2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

emelcim inşallah en kısa surede oğrenır canım
tatlım bu çocuğa bağlı ne kadar da oğreneceği annesı sen ona sorma sen götür çişe o tabıkı de kaçıracak daha önce hep beze yaptı tutması gerektığını nereden bılecek
çok zor bır süreç allah yardımcın olsun canım
eskı evde bırakayım dıyorsun çişleri :))))))))))))

biri iftara mı cağırdı ?
anam çocuklarla ne iftar olur amaa

çok özledım hepınızı

ammannn çocuklarla diye diye tıkılıp kaldık dökerler saçarlar yerler ne yapalım bunalımmı takılalım çocuklunun halinden çocuklu anlıyosa bizde birbirimize yeterik aaaa

slm kızlar...
herkes iş yapma telaşında valla hamarat arkadaşlarım benimmm
hülyacım allah kavuştursun cnm evde misafir oluğ gidince bir boşluk oluyor.demek küçük paşada sakız çiğnemeye başladıı oohh ohhh maşaallah.:)Allah korusun görmesen ah bu çocuklar
nagihancım cnm kolay gelsin bizimde mutfağın badana olması lazım ama bakalım ne zaman.cnm hayırdır canını sıkan ne var düğün telaşı koşturmaca çocukların telaşı bunlarmı yordu seni.Allah gönlüne ferahlık versin cnm
ahhh emelcim ben de yakından bu durumu yaşayan biri olarak.çok zor gerçekten bizim 21gün oldu anca alışıyoruz tabiki hala kaçaklar olabiliyor.geceleri dahada zor .çoook sabır istiyor gerçekten çişler kakalar hayatın bunun üzerine kuruluyor.bir yerede çıkamıyorsun tuvaleti gelirse ne yaparım diye.gerçi senin taşınma telaşında var Allah kolaylık versin ama iyi yapmışsın evini yerleştirmeden temizlenmeden alıştırman iyi olmuş.taşınmak ayrı zor zaten.
bizde evdeyiz geldik tatilden misafirim var yatılı.sıcaklarla boğuşuyoruz.mutfağımı temizlemem lazım ama nezamannnnn

naber kızlar?
benim oğlum az az söylemeye başladı ama dün bir kaka faciamız vardı felaket marketin ortasına yaptı öldüm utancımdan napçağımı şaşırdım
geceleri bağlıyorum ama gündüze iyice alışınca geceyi bırakçam siz birdenmi bıraktınız kızlar ? ne zormuş bu çiş işi ya (
kayu tuvalete gitti televizyonda ondan çok etkilendik diyebilirim ondan sonra tuvalete oturmaya başladı kayu gibi yapıyom diyo:))
zeynepçim sanada kolay gelsin canım çocuklarla iş hiç kolay olmuyor
ben kayra uyurken işte ütülerimi yapıcam biraz dantelleri falan ütüleyip kutulucam orda hemen yerleştiririm
nagişim çalışıyorsun zaten iftar zahmet etme canım benim çocuğun küçük zaten yemekten sonra geliriz bir gün

emelcim karışmak gıbı olmasın canım ama gece de bağlama
bu sefer gece alışacak bırde onu bıraktırmaya uğraşacaksın canım
dur annesı bu bırsey değil daha neler gelecek başınıza
çocuk bırtanem o onu herkez hoş karşılayacak
bunlarda geçecek annesi
hayat bunlardan sonra başlıyor aslında en kolayları bu

o tatilcilerde gelmiş hoşgelmişsınız
nasıl geçtı tatiliniz mınık prenses sevdı mı suyu
geçen bızde gıttık benım temızlık hastası oğlum denızde taşlar var dıye gırmedı
ama acayıp karardı bır görsenız zencı gıbı oldu

