• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar şimdi doktordan geldim. bebek ii ancak rahim boyum 22- 23 mm miş
ne demek bu. gveledi bişiler ama izmirdeki doktorum ameliyatta. çıkmadı hala. kısa mı oluo bu. lütfen bilen biri varsa haber verir mi

baby ya sen dantelli donmu giyiyon hala kaşındırmıyomu anam yaa ben yumuşacık penyelerden giyiyorum hayatta giyemem şimdi öle donlardan varsın anane gibi olim kendi derdime düşümüşüm zatiii
bide popolin hangisi bende duymadım?

sakoya hoşgeldin aramıza

ay bi reklam vardı omu acaba popo popoliinnn popoliin popoya diye taa ne zamanın reklamı kaydirigubbakcemile3

benim dr bana vermedi eleviti sana niye verdi ben sadece demir hapı kullanıyorum o yeterli dedi artı ben kızımda 12 kilo ile hamileliğimi kapatmıştım bunda daha fazla aldım bu fırlama ye diyo sürekli... 12 kilo aldım herkes bana zayıf olucak diyodu ama dr tahmini 3250 doğar dedi 3 600 doğdu biliyomusun

Ben hamileliğimin 3. ayından beridir düzenli kullanıyorum angelimm.. hıc de aksatmadım acıkcası.. her gun dengelı beslenemıyorsun.. hadı bu aksam da makarna yıyeyım dıye gecıstırıyorsun, ya da bugun canın meyve yemek ıstemıyor.. boyle durumlarda elevıtı aldıgım ıcın içim cok rahat oluyor acıkcası.

kızlar şimdi doktordan geldim. bebek ii ancak rahim boyum 22- 23 mm miş
ne demek bu. gveledi bişiler ama izmirdeki doktorum ameliyatta. çıkmadı hala. kısa mı oluo bu. lütfen bilen biri varsa haber verir mi

Kuzum.. hiç bir bilgim yok be annem.. sakin ol, du bakalım.. ne geveledı bı anlatsana..

slm kıslar..umarım iisinizidr geçmişe bakamıcam....ben ii diilim dün otobuste çok sıkıştım ecbur eve gidene kadar tuttum yapınca rahatlaım akşamda bi sancı gaz sancısı gibi sıcak tutyoprum rahatlıyım diye yok banamısn demedi sabaha kadar uyuyamadım 5 dk dalıyom ağrıyla uyanıyom eşime bişi demedim gece o saatte sabahı bekledim..sn leri saydım sabah ıolsada dr gitsem diye..ben regl ağrısı çok bilmem ama bi kaç kes çekmeişimdir öle bi ağrı yani kasıklarım fena batıyo kıvrandırıyo..sabah hemen dr gittik eşimle çokta kısdı tabi o geçtiğini sanıyodu ağrının geceden giderdik dedi ...dr usg ile baktı bebiş ii dedi kasılma yok dedi toko ya bağlan dedi nst gibi bi cihaz orda ağrı var ama fazla diil zaten orda iken ağrım olmadı fazla..serumn verdi odaya çıktık ...tv açtı eşim ay dedli oldum seren serengilden bahsediyo erken doğumlardan ben iice oldum..ama...ama dinlemek istedim güsel şeyler öğrendim...dr bu arada diyet verdi diyetisyene git dedi...tekrar serum bittikten sonra cihaza takip edilsdi arılar ara ara geldi sancılar sonrasıonda hafifledi öle çıktık...yarında ayrıntılı usg gircem...hala ağrım var sanki gaz sıkışması..ben ctsi pazar ve dün çok üşüttüm..dr idrarda yanma varmı bişler sordu ama hepsi bende normal..hani dedi üşütme olsa idrarda yanma olur suyumuda içiyorum bol onuda sordu eğer içmiyosan kasılma oluır diye ..ama bebişin suyuda ii çok şükür..işte böle yatıp dinleniyorum dinlenmem gerek gezmek yok zaten yürüdüğüm <aman ağrı artıyo sıcak tutmay çalışıyorum kendimi..

Yannıs bu chıccoo ıyı gusel hoş da o pudra kullanılmayacak zaten.. gereksız olmus o ıcınde.. bana göre yane..

