2009 Aralık Anneleri Buraya

kızlar benide listenize ekleyin.bugün sonuç aldım,beta değerim 700 çıktı.transferim 11 nisanda olmuştu.Konya eurofertîl'de transfer yapıldı.dualarım sizlerle.

hayırlı olsun canım

papatya42 eurofertilde doktorun kim bende oraya gidiyorum benim doktorum fuat ali bey yarın Allahım izin verirse yumurtalarım toplanacak

hayırlı olsun canım

papatya42 eurofertilde doktorun kim bende oraya gidiyorum benim doktorum fuat ali bey yarın Allahım izin verirse yumurtalarım toplanacak

Rose doktorum Dilek Hanım.Ama Fuat bey'de hem yumurta toplamaya hemde transfere girdi.Hepsine burdan tşklerimi sunuyorum.İnşallah tedavin olumlu sonuçlanır.Allah emeğimizin karşılığını hakkıyla verir.:ecrin_bebek:

inşallah canım teşekkürler güzel dileklerin için

Kızlar dün akşam duş aldım.Kurulandığım zaman 1 damla pembe akıntım oldu.Sonra geçti.az öne iç çamaşırımda yine az kan gördüm..Doktorumu aradım.Gunay az az kanama olabilir test tekrar yaptir istiyorsan sana moral olur babyprin kullaniyorsan kes bol sivi al dedi.Böğle durumda olanınız varmı kızlar?KOrkuyorumm((

Canım moralini bozma.Belki kullandığın ilaçlardandır.Olumlu şeyler düşün olumlu olsun.

günaycım aynı srunu 3 gün önce be yaşadım biliosun..dr um benimde ecoprini kesmemi söledi bu haplar kan inceltici sulandırıcı yaa bunun yapma ihtimalide yüksek ayrıcaa düşük riskidee... bana sadece wc için kalıkcaksın dedi bende öleyapiorum hala yatiorum sende yat dinlen arkadaşım ama korkma olurmu :)))

peki sana herhangi bi iğne vermedimi dr un ???

Bana yat dinlen demedi canım sadece aspirini kes dedi.Clexane 2*1 vuruluyorum canım bir de progesteron 1*3.Senin kanaman nasıl oldu canım azmı çokmu?

anladım canım.. benim sadece salı sabahı bi kanamam oldu pruloton iğne olduktan sonra kesildi allaha şükür bidahada gelmedi... ama dediğim gibi yatiorum hala iğneyede devam...

Dr.Günay geçmiş olsun,şu anda bebişleri kucağında olan arkadaşlarımın da böyle olmuştu ama endişelenecek bişey yoktur sanırım.
bu arada arkadaşlar ben dün ilk kez miniğimi gördüm!!:) miniğimi diyorum çünkü dr. umuz bizi ikiz beklentisi içine sokmuştu ama tekiz miş:))biriciğim benim!kalp atışını da gördük!çok acayiip bişeyy yaa:))

ayy ne güsel canım yaaa çoook sevindimmm :CüvCüv:

darısı benimdee başıma inşşş bende kısmetse bu hafta gidicemm :CüvCüv:

özgee canım bugün randevun nvardı ne olduğunu çok merak ediyorum umarım herşey yolundadır

benim kanamam 1 gün yoğun sürdü canım öğle saatlerinde başladı çok açık sulu kandı ama akşam tamamen adet kanına dönüştü 2 ayrı doktora gittiğimde ikiside beni inanılmaz korkutup tuvalet dışında kalkmayacaksın dediler ama birkaçgün sonra kendi doktoruma ulaşınca önemli birşey olmadığı bebişlerimin eşinin biri rahme yakınmış o kanama yapmış bunu öğrenince rahatladım şimdi daha iyiyim ben iğne falan hiçbirşey kullanmadım progestana devam ettim o kadar korkma hemen hemen bütün gebeliklerde kanama olabiliyormuş heleki tüp bebekte kanama olması çok normal aynı merkezde olumlu sonuç alana arkadaşlarımdada kanama gören oldu hatta merkezin sitesi var adres yazamam ama bakarsan bulursun ordada yer alıyorum devamlı bak ordaki kızlarında kanama gördüğünü göreceksin

tabii sen yine tedbirini al doktoruna kesin görün ama Allaha sığın metanetli olmaya çalış olumsuz düşünmemeye çalış Rabbim bebişlerini sana bağışlasın arkadaşım

kızlar merhaba,

kafam karmakarışık walla hamilemiyim diilmiyim bilmiyorum şu anda...

