2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

oooooooo canım arkadaşım bulantılar geçmişte işe bıle koyulmuşsun canım benım
umarım çok ıyısındır çocuklara ıyı bak annesı (ay ne güzel kalabalıklaşıyoruz :)
kışlık bend ekoyuyorum canım ya yavaş yavaş bakalım ama daha domates koymadım sen erkencısın canım
ay unuttum ecrın prensese de maşallah
yavrumbılıyor ya bak kardeşım gelecek çok masraf olacak barı ben bırakayım şu bezı dedı canım benım ya :)))
akıllı bıdıklar sızı

emelcım hayırlı olsun canım
inşallah hersey istediğin gibi olur tatlım ne güzel bak parkelrı değiştirmişsin hiç olmazsa kıra vermeyeceksın onu düşün canım ya ay dediğin hemen gelıyor
bayramdan sonra gelırız canım çay içmeye

nagişim sen nasılsın

zeynepcim sen nasılsın çözdünüz mu wc işini ıyıce canım ya
kısmetse okullar başlamadan seni de rahatsız etmek ıstıyorum canım bır gununu banada ayır az kalıyor bayramdan sonra

biz çok yıyıız çocuklar evi savaş alanına çevırmekle meşgül oluyorlar
miniğimiz artık elinden bırsey alındı mı ağlıyor
ben oruç tutmuyorum emzırdığım için mıllet sen ek gıdaya da geçtin tutabılırsın dedi bır gun nıyetlendım
yavrum ogun ben nereye gıttıysen arkamdan meme meme dıye gezdı
inşallah benı affedersın yavrum bızden bu kadr
kocaman öptum hepınızı
özletmeyın arada gelın emi :)

günaydınnn
arzu hem iki canlı hem hamarat :nazar::nazar:
bende taze fasülye koydum bayramda anneme gidince patlıcan ve kırmızı biber közleyip kavanozlara koymayı düşünüyorum ikisinide çok severim bide iç barbunya koyarım zeytin yağlıları seviyorum
emelcim yeni evin hayırlı ve içi huzur dolu olsun
hülyaya katılıyorum bayramdan sonra 12 gün tatildeyim eylül 12-13 gibi evimde olucam grşelim mutlaka
zeynep seninde tatilin az kaldı nasıl gidiyo tuvalat durumları

nasılsınız kızlar?
soğulun canlarım beklerim bir gün
bende kavanozlara domates yaptım 7-8 şişe biraz daha yaparım haftaya biber patlıcan buzluğa başlıcam onlarada yavaş yavaş
iyigeceler kızlar bayramdan sonra görüşelim artık

nerdesiniz kızlar? herkes iyidir inşallah
biz bugün ananeye ordanda eker süt parkı na gittik bayıldı kayra kudurdu resmen sonrada yorgunluktan uyuya kaldı
ben bile kaydım :) tavsiye ederiz
şimdiden hepinize hayırlı bayramlar

slm arkadaşlar valizler hazır kısmetse saba h yola çıkıyoruz herkese hayırlı bayramlar şimdiden dönüşte grşmek dileğiyle kuzularınızıda sizide öpüyorum :16:

selam kızlar umarım herkes iyidir.görüşemez olduk yine bu aralar.geçmişi pek okuyamdım canlarım gece bu saatte fırsat bulup bakıyorum size:)) sahura kadar uyku tutmuyor
1 hafta annemde kaldım geldim mutfağımı dip köşe temizledim ,biraz dolaba kız hazırlığı derken şimdi bayram telaşı:) ecrin çok şükür alıştı gibi tuvalete ama tabi ufak tefek sorunlar var kaçaklar oluyor inş tez zamanda komple hallederiz
hülyacım cnm inş kuzucukların iyidir.tabiki sende.bu ara gezme yokmu:)
emelcim taşınma işin ne alemde?tuvalete alıştırmayı kışa bırakma canım sende haklısın tabi ama
nagihancım iyi tatiller şimididen cnm kuzucuk iyidir inş
arzu ankaraya gitti bayram için,herkesin telaşı var
herkese şimdiden iyi bayramlar.sağlıkla mutlulukla nice mutlu bayramlara...öpüyorum hepiniz..

