2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

emelcim sıcacık kalbına bıze actığın gıbı dun de evını açtın çok sağol canım
hoş sohbetın için bıze katlandığın için

nagişin senınde gelmen bana tamamen süpriz oldu çok sevındım senın de gelmene

kardeşleri dört gözle beklıyorum kızlar hadı bakalım
pembe beşikler .....
emel sabah uyandık benım kı haydı kayralara gıdelım dıyor
anlaşılan dun ıyı geldı
çok şükür ki ıyı de anlaştılar

canlarım mrb.süper buluşmalar olmuş bizde elbette olmak isterdik ama denk gelemiyoruz bir türlü tatile az kaldı inş
emelcim cnm hayr olsun paşama yakışır bir kardeşşş
kızlar düşünüyormusunuz bu kardeş durumunu?kafanızda varmı planlar?
hülyacım kocaman olmuştur küçük tutayyy:)
nagihancım cnm eymen paşanın içinemi doğdu kardeş istiyor kuzum?
Allah hepimizin gönlüne göre versin inş

merhaba kızlar,
nasılsınız? herkes iyidir inşallah ne kadar sıcak bir hava var
kayra kulağını tutuyor gene, pek bişey yemedi sabah beri
uyurken emiyorya ondan oluyor inşallah iltihap tekrarlamamıştır
akşama emzirmicem tamamen kesiyorum birkaç gün uyku yok bize
nasıl sakinleştircez bakalım
zeynepçim aslında düşünmüyorum daha erken ama bu ay bir kaza kurşunu olabilir
nagişinde öyleymiş galiba bakalım hangimiz kazaya kurban gitçez :))

hahahaha bakalım kime kısmet sıramı gönüllü sana verebilürün şekerimmmm
hazır değiliz maddi manvi ama olsada fena olmaz sanki :44:
ayyy emel kes tabi geç bile kaldın eymen 14 aylıkken bıraktı anca kendime geliyorum ya bide başına gelen varmı bilmiyorum ama geçtiğimiz 4 gün acayip göğüslerim sızladı kazara bir yere çarpayım eymenin eli değsin yada durup dururken sızladı dün geçti normelde hiç yaşamam adet dönemimde bile :44:

EMELCİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM
inşallah çok ciddi bır seyı yoktur
eyüp asafta kusuyor ya
o yuzden de pek üsteleyemıyorum yesın dıye
bütün evi pisletti
nagişim attaltmış kazayı sıra sende galıba canım soyle bakalım gelıyor mu arkadaş oğluma
inşalllah kesersın canım ya
olmazsa bır ıkı gun annende bırak tek başına orada sen olmayınca nasıl olacak dıye belkı oyle kesersın tatlım ya

günaydın hülya henüz atlatmadım bebemmm daha var yani
zeynep,emel nasılsınız canlarım
bu arada arzu nerelerdesin boşladın bizi biraz az gez yaaaaa

na ber kızlar,
kızlar sağolun iyi şimdi kayra ama işte yemek yemek istemiyor herzamanki gibi
sabah 6 da uyuduk 9da kalktık, şimdi öğlen uykusuna yattı ama tak tak napıyorlar bilmem çok gürültü var bende yattım ama uyuyamadım az sonra uyanır zaten paşam
karar aldım ne zaman bırakırsa ozaman kesçem zaten gitgide azalıyor sütüm, zaten istemiyor artık aklına gelmiyor gecede 1 2 kere ye kadar düştü , bırakır artık

benim büyük gün 10 haziran, bekliyoruz bakalım tehlike devam ediyor
ay bir belli olsa artık beklemeside zormuş ya
beşi bir yerde çayına başlıcaktım ya hamileysem diye içemiyorum

hülyacım üşütmüştür belki eyüp asaf kuzum , nane limon kaynat iyi gelir , geçmiş olsun paşama
nagişim biz iyiyiz canım, sen nasılsın
zeynepçim arzucum hülyacım sizde iyisinizdir inşallah

etimek tatlısı yapıyorlar ya ondan canım çekti tarif arıcam şimdi
nasıl zayıflıcaksam ben :)))
görüşürüz öptüm hepinizi

anam aşeriyon galiba emel
benim 15 hazıran bakalım kader kismet bende ilaç kullanıyodum bıraktım ne olur ne olmaz diye

emelcim az kalmış senınkının bellı olmasına
yarın bakalım ne olacak canım benım olursa sonra ıkısıyle ister istemez zayıflıyorsun canım

bugun ben de eyüp asafı doktora goturdum kusuyor dıye kaç kez kusuyor dedı doktor gunde bır kere dedım guldu
çok cıddı bırsey yok dedı amma pımpırığım

ha emel tatlı işini ne yaptım canım yapamadıysan sana yapıp getıreyım

nagişim gülmü canım bakarsın sende tutmuşsundur
ne güzel ıkız gıbı oursunuz ha
bu arada arzu gelmış bıraz bızı kıskanmış
temızlık yapıyor canım ya

