- 11 Nisan 2009
- 1.346
- 25
- 158
- 46
- Konu Sahibi xoxzgezxuxmra
-
herşey yolunda canımın içi.şimdilik tadını çıkarmak istiyorum bu mutluluğun ama korkuyorum.ilk bebeğimi erken düşükle kaybettim.şimdi tedirginim doyasıya yaşayamıyorum.rabbimden hayırlısını diliyorum.sende umarım iyisindir.senin meleklerin kocaman olmuş.rabbim bundan sonrasınıda sağlıkla geçirmeni ve meleklerini zamanında kucağına almayı nasip eder inşallah. amin
kızlar sormayın ağrılar çok fena!bi de benim hep sağ tarafım ağrıyo acaba neden?bu arada ben yarın ilk kontrole gidiyorum,kese(leri) görcez acaba kalp atışı da duyarmıyız kii??çook heyecanlıyım!doktor çoğul gebelik olma ihtimali yüksek demişti.3 embriyo yerleştirilmişti acaba kaçı tuttu?? dua edin hadi kızlar!
Egelim senin durumlar nasıl canım?Kalp atışlarını falan duymaya gittinizmi?
Bir şey daha sorayım canım doktorum beni 2 hafta sonra kese görmeye çagırdı.Acaba o zaman USM dışında başka bir tetkik falan istiyormu doktor?Şimdi ben İstanbula geliyorum da tekrar o yüzden sordum..
kızlar sormayın ağrılar çok fena!bi de benim hep sağ tarafım ağrıyo acaba neden?bu arada ben yarın ilk kontrole gidiyorum,kese(leri) görcez acaba kalp atışı da duyarmıyız kii??çook heyecanlıyım!doktor çoğul gebelik olma ihtimali yüksek demişti.3 embriyo yerleştirilmişti acaba kaçı tuttu?? dua edin hadi kızlar!
öncelikle inşallah allah ikizlerini kucağına almayı nasip eder.ya ben o gün heyecandan sormayı unutmuşum dr uma değerimin kaç olduğunu ama çoğul gibi gözüküyo dedi dr!benim de 3 tane transfer edilmişti:)) benim hesabım doğruysa eğer bgn itibariyle 5+3 oldum ama belki de yanlış hesaplıyorumdur!yarın belki duyamayız ama belki görebiliriz belki kalp ataışlarını??ayyy çook heyecanlıyııımmmm!!ağrılardan başka bi şikayet yok şimdilik!bulantı falan da yok!ama arasıra bi celallenme hali oluyo:))olmadık şeylere sinirleniyorum bazen! senin nasıl?kaçıncı gün?canım ilk başta keseleri görüosun daha sonrada kalp atışlarını duyucaksınnn sanırım :))
banada 3 embriyo transfer edilmişti ikisii tutttuu :))) senin değerin kaççç ???
umarım herşey yolundadır bu arada ne kadarlık oldun şimdii? nasıl geçio hamilelik bakim :)) :CüvCüv: :CüvCüv:
özge ne haber tatlım ben hamdolsun iyiyim haber vereyim dedim hamdolsun kanamam kesildi inşallah tekrarlamaz bir daha sende durumlar nasıl teze anne adayım benim :) bu arada bütün aralık annelerini tebrik ediyorum Allah hepimize hayırlısıyla yavrularımızı kucaklamamızı nasip etsin
cnm bende 3 gündür evdeyim.kanamam oldu benimde tedirginim moralim bozuk öle yatıyorum.doktoru aradım normal dedi.bugün dayanamayıp randevu aldım.gidicem saat 4.5ta.benimde şimdilik ikiz ama üçüzde olabilir dedi.amabu kanamadan sonra neoluyor içimde bilmiyorum.karmakarışığım korkuyorum çok korkuyorum.düşücekte die ilki gibi olucak diye.rabbim hepimize yardım etsin.hala devam ediyor kanamam.turser nasıldı senin kanaman şiddeti ne kadardı.artı bir ilaç kullandınmı cnm.dua et bana ne olur.tüm arkadaşlarımdan dua bekliyorum. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
canım bende 6+5 ikizlerime hamileyim vee 3 gün önce kan geldi ve çok korktukk pruloton iğne verdii,,yaptırdıktan sonra kesildi ama iğneye devam...bende 1 hafta sonra gidicemm dr uma inş herşey yolundadır... :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?