- Konu Sahibi ecrinyagmur
-
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldi
Nagiş hayırlısı olsun , dualarım seninle, sende çalışan anneler kervanına katılcan demek,
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar herkese
iii hadi sevindim rahat etmişsin:teytey:
Nagiş hayırlısı olsun , dualarım seninle, sende çalışan anneler kervanına katılcan demek,
Ayyyy o ne ağlamaktı öyle sinir oldum valla allahtan çabuk uyudu da kendide bende rahat ettik..
evet bende şaşırdım valla:bbo:
kız bacım itfaiyeci alıyo sen itfaiyecimisin :hulya:
ben ünv itfaiye okudum a bakımdan yani :lepi:
hem geç değil gel balım birlikte yarışırız perşembe cuma başvuru
tamam tamam sana rakip olmayacağım kızma :teselli:
canım eleman alımını senden duydum nezaman alınacağını yada şartları hakkında bilgim yok sadece keşke haberim olsaydıda bana uyan pozisyon varmı diye inceleseydim diye düşündüm. eğer başka kadrolarda yada başka yerlerde eleman ilanı olursa duyarsan banada bilgi verebilirmisin.
sana başarılar dilerim inşallah sınavı kazanırsın Allah yardımcın olsun dualarım senınle nagihancım
saol cnm hepimizin istediği olur inş
tabiki haber veririm bu arada memurlar.net ilan diye ara ordan takip et pozisyonuna göre
devletin alımlarına ben ordan bakıyorum
memurlar neti bende takip ediyorum da bursadada iş bulursam çalışmayı düşünüyorum canım
aynıyız cnm ya tamam haber veririm bişeyler duyarsam
keşke herşey adaletli olsa hak eden iş sahibi olabilse ama nerdeee
senin meslek ne
canım ben istatistik mezunuyum formasyonum var ama devlet sağolsun atamamızı yapmıyor bende dersanede matematik öğretmenliği yapıyordum bursaya taşınınca bıraktım hamilelik doğum derken çalışmadım ama artık çok sıkıldım bu yüzden iş arıyorum.
bende çalışmayı düşünmüyorum kuzuma kıyamıyorum ama sıkılmadım mı sıkıldım gerçek...kararsızım ya
ya çalışsak bir dert çalışmasak ayrı bir dert
el kadar çocuk kime güvenipte bırakcam annem başka şehirde
kaynanam üst katta ama bakamam diyo kötükedihüsokötükedihüso[/
yani o zaman bebişlerimizle bu kadar ilgilenemicez evle ilgilenemicez daha önce çalıştığım için biliyorum şimdi bi de bebek zor çok yıpratıcı
bende hamilelik sebebiyle çıktım ama devlet memurluğu olmadıktan sonra oğlum acık büyüyünceye kadar çalışmıcam memurluk olursa fırsat kaçmaz
tabi şu bir gerçek evde sıkıldım sıkılma sebebimde pek tatlı ama ne yapayım
havada ısınmak bilmedi hepten bunaldım tıkıldım kaldım
bende çalışmayı düşünmüyorum kuzuma kıyamıyorum ama sıkılmadım mı sıkıldım gerçek...kararsızım ya
sema senin meslek nedir?
3 yıldır burdayım doğru düzgün bir arkadaşım yok önceden fsmde oturuyordum orda gidip geldiğim komşularım vardı şimdi ise yalnızım iyiki sizler varsınız kızlar. inşallah güzel arkadaşlıklar kurarız çoğumuzunda benim gibi arkadaşı yok naparsın gurbetlik zor be.....
Hoşgeldin canım sende , Allah bağışlasın oğluşunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?