kızlar günaydın
kayra çok geç uyudu gece 3buçukta bende türk kahvesi içtim uykusuzluğa dayanabileyim diye şimdi çocuk uyuyor ben uyuyamıyorum :(
az sonra kalkar zaten küçük canavarım
zeynepçim maşallah maşallah ecrin alışmış tuvalete bende öğretmeye çalışıyorum ama gitmicem tuvalete çişim yok diyor zorlamakta istemiyorum napçaz bilmem
arzuyla nagihan tatilde hala herhalde
hülya da kesin bir yerlere gitmiştir :)
herkes iyidir inşallah öptüm kızlar görüşürüz

kızlar merhaba uzun bir süredir size yazamadım umarım herkes iyidir. sizlerde benim gibi foruma pek girememişsiniz herkes yoğun anlaşılan.
buaralar kpss sınavına hazırlanmayı düşünüyorum, kurs araştırıyorum. Allah izin verirse ocak sonu yada şubat başı gibi doğumum olacak ya ozamana kadar yoğun bir şekilde ders çalışıp doğumdan sonrada mart nisan gibide tekrar çalışmayı düşünüyorum. iki çocukla inşallah başarabilirim. şimdiden ders çalışmaya başladım çok hızlı ilerleyemiyorum, ecrin pek izin vermiyor ama inşallah başarabilirim. bir taraftanda kurs bakıyorum, enazından ocak ayına kadar hafta sonları kursa gider düzenli çalışırım. eşimde sağolsun hafta sonları ecrine ben bakarım diyor. tek sorun eşim nöbetçi olduğunda nasıl kursa gideceğim ecrini naparım bilmiyorum. artık ecrinide kursa götürür şimdiden kpssye hazırlarım :)) bursadaki kpss kursları hakkında fikirleri olanlar yazarsa sevinirim. aklımda 1-2 kurs var hafta sonu görüşmeye gideceğim. kızlar bana dua edin şu işin üstesinden geleyim artık evde oturmak çok zoruma gidiyor boşamı okuduk diye üzülüyorum. herneyse hakkımda hayırlısı olsun. inşallah düzenli çalışabilirim. hepinizi öpüyorum

merhaba kızlar,
arzucum inşallah kazanırsın bende başlıcam çalışmaya artık ama kursa biraz zor benim oğlan kimsede durmuyor yukarı bırakıyorum bazen anneee diye geliyor 10 dakikada kurs için bir akrabamız kayıt oldu bayada araştırdı hepsini ona sorayım nereye yazılmış haber veririm sana
kızlar ikinci çocuk aklımdan geçmiyor değil ama cesaret edemiyorum bir uyur öteki ağlar biri acıkır ötekinin tuvaleti gelir nasıl başedilir düşünemiyorum
özellikle hülyadan fikirlerini bekliyorum :)
nagiş hülya zeynep iyisinizdir inşallah sizde
görüşelim artık özledim sizi

Uzun bır tatılden snra tekrardan aranıdayım
gerçi tatıl gıbı olmadı annem canımı cıkartana kadar çalıştırdı benı ama olsun o benım kahrımı çekmiş şimdi sıra bende
geçmişi okumaya fırsat kalmadı ev temızlığı benı beklıyor bakalım kaç gunde temızlenır bu ev :)))))))))
hepınızı çok özledım

slm kızlar nasılsınız
uzun bir aradan sonra tekrar buluşmak hem sizleri görüp güzel bir sohbet hemde çocukların eğlenmesi için bu cumartesi yani 24 eylülde hepinizi bize bekliyorum çocuk gürültüsü eşliğinde sohbet etmek isteyen herkesi bekliyorum :37:

