2009 Aralık Anneleri Buraya

canim çok üzüldüm.allah büyük.sadece sabirli ve umutlu ol.birgün rabbim seninde bebisini verecektir.

yaşa canım yaşa yarına çıkacağımızın senedimi var herşeyi anında yaşayıp tatmak lazım olacağa çare yoktur biliyosun alnımıza ne yazılmışsa onu görüyoruz dilerim aynı şeyi asla yaşamazsın benim meleklerim kocaman oldu ya teyzesi sizin minişlerin ablası olucaklar allahım hepimize kısmet etsin kucağımıza almayı canım benim

Merhaba kızlar.Anneler ya benim kasık ağrılarım halen geçmedi.Yatıyorum belim oturuyorum kasığım agrıyo.Kızlar aynı sorunu olan varmı aranızda?

Egelim senin durumlar nasıl canım?Kalp atışlarını falan duymaya gittinizmi?
Bir şey daha sorayım canım doktorum beni 2 hafta sonra kese görmeye çagırdı.Acaba o zaman USM dışında başka bir tetkik falan istiyormu doktor?Şimdi ben İstanbula geliyorum da tekrar o yüzden sordum..

kızlar sormayın ağrılar çok fena!bi de benim hep sağ tarafım ağrıyo acaba neden?bu arada ben yarın ilk kontrole gidiyorum,kese(leri) görcez acaba kalp atışı da duyarmıyız kii??çook heyecanlıyım!doktor çoğul gebelik olma ihtimali yüksek demişti.3 embriyo yerleştirilmişti acaba kaçı tuttu?? dua edin hadi kızlar!

rabbim yardımcın olsun inşallah hem keseleri görürsün hem kalp atışlarını duyarsın ben ilk kontrolde yalnızca keseleri gördüm iki kesemiz vardı hemde kan değerim yüksek değildi ama bebişim iki taneymiş haftayada kalp atışları için gidicem rabbim hepimizin yardımcısı olsun

canım bende durumlar ii şimdilik biliosun 2 gün önce bi ufak bi durum yaşamıştık allahtan geçti ama hala tatiorumm :))) kalp atışlarını duymaya az kaldııı bi hafta sonra allah nasip ederse gidicez izmire :))) benden bişi istemedi dr um

senin nasıl gidioo bakalım anlatsanaaa :CüvCüv:

canım ilk başta keseleri görüosun daha sonrada kalp atışlarını duyucaksınnn sanırım :))

banada 3 embriyo transfer edilmişti ikisii tutttuu :))) senin değerin kaççç ???

umarım herşey yolundadır bu arada ne kadarlık oldun şimdii? nasıl geçio hamilelik bakim :)) :CüvCüv: :CüvCüv:

Canım bende de durumlar normal.Başağrılarım var bir de kasık agrılarım o kadar.Dün açıkk pembe çokk az bir akıntım oldu hemen doktorumu aradım korkma bir şey olmaz dedi.
SAT im 21 mart transfer m 6 nisan canım Mambam arkadaşım 4+5 olduğunu söğledi.
Mayisin 4 için muayeneye gidecem acaba kalp atışlarını da duya bilirmiyizz?

İnşallah kalp atşlarını duyarsın sen de bebelerinin Egelimm..

öncelikle inşallah allah ikizlerini kucağına almayı nasip eder.ya ben o gün heyecandan sormayı unutmuşum dr uma değerimin kaç olduğunu ama çoğul gibi gözüküyo dedi dr!benim de 3 tane transfer edilmişti:)) benim hesabım doğruysa eğer bgn itibariyle 5+3 oldum ama belki de yanlış hesaplıyorumdur!yarın belki duyamayız ama belki görebiliriz belki kalp ataışlarını??ayyy çook heyecanlıyııımmmm!!ağrılardan başka bi şikayet yok şimdilik!bulantı falan da yok!ama arasıra bi celallenme hali oluyo:))olmadık şeylere sinirleniyorum bazen! senin nasıl?kaçıncı gün?

ii dileklerin için sağol tatlım :))

benim 6+5 oldular bileee,,bende son 1 hafta 10 gündürr acaipp bi bulantı varr doğru dürüst bişi yiyemiomm ( onun dışında başka bi şikayrtim yok allaha çok şükür... :)))