evriş ben chicconun setini aldım istege göre içindeki ürünü değiştirebiliyordun ben pudrayı sampuan la değiştirdim. ilk aylarda chicconun setini kullansak olmaz mı?:1no2: sen çok bilgilisin ya bu konularda . bu arada chicconun 50 faktörlük güneş kremi berbat insanı bembeyaz ruh gibi yapıyokafamçokkarıştı

slm kıslar..umarım iisinizidr geçmişe bakamıcam....ben ii diilim dün otobuste çok sıkıştım ecbur eve gidene kadar tuttum yapınca rahatlaım akşamda bi sancı gaz sancısı gibi sıcak tutyoprum rahatlıyım diye yok banamısn demedi sabaha kadar uyuyamadım 5 dk dalıyom ağrıyla uyanıyom eşime bişi demedim gece o saatte sabahı bekledim..sn leri saydım sabah ıolsada dr gitsem diye..ben regl ağrısı çok bilmem ama bi kaç kes çekmeişimdir öle bi ağrı yani kasıklarım fena batıyo kıvrandırıyo..sabah hemen dr gittik eşimle çokta kısdı tabi o geçtiğini sanıyodu ağrının geceden giderdik dedi ...dr usg ile baktı bebiş ii dedi kasılma yok dedi toko ya bağlan dedi nst gibi bi cihaz orda ağrı var ama fazla diil zaten orda iken ağrım olmadı fazla..serumn verdi odaya çıktık ...tv açtı eşim ay dedli oldum seren serengilden bahsediyo erken doğumlardan ben iice oldum..ama...ama dinlemek istedim güsel şeyler öğrendim...dr bu arada diyet verdi diyetisyene git dedi...tekrar serum bittikten sonra cihaza takip edilsdi arılar ara ara geldi sancılar sonrasıonda hafifledi öle çıktık...yarında ayrıntılı usg gircem...hala ağrım var sanki gaz sıkışması..ben ctsi pazar ve dün çok üşüttüm..dr idrarda yanma varmı bişler sordu ama hepsi bende normal..hani dedi üşütme olsa idrarda yanma olur suyumuda içiyorum bol onuda sordu eğer içmiyosan kasılma oluır diye ..ama bebişin suyuda ii çok şükür..işte böle yatıp dinleniyorum dinlenmem gerek gezmek yok zaten yürüdüğüm <aman ağrı artıyo sıcak tutmay çalışıyorum kendimi..

Çok çok gecmiş olsun.. ama bir daha kocama yazık dıye sabahı bekleme.. daha kotu seyler olmasın.. Allah korusun.. o an mudahele edılmesı gereken bısı olabılır.. bence bır daha yapma bole bısı..

evriş ben chicconun setini aldım istege göre içindeki ürünü değiştirebiliyordun ben pudrayı sampuan la değiştirdim. ilk aylarda chicconun setini kullansak olmaz mı?:1no2: sen çok bilgilisin ya bu konularda . bu arada chicconun 50 faktörlük güneş kremi berbat insanı bembeyaz ruh gibi yapıyokafamçokkarıştı

Valla tatlım pudrayı degıstırmekle cok ıyı yapmıssın.. Chıccoda cok cok ıyı bır marka.. bır de haşa çok bilgim falan yok.. bende okuduklarımı yazıyorum size,paylasıyorum. Dert etme bence.. gayet guzel bır marka,kac tane ıyı marka var ki zaten.

Halen geçmişi okuyorum kısslar. Yetişemiyorum hızınıza. Çok hızlısınız yaaa&#8230;:uhm::uhm:

allah kavuştursun Gizzecim..
bak benim eşim de haftada 2 kere geliyo..5 gün ayrıyız..3 yıldır şöle 1 hafta üstüste beraber kalamadık..

Saol tatlım yaa.s.. Seninki de zormuş bayağı. İnşallah bebiş uğurlu gelir size yakın zamanda hiç ayrılmazsınız belki&#8230;.

En kısa azamnda kavuşun inşallah Gizzecim. 1 ay kalmış bak! Asker beklemek zor, hele ki evli olunca daha da zordur. Ama bebek oyalamıştır seni diye tahmin ediyorum. Güzel günlar çok yakında :)

İnşallah tatlımmma.s.. Ben de o günler hemen gelsin die bekliyorum&#8230;

Selam Kıssslarrr,
Ben geldiiimmm. Bilmem beni merak edeniniz oldu mu hiç. Henüz geçmişi hiç okuyamadım. Ama bayağı ilerlemişsiniz zaten okumam da pek bi mümkün görünmüyor. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Biliyor musunuz, ben ve kızım hepinizi çooooookkk özlemişiz.
Sadece son sayfadan İstanbul buluşmasının da gerçekleştiğini görüyorum.
Maşallah kızlar... Allah muhabbetinizi artırsın. Ne vardı sanki biz de daha büyük şehirde yaşasaydık da biz de görüşebilseydik şöööyleee. İçim gitti vallahi... Maşallah...

Merak etmez miyiz tatlım. Çok merak ettik ama iyi olmana da çok sevindik.. Bebişinde iyiymiş maaşallah:nazar: inşallah sağlıkla alıcağız bebişleri hepimiz kucağımıza.

