2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

esracım mrb çok geçmiş olsun benim oğlumda çok şiddetli öksürük olmuştu bronşlara inmeden müdahale edildi 4 tane iğne verdi acildeki dr sonrada antibiyotık ve balgam söktürücü valla bana sorarsan iğneler ii geldi çabuk toparladı hoş yapılırken içim gitti ama ((( geçti şükür
emelcim kreş işi çok zor ben ruhsat için gidiyorum kreşlere hepsi hapishane gibi (( osmangazi belediyesinin kreşi süper ama çalışan çocukları için malesef (
çarşamba günü hülyacım fatura ödemeye giderken bende bahçedeydim grştük ayak üstü hastayım asafa ama sevdirmedi kendini:))
zeynepcim sanada katılıyorum ben çok inattım babanne bakmıcak diye ama bakıcıyla neler oldu biliyosunuz herkesten iisi babanne :)))
sonra bu ara işten geldiğim saatten uyuyana kadar sürekli ya yürüyoruz yada yapışık geziyoruz iş yerinde de pc gelmedi daha giremiyorum sık sık
bu arada cumartesi itfaiyecilik haftası ya üniforma giyip törene katılacakmışız yawww insanlar garip garip bakıyo bide gazeticiler falan hep bizi çekiyo bayanız diye en ön sıraya koyuyolar slm vermeyi bilmem bişey bilmem ne sinir ya oldum olasıda göz önünde olmaktan hoşlanmam şimdiden strese girdim:sinifsinif:

slm kızlar
nagihancım özledik vallahi.doğru söylüyorsun cnm bakıcıdan daha iyi babanneler allah razı olsun en azından içim rahat zarar gelmeyeceği yönünde çok şükür.
ahhhh cnmarkadaşım nede yakışır sana üniformalar ayyy görmek lazım seni stres yapma cnm sen bununda altından kalkarsın
kızlar bugün canımız sıkkın.ecrin sabah koşarken düşmüş dişi dudağını patlatmış dişetleri damağı kan toplamış en ufak bişeyde kanıyor uyutuken ağzından kan gelmeye başladı içim sızladı yavrumbenim ya babasının üstüdde ken oldu elini yüzünü yıkadım uyuttum şimdi..öğlen okuldan gelince sarıldı hemen düştüüü diyor şişmiş gözler ağlamaktan kayınvalidem bembeyaz olmuş oda korkmuş nekadar kollasanda oluyor işte.Allah beterinden korusun hepimizi yavrum dudağı patlak ve şiş şuan uyuyor:Saruboceq:

zeynepçim çok geçmiş olsun, yavrum kıyamam çok zor benim bile içim sızladı okurken
bir büyüseler kazasız belasız
nagişim nerde tören izlemek isterdim
yakışır sana canım stres yapma

nagihancım o gün senı gördüğüne ınan kı çok sevındım benım oğlan naza çekti kendını teyzesı eeee annem çok oyalanmasında bır an önce parka gidelim dıye
canım hiç stres falan yapma sen çok cicisin

zeynepcim allah beterınden krusun canım kayınvalıdenın korkması normal yavrunun düştüğüne korkmuştur bırde sen bır sey dermısın dıye de korkmuştur.bütün bunlar bir süreç inşallah hepsi geçecek canım

emelcim sen nasıl oldun senı de uyku tutmamış anlaşılan benım gibi
kızlar ben yarın çanakkaleye gidiyorum
malum koy yerınde pc yok
çok özleyeceğim sizi
kuzulara ve kendınıze ıyı bakın muck

Slm kızlar
teşekkür ederim emelcim hülyacım allah yavrularımzı beterinden korusun inş yavrum ogece ağzı hep kanadı benim üstümü bile batırdı.bugün daha iyi çok şükür şişliği indi.ama yediği şeyler yakıyor galiba sızlanıyor bazen.pazartesi aşımız var ateş yapıyor dediler inş bişey olmaz ateş korkutuyor insanı.
hülyacım güle güle gittt çabucak gel cnm.iyi eğlenceler.bizde seni özleyeceğiz
bende ecrini uyuttum şimdi biraz temizlik yapmam lazım.öpüyorum hepinizi

slm kızlar yorucu bir günden sonra oğlumu uyuttum size bakayım dedim tşk ederim güzel düşünceleriniz için bugün birkez daha gördüm ki hayatta yalakalık yapan kazanıyo :)))
zeynepcim çok geçmiş olsun cnm bizimkininde kafasının arkası ufacık delinmiş ben görmesem babannesi düştü bile demiyo kızarım diye herhalde ama söylemesi lazım belki bişey olur dimi ama (( off ne zormuş yaa

geçmiş olsun nagihancım, ne kadar dikkat etsende oluyor,
Allah beterinden korusun evlatlarımzı
dünden beri kimse girmemiş nerdesiniz kızlar?

