi olmadığına sevindim. Arkadaşlar bence o su değil, akıntı. Mİlyon çeşit akıntı var biliyorsunuz. Bu da yoğunluğu düşük olan bir tür akıntıdır bence ki, fitil vermiş.
Bir de canım ağustosta nar suyunu nerden bulucaz??
Benim ayak baş parmağımın tırnağı hep batar. Bu nedenle gerekli bakımı aksatmam, duştan sonra düzgünce keserim. Dün de kestim fakat bugün kaşıntı - acı arası bir his var. Korkuyorum. Arada böyle olduğu da oluyordu. Hatta bir kere mikrop kaptırmışım, evde törpüyü falan çok iyi sterilize edemiyoruz sonuçta. O zaman tırnağımın çekilmesinden kıl payı kurtulmuştum bir ton antibiyotikle falan.. İnşallah yarına geçer...
bakalım olacak
selam kızlar nihayet aranızdayım biliyorum beni çok merak etmişsiniz inanın çok kötü günler geçirdim kasıklarımın agrısından dinlenmek zorunda kaldım bebegiminde hayatını tehlikeye attım benim bir yanlışımdan dolayı vicdan azabından ölicektim resmen dr kontrolündeydim ayagı kalkmam yasaklandı şükür bebegimin herşeyi yolunda gidiyor ama dr işi şansa bırakmak istemedi 3 boyutlu ultrason istedi herhangi bir terslik olup olmadıgını ögrenmek istiyor zehirlenmeden dolayı 9 nisanada giricem ultrasona bu süre içinde resmen korkudan öldüm kızlar bebegime birşey olucak diye dün yine dr gittik kızımı gördüm teyzeleri maşallah o atan kalbini görünce sanki dünyaya yeniden gelmiş gibi oldum allah kimseye yaşatmasın gerçekten zor birşeymiş artık yatmaktan sıkıldım biraz olsun kalkıyorum normal hayatıma devam etmek zorundayım ilgilenmem gereken bir çocugum daha var sonuçta neyse geçmişi sonrada okurum aranızda olmak güzel artık adım atarken bile iki kere düşünüyorum
geçmiş olsun aman onun sıkıntısı fenadır inşallah sorunsuz atlatırsınn.
kızlar sizin aranıza fazla katılamıyorum muhabbetlerde bayağı ileri ama arada okuyup bebişlerinizde sizden haber alıyorum bende en son doktora gittiğimde ayrıntıl ultrasonda bebek 2 gün büyük çıktı muuhtemel doğum tarihimiz 31 temmuz gibi görünüyor şu anda herşey iyi 23.haftadayım ama yeni yeni ve ufak hareketlerini hissediyorum doktora gittiğimde 2-3 haftaya kadar hissetmeye başlarsın dedi gerçekten 3 hafta kadar oldu hissetmeye başladım ama tam değil ysizler bebeğin hareketlerini düzenli ve net şekilde hissediyormusunuz ? bu arada oğlumun adı özcan olacak karar verdim inşallah sağlıcakla kucğımıza alırız hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?