- Konu Sahibi ecrinyagmur
-
kızlar neden gelmediniz yaa.kesin cvpta vermediniz okadar hazırlık yaptımnyse olsun inşallah ramazandan sonra tekrar yaparz böyle bişey.sizde haklısınız.çünkü uzak biraz burası.iki otobüs yapmanız gerekcekti.ama bu haftada tam zamanıydı görüşmenin.şimdi bir ay gircek araya.
hülya sen gelcem de3miştin canım gelmedin.bi sorun yok dimi.ev telefonun yokmuş kızlarda arayamadıkta
selam arkadaşlar bende bursa beşevlerde oturuyorum temmuz 2010 annesiyim bbegim 14 günlük ilk bebegim . sizlere birsey sormak istiyorum. cok tecrubesızım. bebegım sürekli kusuyor. kaksını yapamıyor. ve cok hıckırıyor. ve emdiği butun sütü kusuyor. bi fikriniz var mı sızde bunları yaşadınız mı normak mıdır
kızlar neden gelmediniz yaa.kesin cvpta vermediniz okadar hazırlık yaptımnyse olsun inşallah ramazandan sonra tekrar yaparz böyle bişey.sizde haklısınız.çünkü uzak biraz burası.iki otobüs yapmanız gerekcekti.ama bu haftada tam zamanıydı görüşmenin.şimdi bir ay gircek araya.
hülya sen gelcem de3miştin canım gelmedin.bi sorun yok dimi.ev telefonun yokmuş kızlarda arayamadıkta
selam arkadaşlar bende bursa beşevlerde oturuyorum temmuz 2010 annesiyim bbegim 14 günlük ilk bebegim . sizlere birsey sormak istiyorum. cok tecrubesızım. bebegım sürekli kusuyor. kaksını yapamıyor. ve cok hıckırıyor. ve emdiği butun sütü kusuyor. bi fikriniz var mı sızde bunları yaşadınız mı normak mıdır
merhaba kızlar,
yusufkayra bişey yemediği gibi kusmayada başladı
doktor yarına randevu verdi, inşallah çabuk iyileşir oğlum dua edin bize lütfen
suvari hoşgeldin aramıza geçmiş olsun, Allah şifa versin bebişine, banada bebek reflüsü gibi geldi
kabızlık içinde zeytinyağı içir çay kaşığıyla iyi gelir
kızlar benim adetim iki gün gecikti, korkuyorum daha çok erken
yarında bekleyip test yapıcam
meltemcim ben söylemiştim gelemeyeceğimi, canım kırılma sakın ,havada çok sıcaktı
ondan da kararsız kaldı kızlar
bayramdan sonra serinler biraz havalar daha rahat buluşuruz
hoşgeldin canım, maşallah kızınaçook zamandır giremiyodum malum iki tane küçük olunca geçmişi okudum paylaşım çok güzel ..benim kızım 2009 OCAK DOĞUMLU İSMİ -BERRA ASEL-
sağol Arzucum, biraz daha iyi yusuf kayramcanım geçmiş olsun dularım sizinle. ateşi falan varmı? inşallah çabucak iyileşir
emelcim suvari zeytin yağı kullanmasın bebek daha 14 günlük birde kusuyormuşya kusmasını arttırır.
canım dur hemen telaşlanma havalardan gecikmiş olabilir .test 2 gün gecikince hemen sonuc vermez bence birkaç gün daha bekle canım .
Canım çok geçmiş olsun ecrine, kıyamam kuzucuk, hemen iyileşir inşallahballım, süvari, nisan84 hoşgeldiniz.sizleri burada görmek hepimizi çok mutlu eder.
kızlar nerelerdesiniz?ramazan olunca kimse uğramamış.
biz ecrinin ateşini düşüremeyince dr gittik kuzum boğaz enfeksiyonu olmuş.antibiyotik verdi dr bugün daha iyiyiz çok şükür.ama bu sıcaklar uyku falan bırakmadı bizde huzursuz kuzum biraz.
emelcim teşekkür ediyorum cnm.merinos parkına dün şöyle bir uğrayalım dedik girmemizle çıkmamız bir oldu.dediğin gibi yürümeye yer kalmamış resmen.cnm tekrar tahlil yaptınmı?
umarım herkes iyidir.öpüyoruzzzza.s.
kız ne bulcam sana, bişey bulmadımdaballım, süvari, nisan84 hoşgeldiniz kızlar ay ne güzel ailemız bıraz daha buyuyor inşallah oyle bir uğrayıp gitmezsiniz:)
emelcim hayırlı olsun canım :))))))))))))
kız bana çok mu bahane buldun yoksa
belkı sıcaklardan geçikmiştir canım sonuçu yaz olur mu?
zeynepcim çok geçmiş olsun canım ya ecrine soğuk bir sey mı yedı acaba
uyku demeyın ne olur ya hasret kaldım ıyıce benımkı de uyumuyor birde iyice isilik oldu kaşınıyor bu seferde kaşıntıdan uyuyamıyor
soğuk havaların geleceği günü iple çekiyorum
nagişim sen sıranı nıye arzuya verıyorsun bakayım :)))))))))))))))))
eymen nasıl nasıl bakıcı olayını ne yaptın anneciğin gelecek mi ?
arzu siz nasılsınız bakayım ?
kızlar sınav sonuçları açıklanmış yok mu şöyle güzel bir haber bize
hepinizi öptüm
gün kararlaştıralım canım, hep beraber aynı gün gidelimay park için bir sey yazmamışım
emelcim ben şimdi çok merak ettim bak sana zeynepte gitmiş kesin nagişte gitmiştir kız ben eksık kalırmıyım
kocamı boş olduğu bir gün bende giderim
inşalllah benim sanşıma kimseler olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?