- Konu Sahibi ecrinyagmur
-
denizcim hoşgeldım
hayırlı olsun canım oğluşuna kardeş geliyor desene
hoşgeldin cnm.Allah bağışlasın yavrularını.sağlıla kucağına alırsın inşmerhabalar bende 2009 ocak annesiyim birde nisan annesi olucam 2011 de inşallah kısmet olursa
burayı daha yeni gördüm...
zeynepcim hiç sorma gülüm ya tatil dönüşü çok kötü oluyor .
çamaşırlar bırıkmış
bulaşık dersen almış başını gitmiş
benim kocam tembelmidir nedir bilmem yatağınıı bıle toplamamış
dün tetenoz aşısı oldum kolum ağrıyor((((((((((
yağmurlu bir bursa sabahı
yaşasın soğuklar geliyor
günaydın kızlar.nasılsınız.sonunda katıldım size.evi temziemek nerdeyse bir haftamı aldı benim yaramazla :)tamda bitmiş sayılmazda hafta sonu eşim varken halletcem artık.ne zor çocukla ya.hele benim mızmızla dahada zor.iyice fena oldu ya.bütün gün mızmızlanıyo eteğimde.dişe bağlıyorum ama daha diş yok ortada.altlar çıktı ama üster daha mı zor çıkıyo acaba.geceleri bile kaç defa kalkıyo hesap edemiyorum artık.birde ağlayarak sürekli.emmedende uyumuyo sıpa.bi derdi var kuzucuğumun ama ne? buhgün dr a gidicez bakalım.ben baharda ırmak hanıma gidiyorum.memnunn değilim aslında ama iyi bi dr bulamadım.değiştireyim dedim o dahada kötü çıktı yine devam ırmak hanıma. kızlar buluşma yapmıyomuyuz daha :) benim sıpayla gelmek çok zor olcak ama bi denerim artık.öpüyrum hepinizi...
günaydın..ii dr bulmak zor..biz dorukta hakan gerçek'e gtmştk çok ii bi dr. ama doruk 50 tl alıo...geçen oğlum hastalanınca çekirgedeki çocuk hastanesi acile götürmüştüm acilden poliklinikteki dr. a yönlendirdiler. selahattin engin.. ondan çok memnun kaldım..orta yaşlı bi adam ve çok güzel ilgilendi..güzelce anlattı herşeyi..ve çocukları çok sevio adam belli..bundan sonra ona gitcem,hemde devlet hastanesi,bütçeye de uygun.. :)[/QUOT
canım aran-mıza hoşgeldin.malesef zor ii dr bulmak.aslında devletle çok farkı yok çoğu dr un.ben sadece her aradığımda ulaşabikmek için özel dr istiyorum.çocuğumu tanıyan bi dr olsun istiyrm.yoksa devletin sunduğu imkanları kullanmak varken para vermek gereksiz.ama tabi ii bi dr bulursanda devlettekilerle lkarşılaştırlmaz bile.rabbim karşımıza iyi insanlar çıkarsın herzaman inş.:)
merhaba kızlar,
ben yine grip oldum kafam kazan gibi çatlıyor ve emzirdiğim için sadece parol içebiliyorum
hülyacım hoşgeldin canım , kolay gelsin yavaş yavaş yap
deniz hoşgeldin aramıza canım, gitgide kalabalıklaşıyoruz
zeynepçim iyi olmaya çalışıyoruz canım, sen nasılsın ecrin prenses nasıl
havalar dahada soğumadan görüşsek iyi olcak, özledim hepinizi
ben biraz iyileşeyimde sizede bulaşmasın
slm kızlar meltemcim hoşgeldin
ben bu hafta 4gün eğitimdeyim ilkyardım bu akşam eve 7de gelebildim cnm sıkıldı oğluma göremedim(
eğitmende kadın söyledim ama benim süt iznim var diye kime dedim boşş
bazen biz kadınlar erkeklerden de anlayışsız oluyoruz neyse bu da bitecek
ya kızlar ev alma fikrimiz var ama bu ara fiyatlar uçmuş(
en yakın zamanda grşelim
kızlar hepinize kucak dolusu merhabalar... geçmişin hepsini okuyamadım kusura bakmayın tatilimiz harikaydı çok eğlendik düğünümüzü yaptık herşey çok güzeldi. sizleri çok özledim umarım herkes iyidir. gelinimiz doğum yapacak diye bekledik ama ufaklık doğmadı. önümüzdeki günlerde doğunca tekrar ankaraya gideceğim. ben yokken hastalanan , küçük kazalar geçiren kuzularımız olmuş hepsine geçmiş olsun umarım hepsi iyileşmiştir.topiciğimize yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz. hepinizi öpüyorum.
merhabalar bende 2009 ocak annesiyim birde nisan annesi olucam 2011 de inşallah kısmet olursa
burayı daha yeni gördüm...
merhaba kızlar düğünümüzü yaptık bızde geldık amam çok yoruldum canımı çıkartı oğluşum desem yerı var ama onun için çok ıyı geçtı heryer de kuzu inek köpek vardı benım kı bayılıyor zaten tavukları kovaladı tabıkı tavuk onde eyup asaf arkada ben onun arkasında :)))))))))))))))
çok özledım sızlerı
arzucum hoşgeldın canım
esracım sende hoşgeldın ıyıleşti herhalde kuzucum
inşallah hasta olan yavrular yoktur
hoşgeldin canım.oooh herkes mis gibi tatillerini yapmış.bende uzun bi tatil yaptım.çok iyi geliyo bu tatiller.8ayın uykusuzluğunu attım bende annem sayesinde.darısı kurban tatiline artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?