- Konu Sahibi ecrinyagmur
-
kızlar tatil kuşları hoşgeldiniz
meltemcim davetin için teşekkür ederim cnm çoğunluk neye karar verirse ben ona uyarım aama senin davet ettiğn kişilerle daha öncedende görüşüyorsanız biz şimdi ilk görüşmede acık utanırız naniknanik
ama ramazan girmeden bu haftasonu buluşalım kızlar nasıl nerde olur bilmiyorum kararlaştıralım herkesi öpüyorum haber bakliyorum
meltemcim hoşgeldin Allah mesut etsin abinle eşini.canım çoğunluk nederse bana uyar cumartesi biraz işim var kızımı doktora götüreceğiz eğer kızlar buluşma yerine karar verirse işim bitince uğramaya çalışırım .meltemcim bukadar çocukla bizleri nasıl ağırlayacaksın evini kreşe çevirir bu afacanlar:) kızlar isterseniz dışarda bir yerde isterseniz meltemlerde buluşalım bana her ikiside uyar haber bekliyorum sizden
meltemcim evin nerde canım?
ben burdayımda üç evlere nasıl gitmeli eşimede sormalıyım((
eşim bırakırsa gidebilirim hülya nasıl gelecek peki ya emel malum bizler üç evlere epey uzağız haber verin himennn arzucum sen nasıl yapacaksın
merhaba kızlar.
teşekkür ederim arzucum daha iyiyiz çok şükür.bana ilaç verdi dr demir ver hipotroid iiçin.ecrinin allerjisi azaldı çok şükür.üst üste geliyor şimdide yirmilik dişim şiş 2 gündür mahfetti beni c.tesi dr gideceğim diş için.arzucum kontrol içinmi gidiyorsunuz dr hayırdır.
meltemcim çook mutlu oldum davetine bende sizlerle görüşmeyi çok istiyorum ama bir türlü toplanamadık bişeyler çıkıyor.bende uyarım elbette ama c.tesi dr olduğu için tam kesin bişey söyleyemiyorum bitanem bira zor gibi.çok isterdim gerçekten.
merhaba kızlar.
teşekkür ederim arzucum daha iyiyiz çok şükür.bana ilaç verdi dr demir ver hipotroid iiçin.ecrinin allerjisi azaldı çok şükür.üst üste geliyor şimdide yirmilik dişim şiş 2 gündür mahfetti beni c.tesi dr gideceğim diş için.arzucum kontrol içinmi gidiyorsunuz dr hayırdır.
meltemcim çook mutlu oldum davetine bende sizlerle görüşmeyi çok istiyorum ama bir türlü toplanamadık bişeyler çıkıyor.bende uyarım elbette ama c.tesi dr olduğu için tam kesin bişey söyleyemiyorum bitanem bira zor gibi.çok isterdim gerçekten.
kıyamam size ana kız hasta mı oldunuzmerhaba kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?