2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

kimseler uğramaz oldu grçekten nerdesiniz kızlar?
zeynepçim evmi alıyorsunuz ? hayırlısı olsun Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin
kızlar börek istediniz, bir daha kimsenin sesi çıkmıyor
nerdesiniz?

valla bu hafta sonu eşim evdeydı bızde
babamızın evde olmasını fırsat bılıp gezdık
emelcım borek konusunda bırdahakıne benden ıste canım annem tarafı boşnak bende ıyı yaparım yanı
kayranın ıkıncı doğum gunu için yaparım borekçık ben oğluma

aaa hiç söylemiyonda belki akraba çıkarız bir araştıralım
kayranın ikinci doğumgününde lohusa olcan kız sen :)
sağol canım düşünmen yeter

veeeee kardeşiniz iş başı yaparrrrr
bugün evimi temizledim dip köşe çamaşır ütü hepsini bitirdim oğlumu yıkadım ve uyuttum
kendimi yıkadım pakladım size bakayım dedim ama ilerlememiş sohbet
yarın sabah iş başı yapıyorum inş rabbim iyi insanlarla çalışmayı nasip eder
dilerim isteyen herkese nasip olsun hepinizi ve bebişleri öpüyorum

günaydın kızlar.nasılsınız.fazla uğrayamıyorum.yaz gelsin diye beklerken yaz daha sıkıcı oldu ya.vakit hiç geçmiyo çok sıkılıyorum.oğluşta saolsun dışarı çıkmamıza pek izin vermiyo.hiç sevmiyo sıcağı.arabasınıda sevmiyo arabaya binice ağlıyo.kucakta gezcek cadı.nasıl alıştırcam arabasına bilmiyorum.normal arabaya binince uyurdu çok severdi ama şimdi binince araba koltuğuna oturmak stemiyo asla.basıyo çığlığı.maşallah seste var zaten inletiyo heryeri :)kızlar facesi olanlar varsa ekleyelim.yakından tanırız birbirimizi :) öpüyorum hepinizi

hayırlı olsun canım işin.

kızlar merhaba,
meltemcim benim oğlumda oturmak istemiyor artık, ve büyüdüde artık yaşınıda geçti çok zor oluyor kucakta taşımak ,yürütüncede kuzum çabuk yoruluyor gene kucak istiyor
çok uğraştırıyor yani ,
kızlar özelinize mesaj attım adımı soyadımı facede ekleyelim birbirimizi

evet emelcim istiyoruz inşaallah.büyük bir borcun altına gireceğiz ama Allah utandırmaz inş canım.ekledim cnm seni faceden

canım hayırlı olsun.hayırlı insanlarla karşılaşırsın inş.Allah yardımcın olsun.

canım özelden isim soyismini söylersen ben ekleyeyim seni benim arkadaş ekle kapalı çünkü cnm

kızlar arzu hiç uğramıyor.bir sorunmu var acaba merak ettim.bugünde girmezse yarın arayayım .çooook sıcak gerçekten insan ne yapacağını şaşırıyor.geçen soru sormuştum kimse cvp yazmadı galiba babalara hediye almıyormusunuz?

aaa hiç söylemiyonda belki akraba çıkarız bir araştıralım
kayranın ikinci doğumgününde lohusa olcan kız sen :)
sağol canım düşünmen yeter

canım ne güzel olurdu akraba çıksak ama zor bızım burada hiç akrabamız yok
kız loğosa olduğumdada yaparım hem o zaman annecığımde burada olur bır elden biter

hayırlı olsun canım
rabbım hayırlı kazanclar versın

hülyacım hayırlı olsun canım.ikinci bebiş bgeliyomuş.sağlkla gelsin inşallah....
sağol meltem

merhaba kızlar,
kimse girmiyor artık galiba
çok sıcak havalar buharlaşıyoruz bugün eşim kayraya şişme havuz almış,
bayıldı içinden çıkmıyor bayada büyük 12-13 yaşına kadar rahat girer
tavsiye ederiz

Hülyacım güzel yürekli arkadaşım sağol düşünmen yeter
Meltemcim senin oğluşun daha küçük evet anlamaz kuzu
Arzu nerde neden hiç girmiyor acaba

kızlar nerelerdesiniz?kimse giremiyor galiba nete.havalar sıcak gezmeyede pek gidilmez ama.size diyorum ama bende giremiyorum haklısınız::)okullar kapandı çok şükür ama biz 2 hafta daha devam..

canım hayırlı olsun süper gerçekten.bende istiyorum ecrine.ama boyutu ne kadar olsa kestirermiyorum.sizinki nekadar cnm?oyyyyy çok tatlıdır kayra şimdi suyun içinde yirim onuuuuuuuuuuuuuu..

zeynepcim nasılsın canım ecrın nasıl
al kuzum al havuz yerın varsa bızde gelır yıkanırız :))))))))))))
kızlar benım yaramaz bugun gözune oyuncağını soktu o an bırsey yoktu şimdi baktım kanlanmaya başlamış of ya of ne yaramaz bunlar
bır goz doktorundan randevu almak lazım

arzudan haberı olan varmı ya çok merak edıyorum

slm kızlar face ekledim hepinizi
bu hafta hiç nete giremedim işten gelince bütün vaktimi oğluma ayırdım o uyuyuncada ev işleri falan
gıcık bir müdüre denk geldim çalışanları hiç ii demiyo ama bakalım ben işimi düzgün yaparsam onada laf düşmez diye düşünüyorum ammaaaa süz iznini kopardım hemde 2 saat 11:30 eve gelicem 13:30da tekrar işe akşamda 4te çıkıcam haftasonu evdeyim buluşma olursa mutlaka arayın beni gelirim özledim herkesi ama havalar fazla sıcak ((( hepinizi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…