- Konu Sahibi ecrinyagmur
-
Kızlar ecrin yağmurum 13 aylık oldu oynadığımız oyunlardan biraz sıkıldık onunla farklı oyunlar oynamak istiyorum bebişlerinizin gelişimleri için sizler neler yapıyorsunuz hangi oyunları oynuyorsunuz
merhabalar nasılsınız anneler
1 2gündür bende uğrayamadım benim oğlumda diş çıkarıyo rahatsız
biraz huysuz bu aralar :ecrin_bebek:
doktor konusuna bende deyineyim baharda doğum yapmıştım
doğdu gün efeyi muayene eden doktora devam ettik 9 aylık olana kadar
sonra üst dişlerini çıkarırken
çok hastalanmıştı mikrobik ishal olmuştu 2 gün götürdüm
hiç bişey anlamdılar bizde doruğa geçtik ülkü hanıma çok iyiydi
devam ettik ona ama gitti şuan sürekli bi doktorum yok
arıyorum ama tavsiyeleriniz varsa alalbilirim bende
ben dorukta mustafa özgen e gidiyorum memnunum şükür...güzelce inceliyo bende tavsiye üzerine gitmiştim şimdi bende tavsiye ediyorumm :))
yemek seçiminde zorlanan arkadaşlar yaptığımız yemekleri paylaşalım demişti bende paylaşıyorum :))akşama yemeğe yoğurt çorbası karnıyarık pilav yaptım yanına da salata...sizde paylaşın aklımızda olsun hergün yemek seçimi zor oluyo gerçekten
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzklava: klava: klava:
zaten boğazımı zor tutuyom karnıyarığa bayılırım
doğumdan kalma kilolar var sende yemek saymışın :roflol::roflol::roflol:
ben dorukta mustafa özgen e gidiyorum memnunum şükür...güzelce inceliyo bende tavsiye üzerine gitmiştim şimdi bende tavsiye ediyorumm :))
yemek seçiminde zorlanan arkadaşlar yaptığımız yemekleri paylaşalım demişti bende paylaşıyorum :))akşama yemeğe yoğurt çorbası karnıyarık pilav yaptım yanına da salata...sizde paylaşın aklımızda olsun hergün yemek seçimi zor oluyo gerçekten
bu gün bizim balık günümüz ben
hiç sevmem aslında ya ama eşimde oğlumda çok seviyo ee
onlar için mecbur yapıyorum artık
sebzeli mercimek çorbası salata tamam:lepi:
ayyy gel canım ya sende hepimize yeter :)))
kilo olmaz olur mu göbişim önde 6 kilo fazlam varr bi arada beraber şu kiloları verelim ne dersinizzz
canım bugün yemeğe sendeyiz mönü güzelmiş kaydirigubbakcemile3 iyiki hamile değilim canım çekti valla :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?