canlarım yaklaşık 2 aydan sonra hepinize merhaba, hepnizi ayrı ayrı çok özledim. sizlere yazamadım ara sıra bile nete giremedim inanın çok zor günler geçirdim hoş halada bitmiş değil yaklaşık 7-8 haftadır hiçbirşey yiyemiyordum aşırı mide bulantısı ve kusma inanın ayakta duramıyordum serum bile aldım başta midemde sorun var diye korkmuştum . ama Allaha şükür midemde sorun yokmuş. bu bulantılarımın sebebi minicik bir şeymiş :) sıkı durun söylüyorum 2.kez teyze olacaksınız kızlar :)) canlarım hamileyim Allahın izniyle 12 haftam bitecek. inşallah ecrinimin tatlı kardeşi hayırlısıyla sağlıkla doğar. dua edin tamammı şekerler :)) Allahım tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu inşallah. biz hiç beklemiyorduk tam bir süpriz oldu sıra sizlerde kızlar :)
ecrin çok mutlu kardeşi olacak diye çok seviniyor sabah kalkınca anneciğim kardeşim uyandımı diyor bende evet deyince göbeğimi açıp kardeşini öpüyor günaydın kardeşim diyor :) geçen çubuk kraker yiyor benimde midem bulandı kızım 2 tane bana ver yiyeyim dedim vermeyeceği tuttu ,bende verde kardeşine yedireyim dedim o sayede bende yerim diye düşündüm :)) ama ecrin krakere göbeğime tutup kardeşine yedirmeye çalıştı.. :)) daha okadar hikaye varki gülmekten öleceğim.

kızlar size uzun uzun yazmak isterdim ama inanın mide bulantılarım geçmedi şu satırları bile zor yazıyorum kusuruma bakmayın. hepinizi çok öpüyorum

aaaaaaaaaaaaaaaaa çok şaşırdım çok sevindim hayırlı olsun canım, Allah kucağına almayı nasip etsin öpüyorum seni ve küçük ablayı :)
bizde tatildesin yazamıyorsun diyorduk
ecrinde zaten büyüdü iyi olmuş, artık sıra bize geliyor galiba :)
hülyacım fenalık geldi çişli çamaşır yıkamaktan gece naparım bilmiyorum valla birkaç gece daha bağlayımda sonra bıraktırırım
senin kara oğlunuda yerim bu arada :)
nagişim zeynepçim sizler nasılsınız?
görüşürüz kızlar benim çok işim var

arzucum hayırlı olsun canım mınığimiz
ecrının yaptıklarını yazınca benım hamılelığım aklıma geldı ya ne kadar da masunlar kıskkançlık nedır bılmıyorlar ya
inşallah hep boyle devam eder
canım senın ufaklık senı çok sevıcek bellı bak
ecrın nasıl
sana gelmeyı sana yardım etmeyı çok ıstıyorum canım ama yardımım mı olur yaksa zararım mı bılmıyorum

kızmayın prenseslerım ben hepınıze gelmek ıstıyorum

hatta zeynepe bıle gıtmek ıstıyorum evı için inşallah ramazandan sonra okullar başlamadan gıderız

emelcim çok teşekkür ederim darısı sana zeynep'e ve nagişe inşallah.

hülyacım çok teşekkür ederim,inşallah dediğin gibi kıskanmadan kardeşiyle iyi geçinir ecrinim. hoş yaş farkı fazla olmayacağından iyi anlaşırlar gibi geliyor.

mesajı tam yazamadım sayfada sorun oldu. hülyacım herzaman beklerim buyur gel, ama ayakta pek fazla duramadığım için sana pastalar börekler yapamayacağım tatlım.ama şu bulantılar geçerse hepsinin acısını çıkaracağım :))

merhaba kızlar nasılsınız?
arzucum sen pasta börek yapmayı bırak bu halinle eğer senin canın çekerse bişey yapamassan çekinme söyle
hülyacım dediğin gibi zeynebede gitmek lazım bayramdan sonra inşallah
kızlar kayınvalidem taşınmaya başlamış dördüncü kata benim tahminimden daha erken taşıncaz galiba
yeni yapılan katta doğalgaz olmucak ruhsatsız ya vermiyorlarmış doğalgaz, soba kurcaklar onlar yada ufo işte
kayra üşür orda diye onlar yeni eve çıkıyor biz eski kata ben nasıl uğraşayım sobayla nasıl yakılır onu bile bilmem
sevineyimmi üzüleyimmi karar veremiyorum
hani biraz tadilat yaptırabilseydik banyo mutfak falan ama oda olmuyor
kimseyede bişey diyemiyorum sonuçta biz kiradan kurtulalım diye soğuk evde oturcaklar dünyanın borcuna girdiler
ama bende yeni evim olsun isterdim
kafanızı şişirdim ama pek iyi değilim kızlar
öyle işte gideyim ütülerimi bitireyim
görüşürüz öptüm sizi