Uzun bır tatılden snra tekrardan aranıdayım
gerçi tatıl gıbı olmadı annem canımı cıkartana kadar çalıştırdı benı ama olsun o benım kahrımı çekmiş şimdi sıra bende
geçmişi okumaya fırsat kalmadı ev temızlığı benı beklıyor bakalım kaç gunde temızlenır bu ev :)))))))))
hepınızı çok özledım

oy oy tatil kuşu yuvayamı dönmüş :)) hülyacım hoş geldin istanbulu fethin uzun sürmüş :) şaka bir yana en iyisini yaptın vallahi. gezip dolaşsaydın canım. hoş gezmeden sonrada eve dönüş temizlik çamaşır pek içaçıcı şeyler olmasada halledersin canım.

slm kızlar nasılsınız
uzun bir aradan sonra tekrar buluşmak hem sizleri görüp güzel bir sohbet hemde çocukların eğlenmesi için bu cumartesi yani 24 eylülde hepinizi bize bekliyorum çocuk gürültüsü eşliğinde sohbet etmek isteyen herkesi bekliyorum :37:

nagihancım dediğin gibi çok uzun süre oldu görüşmeyeli özledik birbirimizi. canım cumartesi doktor randevum var eğer başka işimizde çıkmazsa gelmeye çalışırım ama söz vermeyeyim tatlım. aslında gelmeyi çok isterim hepinizi görmek istiyorum inşallah gelebilirim

slm herkeseeeeee:)))
uzun zaman oldu sohbet etmeyeli.herkesin günleri yoğun geçiyor.bende 3 hatadır okula gidiyorum yoğunluk arttı.
hülyacım cnm ohhhh iyi olmuş cnm.herzaman anneler çalışaxak değil yaa bizde azıcık yardım edelim dimi:)))offf temizlik çamaşırrr allah kolaylık versin cnm
nagihancım evet çoook uzun zaman oldu görüşmeyeli çokk isterim ama cumartesi araba eşimde olduğu için şimdiden söz vermeyeyim.saolasın düşüncen için.okul açılınca işler heppp hafta sonuna kalıyor
arzucum cnm gün geçtikçe büyorsunuz allah yardımcın olsun cnm.kpss çalışmaları inş gönlünce olur cnm
emelcim cnm ne yaptınız ev işini bitirdinmi cnm..geçmişi çok okuyamadım kaçırdıysam kusura bakma.
öpüyoruz hepiniziiii

arzucum ve zeynepcim müsait olursanız beklerim birkaç saatte olsa uğramaya çalışın
arzu kpss kursu için amcamızın kızı 2 yıl yedi iklime gitti geçen yıl 88 aldı bu yıl 91,5 la atandı istanbula öğretmen olduğu için zor atandı bir araştır istersen
bide kızlar bize gelirken çantanıza birer oyuncak atın eymen birazcık oyuncaklarını kıskanıyoda bak kardeşte sana bunu getirmiş diye takas yapınca gıkı çıkmıyo :34:

merhaba kızlar nasılsınız?
nagişim bi aksilik çıkmassa ben geliyorum
zeynepçim yerleştim canım korktuğum kadar zor olmadı geçinip gidiyoruz altlı üstlü :)
hülyacım iyi gezdin sende kolay gelsin canım işin çoktur şimdi
arzucum kasımda 2. mi ek yerleştirmemi o varmış ben başvurcam istersen sende başvur
ben 67 falan aldım ama doğru dürüst çalışmamıştım bu sene bayağı sıkı çalışçam inşallah
düğünümüz var kızlar üst katıma gelin geliyor dün kınası vardı bu akşam şalvar gecesi yarın düğün çok yoğunuz bir bitse artık :58:

nagişim kısmetse bende gelıyorum eeeee oyuncak harıçi bır seyler de getırelım mı ? pasta borek yapıp getırebılırım canım sen yeter kı ıste

