- Konu Sahibi xoxzgezxuxmra
-
merhaba sevgili penses, ikizlerin hayırlı olsun öncelikleeeee, inşallah benimki de ikizdir:)
bişey sorcam sana ben.. şimdi hani 6+4 diyorsun ya 6 hafta+ 4 günlük oluyor, nasıl hesaplıyorsun 6 haftayı? son adet gününne göre mi transfere göre mi?a.s.
hamileler çoğalmış maşallah
nilosum inşallah senle bende yarın eklencez listeye.yarın baktırcanmı sen pazartesimi baktırcan.ben sabah erkenden gidip baktırcam nasipse.bak nigarcım hamile.onunda yarındı test günü.darısı başımıza arkadaşım
inşallah canım yaa çok heyecanlıyım, bende sabah gidicem 10 gün zor durdum zaten..
nilosum inşallah senle bende yarın eklencez listeye.yarın baktırcanmı sen pazartesimi baktırcan.ben sabah erkenden gidip baktırcam nasipse.bak nigarcım hamile.onunda yarındı test günü.darısı başımıza arkadaşım
oyyyyyyyyyyyyyyy massallah darisi basimizaaaaaaaaaaaaaaaa dua edinnn
yarın bizede haber vermeyi unutma cnm.stres yapma.nasip kısmet.ben bile idrarda pozitif çıktığı halde strese giriyorum.ama bu zararlı bize.inşallah rabbim yüzümüzü güldürecek cnm. :CüvCüv: :ecrin_bebek:gamyoncuiremsu
sonucu alır almaz haber vericem canım
sende haber vermeyi unutma hakkımızda hayırlısı
inşallah pozitif olur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sizleri tebrik ediyorum kizlarinsalllaaah saglikla alin bebeklerinizi kucaklariniza...
rabbim sizide bebeklerinizide korusun saglikli hayirli bebekler nasip etsin hepinizee:Saruboceq:
bu kadar mutlu haberin icinde biz moral bozuyoruz senağlama senağlama
benimde moralim cok bozuluyor nekadar sansiz oldugumu hatirlatiyor bana beni ordan cikarin olurmu
en azindan herkes guzel bi hamile listesi gorsun (masallaaahhhh desin gorenler)
bu arada canlarım bende kan verdim.sonucunu bekliyorum.inşallah hayırlı sonuçlarla dönerim....çok heyecanlıyım yaa
kızlar benim sonucum 6.37 çıktı, doktorum sınırda olduğunu söyledi salı günü bi daha test yaptırmamı istedi. inşallah salı günü artmış olur.:Saruboceq:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr inanamıyorum yaaaaaaaaaaa.değerim tam 6464.5 çıktı.şaşkınlıktan ölücem şimdi ya.3 adet blast embriyo transfer edilmişti.3üde tuttu heralde rabbime şükürler olsunn....darısı herkesin başına canlarım...........
kızlar benim sonucum 6.37 çıktı, doktorum sınırda olduğunu söyledi salı günü bi daha test yaptırmamı istedi. inşallah salı günü artmış olur.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?