1 nisanda 3 embriyo trasfer edildi
13 nisanda hcg değeri 43
15 nisanda hcg değerim 597
22 nisanda kanamam oldu acilen doktora gittim ve ultrasonda 7 mm bir kese ve ayrı bir yerdede kanama bölgesi görüldü. doktorum yat dinlen dedi ve progestoron jel ve iğneye devam dedi aspirini kesti. hamilesin sağlıklı bir kesen var dedi...
25 nisan... kanamam 1 gün azar azar devam etti ve bitti, bugün tekrar keseyi görmeye gittik ama 7 mm lik kesem yerinde yoktu????????
hepimiz şokkkkk
bu arada başka bir 4 mm lik kese olduğunu farkettik, ama başka bir soru işareti?????
bu kesenin küçülmeye devam eden 7 mm lik kese mi olduğu
yooksa yeni olşan taptaze bir kese mi olduğuna karar veremedi doktorum????
bugün hcg yaptırdık 545...

bilmiyorummmmmmmm
ppazartesi yekrar ultrason ve hcg?????????????????

bu konuda benzer bişey yaşayan ya da fikri olan varmıııı??????

çok zormuş çokkkkkk

içim dışım karmakarışık

birde eğer bu düşükse niye kanamam çok az oldu? şimdi ne zaman hastalanacağım tekrar???

kızlar merhaba,

kafam karmakarışık walla hamilemiyim diilmiyim bilmiyorum şu anda...

1 nisanda 3 embriyo trasfer edildi
13 nisanda hcg değeri 43
15 nisanda hcg değerim 597
22 nisanda kanamam oldu acilen doktora gittim ve ultrasonda 7 mm bir kese ve ayrı bir yerdede kanama bölgesi görüldü. doktorum yat dinlen dedi ve progestoron jel ve iğneye devam dedi aspirini kesti. hamilesin sağlıklı bir kesen var dedi...
25 nisan... kanamam 1 gün azar azar devam etti ve bitti, bugün tekrar keseyi görmeye gittik ama 7 mm lik kesem yerinde yoktu????????
hepimiz şokkkkk
bu arada başka bir 4 mm lik kese olduğunu farkettik, ama başka bir soru işareti?????
bu kesenin küçülmeye devam eden 7 mm lik kese mi olduğu
yooksa yeni olşan taptaze bir kese mi olduğuna karar veremedi doktorum????
bugün hcg yaptırdık 545...

bilmiyorummmmmmmm
ppazartesi yekrar ultrason ve hcg?????????????????

bu konuda benzer bişey yaşayan ya da fikri olan varmıııı??????

çok zormuş çokkkkkk

içim dışım karmakarışık

birde eğer bu düşükse niye kanamam çok az oldu? şimdi ne zaman hastalanacağım tekrar???

canım benim bu konuda tam bir bilgim var desem yalan olur ama 15 nisanda 597 olan bhcg 25inda yani 10 gün sonra 545 olması birşeylerin yolunda gitmediğini gösteriyor olabilir bunuda ancak doktorun anlayabilir inşallah ilk kese yok olmuş yeni bir sağılıklı gebelik oluşmuşturda bhcg yeniden yükselişe geçer en önemlisi hakkında hayırlısı neyse o olsun sonradan acı çekmektense en başta yaşamak çok daha çabuk toparlanmanda yardımcı olur Rabbim yardımcın olsun tatlım tam bir bilgim olmadığı için sadece bildiğim kadarı yardımcı olmak istedim

