- Konu Sahibi ecrinyagmur
-
canım bana turşu yapacak kımse olmadığı için mecbur öğrenıyorumslm kızlarrrrr.hülyacım beraber düğüne gidersek halimiz gözüümüzün önünde canlandıkaydirigubbakcemile
afiyet olsn cnm ben hiçç turşu yapmadm kendim.eeeeeee ben boşuna marifetli arkadaşlarm demiyorum..
esracım nice senelere sağlıkla inş.ççoook öpüyoruz yakışıklı oğlunun yanaklarından
bende az sonra dışarı şıkacağım inş ecrine kışlık bişeyler ve pijama falan alacağım inş ihtiyaçları var.sizler ne yaptınız kış için kuzuların ihtiyacları varmı?montda almam lazım geçen sene astronot mont kullanmıştım getirip götürürken rahat oluyordu bu sene olmaz sanırım.valla küçük şeyler daha pahalı:sm_cool:
eyüp asaf şimdi 20 aylık canımiyi geceler kızlar.. bugün evde yoktuk anca oturabildim başına...
hülyacım ben muradiyedeyim..yakınız :) oğlunun adı mükemmel..ben 8 sene istanbulda eyüpte okudum o yüzden o ismin bende yeri ayrıadıyla yaşasın inş... ne kadarlık oldu eyüpcük?
teşekkür ederim.. kayra diş çıkarıodur büyük ihtmlle.. bzm yunus emrede hiç bişi yemez normalde,dktr alerjisi için bi şurup verdi,eczacıda bu şurubu genelde iştah açsın ve uyku yapsın die alıolar dedi,hakkaten de doğruymuş..baya acıo iştahı maşallah...adı sipraktin..dktrunuza sorabilirsin,uygun görürse kullanırsn..kışlık için bnmde alışveriş yapmam lazım ama biraz daha bklmm lazım,bütçesel
öle küçülenleri verebilck kimse de yokbu arada sen nerde oturuosun?
canım çoook geçmiş olsun.bu aralar salgın galiba aman yorma kendini diyeceğim ama kuzular insanı doğal olarak yoruyordelikafadulden ahhh kayra kuzuya kıyamam bu dişler mahfediyor yavrucakları..merhaba kızlar, nasılsınız bakalım
ben çok fena grip oldum 2 gündür ayakta duracak halim yoktu ama bugün biraz iyiyim, sildim süpürdüm kaldırdım her yeri, yoruldum ama iyi oldu temiz temiz
kayrada çok huysuz bugün bişey yemedi sabah beri, az önce yoğurt çorbası yapmıştım zorla yedirdim uyudu paşam, diş çıkarcak herhalde çok mızmız
esra doğumgünü kutlu olsun oğluşunun canım
turşu bende yapmadım kızlar, zaten hiç yapmadığım için bilmiyorum, ama çok severim salatalık turşusunu, kayınvalidem yapıyor her sene, ondan geçinirim artıkın :))
bende kışlık bişeyler alsam iyi olacak, gerçi geçen seneden montları vardı ama olurmu bilmiyorum
görümcemde çok kıyafet veriyor bana, onun 3 oğlu varya küçülenleri kayraya veriyor
çocuk giysisi eskimiyor zaten
neyse ben birgün yazlıkları kaldırayım kışlıkları çıkarayımda bakalım hangileri olcak hangileri küçülmüş
aaa geçmiş olsun cnm kıyamam ya neden böyle oluyorki balıklar bayat olmasın hamsi ağır bir balık değil sanki..aman onlara bişey olmasın .cnm bizim de ayakkabıya ihtiyacımız var bende spor istiyordum ama şimdi yağmurlar başlayacak soğuk havada spor ayakkabı pek kullanışlı olmaz şimdiden okadar pahalıya spor ayakkabı almayayım dedim kışlık bişeyler bakacağım inş spor a. inş bahara doğru alayım dedim ama kararsızım gönül istiyorki hepsini alalım ama olmuyor işte.kızlar nedır benım şu balıklardan çektiğim ya
pazar pazarından balık aldım
geçen pazar gunu de balık alıp gıttık arkadaşa orada yedık içtik hiç bır sey olmadı bu hafata aldım
benım oğlan gene bütün zehirlendi sürekli kustu
hamsiyi miğdesi kabul etmıyor hassas oğlumun
iyi akşamlar kıslarr
nasılsınız görüşmeyeli. bizde tatile gittik döndük güzel geçti çok şükür kızla zor olcak zannediyordum ama güzeldi
annemlere geldim yine bi bakayım dedim siz neler yapıyorsunuz diyeboshayallersmile
ben etibankta merinos parkının altında oturuyorum canımteşekkür ederim.. kayra diş çıkarıodur büyük ihtmlle.. bzm yunus emrede hiç bişi yemez normalde,dktr alerjisi için bi şurup verdi,eczacıda bu şurubu genelde iştah açsın ve uyku yapsın die alıolar dedi,hakkaten de doğruymuş..baya acıo iştahı maşallah...adı sipraktin..dktrunuza sorabilirsin,uygun görürse kullanırsn..kışlık için bnmde alışveriş yapmam lazım ama biraz daha bklmm lazım,bütçesel
öle küçülenleri verebilck kimse de yokbu arada sen nerde oturuosun?
sağol canım yusuf kayrayada bulaşıcak galiba hapşırmaya başladı bugüncanım bana turşu yapacak kımse olmadığı için mecbur öğrenıyorum
çok geçmiş olsun emelcım bende dıyordum kı bu emel düğüne gidecek diye hiç uğramaz oldu topiğe ancak mı hazırlanıyor ne
kayamam hasta olmuş arkadaşım aman kayraya bulaşmasa barı
canım hasta hasta ne temızlık yaptın ıyıce yordun kendını
kayrada diş çıkartıyor galıba canım gerçi senden de hastalık kapmış olabılır aman dıkkat havalarda çok aldatıcı
kızım ne kadar sanşlısın (gerçi o tarafını sana sormak lazım )
turşular kaynanadan kıyafetler görünceden .......
bana kaynanam bir tek oğlunu verdi:)))))))))))))))))))
yeterde artar zaten
canım sipraktını devamlı mı verıyorsun ?
küçülenlerı ikinciye sakla canım
gerçi sen düşünmüyordun
çok geçmiş olsun canım, kıyamam kuzucuk,kızlar nedır benım şu balıklardan çektiğim ya
pazar pazarından balık aldım
geçen pazar gunu de balık alıp gıttık arkadaşa orada yedık içtik hiç bır sey olmadı bu hafata aldım
benım oğlan gene bütün zehirlendi sürekli kustu
hamsiyi miğdesi kabul etmıyor hassas oğlumun
hoşgeldin canım , biraz anlatsana kendini tanıyalım birbirimiziiyi akşamlar kıslarr
nasılsınız görüşmeyeli. bizde tatile gittik döndük güzel geçti çok şükür kızla zor olcak zannediyordum ama güzeldi
annemlere geldim yine bi bakayım dedim siz neler yapıyorsunuz diyeboshayallersmile
canım çoook geçmiş olsun.bu aralar salgın galiba aman yorma kendini diyeceğim ama kuzular insanı doğal olarak yoruyordelikafadulden ahhh kayra kuzuya kıyamam bu dişler mahfediyor yavrucakları..
esracım oğluşunun iştahını açtıysa ne güzel ama işte keşke onlaara yapay şeylere ihtiyaç duymadan yeseler ama olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?