- Konu Sahibi ecrinyagmur
-
amin canım güzel dileklerin için teşekkür ederim.ben henüz sadece anne adayıyım sizin topiğin konusuna ters aslında ben sadece arada size bir merhaba derim..sevgilerAcıbiber , seda ,sezen10, şekerkızcandy , rapunzel26; beris , hepiniz hoşgeldiniz kızlar. bu topici açarken bukadar hızlı katılım olacağını düşünmüyordum beni yalnız bırakmadınız hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. sohbette maşallah artmış umarım çok güzel paylaşımlar elde ederiz.
kızlar liste yaptım listede bilgileri eksik olan ve yeni gelen arkadaşlar listeyi alıntı yaparak bilgilerini eklesin lütfen bende düzeltmeleri yaparım.
şuana kadar topice katılanların hepsi anneliği tatmış.Bizler bebişlerimize kavuştuk onları büyütmeye çalışıyoruz sezencim de anne adayıymış Allah tamamına erdirsin hayırlı doğumlar nasip etsin sezencim inşallah.
sağol şeker arkadaşım amiiin canım..daha 5+6 haftalığız ve çok endişelerim var korkuyorum ilk 3 ay tehlikeli diyorlar ya..sadece bol bol dua ediyorum ve kendime çok iyi bakıyorum ve doktoruma çok güveniyorum başka da elimden bişey gelmiyor..hepiniz çok tatlısınız hepinize kucak dolusu sevgilerSezen Allah kucağına almayı nasip etsin arkadaşım
topic için bende teşekkür ederim
benim bursada pek arkadaşım yok
sizinle tanıştığıma çok memnun oldum şimdiden
kızlar benim oglan 3 gundur dis yuzunden aksam 6 da yatıyor sabah 8 e kadar boyle gozleri sis sis ama mutlu uyanıyot ama yawrum pek bişey yiyemiyor tombikim eridi valla cok uzuluyorum ama fazlalıklar ona yetiyordur :)
nasıl yani 6 dan 8 e kadar uyanmıyo mu hiç kaç aylıktı bebişin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?