- Konu Sahibi xoxzgezxuxmra
-
kızlar sabriyadan haberiniz var mı........inşallah mutlu haberini almıştır.........
kızlar benide listenize ekleyin.bugün sonuç aldım,beta değerim 700 çıktı.transferim 11 nisanda olmuştu.Konya eurofertîl'de transfer yapıldı.dualarım sizlerle.
hayırlı olsun canım
papatya42 eurofertilde doktorun kim bende oraya gidiyorum benim doktorum fuat ali bey yarın Allahım izin verirse yumurtalarım toplanacak
Rose doktorum Dilek Hanım.Ama Fuat bey'de hem yumurta toplamaya hemde transfere girdi.Hepsine burdan tşklerimi sunuyorum.İnşallah tedavin olumlu sonuçlanır.Allah emeğimizin karşılığını hakkıyla verir.:ecrin_bebek:
Kızlar dün akşam duş aldım.Kurulandığım zaman 1 damla pembe akıntım oldu.Sonra geçti.az öne iç çamaşırımda yine az kan gördüm..Doktorumu aradım.Gunay az az kanama olabilir test tekrar yaptir istiyorsan sana moral olur babyprin kullaniyorsan kes bol sivi al dedi.Böğle durumda olanınız varmı kızlar?KOrkuyorumm((
Kızlar dün akşam duş aldım.Kurulandığım zaman 1 damla pembe akıntım oldu.Sonra geçti.az öne iç çamaşırımda yine az kan gördüm..Doktorumu aradım.Gunay az az kanama olabilir test tekrar yaptir istiyorsan sana moral olur babyprin kullaniyorsan kes bol sivi al dedi.Böğle durumda olanınız varmı kızlar?KOrkuyorumm((
günaycım aynı srunu 3 gün önce be yaşadım biliosun..dr um benimde ecoprini kesmemi söledi bu haplar kan inceltici sulandırıcı yaa bunun yapma ihtimalide yüksek ayrıcaa düşük riskidee... bana sadece wc için kalıkcaksın dedi bende öleyapiorum hala yatiorum sende yat dinlen arkadaşım ama korkma olurmu :)))
peki sana herhangi bi iğne vermedimi dr un ???
Dr.Günay geçmiş olsun,şu anda bebişleri kucağında olan arkadaşlarımın da böyle olmuştu ama endişelenecek bişey yoktur sanırım.
bu arada arkadaşlar ben dün ilk kez miniğimi gördüm!!:) miniğimi diyorum çünkü dr. umuz bizi ikiz beklentisi içine sokmuştu ama tekiz miş:))biriciğim benim!kalp atışını da gördük!çok acayiip bişeyy yaa:))
özgee canım bugün randevun nvardı ne olduğunu çok merak ediyorum umarım herşey yolundadır
benim kanamam 1 gün yoğun sürdü canım öğle saatlerinde başladı çok açık sulu kandı ama akşam tamamen adet kanına dönüştü 2 ayrı doktora gittiğimde ikiside beni inanılmaz korkutup tuvalet dışında kalkmayacaksın dediler ama birkaçgün sonra kendi doktoruma ulaşınca önemli birşey olmadığı bebişlerimin eşinin biri rahme yakınmış o kanama yapmış bunu öğrenince rahatladım şimdi daha iyiyim ben iğne falan hiçbirşey kullanmadım progestana devam ettim o kadar korkma hemen hemen bütün gebeliklerde kanama olabiliyormuş heleki tüp bebekte kanama olması çok normal aynı merkezde olumlu sonuç alana arkadaşlarımdada kanama gören oldu hatta merkezin sitesi var adres yazamam ama bakarsan bulursun ordada yer alıyorum devamlı bak ordaki kızlarında kanama gördüğünü göreceksin
tabii sen yine tedbirini al doktoruna kesin görün ama Allaha sığın metanetli olmaya çalış olumsuz düşünmemeye çalış Rabbim bebişlerini sana bağışlasın arkadaşım
özgee canım bugün randevun nvardı ne olduğunu çok merak ediyorum umarım herşey yolundadır
benim kanamam 1 gün yoğun sürdü canım öğle saatlerinde başladı çok açık sulu kandı ama akşam tamamen adet kanına dönüştü 2 ayrı doktora gittiğimde ikiside beni inanılmaz korkutup tuvalet dışında kalkmayacaksın dediler ama birkaçgün sonra kendi doktoruma ulaşınca önemli birşey olmadığı bebişlerimin eşinin biri rahme yakınmış o kanama yapmış bunu öğrenince rahatladım şimdi daha iyiyim ben iğne falan hiçbirşey kullanmadım progestana devam ettim o kadar korkma hemen hemen bütün gebeliklerde kanama olabiliyormuş heleki tüp bebekte kanama olması çok normal aynı merkezde olumlu sonuç alana arkadaşlarımdada kanama gören oldu hatta merkezin sitesi var adres yazamam ama bakarsan bulursun ordada yer alıyorum devamlı bak ordaki kızlarında kanama gördüğünü göreceksin
tabii sen yine tedbirini al doktoruna kesin görün ama Allaha sığın metanetli olmaya çalış olumsuz düşünmemeye çalış Rabbim bebişlerini sana bağışlasın arkadaşım
Kızlarrr hamıle kaldıktan sonra hep yatıyomusunuz topık 4.sayfaya gıtmıs umarım hepınız ıyıdırsınız hepınızı optum guzel anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?