helincim cok sevindim bebisinin iyi olmasina, ay bir ben mi kaldim detayliya girmeyen, herkes guzel haberlerle geliyor, darisi basima insallah...
günaydın kızlar nasılsınız kimler var .a.s.
maşallah kuzucuğuna herşeyin yolunda olmasına sevindim.mide yanması bendede var renii içiyorum bende canımMerhaba kısslar,
Geçmişi okumadan önce bugünü yazayım arkadaşlar.
Bugün drdaydık.. en son 3 hafta önce görmüştüm özlemişim kuzumu...Kızım, uzanmış güzelce, bacaklarını kaldırıp duruyordu. Bir ara bize baktı gözünü burnunu cenesini gördük delikafaduldendelikafadulden yafrumun sonra döndürdü başını yine. Çok tatlıydı kuzucum kızım benim. Drum herşeyini ölçtü ve 22 haftayla uyumlu dedi. Çok sağlklı maaşallah dedi. Suyumuzda çok ii dedi. Ağırlığımızda 500 gr olmuş artık... Bu arada annesi de 63 olmuş tabi tam 8 kilo almışım yanikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı artık 20 kiloyla tamamlarım hamileleliğimi die ümit ediyorum:jeyyar::jeyyar: Demire ve magnezyuma devam. Mide yanmalarım başladığı için gaviscon da yazdı drum. Son olarak sağlık ocağına gidip tetanoz aşımı da oldum. Herşey güzeldi yani..
Kız olursa, babamız isim koyacaktı. O da Selen dedi. Benim ismim Selver kızımız ismi de Selen olacak inşallah.
Benden bu kadar... Şimdi geçmişi okuyayım biraz...
benimde ilk hamileliğimde başıma gelmişti çok kötüydü ya çok geçmiş olsun canım.Gizze ay ne güzel, kızını görmüşsün, her şey yolundaymış... Ne mutlu sana..
Evrimcim, öncelikle -su- problemi olmadığına sevindim. Arkadaşlar bence o su değil, akıntı. Mİlyon çeşit akıntı var biliyorsunuz. Bu da yoğunluğu düşük olan bir tür akıntıdır bence ki, fitil vermiş.
Bir de canım ağustosta nar suyunu nerden bulucaz??
Benim ayak baş parmağımın tırnağı hep batar. Bu nedenle gerekli bakımı aksatmam, duştan sonra düzgünce keserim. Dün de kestim fakat bugün kaşıntı - acı arası bir his var. Korkuyorum. Arada böyle olduğu da oluyordu. Hatta bir kere mikrop kaptırmışım, evde törpüyü falan çok iyi sterilize edemiyoruz sonuçta. O zaman tırnağımın çekilmesinden kıl payı kurtulmuştum bir ton antibiyotikle falan.. İnşallah yarına geçer...
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EŞİN VE NAZ BEBEĞİNLE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR NAZANa.s.a.s.bugün benim doğumgünüm kızlar. saat 12 olurolmaz eşim hediyemi verdi. zor sabretmiş anlaşılan. hamile mağazasından bana etek ve gömlek almış. gerçekten çok şık bişey. ikisi de çok güzel. hele gömleğe bayıldım. GEBE diye bir mağaza ben hiç gitmemiştim. yarın gitmem gerekecek ama... zira ikisi de büyük oldu. small beden almış ama üstümde çok iğreti durdu. yaptırdığı tşört de göbeğimi ön plana çıkarması gerekirken gizledi. çok komik yaaa.... bugün üç tane hamile kıyafeti de beni hayalkırıklığına uğrattı. inşallah gebede xs de vardır. gerçi biraya kadar olurlar ama ben hemen giymek isterdim. bunlar o kadar büyük ki sanki doğurana kadar giyebilirim. ve eminim çok pahalıdır. değiştiremezsem üzülürüm valla. ambalajı filan çok güzeldi ama, çok şık pembe bir kutuya koymuşlar. yarın oraya gitmek için heyecanlanıyorum.
Görmeden alma mobilya kalitesine bakman gerek canım ve boyasına en iyisi yakından görüp almak.yerimseniben
kızlar ya ben bu takımı çok beğendim fiyatıda uygun geldi ama gitttigidiyorda satılıyo ben internetten hiç alışvari yapmadım şimdi kendimi riske atıp bu şekilde bi şey alamam hem görmedende almak istemiyorum offf
zaten eşimde bursadan alırız burda bi sürü mobilya var başka biryere gitmeye gerek yok diyoo
2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ
1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELİL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ERKEK
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK
8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
10.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ KIZ
11.defnedamla...................................5 agustos ____________________ KIZ
12.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
13.behiyeesen..................................6 agustos _____________________ RÜZGAR BORA
14.evros..........................................6 agustos
15.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
16.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
17.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ KIZ
18.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
19.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ KIZ
20.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
21.dide........................................... ..8 agustos _____________________ KIZ
22.eeylem07....................................8 agustos _____________________ ERKEK
23.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ ERKEK
24.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
25.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY
26.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
27.eftalya66....................................11 agustos _____________________ MUSTAFA EFE
28.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
29.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR
30.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK
31.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇİN
32.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ KIZ
33.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
34.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
35.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
36.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
37.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
38.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DENİZ
39.nora..........................................1 9 agustos _______________________ ERKEK
40.ebrar06......................................23 agustos
41.petrik......................................... 24agustos ____________________ ERKEK
42.seerni........................................2 5 agustos
43.tuana3434..................................26 agustos _______________________ TUANA
44.İrem34.......................................26 ağustos _______________________ ERKEK
45.darknessfire...............................26 agustos
46.telkırma.....................................26 agustos _______________________ RÜZGAR
47.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ MEHMET AKİF
48.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
49.maviş83.....................................29 agustos
50.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK
51.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE
Günaydın canımmm,
Biz iyiyiz sen nasılsın? Sanırım sadece 2miz kaldık. Kimse yok forumdaaaa:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?