- Konu Sahibi ecrinyagmur
-
kıyamam ya diş çıkaracakları zaman ne kadar da huyları değişmiyorKızlar ben geldim kızım sonunda uyudu ama bu aralar çok zor uykuya dalıyor birde üst dişlerimiz çıkacak onunda huzursuzluğu var. bu mesajı birtürlü yazıp gönderemedim 3 defa uyandı tekrar uyuttum inşallah kalkmazda biraz uyur. kızlar ne şanslısınız kayınvalideniz yanınızda benim kayınvalidemde birsüre yanımdaydı Allah razı olsun kızıma çok emeği geçti bana çok yardımı dokunuyordu ama şuan yanımızda değil inanın çok zorlanıyorum tek başıma.Valla kıymetlerini bilin derim . kızlar yemek konusunda bende fikirlerinizi bekliyorum hergün ne yemek yapayım diye düşünüyorum
canım benımkıde diş çıkartıyor ama ben alıştım artık uykusuz yada kucağımda uyumasınaceyda hoşgeldin aramıza
buarada uyudu diye sevindiğim kızım 10 dakıka bile uyumadan kalktı senağlama bukadar uykusuzluğa nasıl dayanıyor anlamıyorum gecede pek uyumadı kızlar sizin kuzucuklarda da uyku sorunu yaşıyormusunuz
canım dışarı çıkmıştım kusura bakma ankara ya gitti anneannem rahtsızda sonuçta o da onun annesi dimi(
şenlik varmış bursa da kızlar duydunuz mu ben şimdi ordan geliyorum içinde gıda kermesi de vardı eşime ordan bişeyler aldım bu akşamı yırttık güzel bi sofra hazırlayım şükür eşim hiç problem yapmıyo yemek meselesini zaten kendi dedi uğraşma ordan al diye...15 gün boyunca devam edecekmiş şenlik kültürpark ın aşağısında continent vardı eskiden oraya açılmış haberiniz olsunnn
aşk olsun canım gıderken nıye haber vermıyorsunda gıttıkten sonra haber edıyorsun .yınede sağol canım
anneannene geçmiş olsun canım inşallah bır an once ıyıleşırde sen de anneciğine kavuşursun
iste seninlede gidelim canım ya nolcak..geçmiş olsun dileklerin için de teşekkür ederimm
Kızlar bilgileri eksik olanlar lütfen bu listeye eklesin
yada söylesinki eksik kalan yerleri dolduralım.
1- ecrin yağmur.................. Arzu................ Ecrin Yağmur ..........2009 Mart
2- s_eker........................... Zeynep .............Ecrin...................... 2009 Mart
3- h.mine........................... ZeynepCeylin................................... 2008 Kasım
4- Trackeki........................................................................................ Eylül
5-ballım ....................................................................................2009 Ocak
6-meltemşahin............................................Demiralp.................. 2010
7-sampuan.......................Burçin.................BurakKayra..............2009 Ağustos
8- nagieymen ..................Nagihan ...............Eymen ...................2009 Kasım
9- derinzlm......................Özlem ..................Derin .....................2009 Şubat
10- BEYAZMELEK........................................Öykü..................... 2009 Temmuz
11-dilasa ........................Sema......................Nur........................2009 Ekim
12-Hamişim ben .............Tugba.......................Toprak...................2008 Nisan
13-ozkerem ....................Özlem...................ArdaKerem...............2008 Ağustos
14-alyaduaninannesi.................................. .................................2009 Ekim
15-crescentrose................Gülay................. ....Arda.....................2009 Aralık
16-_sakura_......................Merve............... .....Reyyan.................2009 Eylül
17-cemre88.......................Hilal.......................Efe.......................2008 Ekim
18-seda1986...................................................Duru.......................................
19-sekerkızcandy..............Emel......................YusufKayra
20-rapunzel26.................................................EyüpAsaf.............2009 Ocak
21-Beris.......................................................................................................
22-çiçeks.......................................................AliEymen..............2009 Temmuz
23-ceyda85......................Burçin......................Naz.....................2009 Aralık
24-Esma80................................................................................2009Nisan
25-sezen10................................................................................Hamile
beni alın benideeeeeee
semacım geçmiş olun Allah acil şifa versin canım
canım teşekkür ederim elimden geldiğince güncelliyorumeline sağlık ecrinyağmur liste çok güzel olmuş ..
canım biraz burda tanışıp kaynaşsak daha iyi olur ayrıca havalarda ısınmış olur biz kaynaşırkenadım aybike kızımın adı alya dua 2009 ekim bebeği
20 sinden sonra toplaşmaya karar verirseniz bende katılabilirim
annemlere gelmeyi düşünüyorumopuyorumnanaktan
canım tüm bursa bizim :)kızlar 25 anne 25 bebek nereye sığarki :)))
maşallah kalabalık olduk
Ohhh süper kalabalık olmuş burası sayfanın yerini kaybettim o yüzden bakamadım kaç gündür buluşma mı ayarlanıyor havanın güzel olduğu birgün park olabilir aslında çocuklar koşturur hem açık hava ama orda tek sorun alt açma yerlernin olmayışı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?