- Konu Sahibi ecrinyagmur
-
meltemcim bilmiyorum yan etkilerini ama ağır bir ilaç sonuçta aynen süte geçiyormeraba canım.ya adece parol kullanıyorum demşşsinya.bende migren var ve parol asla etki etmiyo.yarımda olsa majezk atıyorum bazen.ama atmasam mahvoluyorum.acaba ne gibi yan etkileri oluyo kuzulara biliyo musun?
canım bizdede var ama yusuf kayra oturmuyor hiç, süs duruyor, üstüne tırmanıyor tepsili kısma oturup ayağa kalkmak istiyor , eziyet yani, kuzenindekiyle dene istersen oturmassa boşuna masraf yapma derim benii akşamlar kızlar..sizlere bişi danışmak istiyorum..ben oğluma henüz mama sandelyesi almadım,evim küçük old. için de kararsızım..sizlerin mama sandalyesi varmı? kullanışlımı? yenisini almak yerine netten ikinci ellere baktım 50-60 a var gzl,bide kuzenimde vardı büyüdü bebekleri ona sordum bakalım o verirse onu kullanırım bide nette bişi gördüm çok kullanışlı geldi..sonrada masa sandalye oluo..hemde burda bursada yapıomuş adam..fiyatda ii 65..sizce alimmi?
Geçmiş olsun canım, aşı çok zor ama mecbur işteslm kızlar geçmişi pek okuyamadım kusurabakmayın.bugün dr ya gittik ecrin çooooooooooook ağladı morardı resmen saolsun doktorumuz çok anlayışlı sakinleştirdi sevdi falan.dr muayene ederken çook korktu.birde aşı olunca yavrum iğneyi görür görmez acıyor demeye başladı sonra bir çığlk hala kulaklarımda bir süre acır korkusu ile yürümedi.arzucum hepatit aaşısı cnm 18. ay ve 2 yaşında olacakmış.6 ay arayla yani.18.ayda olanı vurulduk.
doktoruzmuzla uzun uzun konuştuk özerklik döenmi hırçınlık yapacak dedi size düşecek ilgi daha çok isteyecek dedi kiiii öyle zaten.hoşgörülü ve sabırlı olun dedi ve tutumunuz aynı olsun dedi.polen için illaki şart değil dedi ama az dozlarda verilebilirdedi ama belli aralılarla alerji riski varmı yokmu diye.verin demedi yani şu aşamada. polen içeren vitamin varmış riski daha azmış onun ismini verdi.kilomuz neredeyse alt sınırlarda zarif dedi::) hep böyleydi böyle devam edecektir kafanıza takmayın dedi.yastık kullanmamay şuan devam dedi zaten yatağın altından yükseltiyorz.dişlerin sıkıntısından bahsetti.şimdilik aklıma gelenler daha aklıma geldikçe paylaşırım canlarım.ecrin uyudu şimdi biraz işlerim var yarın eve mobilyacılar gelecek biraaz taşınmadan yapılacak işler var onun için evi toparlayacağım.çoook öpüyorum
ii akşamlar kızlar..sizlere bişi danışmak istiyorum..ben oğluma henüz mama sandelyesi almadım,evim küçük old. için de kararsızım..sizlerin mama sandalyesi varmı? kullanışlımı? yenisini almak yerine netten ikinci ellere baktım 50-60 a var gzl,bide kuzenimde vardı büyüdü bebekleri ona sordum bakalım o verirse onu kullanırım bide nette bişi gördüm çok kullanışlı geldi..sonrada masa sandalye oluo..hemde burda bursada yapıomuş adam..fiyatda ii 65..sizce alimmi?
slm kızlar geçmişi pek okuyamadım kusurabakmayın.bugün dr ya gittik ecrin çooooooooooook ağladı morardı resmen saolsun doktorumuz çok anlayışlı sakinleştirdi sevdi falan.dr muayene ederken çook korktu.birde aşı olunca yavrum iğneyi görür görmez acıyor demeye başladı sonra bir çığlk hala kulaklarımda bir süre acır korkusu ile yürümedi.arzucum hepatit aaşısı cnm 18. ay ve 2 yaşında olacakmış.6 ay arayla yani.18.ayda olanı vurulduk.