şimdi kendimden haberler veriyim ben çok hastayım dünde kötüyüm hem grip hem faranjitim var boğazlarım kabarcık kabarcık öksürük hapşuruk hepsi var ne dondurma yedim ne soğuk bi şey içtim ne açık giyinmedim niye böyle oldu bilmiyorum. dr dediki ateşe dikkat et en önemli olan o bide tylot içebilirsin dedi ama herkes içme diyo kimse içirmedi.. kbb a gidemedim yer yoktu kadın doğumcum söyledi bunları zaten o kadar çok c vitamini alıyorum ki nasıl böyle oluyo anlamadım

Çoookk geçmiş olsun tatlım ama keşke almasaydın thylorhot. Onu normal insanlara bile tavsiye edilmemesi lazım bence&#8230;Bu arada bebişine maaşallah&#8230;:nazar:

gizzecim ben her ne kadar hiçbirşey almasamda burdada bir liste vardıya ondan yapmış annem hastane çantasıda dahil almaya ve işaretlemeye başlamış. ben burda küçük bir ilçede yaşıyorum istesemde bulamam pek çok şeyi. en sona araba-araba koltuğu-ana kucağı ve yatağı bırakıyoruz. onları birlikte ben ankaraya gittiğimde alacağız. ayrıca ben bebek odasına dolap yada takım gibi birşeyler almak istiyordum. annemin öneriside ilk 6 ay sadece taşınabilen yatak almak kıyafetler içinde iki üç tane sepet kullanmak ... oda takımı dolap vs. sonrası için... enteresan geldi bu fikir. düşünüyorum

Evet bir liste yapmak lazım sanırım. Kısslar bir listemiz vardı önceki sayfalarda. Siz kopyaladıysanız tekrar yazar mısınız buraya? Bende ordan eksikleri tamamlıyayım artık&#8230;
Ama kayınvalidem çok fazla giysi alma diyor. Eşimin ve görümcemin giydiklerini saklamış. Onları kullansak daha iimiş. Ama ben çok özeniyorum bu benim ilk bebişimmmmm :asigim:

herkese merhaba..kıslar ben çok hasta oldum..şimdi yatakayım kociş alışverişe gitti bana da yataktan çıkmamamı tenbihledi.hapşırık,öksürük,göz akması kulak ağrısı,boğaz ağrısı hepsi mevcut.
dün doktora gittim.benim doktor yokmuş başka bir doktora gittim harika,esprili çık tatlıydı.eşim de bayıldı..bebişim haftasıyla uyumluydu 550 grammış..ters duruyormuş böyle devam ederse sezeryan olmalıymışım.kalça ağrılarım için ortapediye gönderdi e sinir basısı oluşmuş..çok yapacak bir şey yokmuş..kilom gayet iyimiş ama çok kilo almamalıymışım ağrılarm artarmış..bu arada doktor tam açık değil ama kızdedi bebişime.nevacığım geliyor yani.buluşma fotolarına da yeni bakabildim ve bayıldım,öldüm bittim çok güzelsiniz gerçekten.sizinle olamadım diye aynı saatlerde kocişle biz de Madoya gittik brunch tabağımı görmeliydiniz.kendiminki yetmedi eşimin tabağınada el atım.öğleden sonra da tahlillerimi aldım..değerler iyimiş.kolestrolüm yüksek çıktı ama gebelikte bebeğin ihtiyacı için yükseliyormuş..sizde de çıkarsa kormayn yani..eve geldim olan olan oldu sonra..yorgan döşek yatıyorum..sıkma meyve suları içtim tavuk çorbası yaptım..çok fenayım dua edin bana.kafamçokkarıştı

Sana da geçmiş olsun kuzu. Bebişine kocaman bir maaaşallah&#8230;:nazar:

Eksiğe gediğe bakıyorum... pek bişi kalmamış, ıvır zıvırları da alırsak Kuzey ın meselesı kapandı.. bı kendıme pıjama takımı falan kaldı,oğlanı düşünmekten kendime hala hiç bişi almadım.. bi kalın ordkid almışım, o da kanamam olursa dıye hastane için :)) .. bırde su sebamed setinden alacağım sıpaya, onu netten arastırmaya baslayayım.. hastane cantası olayınıda hazırlayıp odasına koyayım ıstıyorum.

Burcumm.. şu üste başa pijama işine bakmaya başlayalım annem..