emel şalvar gecesi yapıyorsunuz da bu gurbet elde tek kalmış boşnak arkadaşımı cağırayım demez mı ınsan
şaka bır tarafa da ınsaallah çok ıyı anlaşırsınız yenı gelınızle
kayınvalıdelere laf yok bak bızler de geleceğin kayınvalıde adaylarızın
bol bol sabır cek canım baktın çok canın sıkıldı pencereyı aç bıraz temız hava al ve her seyı unut bu hayat senın canım kımse için uzulmeye değmez

zeynepcim okul maratonun başladı demese kuzucuğundan zamansız kopmalar başladı yıne kıyamam ben sarı kuzuma
çok özledım sarı kuzuyu gelınde görüşelim
bır ara musaıt olduğunda yazda sana gellım (yuzsuzluğun bu kadarı kadın iki çocuklu yezmeye yer arıyor)

ooooarzucum sen ne hamaratmışsın kızım ıkı çocuk anası olacan okul senın neyıne otur oturduğun yerde :)))
canım herseyın en güzeli senın olsun ınşallah hersey gonlune gore olur
ınsallah kuzular senı uzmuyordur artık

bızler çok ıyıyız ama abımız bır dellendı sormayın gıtsın bunları kım oğretıyor dıyorum buna ya :)
bazen bana laf yetiştirmesine kızıyorum da
kardeşle aramız çok ıyı arzucum ınsallah senınkılerde benımkıler gıbı olur canım
geçen abımızın küçülmüş gömleğini giydirdim bir o zaman o benım de ama dedı ....
malımızı da bılıyorum .....
bizlerden kucak dolusu sevgıler kısmetse cumartesı görüşürüz .
kuzucukları benım yerıme kokayın

nagişim kısmetse bende gelıyorum eeeee oyuncak harıçi bır seyler de getırelım mı ? pasta borek yapıp getırebılırım canım sen yeter kı ıste

emel şalvar gecesi yapıyorsunuz da bu gurbet elde tek kalmış boşnak arkadaşımı cağırayım demez mı ınsan
şaka bır tarafa da ınsaallah çok ıyı anlaşırsınız yenı gelınızle
kayınvalıdelere laf yok bak bızler de geleceğin kayınvalıde adaylarızın
bol bol sabır cek canım baktın çok canın sıkıldı pencereyı aç bıraz temız hava al ve her seyı unut bu hayat senın canım kımse için uzulmeye değmez

zeynepcim okul maratonun başladı demese kuzucuğundan zamansız kopmalar başladı yıne kıyamam ben sarı kuzuma
çok özledım sarı kuzuyu gelınde görüşelim
bır ara musaıt olduğunda yazda sana gellım (yuzsuzluğun bu kadarı kadın iki çocuklu yezmeye yer arıyor)

ooooarzucum sen ne hamaratmışsın kızım ıkı çocuk anası olacan okul senın neyıne otur oturduğun yerde :)))
canım herseyın en güzeli senın olsun ınşallah hersey gonlune gore olur
ınsallah kuzular senı uzmuyordur artık

bızler çok ıyıyız ama abımız bır dellendı sormayın gıtsın bunları kım oğretıyor dıyorum buna ya :)
bazen bana laf yetiştirmesine kızıyorum da
kardeşle aramız çok ıyı arzucum ınsallah senınkılerde benımkıler gıbı olur canım
geçen abımızın küçülmüş gömleğini giydirdim bir o zaman o benım de ama dedı ....
malımızı da bılıyorum .....
bizlerden kucak dolusu sevgıler kısmetse cumartesı görüşürüz .
kuzucukları benım yerıme kokayın

yok hülyacım o kadar uzun boylu değil sen gel yeter ben oyuncak savaşıyla uğraşmamak için dediydim :17:
hoş yazarkende böyle düşünüleceği aklıma gelmişti :9:

Back
X