- Konu Sahibi ecrinyagmur
-
meraba kızlar.inşallah hrkes iyidir.ben memleketten döndüm.çok güzel geçti ama oğluşumun bütün düzeni bozuldu.gece uykulrımız mahvoldu.ama şimdi evimizde tekrar düzen kuruyoruz.inşallah dü<liek.birde ayakta sallamaya alışmıştı onuda bırakıyoruz yavaş yavaş.çok zormuş çocukla tatil yapmak.ama yinede güzeldi.sizler nasılsınız bebişlerinide iyidir inşallahh...
merhaba kızlar bende bursa dan katılıyorum ama ilçedeyim
slm kızlar bende meltem gibi tatilden yani annemden geldim veeee bütün düzen alt üst :sinifsinif: çocuklu insan evden çıkmıcakmı ya
14 haziran iş başı dediler bende bu yıl izin yok diye annemlere gittim sonra eymenin ek gıda işi zorluyo beni gün içinde emmeyi reddediyo kavga kıyamet geçiriyoruz ama gecede saat başı kalkıp emiyo kafamçokkarıştı delirmek üzereyim umarım geçicidir
buluşalım bir ara dicem ama yine yağmurlar başladı
evet canım ya en iyissi evden çıkmamamk.bizimde herşey altüst oldu ama çok şükür yerine geldi syılır.seninde düzelir merak etme.bu bebişler çok akıllı evlerini yataklarını biliyolar.
kızlar merhaba umarım herkes iyidir ecrinle çok yoğun günler geçiriyoruz o geziyor ben onun peşinden koşuyorum bu böyle bir süre daha gidecek galiba :) nete fazla giremiyorum kusura bakmayın sizlere yazamıyorum ama aklım hep sizde.
zeynepcim ecrinde sıcaktan bunalıyor boyun kısmı isilik olmasada çok hassas hemen kızarıyor gün aşırı banyo yaptırıyorum ama hergün yaptırmak gerekecek galiba. askılı badi ve şortla yatırıyorum yoksa sıcaktan uyuyamıyorum.
meltemcim hoşgeldin.güzel bir tatil geçirmişsin senin adına sevindim darısı bizlere inşallah.
hlymms sende hoşgeldin kendini tanıtırmısın.
merhaba kızlar umarım herkes iyidir.bizde biraz dışarı çıktık geldik ecrini uyuttum şimdi ev işleri varr
hülyacım Allah şifa versin tekrar cnm.çook daha iyi olur inş tez zamanda anneannen.çook sevindim iyi olmana canım.sen canın neyli börek istiyorsa ondan yaptırır belki emel:):):tabi bizde faydalanırız belki bu durumdandelikafadulden
kızlar babalar günü geliyor bişeyler yapmayı düşünüyormusunuz?ben bir cd hazırlayayım diyorum ecrinle babasının resmileri olsun diye.ne almalı bilmiyorum.erkeklere hediye almakda zor yahu..
bu arada face kullanan yokmu?
çok geçmiş olsun canım, Allah uzun ömürler versin ananeciğinekızlar selam
geçen hafta annanemi kaybetıyorduk neredeyse kızlar
istanbula gıtmek zorunda kaldık apar topar
çok şükür şimdi ama çok korktuk
bızde yenı geldık eve geçmişe bakamadım soyle bır selam vereyım evı bıraz toplayayım sonra bakacağım hepınıze mucklar
bizde 6 ay civarı böyle bir dönem geçirdik canım, 3-4 gün kadar hiç emmek istemedihülyacım geçmiş olsun sen nasılsın bebişinle aran nasıl oğluşun nasıl ıyyy acayip oldu naniknanik
valla emelcim diş miş yok daha ama gündüzleri emmeyi reddediyo görsen halimi şekilden şekile giriyorum emsin diye gecede acısını çıkarıyo böyle giderse sütüm kesilir epey azaldı :çok üzgünüm:
Geçmiş olsun kıyamam kuzuma, olcağı varsa oluyor canım iştemerhaba kızlar
nagihancım hoşgeldin cnm özlemiştik seni.bizim ecrinde geceleri nerdeyse saat başı kalkacak ama azıları çıkarıyr cnm.ecrinde gündüzleri emmiyor amma gece full time süt gelmesde illaki emecek
arzucum çook geçmiş olsn cnm.Allah beterinden korusun cnm tabiki k.validende çok üzülmüştür oda istemezdi sonuçta olacaksa eğer sen olsanda olacaktı.sennde dinlenmen lazım yoksa hasta olursn öyle düşünme cnm.bizde yaşadk böyle bişey ecrine k.validemle görümcem bakıyorya cuma günü oynarken koltuğn kenarına yüzünü çarpmış ecrin bir geldm yanağı kıpkırmızı şimdi ise mor içim acıdı resmen bişey demedm bende onlarda istemezdi.geçer Allahn izniyle geçer cnm
hülyacım hoşgeldn cnm çookgeçmiş olsun cnm.ALLAH beterinden korusun cnm.büyük kuzun ve minik lokumun nasıl cnm?seni merak ettik .bulantıların nasıl oldu?
Gel canım ben yaparım sana börek, görümcem çok güzel yapıyor aslında ama doğumgünü için yapalım beraber dedim yapmadı, gerçi düşmüştü kolu şişti ama şimdi tekrar söylemek istemiyorum ben yaparım size börek,inşallah beceririm kaydirigubbakcemile3kızlar kusura bakmayın sıze haber vermeden apar topar çıkıp gıttık çok kötü olmuş annanem sabah kalkarken düşmüş hemen anbulas cağırmışlar ugraşmışlar ama çok umutlanmayın oluyor demişler hemen bıze de aradılar valla evden nasıl çıktık bılmıyorum gıderken çocuğun eşyalarını aldım o kadar
çok şükür şimdi bıraz daha ıyı hafıza kaybı var
rabbım herkez için herseyın hayırlısını versın
emelcım kayra neden korkuyor acaba banyodan
bendede bır tana ağlayan var ama çıkmamak için
sevdığı bırkaç oyuncak koy bakalım belkı onlarla oyalanırken sende yıkarsın
emel şu borek olayını da unutmuş değilim haberın olsun
merhaba kızlar umarım herkes iyidir.bizde biraz dışarı çıktık geldik ecrini uyuttum şimdi ev işleri varr
hülyacım Allah şifa versin tekrar cnm.çook daha iyi olur inş tez zamanda anneannen.çook sevindim iyi olmana canım.sen canın neyli börek istiyorsa ondan yaptırır belki emel:):):tabi bizde faydalanırız belki bu durumdandelikafadulden
kızlar babalar günü geliyor bişeyler yapmayı düşünüyormusunuz?ben bir cd hazırlayayım diyorum ecrinle babasının resmileri olsun diye.ne almalı bilmiyorum.erkeklere hediye almakda zor yahu..
bu arada face kullanan yokmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?