özge ne haber tatlım ben hamdolsun iyiyim haber vereyim dedim hamdolsun kanamam kesildi inşallah tekrarlamaz bir daha sende durumlar nasıl teze anne adayım benim :) bu arada bütün aralık annelerini tebrik ediyorum Allah hepimize hayırlısıyla yavrularımızı kucaklamamızı nasip etsin

cnm bende 3 gündür evdeyim.kanamam oldu benimde tedirginim moralim bozuk öle yatıyorum.doktoru aradım normal dedi.bugün dayanamayıp randevu aldım.gidicem saat 4.5ta.benimde şimdilik ikiz ama üçüzde olabilir dedi.amabu kanamadan sonra neoluyor içimde bilmiyorum.karmakarışığım korkuyorum çok korkuyorum.düşücekte die ilki gibi olucak diye.rabbim hepimize yardım etsin.hala devam ediyor kanamam.turser nasıldı senin kanaman şiddeti ne kadardı.artı bir ilaç kullandınmı cnm.dua et bana ne olur.tüm arkadaşlarımdan dua bekliyorum. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

canım bende 6+5 ikizlerime hamileyim vee 3 gün önce kan geldi ve çok korktukk pruloton iğne verdii,,yaptırdıktan sonra kesildi ama iğneye devam...bende 1 hafta sonra gidicemm dr uma inş herşey yolundadır... :CüvCüv:

kızlar benide listenize ekleyin.bugün sonuç aldım,beta değerim 700 çıktı.transferim 11 nisanda olmuştu.Konya eurofertîl'de transfer yapıldı.dualarım sizlerle.

cnm çok geçmiş olsun.kötü bi durum.bir an herşeyin bittiğini düşündüm.rabbim yardımcımız olsun.çok zor ve meşakatli bir yol gebelik.her safhasında mutluluk risk ve sıkıntı var.en güzel şekilde geçirmek umuduyla.selamlar

listemizi güncelledim canlarım

Bismillahirrahmanirrahim

*Anne Adayı*----------------------*Transfer Günü*-----------------------Test Günü----------------------Embriyo Sayısı ve Durumu------------------------------------Merkez adı-----------------------------------Sonuç

<özgezümra>--------------------------4 nisan--------------------------------19 nisan--------------------3 ad.dondurulmuş blast embriyo-----------------------umut tüp bebek merkezi---------------------- :CüvCüv:
<nigarmalatya>-----------------------7 nisan---------------------------------19 nisan--------------------4 ad.dondurulmuş embriyo------------------------------metropolitan--------------------------------------- :CüvCüv:
<agustose>----------------------------6 nisan----------------------------------18 nisan--------------------2 ad.blast embryo-------------------------------------------------------------------------------------------------- :CüvCüv:
<nil>--------------------------------------7nisan-----------------------------------18 nisan-------------------3 ad.embriyo---------------------------------------------------------------------------------------------------------- :CüvCüv:
<angel_78>----------------------------8nisan-----------------------------------20 nisan-------------------3 ad.embriyo--------------------------------------------------istanbul tüp bebek merkezi------------------ :CüvCüv:
<inci26>------------------------------------8nisan--------------------------------18 nisan-------------------3 ad.blast embriyo---------------------------------------------------------------------------------------------------- :CüvCüv:
<hazeran>-----------------------------6nisan------------------------------------18nisan-----------------------------------------------------------------------------------------Medicana Internatıinal-----------------------------------------
<elsinore>-----------------------------7 nisan------------------------------------18 nisan------------------3 ad.10 hücreli embriyo------------------------------------Acıbadem/kadıköy-------------------------------- :CüvCüv:
<sabriya>-----------------------------13 nisan ----------------------------------23 nisan------------------3 ad.kaliteli embryo-----------------------------------------İstanbul Avrupa Şafak Hastanesi--------------------------
<camella>----------------------------1 nisan-------------------------------------13 nisan------------------3 ad.embriyo(2 günlük 4 hücreli)-----------------------İrenbe tüp bebek merkezi------------------------ :CüvCüv:
<idola> :CüvCüv:
<egelii> :CüvCüv:
<babuba26> :CüvCüv:
<DrGünay> :CüvCüv:
<heja> :CüvCüv:
<elifzeynep> :CüvCüv:
<papatya42> :CüvCüv:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…