2009 Aralık Anneleri Buraya

Bismillahirrahmanirrahim

*Anne Adayı*----------------------*Transfer Günü*-----------------------Test Günü----------------------Embriyo Sayısı ve Durumu------------------------------------Merkez adı-----------------------------------Sonuç

<özgezümra>--------------------------4 nisan--------------------------------19 nisan--------------------3 ad.dondurulmuş blast embriyo-----------------------umut tüp bebek merkezi----------------------:CüvCüv:
<nigarmalatya>-----------------------7 nisan---------------------------------19 nisan--------------------4 ad.dondurulmuş embriyo------------------------------metropolitan--------------------------------------- :CüvCüv:
<nilos1981>----------------------------9 nisan---------------------------------19 nisan--------------------3 ad.embriyo-------------------------------------------------ferti-jin tüp bebek merkezi------------------------------------
<agustose>----------------------------6 nisan----------------------------------18 nisan--------------------2 ad.blast embryo-------------------------------------------------------------------------------------------------- :CüvCüv:
<nil>--------------------------------------7nisan-----------------------------------18 nisan-------------------3 ad.embriyo---------------------------------------------------------------------------------------------------------- :CüvCüv:
<angel_78>----------------------------8nisan-----------------------------------20 nisan-------------------3 ad.embriyo--------------------------------------------------istanbul tüp bebek merkezi------------------ :CüvCüv:
<inci26>------------------------------------8nisan--------------------------------18 nisan-------------------3 ad.blast embriyo----------------------------------------------------------------------------------------------------:CüvCüv:
<hazeran>-----------------------------6nisan------------------------------------18nisan-----------------------------------------------------------------------------------------Medicana Internatıinal-----------------------------------------
<elsinore>-----------------------------7 nisan------------------------------------18 nisan------------------3 ad.10 hücreli embriyo------------------------------------Acıbadem/kadıköy-------------------------------- :CüvCüv:
<sabriya>-----------------------------13 nisan ----------------------------------23 nisan------------------3 ad.kaliteli embryo-----------------------------------------İstanbul Avrupa Şafak Hastanesi--------------------------
<camella>----------------------------1 nisan-------------------------------------13 nisan------------------3 ad.embriyo(2 günlük 4 hücreli)-----------------------İrenbe tüp bebek merkezi------------------------ :CüvCüv:
<idola> :CüvCüv:
<egelii> :CüvCüv:
<babuba26> :CüvCüv:
<DrGünay> :CüvCüv:
<heja> :CüvCüv:
<elifzeynep> :CüvCüv:

Son düzenleme:

inşallah canım yaa çok heyecanlıyım, bende sabah gidicem 10 gün zor durdum zaten..

inşallah canım yaa çok heyecanlıyım, bende sabah gidicem 10 gün zor durdum zaten..

yarın bizede haber vermeyi unutma cnm.stres yapma.nasip kısmet.ben bile idrarda pozitif çıktığı halde strese giriyorum.ama bu zararlı bize.inşallah rabbim yüzümüzü güldürecek cnm. :CüvCüv: :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu

sonucu alır almaz haber vericem canım
sende haber vermeyi unutma hakkımızda hayırlısı
inşallah pozitif olur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sonucu alır almaz haber vericem canım
sende haber vermeyi unutma hakkımızda hayırlısı
inşallah pozitif olur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah cnm rabbim gönlümüzdeki neyse onu nasip eylesin.bende haber vericem inşallah ilk fırsatta.yarın evimde azıcık tadilat varda.müsait olduğum ilk fırsatta yazıcam listelerimizi güncellicem inşallah..............

kızlar benim yarındı dayanamadım eğer negatif olursa pazar günü ev temizleyip kendimi işe gitmek için hazırlarım diye düşünüyordum.inşallah her şeyin hayırlısı olur ve aralık ayında güle oynaya doğururuz

sizleri tebrik ediyorum kizlar insalllaaah saglikla alin bebeklerinizi kucaklariniza...

rabbim sizide bebeklerinizide korusun saglikli hayirli bebekler nasip etsin hepinizee:Saruboceq:

bu kadar mutlu haberin icinde biz moral bozuyoruz senağlama senağlama

benimde moralim cok bozuluyor nekadar sansiz oldugumu hatirlatiyor bana beni ordan cikarin olurmu

en azindan herkes guzel bi hamile listesi gorsun (masallaaahhhh desin gorenler)

kaymaklım inşallah en kısa zamanda sende hamiş kalırsın.hep yanındayız cnm kendini yanlız hisstme sakın.sen istediğin için listeden kaldırdım adını.sdsmt yi de kaldırdım.ondan böle bi taelp gelmedi ama daha fazla üzülmeyin diye sildim.cnm kendini toparla ve en kısa zamanda maratonuna kaldığın yerden devam et.mutlaka bir gün hepimiz anne olucaz.inşallah

kızlar benim sonucum 6.37 çıktı, doktorum sınırda olduğunu söyledi salı günü bi daha test yaptırmamı istedi. inşallah salı günü artmış olur.:Saruboceq:

canim benim.nolur güçlü ol.rabbim o kadar büyükki hiç ummadigin anda bebisini vercektir sana.inancini kaybetme.sabirli ol yeterki.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr inanamıyorum yaaaaaaaaaaa.değerim tam 6464.5 çıktı.şaşkınlıktan ölücem şimdi ya.3 adet blast embriyo transfer edilmişti.3üde tuttu heralde rabbime şükürler olsunn....darısı herkesin başına canlarım...........

kızlar benim sonucum 6.37 çıktı, doktorum sınırda olduğunu söyledi salı günü bi daha test yaptırmamı istedi. inşallah salı günü artmış olur.:Saruboceq:

canım ıkı gun sonra yaptıracagın test daha yukselmıs cıkar umarım hayırlısıyla...

tebrikkkk ederimmmmmmmmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

cnm inşallah normal gününde istediğin değer çıkar.olmasa sıfır çıkardı heralde bence geç tutunmuştur.kalbini ferah tut.bol bol dua et.inşallah tutunacak bebeğin sana cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…