doktoruzmuzla uzun uzun konuştuk özerklik döenmi hırçınlık yapacak dedi size düşecek ilgi daha çok isteyecek dedi kiiii öyle zaten.hoşgörülü ve sabırlı olun dedi ve tutumunuz aynı olsun dedi.polen için illaki şart değil dedi ama az dozlarda verilebilirdedi ama belli aralılarla alerji riski varmı yokmu diye.verin demedi yani şu aşamada. polen içeren vitamin varmış riski daha azmış onun ismini verdi.kilomuz neredeyse alt sınırlarda zarif dedi::) hep böyleydi böyle devam edecektir kafanıza takmayın dedi.yastık kullanmamay şuan devam dedi zaten yatağın altından yükseltiyorz.dişlerin sıkıntısından bahsetti.şimdilik aklıma gelenler daha aklıma geldikçe paylaşırım canlarım.ecrin uyudu şimdi biraz işlerim var yarın eve mobilyacılar gelecek biraaz taşınmadan yapılacak işler var onun için evi toparlayacağım.çoook öpüyorum
esracım cnm biz chicco kuullanıyoruz ama epey büyük uzun vadeli diye aldık memnunum ama küçük lanalrda sorun olabilir cnm.ama odediğin sandalye kullanışlı ise fiyatı iyiymiş.
meltemcim eviniz mis gibi olmuştur.ozaman biz batıralım:):)
hülyacım arzucum öpüldünüz sizlerde
esracım mrb çok geçmiş olsun benim oğlumda çok şiddetli öksürük olmuştu bronşlara inmeden müdahale edildi 4 tane iğne verdi acildeki dr sonrada antibiyotık ve balgam söktürücü valla bana sorarsan iğneler ii geldi çabuk toparladı hoş yapılırken içim gitti ama((( geçti şükür
emelcim kreş işi çok zor ben ruhsat için gidiyorum kreşlere hepsi hapishane gibi(( osmangazi belediyesinin kreşi süper ama çalışan çocukları için malesef (
çarşamba günü hülyacım fatura ödemeye giderken bende bahçedeydim grştük ayak üstü hastayım asafa ama sevdirmedi kendini:))
zeynepcim sanada katılıyorum ben çok inattım babanne bakmıcak diye ama bakıcıyla neler oldu biliyosunuz herkesten iisi babanne :)))
sonra bu ara işten geldiğim saatten uyuyana kadar sürekli ya yürüyoruz yada yapışık geziyoruz iş yerinde de pc gelmedi daha giremiyorum sık sık
bu arada cumartesi itfaiyecilik haftası ya üniforma giyip törene katılacakmışız yawww insanlar garip garip bakıyo bide gazeticiler falan hep bizi çekiyo bayanız diye en ön sıraya koyuyolar slm vermeyi bilmem bişey bilmem ne sinir ya oldum olasıda göz önünde olmaktan hoşlanmam şimdiden strese girdim:sinifsinif:
esracım bizdede chicco mama sandalyesi var kızım ecrin hiç sevmedi zorla oturtuyordum biryere bağlı kalmayı hiç sevmiyor şuanda mutfakta süs niyetine duruyor ben boşuna para vermişim büyük hevesle almıştım oysa...
zeynepcim hepatit aşısını doktorumuzda sağlık ocağıda 2 yaşında başlanacak dedi siz niye erken vuruldunuz kafamkarıştı canım. ayrıca geçmiş olsun şu aşılar bitsede fıstıklarımızın canları acımasa, annelik işte kıyamıyoruz ağlamalarına...
canım ecrinde bana aşırı düşkün olmaya başladı bütün gün yan yana kucak kucağa olalım istiyor demekki bu dönemdede bunları yaşayacağız.
kızlar bende yastık kullanmıyorum muhtemelen 2 yaşına kadarda kullanmam.
meltemcim geçmiş olsun sendede kansızlık varmı ?kansızlık anneden geçer diyor doktorlar.bebişin nekadarlıktı? pekmez tavsiye edecektim. eğer pekmezi yedirebilirsin yada sulandırıp içirebilirsen kansızlığa çok yararı var. ama süt ürünleriyle beraber verme etkisini azaltıyor canım.
esracım bizdede chicco mama sandalyesi var kızım ecrin hiç sevmedi zorla oturtuyordum biryere bağlı kalmayı hiç sevmiyor şuanda mutfakta süs niyetine duruyor ben boşuna para vermişim büyük hevesle almıştım oysa...
zeynepcim hepatit aşısını doktorumuzda sağlık ocağıda 2 yaşında başlanacak dedi siz niye erken vuruldunuz kafamkarıştı canım. ayrıca geçmiş olsun şu aşılar bitsede fıstıklarımızın canları acımasa, annelik işte kıyamıyoruz ağlamalarına...
canım ecrinde bana aşırı düşkün olmaya başladı bütün gün yan yana kucak kucağa olalım istiyor demekki bu dönemdede bunları yaşayacağız.
kızlar bende yastık kullanmıyorum muhtemelen 2 yaşına kadarda kullanmam.
meltemcim geçmiş olsun sendede kansızlık varmı ?kansızlık anneden geçer diyor doktorlar.bebişin nekadarlıktı? pekmez tavsiye edecektim. eğer pekmezi yedirebilirsin yada sulandırıp içirebilirsen kansızlığa çok yararı var. ama süt ürünleriyle beraber verme etkisini azaltıyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?