- Konu Sahibi ecrinyagmur
-
veeeee kardeşiniz iş başı yaparrrrr
bugün evimi temizledim dip köşe çamaşır ütü hepsini bitirdim oğlumu yıkadım ve uyuttum
kendimi yıkadım pakladım size bakayım dedim ama ilerlememiş sohbet
yarın sabah iş başı yapıyorum inş rabbim iyi insanlarla çalışmayı nasip eder
dilerim isteyen herkese nasip olsun hepinizi ve bebişleri öpüyorum
evet emelcim istiyoruz inşaallah.büyük bir borcun altına gireceğiz ama Allah utandırmaz inş canım.ekledim cnm seni facedenkimseler uğramaz oldu grçekten nerdesiniz kızlar?
zeynepçim evmi alıyorsunuz ? hayırlısı olsun Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin
kızlar börek istediniz, bir daha kimsenin sesi çıkmıyor
nerdesiniz?
canım hayırlı olsun.hayırlı insanlarla karşılaşırsın inş.Allah yardımcın olsun.veeeee kardeşiniz iş başı yaparrrrr
bugün evimi temizledim dip köşe çamaşır ütü hepsini bitirdim oğlumu yıkadım ve uyuttum
canım özelden isim soyismini söylersen ben ekleyeyim seni benim arkadaş ekle kapalı çünkü cnmgünaydın kızlar.nasılsınız.fazla uğrayamıyorum.yaz gelsin diye beklerken yaz daha sıkıcı oldu ya.vakit hiç geçmiyo çok sıkılıyorum.oğluşta saolsun dışarı çıkmamıza pek izin vermiyo.hiç sevmiyo sıcağı.arabasınıda sevmiyo arabaya binice ağlıyo.kucakta gezcek cadı.nasıl alıştırcam arabasına bilmiyorum.normal arabaya binince uyurdu çok severdi ama şimdi binince araba koltuğuna oturmak stemiyo asla.basıyo çığlığı.maşallah seste var zaten inletiyo heryeri :)kızlar facesi olanlar varsa ekleyelim.yakından tanırız birbirimizi :) öpüyorum hepinizi
aaa hiç söylemiyonda belki akraba çıkarız bir araştıralım
kayranın ikinci doğumgününde lohusa olcan kız sen :)
sağol canım düşünmen yeter
hayırlı olsun canımveeeee kardeşiniz iş başı yaparrrrr
sağol meltemhülyacım hayırlı olsun canım.ikinci bebiş bgeliyomuş.sağlkla gelsin inşallah....
evet emelcim istiyoruz inşaallah.büyük bir borcun altına gireceğiz ama Allah utandırmaz inş canım.ekledim cnm seni faceden
zeynepcim hayrlı olsuncanım borç yiğitın kamçısıdır derler ınşallah hayırlısıylaa
aynı kamçıdan bızdede var canım bızde yenı ev aldık üç buçuk sene borç altındayız ama sayılın gun cabuk bıtıyor bır senesı bıttı bıle sızınkıne ınsallah oyle olur
merhaba kızlar,
kimse girmiyor artık galiba
çok sıcak havalar buharlaşıyoruz bugün eşim kayraya şişme havuz almış,
bayıldı içinden çıkmıyor bayada büyük 12-13 yaşına kadar rahat girer
tavsiye ederiz
merhaba kızlar,
kimse girmiyor artık galiba
çok sıcak havalar buharlaşıyoruz bugün eşim kayraya şişme havuz almış,
bayıldı içinden çıkmıyor bayada büyük 12-13 yaşına kadar rahat girer
tavsiye ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?