cnm kontrole gittim ama doktorum muayene etmedi.daha doğrusu 4-6 arası çalışıyor.dediki kanda hcg değerine bakalım dedi.saat 5te kan verdik.acil dedi doktorum.hcg değeri çıkana kadar doktorum toplantıya gitmiş.telefonla aramamı sölemiş.19 nisanda 6464.5 olan değerim 24 nisanda 25575 olmuş cnm.çok sevindik.şuan benimle kaç kesenin devam ettiğini bilmiyorum ama bu yolda yavrum yada yavrularım beni yanlız bırakmadılar.hala benimleler.birde bir kaç gün çok yorulmuştum işyerinde.sürekli yatmaktan sonra birden böle hızlı bir çalışma hayatına atılınca bence bebeklerim rahatsız oldular.çok şükür iki gündür kanamam yok.progestana estraderm bantlara devam.coraspin ve folbiolede devam.şuan yine çalışıyorum.ama dikkat ediyorum kendime artık.4 mayısta daha net görücem onları rabbim nasip ederse.ilk muayenemizde bir tanesi üstten ultrasonla gördü.bir tanesinide vajınal ultrasonda gördü.bir tanede belli belirsiz dedi.4 mayısta gittiğimde 2 hafta geçmiş olucak.daha belirgin görücem nasipse.çok heyecanlıyım.çok mutluyum ve sabırsızım.biran önce gitmek istiyorum.onları görmek istiyorum.rabbim dileyen herkese daha iyisini güzelini yaşatsın.benim yavrularımıda bana ve eşime bağışlasın.onlar bize rabbimden emanet.yine koruyacak o.biz dikkat edicez o kadar.selamlar sevgiler cnm.sende çok dikkat et kendine ve yiğenlerime

canım çok sevindim dediğim gibi gebeliklerin çoğunda bu tür kanamalar görülebiliyor önemli olan kanama dışında bebeklerin herşey yolunda gitmesi ki seninki öyle görülüyor çok şükür canım ama coraspirini kullanıyor olmana şaşırdım benim doktorum kanama olduğunda direk kes dedi çünkü coraspirinin özelliği kanı sulandırması imiş doğal olarak daha fazla kanamaya sebep olabilir hemen kes demişti bence bunu ayrıca doktoruna sor derim belkide gözünden kaçmıştır

cidden çok sevindim yaa dün önceki gün baktım hususi ama sen yazmamıştın bende çok meraklanmıştım neyse merakıma değdi ccanım dediğin gibi veren Rabbime emanetler Rabbim korusun meleklerimizi kendine iyi bak dinlenmeye çalış görüşmek üzere canım

Kızlarrr hamıle kaldıktan sonra hep yatıyomusunuz topık 4.sayfaya gıtmıs umarım hepınız ıyıdırsınız hepınızı optum guzel anneler

Kızlarrr hamıle kaldıktan sonra hep yatıyomusunuz topık 4.sayfaya gıtmıs umarım hepınız ıyıdırsınız hepınızı optum guzel anneler

evet kızlar kaymaklım çok haklı nerde sonucu pozitif olan arkadaşlar.hadi kızlar hepinizi bekliyorum.ne durumdasınız ilk doktor kontrollerini yaptıranlarrrrr , belirtileriniz neler ,hangi hastaneleri tercih edeceksiniz,bunları yazalım hem topiğimize hem birbirimize destek olalım....saol kaymaklım düşüncen için ..... yazalım paylaşalım.2009 aralığa kadar bütün herşeyimizi paylaşcaz inşallah.tecrübelerimizden yaşadıklarımızdan faydalanalım canlarım belki ikinci bi liste yaparız.bebeklerimiz tekmi çiftmi kaç haftalık kalp atışlarını gördüğümüz tarih ilk doktor muayenesi gibi.......

Kızlar cuma günü ilk kan tahlilimi yaptırmıştım.ılk değerim 721.14 idi.Bugün ikinci tahlil için gittim.Doktorum değerim yüksek olduğu için ultrasonla baktı ve kesenin birini gördü.ıkinci kese çok ufak,ikiz olabilir dedi.Haftaya tekrar gidicem kontrole.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…