2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldi
Nagiş hayırlısı olsun , dualarım seninle, sende çalışan anneler kervanına katılcan demek,
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar herkese

inş

cnm ya bebeşime kıyamıyorum ama onun geleceği için çalışmam şart
çok istiyorum inş hayırlısı ile olur
sanada ii akşamlar

kız bacım itfaiyeci alıyo sen itfaiyecimisin :hulya:
ben ünv itfaiye okudum a bakımdan yani :lepi:
hem geç değil gel balım birlikte yarışırız perşembe cuma başvuru

tamam tamam sana rakip olmayacağım kızma :teselli:
canım eleman alımını senden duydum nezaman alınacağını yada şartları hakkında bilgim yok sadece keşke haberim olsaydıda bana uyan pozisyon varmı diye inceleseydim diye düşündüm. eğer başka kadrolarda yada başka yerlerde eleman ilanı olursa duyarsan banada bilgi verebilirmisin.
sana başarılar dilerim inşallah sınavı kazanırsın Allah yardımcın olsun dualarım senınle nagihancım

saol cnm hepimizin istediği olur inş
tabiki haber veririm bu arada memurlar.net ilan diye ara ordan takip et pozisyonuna göre
devletin alımlarına ben ordan bakıyorum

aynıyız cnm ya tamam haber veririm bişeyler duyarsam
keşke herşey adaletli olsa hak eden iş sahibi olabilse ama nerdeee
senin meslek ne

canım ben istatistik mezunuyum formasyonum var ama devlet sağolsun atamamızı yapmıyor bende dersanede matematik öğretmenliği yapıyordum bursaya taşınınca bıraktım hamilelik doğum derken çalışmadım ama artık çok sıkıldım bu yüzden iş arıyorum.

bende hamilelik sebebiyle çıktım ama devlet memurluğu olmadıktan sonra oğlum acık büyüyünceye kadar çalışmıcam memurluk olursa fırsat kaçmaz
tabi şu bir gerçek evde sıkıldım sıkılma sebebimde pek tatlı ama ne yapayım
havada ısınmak bilmedi hepten bunaldım tıkıldım kaldım

bende çalışmayı düşünmüyorum kuzuma kıyamıyorum ama sıkılmadım mı sıkıldım gerçek...kararsızım ya

bende çalışmayı düşünmüyorum kuzuma kıyamıyorum ama sıkılmadım mı sıkıldım gerçek...kararsızım ya

ya çalışsak bir dert çalışmasak ayrı bir dert
el kadar çocuk kime güvenipte bırakcam annem başka şehirde
kaynanam üst katta ama bakamam diyo kötükedihüsokötükedihüso

sema senin meslek nedir?
3 yıldır burdayım doğru düzgün bir arkadaşım yok önceden fsmde oturuyordum orda gidip geldiğim komşularım vardı şimdi ise yalnızım iyiki sizler varsınız kızlar. inşallah güzel arkadaşlıklar kurarız çoğumuzunda benim gibi arkadaşı yok naparsın gurbetlik zor be.....

benimde sizler gibi bekleme sebebim kızım ama iyi bir iş olursa ben düşünebilirim çalışmayı.annem çalışıyor ve bursa dışında gelmesi zor kayınvalidemde gelir herhalde kışın kesin gelir yazın biraz işleri oluyor .ben işi bulsam kayınvalidemi ikna ederiz.
aman sanki iş buldumda çocuğuma kim bakacak diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile3

evet ya gurbetlik zor eşimin arkadaşlarının eşleri var onlarda hep çalışıyo
çalışırken bu kadar hissetmiyodum evde oturunca insan daha bir başka düşünüyo
inş güzel dostluklar olur kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…