- Konu Sahibi ecrinyagmur
-
- #1.721
slm kızlar..hepinizi çok özledim inanın geçmişi okuyamadım şuan okulda boş saatim var ve çocuklara test hazırlarken bakayım dedim.dün arzudan haberlerinizi aldım.
inanın hiiiiççç giremiyorum .okul yoğun inanın 2günde bir toplantı var okuldan geç çıkıyorum. evde deseniz telaş hiiiç bitmiyor.çamaşır ütü yemek ecrinle zaman geçirmekten günlük işleri bile yapamıyorum izin vermiyor.bu ara halamız bize geldi havalar soğuk ecrini dışarı çıkarmayalım diye.böyle olunca evin sorumluluğu daha da artıyor.dün elimi yemek telaşından çok fena kestim kanını zor durdurduk pansuman yapıldı.sol elim ve orta parmağım havada:)))) düşünün halimi okula böyle geldim.kıvıramıyorum kanıyor yoksa.ecrinde dün burun tıkanıklığı başladı gece uyumadık grip oldu gibi inş çok ilerlemez.kızlar unutmadan bazenbenim foruma giriş yaptığımı falan görüyorsanız yazmadım diye yanlış anlamayın çünkü ecrin bilg. açıyor bazen çizgi film falan izliyor bilg. karıştırıken sık kullanılanlarda olduğu için foruma falan basıyor bilmeden öylece kalıyor.içimde kalmasın söyleyeyim dedim.
buluşma planlamışsınız inanın gelmeyi çok isterim ama gece biraz zor gelebilsem bile ecrin böyle olursa gelemem kuzulara bulaştırsın istemem Allah hepsine sağlık versin onların hastalıkları çok zor çünkü.
emelcim nagihancım dertleşip rahatlamınız için görüşmek çok iyi olur ama işte durum böyle olunca bişey diyemiyorum.Allah yard. olsun inş illaki oluyor böyle sıkıntılar çok hasar olmadan atlatmak lazım
nagihancım cnm geçmiş doğumgününz kutlu olsun cnm Allah uzun ömürler versin kusura bakma cnm
hülyacım cnm kuzularını öp benim için .Allah şifalar versininş cnm
arzucum cnm Allah yard etsin cnm yoğunsun aman dikkat et kendine
hepinizi öpüyorum ve hemen kaçıyorum...
naber kızlar?
biz iyiyiz oğlum çok hastaydı ama öksürüğümüz azalmaya başladı , eymenin doktoruna gittik çok ilgilendi sağolsun
bir hafta evde hapisis ama çok bunaldım iyileşelimde görüşelim yine kızlar
eyüpaspasta süpermiş :)) yerim eymen paşamı
bizimkiler kanki oluyo gitgide galiba, birde oyuncakları paylaşabilseler tam süper olucak
nagişim inşallah düzelmiştir serin havalar
kendinize iyi bakın kızlar görüşürüz
yap bebem yap özledım valla bebek kokusunu nasıl da mıs gıbı süt kokar onlar yaparsan ayıp falan bakmam hemen gelirim valla koklamaya
ay delı kadına bak ıkı çocuğu var hala özledım dıyor :))))))))
kızlar inşallah sizlerındıde bızımkılere benzer tamam arada kıyamet kopuyor evde ama
geçen markete gıttım arabayı almadan bır muddet taşıdım sıpayı sonra yoruldum abısıne elını uzatıyor tutsun dıye
o kadar güzel bır duygu kı inşallah hiç bir zaman sırtlarını dönmezler bırbırlerıne
nagişim dur annem bıraz daha var benım kıde ne versen yerdı şimdi
marketten benımde istedıklerımı alın ama dıyor :))))))))
hep kendınıze alıyorsunuz falan fılan çene pabuç kadar oldu ya
özledım sızlerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?