- Konu Sahibi ecrinyagmur
-
merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım herkes iidir. benimde mart 2009 dogumlu bir kızım var 12-13 haziran gibi bursaya geliyoruz kızımla birlikte. kayınvalidem bursada. 1 hafta falan kalıcaz kızımla ve eger uygun olursanız görüşmek isterim sizinle. korupark zafer plaza carfeour benim bildiğim yani arada geldiğimizde gidip geldiğimiz yerler sanırım oralara tek başıma gitmeyi başarabilirim. özelliklede ecrin yagmur seninle görüşmeyi çok isterim sende mart annesisin ve kızlarımızda adaş. benim kızımda ecrin eylül:) eger bir görüşme ayarlayabilirsek çok sevinirim hem dışarda takılmak için bana da bahane olur. kayınvalidemler ertugrulkentte oturuyorlar hani özlüce tarafı. hoş çokta ii bilmiyorum bursayı:)
Hoşgeldin meltemcim,meraba kızlar.inşallah hrkes iyidir.ben memleketten döndüm.çok güzel geçti ama oğluşumun bütün düzeni bozuldu.gece uykulrımız mahvoldu.ama şimdi evimizde tekrar düzen kuruyoruz.inşallah dü<liek.birde ayakta sallamaya alışmıştı onuda bırakıyoruz yavaş yavaş.çok zormuş çocukla tatil yapmak.ama yinede güzeldi.sizler nasılsınız bebişlerinide iyidir inşallahh...
hoşgeldin canımmerhaba kızlar bende bursa dan katılıyorum ama ilçedeyim
Arzucum sen demiyormuydun yürümüyor çok üzülüyorum diyenkızlar merhaba umarım herkes iyidir ecrinle çok yoğun günler geçiriyoruz o geziyor ben onun peşinden koşuyorum bu böyle bir süre daha gidecek galiba :) nete fazla giremiyorum kusura bakmayın sizlere yazamıyorum ama aklım hep sizde.
zeynepcim ecrinde sıcaktan bunalıyor boyun kısmı isilik olmasada çok hassas hemen kızarıyor gün aşırı banyo yaptırıyorum ama hergün yaptırmak gerekecek galiba. askılı badi ve şortla yatırıyorum yoksa sıcaktan uyuyamıyorum.
meltemcim hoşgeldin.güzel bir tatil geçirmişsin senin adına sevindim darısı bizlere inşallah.
hlymms sende hoşgeldin kendini tanıtırmısın.
canım ecrinde çook zoe yiyor tabağın sonunu görmek çook zor.ama azda olsa tatsın istiyorumonun için yemesede yapıyorum.zeytinyağını deneyeyim cnm evet ecrinler çoğldııı:):):)Zeynepçim maşallah ecrine, eğer bunların hepsini yiyorsa çok güzel
kayra zorla yiyor o kadar da değil ama emiyor yoğun olarak herhalde ondan az yiyor
isilik için bizimde oluyordu geçen yaz ama daha bu sene başlamadı
zeytinyağı sür istersen iyi gelir
ben kısakollu yatırıyorum artık bunalıyor yoksa çocuk
kaç tane ecrin oldu şimdi :)
maşallah hepsine :)
hoşgeldin cnm tatilinin iyi geçmesine çok sevindim.1günlük tatil bile çocukların düzenini bozuyor gerçekten.deneyimlerini paylaşırsın bizimlemeraba kızlar.inşallah hrkes iyidir.ben memleketten döndüm.çok güzel geçti ama oğluşumun bütün düzeni bozuldu.gece uykulrımız mahvoldu.ama şimdi evimizde tekrar düzen kuruyoruz.inşallah dü<liek.birde ayakta sallamaya alışmıştı onuda bırakıyoruz yavaş yavaş.çok zormuş çocukla tatil yapmak.ama yinede güzeldi.sizler nasılsınız bebişlerinide iyidir inşallahh...
hoşgeldin cnm arzunun dediğigibi kendini tanıtırsan çok sseviniriz.merhaba kızlar bende bursa dan katılıyorum ama ilçedeyim
kızlar merhaba umarım herkes iyidir ecrinle çok yoğun günler geçiriyoruz o geziyor ben onun peşinden koşuyorum bu böyle bir süre daha gidecek galiba :) nete fazla giremiyorum kusura bakmayın sizlere yazamıyorum ama aklım hep sizde.
zeynepcim ecrinde sıcaktan bunalıyor boyun kısmı isilik olmasada çok hassas hemen kızarıyor gün aşırı banyo yaptırıyorum ama hergün yaptırmak gerekecek galiba. askılı badi ve şortla yatırıyorum yoksa sıcaktan uyuyamıyorum.
meltemcim hoşgeldin.güzel bir tatil geçirmişsin senin adına sevindim darısı bizlere inşallah.
hlymms sende hoşgeldin kendini tanıtırmısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?