2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

bizim sağlık ocağı aşı için yaşgününden 2-3 gün sonra çağırmış
bide özel aşı varmış galiba 1 yaşında öyle duydum
doktora sormadım daha, siz yaptırdınız mı?

kızlar meraba.inşallah herkes iyidir.bende bugün gece memleketime gidiyorum çok şükür.herkes merakla oğluşumu bekliyo :) ilk görcekler daha.bende çok öledim ailemi arkadaşlarımı.çok iyi gelcek.ama sizleride çook özlicem.2-3hafta kalırım heralde.ben gelene kadar siz buluşmş olursunuz buluşursanız benim yerimede eğlenin.gelince bi buluşmada bana yapın olur mu? öpüyorum hepinizi...

sağlıcakla gidin gelin inş
seni çok iyi anlıyorum şuan bende ilk defa oğlum 3.5 aylıkken gitmiştim kaydirigubbakcemile5

canım inş çabucak çıkar dişleri ağrısız .arzucum su çiçeği aşısı 12.aydan itibaren yapılırmış bizim doktorumuz doğduğunda aşı takvimine böyle yazmıştı dün sordum ideal zaman dedi artık mikroplarla bulaşıcı durumlarla daha çok karşıkarşıyalar hem bu hastalıkların bahar mevsimlerinde falan geçişlerde zamanı olabiliyormuş cnm.Allah kuzularımızı korusun..çok şükür ateş olmadı ama 1 hafta içinde bazen döküntü yapabiliyormuş.aşı sırasında çok ağladı içim sızladı.mümkün olsa kendime yaptırırdm.öpüyorz sizi

bizim sağlık ocağı aşı için yaşgününden 2-3 gün sonra çağırmış
bide özel aşı varmış galiba 1 yaşında öyle duydum
doktora sormadım daha, siz yaptırdınız mı?
emelcim yaşından sonraki ilk özel aşısı su çiçeği aşısı biz dün olduk cnm.

iyi yolculuklar cnm sağsalim gidip gelin inş.bencede çooook iyi gelecektir bu tatil size

Zeynepçim sağol canım, kontrole gidince sorayım doktora
Meltemcim kazasız belasız gidin gelin , bir güzel dinlenin özlücez seni bizde,

evet haksın canım ya artık beklicez:sinifsinif:benim oğlum 9 aylık 4 dişimiz var bizimkide çok huysuzlanıyo eller hiç ağızdan çıkmıyo öyle allah yardımcımız olsun hepimizinopuyorumnanaktan

tunaydın kızlar
bizimde hafta sonumuz bır harıkaydı oğluşumla beraber merınos parkına gıttı
tabıkı peşinden koşarken canım çıktı
minik oğluma canım feda olsun
eeeeeeeeeeeeee
sızler nasılsınız bakalım

pazar gunu geldım canım
belkı yanından falan bıle geçmişizdir senın
haftaya haber vereyım sana da barı çocuklar beraber koştururlar
genel bır buluşma olması bayağı zaman alacak galıba

kızlar hepinize kocaman bir merhaba umarım herkes iyidir biz çok yoğunuz kızımın huzursuzluğu devam ediyor dün gece saat 4 e kadar uyumadık diş sancısından çok ağladı ya bizim diş çıkarma sürecimiz çok zor geçiyor Allahım ya kızımın yerine ağrıları ben çeksem keşke ... birde hafta sonu şehir dışından misafirim vardı koşuşturup durdum işte bu sebeplerden ötürü sohbete katılamıyorum sizleri ve sohbetlerinizi çok özledim.kızlar buluşalım demişsiniz ama önce yer kararlaştırmak gerek hepimize eşit uzaklıkta bir yer belirleyelim sonrada gününü kararlaştıralım. buluşma yeri olarak nereleri tavsiye edersiniz? alternatifleri değerlendiririz birlikte.
meltemcim sanada iyi yolculuklar dilerim hayırlısıyla git hayırlısıyla gel inşallah

merhaba kızlar bende pek giremiyorum yoğunluktan birde kuzumun diş sancısı birazda rahatsız fırsat bulamıyorum .
evet arzucum keşke biz çeksek bu sancıları kıyamam onlara insanın içi parçalanıyor.umarım herkes iyidir.öpüyoruz sizi

slm kızlar bende pek giremiyorum oğlum çok huysuz emmiyo uyumuyo vs acaba diş mi gelecek
annemler bende onun yoğunluğu çarşamba sınav var onun stresi vs üffffffffff atlatsamda rahatlasam
buluşma için kent meydanı cafe crowna ne dersiniz

pazar gunu geldım canım
belkı yanından falan bıle geçmişizdir senın
haftaya haber vereyım sana da barı çocuklar beraber koştururlar
genel bır buluşma olması bayağı zaman alacak galıba

banada haber verin bende yakınıp çıkıp çıkıp gelürün anacımmmmmmmmmmmmm :sm_cool::sm_cool:

Kızlar merhaba
dünden beri giren olmamış nerdesiniz gezentiler :)
Rapunzel canım, merinos parkı benim eve çok yakın , oğlum durmadımı alıp çıkıyorum parka , biras oynuyorus yoruluyos sonrada mışıl mışıl uyuyos :) Gelirsen görüşürüz iyi olur,
Nagişim sensiz olurmu kız, başarılar sınavında , hadi bitir işlerinide buluşalım
oğluşlar arkadaş olsun
Ecrin prensesler daha çıkaramamış diş, kıyamam kuzularımız ağrı çekmesin
çabucak çıkar inşallah
Eymen paşada çabucak ağrısız sızısız çıkarsın dişini

topik yavaşladı mı ne geliyom gidiyom kimsecikler uğramamış bir ben birde şekerkızcandy demirbaş olmuşuz

gezmek mı nerede
deli gibi temızlık yapıyorum ıyıce sıcaklar basmasdan yapayım dedım ama cocukla zor valla
cuma gune geleceğim canım parka o zaman kısmetse görüşürüz bana park senınkı kadar yakın değil
ama yıne de yurume mesafesınde dıyelım benımkı de eve gelınce hemencık uyuyor .

tamam canım cuma görüşürüz , adını bilmiyorum bu arada kusura bakma
kolay gelsin canım sana çocukla çok zor temizlik
ben çocuğu kayınvalideme bırakıyorum cumartesi günleri, heryeri kaldırıyorum sil süpür işim bitince gidip çocuğu alıyorum daha çabuk bitiyor böylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…