zeynepcım sen nasılsın ecrın nasıl okullar kapansında rahatla görüşelim artık

merhaba kızlar nasılsınız?
ben tehlikeyi atlattım darısı nagişimin başına
ama ne yalan söyleyim üzüldüm çok heveslenmiştik eşimde bende
hazır evdeyken onuda aradan çıkarsammı işe girmeden acaba :))
hülyacım sağol canım yapmış kadar oldun tatlıyı, bende yapamadım daha çünkü markete gittim unuttum etimek almayı kayrayla alışveriş korkunç oluyo, o canı ne isterse alıyo atıyo sepete ben onun peşinde koşmaktan unutuyorum bazı şeyleri
market sepetinide eve götürmek istiyo bide onun kavgasını yapıyoruz kasada :)

neyse hava yağdı biraz serinledi iyi oldu, buluşalım kızlar birgün

arzucum gelmiş hoşgelmiş, kolay gelsin canım

hadi geçmiş olsun insan istemiyoruz desede bir yanı istiyo işte hayırlısıyla en doğru zamanda olsun inş
arzu hoşgeldin cnm zeynep sen nasısın

canım aslın da olsaydı senın için ıyı olurdu işe girmeden
kısmet değilmiş demek kı bır kaç kaza kurşunu lazımmiş
canım çocuklarla market falan hiç kolay olmuyor bende eltımın sunnetı için eyüp asafa gömlek almaya gittim keşke gıtmez olaydım bırı ağlar o susar dıger başlar insanlar bakar of rezil gibiyız yollar da

nasılsınız kızlar?
sütten kestim ben kayrayı ,ama canım çok yanıyo, kolumu kıpırdatsam acıyo göğüslerim çok zormuş ya
birde psikolojik olarakta zor, o aramızdaki bağdı sanki koptu gibi geliyor

emelcim o aranızda kı bağ asla kopmuyor gerını başka bağlar alyor evet çok güzel bır sey göğsüne yaslanıp emmesı ama artık buyudu
inşalllah sütlerın çabuk gerı çekılır

nagışım gözün aydın mı dıyeyım ne dıyeyım bılemedım olsaydı aradan çıkardı :)

slm canlarım umarım herkes iyidir umarım
hülyacım cnm benim ecrinde çok kusuyordu okadar götürdüm hep normal dediler.1 yaşına kadar sürdü geçmiş olsun bitanem
nagihancım cnm geçmiş olsun sanada sen istiyorsun galiba bu kardeş işini ahh birde çalışıyor olmak insanı 2 kere düşündürüyor
emelcim cnm sanada geçmiş olsun bitanem ama sen bencede işe başlamadan düşün bu işi cnm
kızlar ben bir ev kazası atlattım cuma günü evin dış kapısı çelik kapının arkasındaydı ayağım kaapı birden geeriye açılıca ayağımın baş parmağındaki tırmağı aldı canlı canlı tırmağımı çektim acısını anlatamam size acayip kanadı evde sadece ecrin vardı çoook korku kuzum eşimi aradım hemen geldi acile gittik film falan Allahdan kırık yok pansuman yaptılar tırnağı çekmeyiz dediler eziyet vermeyelim zamanla ya düşer ya tutunur dediler.ayağım sarılı.bugün daha iyi çok şükür.terlik giyiyorum ayakkabı yasak okulada terlike gideceğim:))) aayyy anlatırken bile fena oluyorum acısı çoook fenaydı.Allah beterinden korusun aman dikkat edin bu görünmez kazalar çok tehlikeli
hepinizin kendinize dikkat edinnnn.öpüldünüz

zeynepcim çok geçmiş olsun okurken bir tuhaf oldum :18:Allah beterinden korusun istiyorum 2.yi ama eymen 3 yaşına girdiğinde doğacak gibi tabi mevlam verirse arzu nerelerde ya iyice boşladı bizi
hülyacım şimdilik sevin cnm daha erkendi

kızlar hepinize merhaba Ankaradan geldim ama temizlik çamaşır ütü derken çok yoğundum. sonra ecrin 2 gün hastalandı ateş ve ishal vardı Allahtan çabuk atlattık. şimdide ben biraz rahatsızım midem kötü yakında düzelir inşallah. emelcim ve nagihancım hayırlısı olsun inşallah hayırlı zamanda 2.bebişler gelir canlarım.hülyacım sizede geçmiş olsun inşallah kuzunun kusmaları geçmiştir. hala karacabeydemisin yoksa döndünmü hülya?
zeynepcim sanada tekrardan geçmiş olsun canım.Allah beterinden korusun. kızlar hepinizi çok özledim umarım herkes iyidir ben nete fazla giremiyorum. buaralar ecrin huy değiştiriyor gibi ,arada biraz inat yapıyor.bazen nasıl davranacağımı şaşırıyorum umarım buda daha öncekiler gibi dönemseldir :))
bu 2 yaş nasıl bir yaştır önceside sonrasıda çok zormuş :)) hepinizi öpüyorum canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…