- Konu Sahibi ecrinyagmur
-
kızlar meraba.inşallah herkes iyidir.bende bugün gece memleketime gidiyorum çok şükür.herkes merakla oğluşumu bekliyo :) ilk görcekler daha.bende çok öledim ailemi arkadaşlarımı.çok iyi gelcek.ama sizleride çook özlicem.2-3hafta kalırım heralde.ben gelene kadar siz buluşmş olursunuzbuluşursanız benim yerimede eğlenin.gelince bi buluşmada bana yapın olur mu? öpüyorum hepinizi...
canım inş çabucak çıkar dişleri ağrısız .arzucum su çiçeği aşısı 12.aydan itibaren yapılırmış bizim doktorumuz doğduğunda aşı takvimine böyle yazmıştı dün sordum ideal zaman dedi artık mikroplarla bulaşıcı durumlarla daha çok karşıkarşıyalar hem bu hastalıkların bahar mevsimlerinde falan geçişlerde zamanı olabiliyormuş cnm.Allah kuzularımızı korusun..çok şükür ateş olmadı ama 1 hafta içinde bazen döküntü yapabiliyormuş.aşı sırasında çok ağladı içim sızladı.mümkün olsa kendime yaptırırdm.öpüyorz siziemelcim inşallah canım en yakın zamanda tanışırız güzel sohbetler ederiz bende çok istiyorum ,oğluşuna kıyamam ben nasıl acı çekmiştir yavrum. ecrinde aynı çok iyi anlıyorum seni ,ecrin Allahtan yemek yiyor birde yemese ben naparım? oğlunun dişini çıkarmasına inan çok sevindim darısı bizim başımıza. Allahım tüm diş çıkaran bebişlere ağrısız sızısız kolay diş çıkarmalar nasip etsin Aminnnnnnnnn
canım ayyyy kıyamam ya sizdedemi aynı sorun. zeynepcim inşallah ecrinde ağrısız sızısız çabucak dişini çıkarır. ya bu çocukların durumu ne olacak yazık valla nekadar çok ıstırap çekiyorlar. Rabbim onlara güç versin (tabi bizlerede ),inşallah kuzularımız rahat diş çıkarırlar. ilkgün bizdede öksürük vardı birde ishal neyse onlar geçti. zeynepcim ecrin 13 aylık değilmi neden çiçek aşısını şimdi vurduruyorsun? 15. ayda vurulacak demişti doktorumuzda, sağlık ocağındaki hemşirede.
emelcim yaşından sonraki ilk özel aşısı su çiçeği aşısı biz dün olduk cnm.bizim sağlık ocağı aşı için yaşgününden 2-3 gün sonra çağırmış
bide özel aşı varmış galiba 1 yaşında öyle duydum
doktora sormadım daha, siz yaptırdınız mı?
kızlar meraba.inşallah herkes iyidir.bende bugün gece memleketime gidiyorum çok şükür.herkes merakla oğluşumu bekliyo :) ilk görcekler daha.bende çok öledim ailemi arkadaşlarımı.çok iyi gelcek.ama sizleride çook özlicem.2-3hafta kalırım heralde.ben gelene kadar siz buluşmş olursunuzbuluşursanız benim yerimede eğlenin.gelince bi buluşmada bana yapın olur mu? öpüyorum hepinizi...
Sağol canım benim, çok geçmiş olsun ecrinimede , çabucak çıksın incileri, ağrısız sızısız
Sağol canım, darısı ecrinimin başına, iki fıstık ecrinde ağrısız sızısız çıkarsın inşallah
6. dişi çıktı canım, 12. ayın içindeyiz, 22 gün var yaşına
çok deli gibi kaşımaya çalışırsa dentinox jel sürüyorum, diş kaşıyıcı veriyorum, ateşi olursa hiç durmassa kulağını tutuyor hep ağrıyor herhalde
ozaman calpol veriyorum rahatlasın diye
çok ta yapçak bişey yokki tatlım, bu bir süreç ve atlatmak zorundayız
sıra sıra inciler dizilince rahatlıcak kuzular
pazar gunu geldım canım
belkı yanından falan bıle geçmişizdir senın
haftaya haber vereyım sana da barı çocuklar beraber koştururlar
genel bır buluşma olması bayağı zaman alacak galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?