günaydın arzucum boya badana derken ancak dün zaman bulabildim seni aradım ama telin kapalıydı
hülyadan aldım haberlerini öncelikle bebişin hayırlı olsun çok sevindim inş bir çiçeğe bir böcek gelir ama seni bu kadar üzmesinede üzüldüm tez zamanda geçer inş bak benim paşada büyüdü sayılır yapılacak birşeyin falan olursa mutlaka ara yemek falan yapıp getirebilirim yada canın ne isterse bişey yapamıyomuşsun hülya söyledi bir gün geliriz kızlarla bir haftalık doldururuz dolabı ayy onların adına da konuştum ama ben kendimde gelirim yarın annem geliyo gerçekten laf olsun diye demiyorum bir akşam iftardan sonra gelip en azından yemek işini halledebilirim

valla emelcim canın sıkılmasın ama seni kandırmış olmasınlar çünkü bizim en üst katta kaçak bırak doğalgazı kombisi,elektiriği,suyu her bişeyi var resmen ayrı aboneliği var :44: benimde kaynanam yeni kata çıkmış senelerce oturduğu katı bana vermişti biliyosunuz durumu amaaaa şimdi en rahat benim yazın serinim kışın sıcak

naber kızlar? iyimisiniz?
eskiden öleymiş canım şimdi vermiyorlarmış eşim müşavirya o araştırdı bir sene sonra verceklermiş galiba
bende işe girdikten sonra daireye yazılcaz bakalım bir süre idare etçem en azından kiramız olmucak
elektrik su bile vermiyorlarmış ortak olcak saatleri
çok yoruluyorum ya hem bedenen hem ruhen
bitsede işler en azından rahat uyusam şöyle

slm kızlar...herkese hayırlı ramazanlar.ramazan sebebiyle ben pek giremiyorum.
arzucum cnm sağlıkla kucağına alırsın inş bitanemmmm...
emelcim taşınma telaşı zaten insanı yoruyor birde senin başka durumlarda var canının sıkılması çok normal.ama cnm dediğin gibi kiran olmaycak belki biraz birikim yapar sen işe başlayınca gönlünce ev bulup çıkarsın.sabrın sonu selamettir.kalbini ferah tut.tuvalet alıştırma çalışmaları nasıl gidiyor cnm
naighancım badana bitmedimi Allah yardımcın olsun cnm.oohhh annen ne gliyormuş çok sevindim senn adına
hülyacım cnm gezmelerdemisin yoksaa..yazmamışsın cnm:))) kızlar ramazandan sonra inş beklerim seve seve
öpüyorum hepiniziiii

hayırlı ramazanlar

naghancım kızdırma kızı be
yok tatlım ev kotu olabılır ama
yıne de kıra vermekten daha iyi

nagıhan gözün aydın canım kavuştun mu anneciğine ya benımkı de gelsın

bizler ıyıyız yarı aç yarı uykulu bır halde geçırıyoruz ramazanı
ilk gun kötü bır sey oldu açtık değil
arkadaşım geldı
kocasından şiddet görmiüş gıdecek yerı de yok.
gerçi bütün ailesı bursa da ama pek kabul etmıyorlar nasıl aileler var anlamıyorum
onun derdınden açlık falan unuttum
insanın gıdecek yerı olmaması ne zor
offff benımkıler durmuyor hepinizi kucaklıyorum canlarım benım

ilk satırı okuyunca güldüm sesin kulaklarımda çınladı ne kadar kötüyüm dimi kıza neler demişim
sonrada üzüldüm Rabbim kimseyi kolsuz kanatsız bırakmasın iyiki ailelerimiz var sağ olan başa herşey gelebiliyo İyiki eşlerimiz iyi insanlar yani sizinkilerde iyiler sanıyorum kimseden şikayet duymadım aman Allah korusun
ne yapsın şimdi bu kadın kös kös ağladı sızladı geri döndü dmi üzüldüm ya