Evriş ben sebamedi aldım. Ama şimdi içim içimi yiyor. 12 ay yazıyor ya kullanımı açıldıktan sonra ama baktım bebe yağı ve şampuanı folio ile ya da başka bişi ile kapatılmamış yani açık.. E üretim tarihinden beri açık o zman. Doğuma kadar da 12 ay geçicek. Üfff çok mu ince eleyip sık dokuyorum anlamadım. Şimdi geri versem mi acaab diye düşünüyorum:uhm:

Gizze sağol canım Fehmi Yazıcıoğlu ve Doç Dr. Ahmet Gül ikisinden birini tercih edicem, Doç Dr. Ahmet Gül bana çok yakın belki ona giderim ilgin için sağol canım

Rica ederim tatlım&#8230;a.s.

eee güzelimmmm bidaaki buluşmaya gelirsin artıkın kaçırma derim harika bi gündüüü

Evet evet 2. buluşmayı bence şimdiden planlayalım di mi? Eşim 17 Mayısta gelicek inşallah. 17 Mayısa kadar buluşalım ltf kısslar. 9 Mayıs nasıl? Bu sefer ben organizasyonu yapimm. Olur mu?

ben biras ayrınıtlı giricem buluşmaya,bayılırım analiz yapmayaa maç izledikten sonrada tartışma programlarına bayılırım kocam izlemez ben izlerim düşün yanee,yada sinemadan çıkınca film hakkında yorum yapmaya kısaca çenem düşük olduğundan kaydirigubbakcemile3
hepinizi çok ama çok sevdim kızlarrr belki bi bi kerelik bi buluşma ama insan kendi ii kötü belli eder die düşünüyorum ve herkes o kadar yakın ve iyi niyetliydiki bence bu arkadaşlık sürsün daim olsun hattaa ben bikaç buluşma daha yapalım bebişim doğsun hepinizi mevlüte çağırmak istiyorum evime gelmenizi istiyorum birer bebiş kucağımızda o günleri görürüz inşallah..

Bayıldım yorumlarına Esra. Hepiniz süpersiniz!hihoyyyt

Selam selam kızlar - nabersiniz
Doktordan kontrolden geliyorum bebişimi gördüm kıpır kıpır hiç bir an bile durmadı ultrasonda ona bakarken - sürekli zıp zıp zıplıyo içimde kaydirigubbakcemile3
Doktor herşey yolunda dedi suyu yeterliymiş sağlıklı gelişiyomuş ölçüleri de iyimiş
SAT a göre benim 21. hafta ama ölçülere göre 20. haftaymış - ama bu gelişmiyo anlamına gelmiyo hep güzel şeyler söyledi doktorumuz
Kalp atışlarını dinletti - inanılmaz hızlı atıyo - şaşırdım kaldım bizim 10 katımız felan fisfisfis
Demir +vitamin ilacı alıyorum ben - benim aldığım ilacının adını değiştirdi çünkü 1-2 aydır öksürük yapıyo bende + miğdemden boğazıma gelen bir yanma var - şikayetimi söyledim değiştirdi bakalım bu yenisi nasıl olacak bilmiyorum
2 kg almışım hamileliğin başından bu yana - bu da fena değilmiş - yani bebeğin sağlıklı geliştiğini söyledi doktor - asıl bundan sonra her ay 1 kilo alırsam normalmiş - bugüne kadar sadece 2 kilo aldığımın okadar önemi yokmuş (ben endişeleniyodum sizin yazdıklarınızı okudukça - herkes benden fazla almış ) Ama sanırım 1 kilodan çok daha fazla alırım ayda - öyle bi iştahım açıldı ki sürekli yiyecek bişiler düşünüyorum cokacimcoook
Öptüm hepinizi Şeniz

Maaşallah kuzuna:nazar:&#8230; Bu arada hoşgeldin tatlım aramıza..a.s.

Çok uzun olmuşş. Kusura bakmayın... Eve kaçıyorum herkese ii akşamlar.

tuanam geçmiş olsun canım yaaa doktorlar serumlar ffelan yani herşey anlık oluyo demekki dikkat et kendine güzelim aman haaa

gizzecim bana uyarda çok erken diilmi sence daha bir ay bile olmadan yani gelen olurmu?bence biraz zor ama sen yine bi organizasyona başla bakalım..kocişin geldikten sonra buluşsak olmazmı?bişey dermi yanii ayrıca kayınvalidenede pes diyorum yanii kaç yıl önceki şeylerimi giydirkcemişsn tmm bikaç parça hatıra olsun diye olur ama sen git ciciler al içinde kalmasın bakma onlaraa çok istiyosaa kendi yeni bitane doğursun o giydirsin yıllanmış cicilerii kaydirigubbakcemile5

sakoya hoş geldin
lal rahim ağzının kapalı olduğu kalınlığı veriyor o ölçü doktorun ne dedi.

çok geçmiş olsun aynen geçen gecede ben sancılandım ama kaldırdım vallahi kocişi o günde gece nöbetine gidecekti ama ne yapayım çok daha büyük acılar yaşamaktansa uykusuzluk önemli değil sakın birdaha bekleme inşallah bi daha olmaz.

bebek ağzında oluşan pamukçuk sebebi hamilelik sırasında yaşanan mantarın tedavi edilmemesi sonucu doğum kanalından geçerken bebeğe bulaşmasıymış o

Back
X