- Konu Sahibi ecrinyagmur
- #1.641
oooooooo canım arkadaşım bulantılar geçmişte işe bıle koyulmuşsun canım benım
umarım çok ıyısındır çocuklara ıyı bak annesı (ay ne güzel kalabalıklaşıyoruz :)
kışlık bend ekoyuyorum canım ya yavaş yavaş bakalım ama daha domates koymadım sen erkencısın canım
ay unuttum ecrın prensese de maşallah
yavrumbılıyor ya bak kardeşım gelecek çok masraf olacak barı ben bırakayım şu bezı dedı canım benım ya :)))
akıllı bıdıklar sızı
emelcım hayırlı olsun canım
inşallah hersey istediğin gibi olur tatlım ne güzel bak parkelrı değiştirmişsin hiç olmazsa kıra vermeyeceksın onu düşün canım ya ay dediğin hemen gelıyor
bayramdan sonra gelırız canım çay içmeye
nagişim sen nasılsın
zeynepcim sen nasılsın çözdünüz mu wc işini ıyıce canım ya
kısmetse okullar başlamadan seni de rahatsız etmek ıstıyorum canım bır gununu banada ayır az kalıyor bayramdan sonra
biz çok yıyıız çocuklar evi savaş alanına çevırmekle meşgül oluyorlar
miniğimiz artık elinden bırsey alındı mı ağlıyor
ben oruç tutmuyorum emzırdığım için mıllet sen ek gıdaya da geçtin tutabılırsın dedi bır gun nıyetlendım
yavrum ogun ben nereye gıttıysen arkamdan meme meme dıye gezdı
inşallah benı affedersın yavrum bızden bu kadr
kocaman öptum hepınızı
özletmeyın arada gelın emi :)
umarım çok ıyısındır çocuklara ıyı bak annesı (ay ne güzel kalabalıklaşıyoruz :)
kışlık bend ekoyuyorum canım ya yavaş yavaş bakalım ama daha domates koymadım sen erkencısın canım
ay unuttum ecrın prensese de maşallah
yavrumbılıyor ya bak kardeşım gelecek çok masraf olacak barı ben bırakayım şu bezı dedı canım benım ya :)))
akıllı bıdıklar sızı
emelcım hayırlı olsun canım
inşallah hersey istediğin gibi olur tatlım ne güzel bak parkelrı değiştirmişsin hiç olmazsa kıra vermeyeceksın onu düşün canım ya ay dediğin hemen gelıyor
bayramdan sonra gelırız canım çay içmeye
nagişim sen nasılsın
zeynepcim sen nasılsın çözdünüz mu wc işini ıyıce canım ya
kısmetse okullar başlamadan seni de rahatsız etmek ıstıyorum canım bır gununu banada ayır az kalıyor bayramdan sonra
biz çok yıyıız çocuklar evi savaş alanına çevırmekle meşgül oluyorlar
miniğimiz artık elinden bırsey alındı mı ağlıyor
ben oruç tutmuyorum emzırdığım için mıllet sen ek gıdaya da geçtin tutabılırsın dedi bır gun nıyetlendım
yavrum ogun ben nereye gıttıysen arkamdan meme meme dıye gezdı
inşallah benı affedersın yavrum bızden bu kadr
kocaman öptum hepınızı
özletmeyın arada gelın emi :)