2009 Anneleri Bebişleriniz Konuşabiliyor mu?

aynen benimkide çığlık atıp duruyor.ve bunu heryerde yapıyor markette özelliklede :))baba diyor, anne diyor çok kızarsada:))) başka yok ama herşeyi anlatıyor tepinerek

dede ddiyor bana dedda yani derya diyor şarkı söylüyor dıgıl dıgıl dıgıl diye
idiiiii yani idil diyor

bizimki aynen...deddee..babba..arada acayip şeyler söylüyor ama anlamıyorum...hayırlısı bakalım...

nermincim acayip sesler konusunda bizde uzmanızz :))) ııığğğğğğğhhhh oğğğğhhhhhhh dabadadaba alllllliiiii vb. sesler.....
anlayabildiklerimiz ise; annnii babababab dededddee :)) bide ben yemeğini hazırlarken kucağımda oluyor genelde, ocakta görünce mammmmiii diyip ağzını şap şap yapıyor dilini :)) obur benim oğlum oburr :)) maşllah

ada da garip sesler çıkarıyor ve akşama kadar baba diyor herşeye :) önceden anne diyordu bu aralar demiyor sıpa unuttu heralde. ada diyor bazen veee tabiki sürekli çığlık :))

ben kız daha emeklemıyor ama hersey konusuyor anne baba dede attı arabaya buf dıyor suya ebu mama abı hersey dıyor acıkcası ama daha kalkmadı tembelım benım...

nida nur
.babba.dedde..anni..gell..diss.diss..neden..nerde..git...mamma..yemem..vs..birçok kelimeleri söylüyor..tabi onun dilinde duymak daha hoş geliyor kulağa..dünde sözümü dinlemiyordu..dedim seni babana şikayet ederim bak..birkaç defa tekrarladım.çok sinirlendi..etttttttttt diye bir bağırdı..babası ve ben çok şaşırdık..
birçok kelimeleri söylüyor..tabi onunla konuşma olarakda çok ilgileniyoruz..
kelimeleri bastıra bastıra söylüyoruzki öğrensin..tabiki şuanda çabuk sıkılıyor herşeyden..birkaç ay sonra daha iyi öğrenmeye başlar diye düşünüyorum..

yenı kelımeler ogrendık at dustu abı meme mama baba atti uf öcu nerde gıttı yaaaaaaaaaa ama yuruyemedık daha

kızlar oğlum baya baya konuşuyo yani kelime sölüyo.anne baba dede dayı en çok ta mama sonra cızzz diyo bana hayııırrrr diye bağırıyo bi kaç gündürde aç demeye başladı.
bide tıkılın tıkılın,gagaın gagın gibi değişk şeyler diyo.ne demekse atrık ama maşallah çenesi hiç kapanmıyo.erkek dediğin bu kadar konuşmaz.ağır başlı olur canım alla alla yaaa

BıZıMKıDE EN ÇOK BABA SONRA ANNE, dede,HADı DEL(gel) ,hace del(hacer annem)diyo birde gol ,hav, atti mama,cici şimdilik bu kadar aklıma gelen

Son düzenleme:
kıızmda dede.baba,anne anneyi tekrralayıp anneanne,meme,mama en komiğide çocuk kanalında izlediğimiz çizgi film karakterinin ismi cailluo ama kızım kaiu diyor görünce

yazdıklarınızı okuyunca ağlayacak gibi oldum mafoldumben benim kuzum baba ve dede dışında birşey söylemiyor. anne kelimesi için 3. ayından beri çalışıyorum. ama çok yavaş ilerliyoruz. hala mama bile diyemiyoruz..:sinifsinif:

Bizimki de iyi gidiyordu öğrendiklerini bile söylemez olmadı anne dışında :)

anneee diyor benim kızım dede diyor aç diyor del diyor ah ah diye hepimizi dövüyor şiddet eğilimli oldu vallaa..

batuhan anne baba dede del mamam memem ditti attı bide en önemlisi hadi hadi hadi diyo

benım kızın cenesı 10 ayı yenı bıttı aksama kadar dır dırcok dusuk anne baba dede hatta kardesıme sevde tezeee yengee gel gıttı mama ıste hıc susmuyo masallhı var:) hee bıde cicccciiii uykusu gelıcede eeeeeee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…