2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

helincim cok sevindim bebisinin iyi olmasina, ay bir ben mi kaldim detayliya girmeyen, herkes guzel haberlerle geliyor, darisi basima insallah...

Aaa beni de atlama güzelim, ben daha doktorla randevumun ne zaman olacağını bile bilmiyorumsenağlamaHaftaya cuma randevu alacağım daha. Randevuyu da artık 3 hafta sonraya mı verirler, 1 ay sonra mıÇok üzgünüm çoook

gunaydin kizlarr,
burkocum, gizzocum, sileri unutmusum demek sizde bendensiniz:))))
insallah zaman cabucak gecer kizlar, ben dayanamiyorum valla...

oh herkes oy kullanmaya gitti galiba?????bende sabahin korunden beri ayaktayim(uyku tutmadi...

Günaydın Norraa,

Ağrıların bugün nasıl oldu? Umarım fizik tedavi çok çok ii gelir güzelim.. Bu arada paylaştıkların için teşekkürler...

Ben henüz kullanamadım oy. Sanırım 2'den sonra kullanabilicem...

maşallah kuzucuğuna herşeyin yolunda olmasına sevindim.mide yanması bendede var renii içiyorum bende canım
benimde ilk hamileliğimde başıma gelmişti çok kötüydü ya çok geçmiş olsun canım.
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EŞİN VE NAZ BEBEĞİNLE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR NAZANa.s.a.s.
Görmeden alma mobilya kalitesine bakman gerek canım ve boyasına en iyisi yakından görüp almak.yerimseniben

seni özledik canım benim özlemezmiyizkaydirigubbakcemile3 .liste içinde teşekkürler a.s.canım eline sağlık.

günaydın kızlar bugün eşimin doğum günü ama o seçimde görevli.sandık başkanı olduğu için sabaha karşı ancak gelir artık.daha ben oy kullanmadım.şuan çok kalabalık gözüküyo.daha sonra gideceğim

iyiyim canım. herkes ii gibi gözüküo maşallah. bebetomu besledim ballı reçelli ekmeklerle. ona niyet kendimi besliorum asıl.

oy kullanamıoruz yerel seçim diye konsolosluklarda olmuo u seçimlerde ama isterdim oy kullanmak.

deryacım bende seni görünce çok sevindim.özledim seni bayadır konuşmuyoruz.iyiyim canım sen nasılsın?

günaydın lal,günaydın helincim.olsun helincim yarın tatiliz nasıl olsa geldiğinde kutlarsınız.nice yıllara bu arada...

günaydın kayracım günaydın helin ve herkes . saatler alındı ya burda da alınmış ya sevinioduk saat farkı yarım saate inicek diye gene birbuçuk saatte kaldı bugün pazarmış birden kendimi ilkel kabilelerdeki insanlar gibi hissettim ne saat ne günüm belli deil -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…