kızlar meraba.nasılsınız.ben dün döndüm antalyadan.annemlerle hasret giderdim.sizide çoközşedim.şimdi size katılamıcam .geçmişide okuyamadım.getirdiklerimi yerleştirip evi temizleem lazım.oğluşla nasdıl olcak bilkmiyorum ama bian önce hallaedip size katılcam:) öpüyorum hepinizi.

nagihancım geçmiş olsun cnm ya kuzulara yetişmenin imkanı yok.Allah beterinden korusun.ecrinde bugün aşı oldu yavrum acıyo ditorr.şimdide elini dolaba sıkıştırdı çok ağladı kızarmış ağlayarak uyudu.yavrum ya innsan hiç dayanamıyor.
meltemcim hoşgeldin özlettin kendini.işlerini çabuk bitir de hasret giderelim.
emelcim bir araya gelip sohbet edemedik.arzuda dönmedi galiba.
şimdi yemek yapma zamanı daha okulla ilgilide bi sürü işim var.öptükkk

slm kızlar meltemcim hoşgeldin
ben bu hafta 4gün eğitimdeyim ilkyardım bu akşam eve 7de gelebildim cnm sıkıldı oğluma göremedim(
eğitmende kadın söyledim ama benim süt iznim var diye kime dedim boşş
bazen biz kadınlar erkeklerden de anlayışsız oluyoruz neyse bu da bitecek
ya kızlar ev alma fikrimiz var ama bu ara fiyatlar uçmuş (
en yakın zamanda grşelim

kızlar hepinize kucak dolusu merhabalar... geçmişin hepsini okuyamadım kusura bakmayın tatilimiz harikaydı çok eğlendik düğünümüzü yaptık herşey çok güzeldi. sizleri çok özledim umarım herkes iyidir. gelinimiz doğum yapacak diye bekledik ama ufaklık doğmadı. önümüzdeki günlerde doğunca tekrar ankaraya gideceğim. ben yokken hastalanan , küçük kazalar geçiren kuzularımız olmuş hepsine geçmiş olsun umarım hepsi iyileşmiştir.topiciğimize yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz. hepinizi öpüyorum.

nagihancım haklısın cnm insan kuzusuna zaman ayıramayınca canı çoooook sıkılıyor.sabır cnm inş buda geçer evet gerçekten bayanlar daha anlayışsızoluyor
arzucum hoşgeldin özledik vallahi.tatilinizin iyi geçmesine çok sevindim ecrinde iyidir inş.epey huyu değişmiştir.1gün bile evden uzaklaşınca bile değişiyor çocuklar.hep beraber sohbetlere başlarız inş
bende haftaortasına gelmeden kendimi yorgun hissediyorum.havalardanmıdır nedir.öpüyorum hepinizi

merhaba kızlar,
arzucum hoşgeldin özledik seni, meltemcim sende hoşgeldin tatlım
bu aralar herkes yoğun demek kolay gelsin kızlar,
kuzularınızı ve sizi öptüm çok
görüşürüz

Slm kızlar..biz de döndük istanbuldan..gzl geçti çok şkr...sizlerle muhabbeti özledim valla... Orda giremedm nete... Akrabaları gördük..bide kına gecesiyle nişana gittik.. Kına gecesi ortaokul arkadaşımındı..ne tuhaf oluo insan,yıllar sonra arkdaşlarını grnce..muhabbete kaldığımız yerden dvm ettik sanki daha dün grşmsz..

merhaba kızlar düğünümüzü yaptık bızde geldık amam çok yoruldum canımı çıkartı oğluşum desem yerı var ama onun için çok ıyı geçtı heryer de kuzu inek köpek vardı benım kı bayılıyor zaten tavukları kovaladı tabıkı tavuk onde eyup asaf arkada ben onun arkasında :)))))))))))))))
çok özledım sızlerı
arzucum hoşgeldın canım
esracım sende hoşgeldın ıyıleşti herhalde kuzucum
inşallah hasta olan yavrular yoktur

esracım hoşgeldin cnm.çok sevindim tatilinizin güzel geçmesine
hoşgeldin hülyacım çokk hoşsun gözümün önünde canlandı halinizkaydirigubbakcemiledelikafadulden havası yaramıştır inş size
ooo süper herkes artıl yuvaya döndü.tatil dönüşü daha yorgunluk tatilin acısı çıkayor.temizlik çamaşır derken.Allah kolaylık versin.
emelcm sizde iyisinizdir inş.öpüyoruz hepinizi

merhabalar bende 2009 ocak annesiyim birde nisan annesi olucam 2011 de inşallah kısmet olursa
burayı daha yeni gördüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…