naber kızlar?
sağolun canlarım desteğiniz için buda benim sınavım galiba sabretçez bakalım zaten başka sorunlar çıktı bunu unuttum bile
hiç kendimde değilim
nagişim gözün aydın annen gelmiş
hülyacım üzüldüm bende arkadaşına Allah yardımcısı olsun, gerçekten şükretmemiz lazım eşlerimiz için
zeynepçim bıraktım ben bez bağlıyorum
oda neden zaten ev darmadağın toplamaya çalışıyorum tuvalete götürüyorum yapıyor çişini, çıkıyoruz 5 dakika geçmeden altına yapıyor birde benim içim rahat etmiyor sonuçta bacaklarına falan da bulaşıyor ya çiş duşa sokuyorum çıkıyoruz biraz sonra gene yapıyor
hiç abartmıyorum belki 20 30 kere ne halı kaldı ne koltuk ne kıyafet kaldı değiştircek
aa çiş yaptım hadi duşa diyor
galiba duşa girip suyla oynamak için yapıyor
artık bağladım dayanamadım
birden bırakçam hülyanında dediği gibi şu telaşı atlatayımda artık
napalım çişleri burda bırakalım temiz temiz gidelim istemiştim ama kısmet olmadı
arzuda iyidir inşallah küçük meleği yoruyor annesini biraz
görüşürüz kızlar herkese hayırlı ramazanlar

canlarım sizlere yazamadım hatta nete hiç giremedim yatılı misafirlerim vardı halada bendeler :) bulantılarım geçti gibi fazla kalmadı Allaha şükür. ecrini 1 ağustosta tuvalete alıştırmaya başladım 1ve 3. günler çok kötüydü ama 5 ağustostan beri herşey harika :) Allaha şükür gecede gündüzde bez bağlamıyorum maşallah küçük ve büyük tuvaletlerini söylüyor darısı kayra ve eymene inşallah. nagihancım telim bozuktu o yüzden bana ulaşamamışsın konuşamadık ama aradığın için saol canım. annen gelmiş gözün aydın. emelcim canını sıkma ufak tefek sorunlar olsada kira derdin olmayacak canım, hakkınızda hayırlısı olsun. hülyacım arkadaşına çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun.
zeynepcim iyi dileklerin için saol canım . sıra sende nagişde ve emelde :) 2. bebişleri bekliyorum sizden
kızlar ben dolaba kışlık yiyecekleri hazırlamaya başladım sizlerde başlayan varmı? taze fasülye , türlü ,dolma biber hazırlayıp buzluğa attım bu akşamda menemenlik falan hazırlayacağım bir taraftan mutfakta büyük temizliğim var dolapları hergün biraz indirip temizliyorum birde misafir yemek ütü vallahi hamileyken çok zor belim ağrıdan ölüyor gece bile uykuya zor dalıyorum hayırlısıyla şu haftayı atlatsam başka bişey istemiyorum. neyse yazdıkça yazasım geliyor :)) sizlere yazmayı çok özlemişim kaptırdım kendimi :)) içerde misafirler ve domatesler beni bekliyor :)) öpüyorum sizleri kendinize iyi bakın arada sizlere yazmaya çalışırım şekerler

merhaba kızlar nasılsınız?
ben taşındım yerleştim sonunda çok şükür ama çok zormuş herşey kutularda falan mahvoldum
ev tahmin ettiğimden iyi oldu parkeleri falanda değiştirdik en azından kendi evimiz
beklerim bir gün çay içmeye
Arzucum Allah yardımcın olsun canım kışlık ben bayramdan sonra bakayım diyorum domatesi kavanozlara yapmıştım geçen sene güzel oldu hem buzlukta yer kaplamadı öyle yapıcam gene
ecrin hanımada maşallah kocaman alkış darısı bizim başımıza
hülya zeynep nagiş sizde iyisinizdir inşallah
öptüm çok görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…