2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Bırde şu annelerın acmıs oldugu camasırları ne ıle yıkamalıyız konusuna baktım.Genelde omomatık onerıyorlar, granul sabunların camasır makınesınde erımedıgı ıcın makıneyı bozdugunu solemısler. Dalinın sıvı sabunun leke cıkarmadıgını solemısler.. kısa ve ozu omomatık baby den genelde herkes memnun.

Artı sodasan dıye bır marka varmıs, portakal kabugundan yapılıyormus, organık sabun tozu ımıs, baktım netten 25 yıkama ıcın deterjanının fıyatı 35 tl sı :))) imiş, nası ama ??? :)))

Norra, müdürünün yaptıklarını okuyunca şşoookk oldum canım... Nasıl bir adamdır bu ya tam sopalıkklava:klava: Ben tamamen bir yıldırma çabası seziyorum burda... Yanii başka açıklaması yok gibi geliyor bana.. Hem acı çektiğini özel bir durumun olduğunu biliyor hem de yarın geliceksin diyorr..Bu ne yaaa Bir karar verebildiniz mi canım eşinle ?? En iisini yine siz bileceksiniz tabi...

Başşakk sen de hoşgeldin ve geçmiş olsun canım.. Ama ne olduğunu anlayamadım. Noldu canım bir anlatır mısın tekrar??

Aaaa Başak gitmiş yinee...senağlama Neyse kızlar yarın ve pazar bana iş var. Malum seçimler... Hepinize ii geceler...mirmirmirmirmirmirmirmir

bu nar suyu olayı çok garipmiş yaa evde nar var şimdi benim onun suyunu sıkığ difirizemi atsam unutmam inşallah ağustosa kadar :)))

Norra, Tazefasulye, Esraaa çok saolun kısslarr.a.s. Hepimizin mucizeleri sağlıkla gelr inşallah...Ben yatıyorum ii geceler hepinize...

Canım buraya koymuşsun çok sağol ama hacışakirin toz sabununu al dememişmiydin önceden. Yani bebiş kıyafetlerini neyle yıkayalım hacışakirle mi omo'yla mı? :1shok:

selam gizze canım ben geçen hafta yedigim börekten zehirlendim ve hayatım tam anlamıyla kabusa döndü daha yeni kalktım bebegim için çok endişelenmiştim ama allah korudu yavrumu şimdi 9 nisana randevu aldım 3 boyutlu ultrasona giricem dr içimiz rahat olsun dedi canım böyle olunca bir süre uzak kalmak zorunda kaldım malum zehirlenince çok ögürmekten kasıklarım günlerce darbe almışım gibi hem agrıdı hemde resmen ezildi şükür iyiyim kızımda iyi allahım tekrar yaşatmasın

BAŞAK seni çok merak etmiştik şimdi herşeyin yolunda olması güzel allah korumuş sizleri aman bi daha böyle bir hataya düşme geçmiş olsun çook...
GıZZE gözün aydın bebeğinede maşallah sende gördün kuzunu ne güzel darısı bizim başımıza...
GPRYSESRA ne güzel şeyler varmış valla bayağda çekmişin foto bu gittiğin yer tam olarak nerde acaba bende bi bakimm

öyle bir yanlışa düşme geçmişler olsun ultrasonunda temiza çıkacaktır merak etme ...

geçmiş olsun aman onun sıkıntısı fenadır inşallah sorunsuz atlatırsınn.

canım çok tatlı maşallhherşey ne kadar belirgin dudaklar burun.bende yarın böyle bi görüntü görürüm inşallah.bizim doktorun yazıcısı siyah beyaz ama.renkli olarak ekranda görüyorum ama çıktısı siyah beyaz oluyor.nazan sanki sana benziyor bu kız.bana öyle geldi

çok şükür senden haber aldık.neyseki sen ve bebek iyiler.dikkat et canım kendine.bol bol dinlen arada bizide haberdar etmeyi unutma

kızlar sizin aranıza fazla katılamıyorum muhabbetlerde bayağı ileri ama arada okuyup bebişlerinizde sizden haber alıyorum bende en son doktora gittiğimde ayrıntıl ultrasonda bebek 2 gün büyük çıktı muuhtemel doğum tarihimiz 31 temmuz gibi görünüyor şu anda herşey iyi 23.haftadayım ama yeni yeni ve ufak hareketlerini hissediyorum doktora gittiğimde 2-3 haftaya kadar hissetmeye başlarsın dedi gerçekten 3 hafta kadar oldu hissetmeye başladım ama tam değil ysizler bebeğin hareketlerini düzenli ve net şekilde hissediyormusunuz ? bu arada oğlumun adı özcan olacak karar verdim inşallah sağlıcakla kucğımıza alırız hepimiz

nazancım tshirtunun resmini de çcek koy goster bize ben sahsençok merak ettim
gule gule kullan

adascım eline saglık ne çok resmi çekmissin massallah valla bunlarıçektikten sonramı dediler yasak diye :))) biraz geçkalmıslar ama )

gizzecim
gozun aydın kızını gorup gelmissin ne guzel bir gun dimi senin için,,
selen guzel birisim bence,

basakcım tekrar gecmis olsun
bundan sonra daha bir dikkatli olursun artık dimiii

nazan kızın muhtesem tatlı yaa
massallahhhhh
ve kesinlikle sanabenziyor allahım ne harika birsey ya herkesin yavrusu resmen kendine benziyorr yuzu nekadar narin burnu nekadar guzel tıpkı annesi gibi

massalahhh 41 keree,

kacakkedi
daha evel ben omo nun baby si oldugnu falan bilmiyordum bugun ogrendim bim de indirim varmıs onu yolladım size bebek ozel deterjanı var ise sayettabi onlada yıkanabilir ama asıl olarakçocuk dr una sormak gerek dedim geriyi okuyamadın sanırım canım

Kızlar aşk yakar'ı izliyorum. pek fena yaaa...

geçmiş olsun aman onun sıkıntısı fenadır inşallah sorunsuz atlatırsınn.

sağol canım. Yarın geçmezse doktorun bana verdiği bir pomad vardı onu kullanmayı düşünüyorum. Antibiyotikli bir şey. Gene doktoru ararım da...

Selam. Ben 2-3 haftadır, haftada bir kaç gün boyunca hep hissediyorum. Ama tekme biçiminde değil de, dönmelerini, hareketlerini hissediyorum.

Yafrum Burcu.. sana sırkelı sulu banyo onermıstım.. eger kremın varsa yarını falan bekleme, bu geceden sür ki ilerlemesin barı kuzu.

Bu arada ben de onu ıslıyorum :) anneciğine hörmetler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…