- Konu Sahibi ecrinyagmur
-
- #1.701
ben eymenin doğumgünü olmuş görmemişim ben, nice nice güzel yaşlara paşam
hülyacım buyrun gelin canım, cumartesi olsun isterseniz yine nagişte gelir
arzuyla zeynepte müsaitse onlarda gelir
bu ev beni boğuyo ama yapçak bişey yok
allah yardımcınız olsun sekerlerım
bır gezmek mı dedı
benı de bekleyın bend evarım
bizler iyiyiz çok şükür nagiş sen ne zaman musaıtsen haber et gıdelım şu bunalımdakı kıza
bırazda ben bunaltayım çocuklarla onu :)
merhaba kızlar geçmişin hepsini tam okuyamadım kusura bakmayın. bu aralar daha doğrusu son 2-3 haftadır çok yoğunum. 24 ekimde dersanem başladı ev işleri yemek ütü dersane ve ders çalışma derken çok yoğun günler geçiriyorum. nete girmeye vaktim olmuyor. doğuma kadar bu şekilde yoğun devam edeceğim galiba :)) p.tesi ,salı, çarşamba dersim var cuma günleride deneme sınavı yapılacakmış kısacası hafta içi 4 gün dersanedeyim zaten eve gelincede yemekti ecrindi derken gün nasıl bitiyor anlamıyorum. valla çalışan annelerin halini şimdiden anlamaya başladım , daha önemlisi evladını bırakıp gitmek ise en zoruymuş. kızımdan hiç bu kadar uzun süre ayrılmamıştım ikimizede çok zor geldi. ecrin daha tam alışmadı umarım atlatırız bu dönemi. nagişim ve zeynebim sizleri inanın şimdi çok iyi anlıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
nagihancım eymenin geçmiş doğum günü kutlu olsun kusura bakma şu dersane ve hamilelik bana herşeyi unutturuyor.
emelcim aman dur depresyona falan girme sıkma canını. seninkiler seni bayağı bunaltmış belli oluyor. umarım geçici sıkıntılardır. eğer buluşma olursa size katılmaya çalışırım. konuşup kafanı dağıtmak iyi olurdu. sen yine kafana takmamaya çalış canım
hülyacım sen benide geçtin gezme deyince coşuyorsun :)) vallahi maşallah 2 çocukla gezmeye fırsat buluyorsun. idolümsün :)) ufaklıklar hasta olmuş galiba geçmiş olsun. umarım iyileşmişlerdir. eğer başka hastalananlar varsa onlarada geçmiş olsun.
nagiş unutmadan kolay gelsin şu şöförlük işini hallet , bende aynı şeyi düşünüyorum eşimle biraz araba sürmeye başlayacağım tabi bu gidişle kaça bölüneceğim bilmiyorum :)) Allah yardımcım olsun.
zeynepcim sende benim gibi nete girmiyorsun yoğunsun galiba ? tabi okulda yazılılarda başlamıştır. Allah kolaylık versin.
kızlar çok uzun yazdım artık ders çalışmaya gitmem lazım, sonrada yemek yapıcam sırada ütü ve çamaşır ahhhhhh söylerken bile bunaldım nasıl yetişecek bunların hepsi :)) hepinizi tek tek öpüyorum
merhaba kızlar,
nasılsınız? Arzucum Allah yardımcın olsun kolay değil
hülyacım gelinde bunaltın beni :) nagişim geç tabi direksiyona yakışır, darısı başıma artık :)
konuşun ozaman aranızda kızlar haber verin
eşlimi gelirsiniz ona göre kocamı evde tutayım yada yollayım dışarı
yemeğemi gelirsiniz çay kek falanmı nasıl isterseniz bana uyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?